18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Daermon #17932 Igen. Egy viszonylag hc rpg, mondern köntösben. Kíváló játék volt, és a kieg is jó volt. Egy nagyon jó világot építettek fel. Kár, hogy az EaWare így elkurvította az egészet. -
Although #17931 Ja a mi korunk utolsó aranyszeme a hivatalos piacon. :) Jó a W2 is, de inkább meglepő volt jééé csinálnak még ilyet is. :) -
Daermon #17930 Ha már épp játszok... :)
-
Plata #17929 Az amikor egy nemes hölgyet kell kizsebelni irtó poén,ha a karid ért a gyógynövényekhez is akkor még viccesebb,nem simán kizsebeli a csajt hanem le dumálja róla a ruháit. -
Daermon #17928 Azt szerintem csak main kari kapja meg, ha van Zsebmetszés skill. -
Plata #17927 Tudom,de az nem elég a zsebmetszős és betörős küldikhez. -
Daermon #17926 Nálam Leliana oldja meg a zárakat :D -
Plata #17925 Nekem mindig a nemes törpe szerencsevadász volt a kedvencem.
Könnyen lehetett vele sok xp-t meg pénzt csinálni.És mókás is.
Denerimben azok a mókás betörő és zsebmetsző küldik állati jók.Na és rengeteg xp-t kap zárfeltörésekért,csapda felszedésekért és ugye Denerimben a törpe kovács a haverja,így tőle mindent dupla áron vesz meg és mindent féláron ad el neki. -
Daermon #17924 Hát napokban neki álltam, immár 11. végigjátszás lesz :D Hihetetlen időtálló egy játék. Kár, hogy a másik két rész nem kimondottan. Na mindegy.
Az egyik kedvenc kasztommal tolom most (másik a harcos). Elf, Mágus (Mage)/Bűvharcos (Arcane Warrior), Vérmágus (Blood Mage), kiegben pedig ugye a Csatamágus (Battlemage) jön rá.. Karddal + pajzzsal nyomulok, ahogy kell, és csúnyán osztom a népet vele. :)
Társak főleg:
Alistair vagy Pala (Shale), mint tank. Küldetéstől és kedvtől függ.
Leliana, mint íjjász. Neki az Orvgyilkos (Assassin) specet vettem fel pluszba. Meg ugye a bárd dal tolja a mana/állóképesség regenerációt.
Wynne meg teljes gyógyitás és buff.
-
Plata #17923 Lehet. -
hallehella #17922 Hát akkor biztos én csinálok valamit rosszul, de fogalmam sincs hogy mit...az számíthat hogy a játék külső winyón van? -
Plata #17921 Trainer az olyan program ami belebuzerál a játékba és tudsz vele csalni.
De a poén kedvéért,ha egyből 20-as szinten kezdesz akkor utána megfog hülyülni a játékod,mivel ha szintet lépsz nem tudod majd elosztani a pontokat,szerintem egy idő után biztos zavaró lesz ha folyton villog a szintlépés gomb.
De a játék alapból nagyon könnyű,marhaság használni ilyeneket hozzá.Főleg ha szétcseszi a játékot.
Nem azért de én is kipróbáltam azt amit a csóka mutat a videóban,de nekem működik. -
hallehella #17920 Minek cheat? Csak a poén kedvéért, amúgy nekem sem nélkülözhetetlen, csak kíváncsi lennék milyen alapból 20. szintűnek lenni :D
A javaslatokat köszönöm, de sajnos nem csak altgr7-tel, hanem mással sem működött. Pl. escape, A, F12 vagy bármely más módon.
Viszont Krusade! Nem tudom mi az a "trainer cheat", részleteznéd kicsit? Gugliban kerestem de nem egészen értem hogyan működik. Pl itt találtam: http://www.gamepressure.com/download.asp?ID=25713
Köszi előre is -
Krusade #17919 http://pcpult.hu/jatek-rovatok/cheat/dragon-age-origins.html
ez magyar is, hátha így könnyebb. :D amúgy általában trainer cheateket használnak a játékokhoz, nem parancsot. verziódhoz néz trainert az tuti működni fog. :) -
Plata #17918 Hát én megnéztem a videót,de minek altgr7-re tenni?
