18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Épp pihenőn van a Skyrim (várom a magyarítást a DLC-khez), úgyhogy lehet hogy belenézek. Ez a három úgyse olyan nagyon hosszú DLC. -
#17691 Dragon Age: Origins - Ultimate Edition magyar változat Bétateszt -
unusual #17690 Írtam pm-et neked. Amit linkeltél 1 ideig itt volt,avval sikerült a melóhelyen megcsinálni,de kéne itthonra is. ;) -
Kpierre74 #17689 Ha még aktuális keress meg pm-ben, én is most vettem meg és sikerült magyarítani. -
unusual #17688 Nem még. O.o Próbáltam megoldani másképpen,de ugye nem ment. ;) -
#17687 TBT-től elkérted? Nem véletlenül írtam... -
unusual #17686 Nos.....Megpróbáltam 3 Magyarítást,és egyik sem megy steam-es verzióhoz. :( Most rakom újra a game-t,mert ugye bezavartak az új file-ok. Ha valaki tud megoldást steam-es Magyarításhoz azt megköszönöm. -
Plata #17685 Nekem magyarul volt eleve. -
unusual #17684 O.o Én csak a Magyarosításra gondoltam. ;) -
Plata #17683 Hogy a szöszbe küldjek el neked pm-ben egy egész játékot? -
unusual #17682 O.o Az faja. Elküldöd PM-ben lécíves honnan szerezted be ? ;) -
Plata #17681 Nekem nem steames ultimate van,magyar,kivéve witch hunt és a gólem dlc. -
#17680 Nem tudom, mert nincs meg. Google.
De írhatsz nyugodtan TBTPumpának is (Magyarítások topikban ma is hozzászólt), mert ő meg pont az Ultimate-hez próbálja összefésülni a magyarítást, és bétatesztelőket keres a DLC-khez. -
unusual #17679 Köszönöm szépen. Azt a teljes csomag linket pm-ben esetleg el tudnád küldeni? ;) -
#17678 Az Origines Ultimate sem lesz magyar.
Hivatalosan csak úgy lehet magyarítani, ha megvan a dobozos magyar változat (amelyik DLC-hez meg nem készült gyári fordítás, azt rajongók megcsinálták), de neten fellelhető a teljes csomag is. -
#17677 Igen van, anno magyarul jelent meg, hogy a steames verzióra fellehet-e rakni azt nem tudom. Próbáld meg a steames kulcsot regisztrálni originre, ott tudsz választani nyelvet. -
unusual #17676 Üdv mind. Megvettem steam az ultimate editiont. Olyan kérdésem lenne,hogy létezik Magyarosítás a game-hez? -
Plata #17675 Nincs sok jelentősége,bár törpével kapsz küldit a gyereked anyjától,hogy szerezz címet a gyereknek.Harrowmont-nak ha segítesz ő be fogadja a gyereket a családjába mint a saját fiát,asszem.Viszont az ember nemesnek nem lesz gyereke,mert a csajt kinyírják. -
#17674 Jelentősége történeti szempontból semmi.
Vannak lehetőségek az erotikázásra a játékban, amelyek tudnak dobni a játék hangulatán, főleg poén szempontból (szex jelenetre senki ne számítson)
Eredettörténetben a törpe nemes és a human nemes előtt nyílik társaságban tölteni az éjszakát.
Izabellától a párbajhős specializációt nem csak kártyázással, lepedő akrobatikával is meg lehet szerezni, ha ahhoz adottak a feltételek.
Ha a főhős Morrigan-el romantikázik, s a boszi vele van a Gyöngyben, Izabella visszalép az ajánlat elől, ha viszont Zevran van ott (s Morrigan nincs), érdekesebb párbeszéd alakul ki (erre talán van esély Leliana jelenlétében is, de azt a variációt nem próbáltam)
Morrigan az ilyen lehetőségeknél kulcsfigura, ha viszonya van a főhőssel, nem engedi a kicsapongást, de ha nincs még tetszik is neki, ha a csábításban van gonoszság is (az elfeknél a gyámoltalan szerelmespár egyik tagja elcsábítható)
A csapattagok egymáshoz is különbözően viszonyulnak, az egyik sarokban ott van Morrigan, vele senki nincs igazán barátságban legfeljebb (a főhős miatt) elfogadják, a többiek között lehetnek érzelgősebb párbeszédek, igaz ebből főleg a poénok jönnek át a játékos felé.
Alistair kapja az ívet Morrigan-től, és Wynne-től, azzal a különbséggel, hogy a boszi nem kedveli őt, Wynne inkább szeretetből zrikálja.
Oghren sokunk kedvence, volt olyan végigjátszásom, amikor miatta Orzammarban kezdtem, neki vannak a legjobb aranyköpései.
