Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Azt írja elégtelen képzettség, de ha 4 a max szint a zárfeltörésben akkor hogy lehet?
Feltettem a játékot, javítások, dlck minden jó csak ékezetes betûket nem támogatja, van ötletetek mit lehet csinálni?
Régen csomószor végigjátszottam gond nélkül, most nem tudom mi a baja, újratelepítéskor ugyanez :/
Elakadtam a boszorkány szigete mellett a térképen megjelenik egy bástya ahová mennem kellene. Viszont ha rákattintok akkor azt írja hogy ezt nem lehet betölteni. Mi lehet az ok? A válaszokat elõre is köszönöm!!!
azért leírom, hátha valakinek is elõjön. Csak tudnám, egyszerû halandó ember, hogyan oldaná meg :\
1.) Press the windows key + R (or click Start and then RUN) and type in services.msc and press ENTER
2.) Locate the Dragon Age: Origins - Content Update in the list of services.
3.) Right click it and select START
Szóval mûködik minden, töltögeti le ami hiányzik 😊
Megbékéltem, jöhet a játék.
Esetleg Bioware fórumon megnézni, nem panaszkodnak-e hasonlóra? Hátha igen, és ott van megoldás is.
am, köszi
De még azt se látom, amit meg lehetne venni...
vagy azért, mert ingyenesek lettek? :\
Az ultimate editionhoz nem tudjátok, hogy van e teljes magyarítás? vagy ha nincs akkor készül e?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Átvinni nem lehet, némelyik DLC-s tárgyból megcsinálták az alapváltozatosat is, csak azokat lehet ott is használni (a letölthetõ tartalom-Telepített tartalmak-on belül tudod megnézni, mögötte van zárójelben (Vérvonalak, Eszmélés, stb.))
Úgy tudom egy pár dlc-ben lehet tárgyakat szerezni, ezeket hogyan lehet átvinni az alap játékba?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha az importált mentésed fõhõse pagonyelf volt, Merill személyesen ismerte, Anders az Awakeningben kalandozott a kamarással - két pszcihiátrai eset <#nevetes1>#nevetes1>
Szerintetek hogyan futna a notimon az origins?
Intel Core i3-370M (2.4GHz, 3MB Cache, 64-bit, 32nm, 35W)
4GB (1x4G😎 DDR3, 1333MHz
Nvidia GeForce GT 540M, 1024MB DDR3 VRAM
http://www.youtube.com/watch?v=jxMWPNyMMnY&feature=related
Duncan http://www.youtube.com/watch?v=99NhyueG-m4
A másik a csuklyás nõ a Kotor 2-bõl 😊
Hát, kétszer azért nem szívesen veszek meg játékot, de majd meglátjuk. Ha valami vicc áron lesz, akkor lehet hogy jobb pillanatomban azt mondom rá, hogy oké 😊
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Na még egy dolog eszembe jutott, ha más játéknál is gondolnál a Steamre:
Steamre regelhetõ játékok listája Viszont nem tudom friss(ül-e még).
Alapvetõen az viszont igaz, hogy ha dobozos játék nem követeli meg már az indításkor a regisztrálást, azt késõbb se fogod tudni "Steamesíteni". Lehet még olyat is csinálni (ha megér annyit), hogy kivárni egy jó akciót, és Steamen <b>is</b> megvenni.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
A DA😮-val kapcsolatban rossz hírem van, az itthon vett dobozos DA😮-t nem fogod tudni regisztrálni Steamre. Csak a Steamen vásárolt DA😮 lesz Steames, abban viszont nincs benne a magyar nyelv (max ráerõszakolni tudod, de szenvedõs).
Dobozos játéknál a dobozon rajta van, hogy Steamen kell regisztrálni. Ha nincs rajta ilyen, akkor nem regelhetõ.