Rákerestem gugliban itt x-et írnak.
Katt -
Daermon #17917 Én passzolom, de... Minek cheat? Sose kellett :D -
hallehella #17916 Sziasztok! Dragon Age Originsban nem tudom mennyire vagytok járatosak a cheatek használatában. Találtam egy érthető oldalt (http://videosmart.hu/video/dragon-age-igy-lehet-csalni-egy-kis-trukkel) ahol elmagyarázzák mit kell csinálni, mégsem működik. Nem jön elő a console a játékban, akárhogy próbálom.
Kb az a problémám mint az egyik fórumozónak, aki ezt írta: "Ezeket énis megcsináltam de miután le ALTGR 7 esezem és irnám a kodot de a runscript N betűjénél bejön a kistérkép...gondolom ez azt jelenti h vmi nemjó!"
Szóval mi lehet a probléma? Tudna valaki segíteni? Köszi
-
Although #17915 Mikor elveszted a fonalat :)
-
Although #17914 Semmi nem számít a grey warden páncélt viselik.. :) -
Although #17913 Most talán érthető miért nevezem folytatásnak ezt, mégha a segédei csinálták is. A DA3 is jó de, ezek egybefüggnek a regény minősége Gaidertől függőt és részről részre lejjebb ment. Most meg már eltávozott.
-
Although #17912 Minden benne van amit az rp-től tudni kell amit elfelejtett a Bio az EA mellett és a Beth sose tudott. ha valaki elolvassa felismeri benne a csapat vagy group rp, ismétlem! nem szuperhős rp! jegyeit. És mindazt érti amit már alacsonyabb színvonalon a DA2-ben láthatott. Csodás ez a regény. Mindenkinek aki 2010 előtt belekezdett. Látta az Age of Conant fénykorában vagy játszott a DA-val hard fokozat felett egy délelőttön át, hogy akárcsak a végső csatát letudja, Ez a regény Gaider tollából adja. Nincsenek szuperhősök csak hősök. :) -
Although #17911 Telnek az évek. Van ami örök. Találtam egy pdf verziót.
Ha valakinek új lenne és tetszik. Elindulhat ezen az úton.
Nem sok másik van, ami hozza ezt a színvonalat. A Bio különleges volt. A lengyelek jók, de nem ők akik Mass Effect, Jade empire és Dragon Age meséket adnak nekünk. Nem tudom megmondani miért felejthetetlenek. De talán a meséik miatt. Szó se róla a CD Projekt is nagy kedvenc!
A hívás
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.07.06. 21:04:33 -
NexuSano #17910 Nálam a TAB-al lehet felfedni.
Épp most vittem ki újra, de immár rátenyerelve erre a gombocskára. Elég alapos vagyok, de még így is találtam új kódexet. Viszont a végigjátszásom elég drasztikus lett, vagy fordítási hiba vagy a játék valahol elakadt, de egy olyan románcot tett be a végére, amihez közöm nem volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végig Zevran volt a párom és szerelmet is vallott, majd abban maradtunk, hogy én Alistairt támogatom Denerimben, ő meg marad mellettem. A végjáték meg mit írt? Leilanával a szerelmemmel maradtam. Betöltöttem az Awekeningset, ott viszont Zevran szerelmeslevelét megkaptam, szóval úgy tűnik, Zevran neve helyett tévesen Leilanát írt a koronázás utáni összefoglalóban. Nem tudom, bele lehet-e nyúlni a nyelvi fájlokba javítani, de van sok ilyen, és ehhez hasonló, bosszantó hiba. Mondjuk ez nem reális onnan nézve, hogy Leilanához beadott egy új párbeszédet, ahol szívem hölgyeként állították be, nos, éppen csak megvoltunk barátságosak egymással, még a személyes küldijét sem vittem most.
Érdekes még, hogy a végjátékban két videót is kaptam a végső ledöfés előtt; egyszer bejött a lassítás a hősömmel, ahogy leteríti az Arcdemont, utána még1x ezt a lassítást Zevrannal is megkaptam. Ezután meg a végső videó, ahogy a hős beviszi a kegyelemdöfést.
