Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
skillek listája
"The trees move. Do you not see it?"
Swedish people are albino monkeys
1: Lopj!
2: Gyakran ments!
3: Kötelezõ olvasmányok: Fallout 2 Hintbook, First Aid Book, Big Book of Science, stb...
4: Gyakran ments!
5: Az NPC-knek midig jobb fegyver és jobb páncél dukál! Õket nem tudod hackelni...
6: Gyakran ments!
7: Párbeszéd elõõtt és után, HARC elõtt és után, pályáról be-és kilépéskor, meg minden 5. percben, meg reggeli, ebéd és vacsora után...nem, ne moss fogat...MENTS!!!!!
8: A legjobb, ha 5 másodpercenként mentesz.
9: Ments gyakran!
és végül, a változatosság kedvéért
10: Ments gyakran!)
Elég idegesítõ, fõleg hogy az elõbb majdnem legyõztem egy nagyobb ellenfelet, és pont a legvégén lépett ki.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Amúgy a Feastday cuccok magyar nyelvûek?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ha minden elõzmény nélkül betévedsz a kocsmába (pl. másik küldetés közben), kilépve megjelennek a verõlegények, s "derékon ragadva" megkapod a küldetést, ami elég értelmetlen lesz (bár gyorsan kiderül mirõl is van szó, csak a naplót kell átolvasni)
Node a lényeg, hogy ott is a jó (amire felpeccsltem) verziószám szerepel. Akkor hogy is van ez? nem mûködne a patch?
Konkrétan az a hiba, hogy 2 nagymester hidegvas rúnát, ha továbbfejlesztek páratlan rúnává, akkor fegyver rúna helyett páncél rúna lesz a típusa, és nem lesz semmilyen hatása. Ezt az 1.04-ben javították elméletileg, de mégis ugyanúgy páncélrúna lesz.
Valaki tud erre megoldást?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Programok törlése
ott kikeresed a játékot és ott írja hogy milyen verziójú
Miképp tudom ellenõrizni, hogy hányas verziójú a játékom?
Felpeccseltem 1.05-ig, de az a bug nem került javításra, amit az 1.04 elméletileg orvosolt. Feltételezem így más sem.
Amikor le akarok futtatni egy alacsonyabb verziószámú patch-t, kiírja hogy már telepítve van az 1.05.
Bármikor jöhet egy kellemetlen bug, de sok más szempontból is csak elõnyös, ha egy-egy játékból van sok mentett állásod.
Jarwia lenne most a fontos, ha nem boldogulsz vele, töltsd vissza egy régebbi mentésedet.
Olvasd el a naplódban mit kell(ene) csinálnod, talán csak kimaradt egy lépés a küldetésben.
Segítséget kérnék!
Egyáltalán nem gazdaságtalan, sõt! Aki aranyat akar gyártani (lásd DaO lyrium poti), az sokkal gyorsabban meg tudja risztó rúna gyártással csinálni az egészet.
Ha meg valaki rászán jó sok aranyat, akkor olyan varázstárgyakat csinál, amikért jóval többet kéne otthagyni az árusoknál.
Pl én megvettem minden rúnarajzolatot, és a nyersanyagokkal együtt kb 300 aranyból top varázstárgyakat csináltam az egész partinak. Ezeknek darabjáért simán elkértek volna az árusok 150-200 aranyat. Igaz alapanyagként kellett olyan fegyver, vért amibe lehet rúnákat pakolni, de akkor is nagyságrendi különbség van a 2 beruházás között.
Ha meg az ember csak azokat a rajzolatokat veszi meg célirányosan, ami konkrétan kell neki, akkor még ennyit sem kell rászánnia.
Szóval a rusnyázás különösen ajánlott! Én másra nem is költök már.
Tán összpontosítás elixírjének hívják azt a cumót, amivel újra el tudod osztani a pontjaidat...na miután ezt megitta Vellana, nem tudott Megtartó lenni (ami az elõtörténetébõl adódóan volt ugyebár), mert még nem volt kilockolva. 😊
Ez elég érdekesen hangzik.
Neked kell tudni mit is csináltál a Körtoronyban, illetve mit nem csináltál.
Ott fontos volt pl. egy tekercs, amivel meg lehetett akadályozni, hogy Uldred förtelmekké változtassa a mágusokat.
Nail az Enyészetbõl kilépés elõtt figyelmeztet, hogy vedd fel Andralla Litániáját, és szükség esetén használd.
Azzal tudod megakadályozni, hogy Uldred a mágusokból förtelmeket csináljon, s a harc közben Wynne figyelmezet is néhányszor "Uldred készül valamire"
El lehet tehát bukni a mágusokat úgy is, ha elvileg mellettük álltál, siker esetén a csata után beszéltek Irving fõmágussal, s a tetõrõl együtt jöttök le.