Részeges törpéhez illően káromkodik, Morrigan-t ő sem kedveli, de nem is tart tőle, élvezhetően tudnak marakodni, egyik sem marad adósa a másiknak a beszólások tekintetében.
Oghren és Wynne között viszont meglepően harmonikus lesz a viszony, miután kiderül, hogy a mágus is szereti a sört.
A két szerencsevadász biszex csapattag külön kategória, férfi játékosok nehezen tudják Zavrant elfogadni (vajon miért?) -
Plata #17673 Nemes törpének lehet gyereke is. -
Although #17672 Ha mégtöbbre kíváncsi vagy, akkor lehet kapni Gaider A hívás, előzmény történet könyvet. Ez egész szépen összerakja ezt a csodásan felépített világot, ki volt Maric, Loghain, ki is Alstair, honnan indult Duncan, egy csodás történeten keresztül minden darab a helyére kerül. Szerintem korunk egyik legjobb fantasy írója David Gaider. -
#17671 Orzammarban a két lehetséges törpe karakter (nemes és kotorék) közvetlenül érintett a történetben, előttük olyan részletek ismertek, ami a többi karakter előtt rejtve marad.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Törpe nemesnek Bhelen a testvére, az ő árulása kényszeríti arra, hogy elhagyja Orzammart, s a Kamarások jelentik a menekvést.
A vérrokonság ellenére a törpe nemesnek nehéz Bhelen mellé állni a királyválasztásnál.
Törpe kotorék teljesen más szemszögből ismeri meg Bhelent, kiderül, hogy a nővére gyerekének Bhelen az apja, a jelek szerint szereti is a családját, ezért is akarja eltörölni a kaszt-rendszert.
Bhelen után így a kamarásunk unokaöccse lehet a trón várományosa - hacsak nem Harrowmont mellé áll.
A gólemek végleges elpusztítása, vagy a gyártás újra indítása komoly hatással lesz a jövőt illetően, amihez kombináció a király személye is.
Pozitív cselekedtnek a gólem gyártás megszüntetése számít, még olyan áron is, hogy az a zakkant Branka halálát is jelenti (Oghren sem sír utána nagyon), ellenkező döntés esetén, ha Pala is veled van, őt is meg kell ölnöd, mert ellened fordul.
A királyok személyéből adódó jövőkép is érdekes, több variáció lehet.
Harrowmont, aki sok szempontból a jót képviseli, a kasztrendszer megtartásának híve, gólemek nélkül gyenge kezű uralkodó, a gólemhadsereg segítségével erős kezű király lehet (az üllő megtartása ugye gonosz cselekedetnek számít).
Bhelen királyi vérből származó, ennek ellenére forradalmár, nem érdeklik a tradíciók, sok szempontból jobb király, mint Harrowmonth.
A gólemek gyártásához lelkekre van szükség, ami a távoli jövőben konfliktusokhoz vezet, s bizony az üllő elpusztítása sem biztos megoldás, a lehetőségek között ott van annak az újra kovácsolása is -
#17670 Próbáld csak meg Belent nyugodtan. Lesz nagy meglepetés :)
De ez is olyan mint minden a játékban: szürke. Nincs egyértelműen jó választás. Harrowmont gyenge uralkodó (ha eljutottál a végéig ez az epilógusból kiderül; meg ha még jól emlékszem, de valami gond van vele hosszútávon ez biztos), Belen viszont aljas módon szerezte meg a trónt, de mégis... na ez majd kiderül. -
Although #17669 Igen ha szembe fordulsz az alkotóval akkor ő is ellened lesz. -
Hegyirabló #17668 Köszi! Ha már itt tartunk, melyik királyt jó választani Orzammarban? Eddig mindig Harrowmontot választottam, mert Bhelen antipatikusnak tűnt.
Valamit az érdekelne még, hogy Palát le szabad vinni az üllőhöz? Úgy emlékszem azt olvastam itt, hogy berághat rám ott. -
#17667 A végső küzdelem szempontjából nincs komoly jelentősége, hogy milyen csapatokat sikerült verbuválni, ott szinte mindegy, hogy elfek, vagy vérfarkasok, templárusok, vagy mágusok, törpék, gólemekkel vagy gólemek nélkül szállnak harcba.
A világosszürke és a sötétszürke a választás nincs lehetőség fekete és fehér között dönteni, némi igazsága mindkét félnek van a vitás helyzeteknél.
Cselekmény szempontból nem mindegy milyen döntéseket hoz a főhős, a vérfarkasok mellé állva annak csak erkölcsi jelentősége van, hogy az átok alól nem szabadítja meg az embereket, de az elfek kiirtásával bukja a kereskedőt (elf gyökér).
A mágusok kiirtásának vannak messzebb nyúló következményei is: körmágusok nélkül Connor démona csak valakinek a halálával lesz megközelíthető (az anya, vagy a gyerek hal meg).