Valaki kivitte azt a játékot, ahol Darkspawnokkal vagy? Azt hittem, én bármivel képes vagyok játszani, de ez nem megy. Nem vagyok képes az ellenség oldalán harcolni, anno a LOrd Of The Rings egyik játékánál is volt ilyen extra, de képtelen voltam azokat ölni, akiket szerettem. Érdekességnek tök jó lenne, meg itt az alapjátékot veszi figyelembe, így érdekes látni, mennyire más döntéseket hozok én minden alkalommal, mint amit a készítők alapnak gondolnak.
-
#17909 A kérdés már megoldódott, úgyhogy csak kiegészítésnek:
Morrigan egy fekete könyvet keres, amit a főmágus szobájában, egy ládában találsz.... sem a szoba, sem a láda nincs lezárva.
Van néhány lezárt, vagy eltorlaszolt ajtó a toronyban, egy pl. ott ahol Wynne-vel találkoztok, ha figyelmesen járod végig a tornyot, oda visszatérve egy mellékküldetés során lesz jelentősége az ajtónak (nem nyílik ki, "csak" egy elit ellenséget lehet megidézni ott)
Egy másik lezárt ajtó az alagsori barlangokat zárja el, mágus főkarakter az eredettörténet során ott vadászik a pókokra, a csapattal vissza térve már nem nyitható....
Van még zárt, eltorlaszolt ajtó, de azok nem érdekesek, a főmágus szobájába viszont be kell menni, ott van a fekete varázskönyv, és van még néhány jegyzet más mellékküldetésekhez.
Az egész játékra érvényes: használd a rejtett objektumokat felfedő gombot, mert sok mellékküldetést csak így lehet felfedezni (bal Alt, vagy Ctrl - már nem emlékszem)
Sok mellékküldetést lehet elindítani jegyzetek elolvasásával, ha nem olvasod el a jegyzetet, lehet nem is szerzel tudomást a lehetőségről....
A Körtoronyban pl. az Idézési tudományok, Tanonc jegyzetei, a csaló mágus leleplezése, és a már említett ajtó-meglepi van elrejtve, de a többi helyszínen is hasonló feladatokra lehet bukkanni, sőt sok olyan küldetés van, amelyhez több helyszínen kell összeszedni ez-azt, és csak akkor lesz nyilvánvaló a küldetés, ha minden mozaik megvan hozzá (pl. Sötét tudományok, Banastor tekercsei, Gax-Kang) -
#17908 Tegnap rájöttem, hogy valóban én voltam a ludas, eladtam a tábori kereskedőnek, vagyis nála "tároltam", mert sima ajándéknak néztem. Akkor még nem volt meg a csapat láda Harcosbércen, hogy ott tároljam a cuccokat. Köszönöm a segítséget nektek! -
NexuSano #17907 Ha jól rémlik, eladható tárgy, legalábbis ajándékok közé pakolja. Lehet, véletlenül eladtad... :S
-
ferenc001 #17906 Nem lehet hogy eladtad véletlenül? Illetve biztos nincs az inventory-dban? Mert ha az a szoba üres, akkor biztosan felvetted már. Esetleg valami mod van telepítve, ami befolyásolhatja ezt? Mondjuk Morrigan Restoration Patch, vagy hasonló? -
#17905 Értem, ez már sok mindent megmagyaráz, de az a szoba már teljesen üres, semmi sincs ott. Ha korábban fel is szedtem a könyvet, nem tudom hova kerülhetett, mert nincs nálam és a küldetés sem frissült. Ha beszélgetek Morrigan-el, nincs ilyen opció. -
ferenc001 #17904 Biztos a jó ajtónál vagy? Az egyetlen olyan zárt ajtó, amit mondasz a Circle Towerben a raktárba vezet (amit tényleg csak a mágus vonalon lehet kinyitni), de neked nem az kell, hanem a harmadik emeletre vezető ajtó környékén lévő szoba (nem a pont szembe lévő,. hanem az a melletti). -
#17903 Ezt olvastam, de akkor sem értem. Megkaptam a küldetést, elmentem a körtoronyba, de mivel az ajtón nem tudok bejutni, a könyvet sem tudom megszerezni a küldetés folytatásához. Már minden mást bejártam a toronyban, úgyhogy biztos ott kell lennie és a wiki is ezt írja viszont azt nem említi, hogy jutok be, ha egyszer zárva van...