A Lovagparancsnoknak elmondod, hogy a torony tiszta, a mágusokkal nem lesz gond.
Cullen itt ismét beugat, hogy meg kell semmisíteni a mágusokat, mert nem lehet tudni nem változtak-e förtelemmé - ne állj mellé, a lovagparancsnok a te döntésedet hagyja jóvá.
A DAO egy jól sikerült kalandjáték, ahol vannak következményei a döntésednek, s ezért figyelni kell a párbeszédekre.
Végigjátszás után persze lehet rutinból tovább pörgetni a szöveget.
Nem hiszem, hogy Wynne-nek kötelezõ ott lenni az emlegetett párbeszédnél, de ha õ ott van, szerepet kap, illetve a Körtoronyban Irvint nem kell gyõzködni a segítségért, ha Wynne veled van.
A kérdés most az, hogy mi is történt a mágusokkal?
(nézd meg a naplódban, kik állnak melletted)
Mert ha nincs velem, és arra terelem a beszélgetést, hogy kell lennie más megoldásnak, akkor Teagan Bann jegyzi meg, hogy "Lírium és mágusok? Alig hiszem, hogy a Körmágusokon kívül bárkitõl megszerezhetnénk õket."
Mire a karakterem csak kettõt felel:
"1. A Körmágusok már nem segíthetnek nekünk."
"2. Nem, túl hosszú ideig tartana."
Nem lehet, hogy a Kõtorony felszabadításakor még is rossz választ nyomtam, és a templáriusok mellé álltam, de ennek ellenére Wynne velem jött?
S ha Wynnenek velem kell lennie Redcliff kastélyban, akkor mikortól? Elég, ha a nagyteremben, vagy jöjjön velem az elejétõl?
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
Segítséget ajánl, de azt sem titkolja, hogy valakinek meg kell halni...
Ekkor lesz a párbeszédben egy opció, hogy kell lenni más megoldásnak is... Wynne azonnak a Körmágusokat javasolja, hisz náluk van elég lyrium a szertartás végrehajtásához.
Elfogadod, hogy a Körmágusok segítségét kéritek, e nélkül az opció nélkül hiába mész vissza a Körtoronyba.
Ha ez utóbbit választod, el kell menni a toronyba, ahol a fõmágussal kell beszélned. Értelemszerûen csak akkor van erre lehetõség, ha a démonokat már kiverted a toronyból.
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
1. "Azt sem értem, hogy a runecrafting I mit csinál, mert a többi ugyebár annyiadik szintû rúnát képes elõállitani, ahányadik szintû a képzettség. Node a runecrafting 1-gyel nem lehet 1 szintû rúnát csinálni tudtommal, hanem azt mindig venni kell."
2."4-es szintû képzetséggel ugyebár 4-es szintû (magymester) rúnákat tudok késziteni. Node láttam Masterpiece és Paragon tipusú rúnákat is. Ezeket. hogy lehet megcsinálni?"
A 2. kérdésnél szerintem elég a 4-es runecrafting, plusz kell hozzá a megfelelõ recept. Szóval ez tárgytalan, de az még mindig érdekelne, hogy az 1-es rúnakészitésnek van-e valami értelme?
Az Eszmélésben bejött a rúnavetés, ezzel együtt a rúnákat ki is vonták a forgalomból.
Az Originsbõl importálva, a nagymesteri rúnák megmaradnak a karakternél, ha az a hátizsákban van (fegyverbõl, ha jól rémlik eltûnnek a rúnák), kisebb rúnákat nem lehet átvinni.
Az Eszmélésben már nem csak fegyverekbe, hanem páncélokba is tehetõ rúna, de erre áldozni kell aranyat, szakértelmet.
Az alapszintû rúna itt alapanyag, abból kiindulva tudod craftolni a többit - 99-es kötegekben árulják, mire nagymesterivé craftolod jelentõsen lecsökken a számuk (szerintem több "köteget" elkalapáltam)
Komolyabb rúnákhoz kell még a többi kiegészítõ (marató anyag, stb - amit a "recepten" kérnek) - ezeket árulja a "bûvölõ".
Azt sem értem, hogy a runecrafting I mit csinál, mert a többi ugyebár annyiadik szintû rúnát képes elõállitani, ahányadik szintû a képzettség. Node a runecrafting 1-gyel nem lehet 1 szintû rúnát csinálni tudtommal, hanem azt mindig venni kell.
Arra viszont emlékszem, hogy igen gazdaságtalan befektetésnek tartottam azokat a rúnákat, annyival nem erõsebbek, hogy megérje kettessével beleölni a nagymesteri rúnákat.
A rúnavetésbe belemerülni igen költséges szórakozás, az Originsbõl importált karakter az átvitt aranyak jelentõs részét arra költheti, ahhoz képest a város megerõsítésére szükséges 50 arany, csak aprópénz.