![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
ferenc001 #17544 Nem csak hogy utána játszódik, de "visszafelé" tudtommal nem is lehet importálni. Egyszer megpróbáltam, a Witch Hunt után a Golems of Amgarrakba próbáltam importálni, azt hiszem, de nem is ismerte fel a Witch Huntos mentést, csak azokat, amik a GoA előtt játszódnak (Origins, Awakening).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy a kolléga alant írta, az Awakening a Witch Hunt történesei előtt játszódik, pontosabban az Origins után és összes többi külön sztoris DLC előtt, tehát csak az Originsben történt események jelennek meg az Awakeningben, a Witch Huntosak; hogy beléptél a portálba, megölted Morrigant, stb., nem (érthető, hiszen megjelenésben az Awakening jóval korábbi, mint a Witch Hunt, vagy többi ahhoz hasonló, és visszafelé nem tették kompatibilissé, plusz borítaná az idővonalat). A Witch Hunt a legutolsó Origins kiegészítő, kronológiailag is utolsó tehát (a DA2-t leszámítva persze). Tehát megjelenési sorrendben kell kijátszani a DLC-ket, feltéve ha minden importálós DLC meg akarsz csinálni, a sorrend már szerepel, meg igazából az is, amit leírtam, csak én hosszabbra eresztettem a mondanivalóm :D