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2015.04.30. 11:28:14 -
#17902 Biztos hogy nem csak mágusként lehet bejutni.
wiki? -
#17901 Bajban vagyok egy küldetéssel, örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Morrigan személyes küldetése, a black grimoir-t szeretné megszerezni, ami elvileg a körmágusok tornyának második emeletén van egy lezárt ajtó mögött (Irving's Office). Feltörni nem tudom (pedig maximális szintű Leliana zárfeltörése), kulcsom nincs hozzá. Utánaolvastam és valahol azt írták, hogy csak akkor lehet bejutni, ha mágus a fő karaktered. Ez igaz? De akkor miért adja be a küldetést egyáltalán, ha egyszer lehetetlen bejutni? -
NexuSano #17900 Hol tudnám megvenni magyarul a stratégia könyvét? Egyáltalán, kapható még?
Már többször kivittem a játékot, de gyűjtöm az ilyen könyveket, meg már úgysem spoilerez le semmit :D
-
Steve Q #17899 Origin-es Ultimate Edition-öm van, és a három DLC-n kívül minden szöveg magyar. -
NexuSano #17898 Ejj de dráma lett ez az Awekening végigjátszásom is. Tutira már ekkor tudták a készítők, hogy aki Alistairrel románcolgat és nem ülteti trónra, az szívni fog.
-
NexuSano #17897 Legutóbb úgy oldottam meg, hogy ne érezzem játék-idegennek a dolgot, hogy néha javítani kell a páncélzatot, addig pedig a leányzó felvett egy másikat. :) Biztos nagyon hülyén hangzik, de szeretem beleélni magam a sztoriba, így pl a döntésekkel is szívok néha, mert tudom, mit lenne érdemes választani, de... ha nem illik a karakteremhez, hát nem mondja.
A mágusommal lett is balhé az országgyűlésen, öröm volt nézni, milyen szart kavart ki. :D DAI-ban lesznek kellemetlenségeim emiatt. -
#17896 Mivel úgyis lekerül a karakterről a cucc, és csak a pálya végén kerülhet(ne) vissza, biztonsági okokból érdemes azt a bánya előtt a hátizsákba tenni, vagy a táborhelyen a ládában hagyni...
Fel lehet venni valami olcsó göncöt, ha illúzióromboló alsóneműben belépni a bányába, sok jelentősége ennek nem lesz, de a legjobb cuccok elvesztése érzékenyen érintheti a játékosokat.
A többi karakteren lévő cókmók nincs veszélyben, még az is lehet megoldás, hogy valamelyik csapattag kapja a főkarakter cuccait, úgy az hamarabb vissza is kerülhet hozzá -
NexuSano #17895 Dragon Age: Awekenings, Silverite bányája
Miután találkozol egy elf mágus csajjal, aki karavánokat támad meg többek közt, van lehetőséged beszélni vele, és mehettek a bányába. Lesz egy ográr is a bánya bejárata előtt.
Mielőtt bemész, vesd le a cuccaid, mert miután belépsz lekerül rólad (nem spoilerezek, miért) és sajnos nem lehet visszaszerezni, bebuggol.
Van bug fix, most nézem: http://www.nexusmods.com/dragonage/mods/1762/?
Nem tudom, milyen, nem próbáltam.
-
#17894 Leírnátok pontosan mi ez a bug a kiegészítőben és pontosan melyik bányánál van? Csakmert nemsoká befejezem a Pillars of Eternityt és nekiugrok újra énis, jó lenne tudni milyen bugról van szó.
Köszi -
NexuSano #17893 Igen, első larimmal visszamentem mentéssel és egy szál bugyiba+melltartóba mentem be, de ez úgy megöli a hangulatot :D Gondoltam, eredetiben megvéve ez nem lesz, de akkor erre ne számítsak C: Köszi!
Először azért kiakadtam, a kedvenc cuccaimat leszedte, mondhatjuk úgy is, idegbe jöttem. Szerencsére volt auto save az elf mágus csajnál.