Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • dregnarr1 #17545
    Értem, köszönöm.

Az zavart meg, hogy a külön játszható DLC-ket Origin-esként említi, így azt feltételeztem, hogy az Awakening minden ilyen DLC után játszódik és került forgalomba. GoA-ba és Witch Hunt-ba sikerült sima Origins-t importálni, így igazából csak akkor kezdett kicsit fura lenni, mikor GoA és WH karakterlapján is ott voltak az Awakening-es új képességek és specializációk, de ezt betudtam annak, hogy a többi mod mellett az Awakening-et is betöltötte a háttérbe, ha esetleg valaki onnan hozna mentést.
    Visszatöltöttem a post-champaign mentést Origins-ből, aztán elkezdtem Awakening-et, a DLC-ket meg akkor újrajátszom a végén.

Mégegyszer köszönöm!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A megoldás és válasz után kutatva belefutottam pár kommentbe, ahol írták, hogy DA2-ben egyáltalán nem is foglalkoznak ezzel a WH-s szállal.. érdekes, mert egyrészt ugye izgalmas cliffhanger volt a WH végén (az elf könyv mellett mi az az ajándék, amit még hátrahagyott nekünk Morrigan), illetve ha a hős átlép a portálon, akkor mi lesz vele, és ez miért nincs hatással a DA2-re)

Na mindegy, egyelőre ez még a jövő zenéje.