A törpéknél teljesen más jövőkép lesz, attól függően, hogy kiből lesz király, és rendelkezhet-e gólemekkel, vagy sem...
Mindezeknek nem a végső harcoknál lesz jelentősége, hanem a távoli jövőben (a végigjátszás után kiderül, történelmi léptékkel mérve, milyen következményekkel járnak a főhős meghozott döntései) -
sata75 #17666 Jah sokkal jobbak, de sok-sok végigjátszás alatt csak egyszer vitt rá a lélek, hogy őket részesítsem előnyben. Meghát a rend kedvéért kell egy olyan végigjátszás is:) -
Although #17665 Nincs legjobb megoldás. :) karaktertől függ amit játszol.
Mint egység talán a vérfarkas jobb a végső ütközetben. -
Hegyirabló #17664 Sziasztok!
Vérfarkasok kontra pagonyelfek konfliktusban mi a legjobb megoldás? Számtalanszor végigjátszottam már a játékot, de mindig úgy éreztem, hogy nem a legjobb megoldást választottam. -
#17663 Mágus specializációk:
- Alakváltó: Morrigan megtanít rá, ha érdemesnek talál (elég gyenge spec, de ez is egy lehetőség)
- Szellemgyógyító: Wynne nem tanít, Denerimben lehet megvásárolni egy könyvet, amiből megtanulható.
- Szellemharcos: Pagonyelfeknél tanulható a főküldetés során, a romban (figyelős feladat, könnyű elvéteni, jelentéktelennek tűnő üvegcsékkel kell babrálni)
- Vérmágus: csak mágus főkarakterrel megszerezhető specializáció.
Redcliffe-be kell menni, ott Connor megmentése során az Enyészetbe lépve alkut kötni a démonnal...
Specializációt egyszer kell megszerezni, utána elérhető lesz a többi karakter számára (értsd: ha új karakterrel vágsz neki a kalandozásoknak, azzal már Lotheringben fel tudod venni azokat a specializációkat, amelyeket addig megtanultál)
Kereskedők vannak szinte minden településen.
Orzammar (törpék városa) a Körtoronyban a strázsamester, Denerim, sőt vannak városon kívüli vándorkereskedők.
Van náluk néhány egyedi tárgy, amit érdemes megvásárolni, bár drágán adják.
Ilyenek a képességnövelő könyvek, csuhás mágusnak a Kaszás gúnya (Denerim), és egy erős varázsbot (strázsamester), illetve ékszerek. -
#17662 Játszom a játékkal, megjártam az enyészetet ismét a mágustoronynál. Megcsináltam az elfeket, a mágustornyot, a kezdő kisfalut már letarolták, de még mindig nem tudtam specializálódni. Mikor lehetek vérmágus/örző vagy csatamágus? Ezekhez kell valamiféle könyv?
Vannak a játékban különösen nagy készlettel és ritka tárgyakkal rendelkező kereskedők? A tábori törpén, és a nagyvárosi varázsbolton kívül mást nem tudok :/ -
#17661 A videó erősen cheat-gyanús.
Fél tucatnyi fenntartott képességgel folyamatosan varázsolgat, s nem iszik mana itókát, ráadásul szólóban harcol...
A játék titkait kiismerve a legnehezebb fokozaton is jól játszható a csapattal, de az ilyen szóló-bemutatók láttán kételyeim vannak.
Az Awakening kiegészítő történetileg az Origins eseményei után játszódik, oda érdemes importált karaktert vinni, tele hátizsákkal, a gép által felajánlott karakter, előélet nélkül nem az igazi, de van ilyen lehetőség is az Awakening végigjátszásához. -
#17660 istenem...de bonyolult ez a játék -
#17659 Igen, de ha nem a kiegészítővel játszol akkor nem tudod őket használni. Főmenüből kell külön indítani, és lehet karaktert importálni. A videós szinthez kell nyilván egy kimaxolt alapjátékból áthozott karakter is. -
#17658 Nekem a 4 gigás ultimate verzió van meg. Gondolom ebben minden benne van. -
#17657 Csak belenéztem, de vedd figyelembe hogy ez Awakeninges videó (ugye a hivatalos kiegészítő), és abban sok plusz varázslat, specializáció van, ami az alapjátékban még nincs. -
#17656 próbáltam kimagozni a spelleket amiket használ de alig vannak meg. -
#17655 Erről a videóról beszéltem skacok. Nem semmi. -
#17654 jaja, gyakorlatilag 16-os cunning és utána minden magic-re, willpower mágusnál csak dísznek van. -
#17653 Illetve nekem meg az is eszembe jutott hogy ha magust fejlesztesz,akkor a skillpontok 90%-at spellpower(?)-re kell tenni hogy igazan utos legyen.Manat ugyanis folyamatosan tudod potolni potikbol,de a varazslatok erossegen rengeteg mulik.
Legalabbis igy remlik,eleg reg toltam.