Ha a digitális példány a cél, akkor EA játékoknál az Origint próbálhatod meg, hátha oda be lehet regelni (ezt nem tudom, mert az Originhez nem értek, és lehet hogy ott is csak a support segítségével lehet dobozos DA😮-t regelni)
Mostanság rákattantam a STEAM-re, több tonnányi régen lewarezolt és szeretett játékomat vettem meg rajta fillérekért... Nagyon kényelmes, nagyon jó dolog. Elvileg tud olyat is, hogy adok neki serialt, és abból õ felismeri hogy milyen játékról van szó, és szépen berakja a listámba, hozzámregisztrálja, stb.
Na most nekem van dobozos DA😮 játékom, viszont a serialját sehogy sem fogadja el a steam. Próbáltam kötõjelekkel, nélkülük, kisbetûvel, naggyal, semmi.
Van ez ügyben valakinek tapasztalata?
Elõre is thx 😊
Azt nem tudod, meg lehet változtatni a karakterem nevét?
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Vérmágiával az egyikõjük meghal, s van egy kis turpisság a párbeszédben, mert a körmágusok nem kerülnek automatikusan a lehetõségek közé, azon morfondíroznak a résztvevõk, hogy a gyereket vagy az anyát áldozzák-e fel, s a fõhõs kap egy opciót a párbeszédben: "kell lenni valami más lehetõségnek is"
Erre a varázsmondatra javasolja valamelyik csapattag a körmágusokat, hisz nekik van elegendõ lírium...
Ha Alistair nincs ott, valaki más teszi a javaslatot, Wynne, Leliana, de talán még Morrigan is könyögheti.
Az "akció" elõtti párbeszédbõl sokféleképpen jöttem már ki, fõleg Morrigant nem tudtam belõni, mi is lenne a neki tetszõ felelet.
Ha a fõkarakter mágus, egyszerû a feladat, mehet õ az Enyészetbe.
Harconál, szerencsevadásznál viszont választani kell a varázshasználók közül, ki menjen, s leginkább Morrigan alkalmas a feladatra.
Jowan, vagy Irving fõmágus üres inventoryval lép az enyészetbe, mana nélül elég nehéz harcolni, ráadásul Irvingnek na harci mágiája szinte semmi, gyógyító.
Wynne, vagy Morrigan viszi magával a a hátizsákot, szükség esetén tudnak manát, gyógyitalokat vedelni, velük sokkal könyebb a küldetés.
Morrigan a kellemesebb választás a feladatra, mégha ez neki nem is tetszik - általában sokkal több használható képessége van a célra, mint Wynne-nek.
- Human nemes eredettörténete ugyanaz, függetlenül attól, hogy harcos, vagy szerencsevadász kasztot választ.
- Mágusok eredettörténete sem változik azért, mert a mágus elf, avagy human.
- Városi elfek a denerimi zárványból inulnak a kalandra, harcosok, vagy szerencsevadászok lehetnek, náluk van egy plusz aprócska variáció: a bonyodalmak egy esküvõn kezdõdnek.
- Pagonyelfek az erdõ mélyénélve keverednek a Veszedelembe, s az õ eredettörténetükben kap egy aprócska epizódszerepet néhány Dragon Age2-ben ismét feltûnõ elf (elsõsorban Merill - pagonyelf kamarás is ennek a klánnak volt tagja)
- Törpéknél két eredettörténet létezik, attól függõen, hogy a válaszott hõsöd nemes, vagy kotorék.
Mindkét történetet érdemes megismerni, ezt a részét nagyon jól kidolgozták, törpe kotorékkal játszva olyan titkok derülnek, amelyek többé-kevésbé rejtve maradnak a többiek elõtt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Némi kihagyás után újra játszani kezdtem. Most szerencsevadásszal megyek, kis csalódás, hogy az elõtörténete megegyezik a harcossal.
Ami a kérdésem, mit kell csinálni a Körmágus toronyban, hogy a szerencsétlen Connor és muterja ne haljon meg késõbb?
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Találkozott valaki hasonlóval?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700