Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Kpierre74
    Én küldtem hibajelzést a Witch Hunt kiegészítőből, és nagyon jó lenne ha elérhetővé tennéd a javítást is.

Lehet, hogy már nem sokan játszanak a játékkal, mert ez a fajta játékmenet már "lassú" és "nem trendi", meg nem lehet egy hétvége alatt végigjátszani, meg néha gondolkodni is kell benne és morális döntéseket hozni.
    Szóval lehet, hogy már nem túl nagy a tábora ennek a játéknak, de akik a mai napig játszanak vele azok biztos nagyon örülnének a javításnak.

Anno amikor megjelent a DLC-kel nem játszottam, most hogy olcsón be lehetett szerezni steam-en megvettem én is az ultimate editiont és el kezdtem végigjátszani elölről, de még az alap történet végére sem értem el. /Mindent elolvasok, kiélvezem a sztori minden betűjét /

Ha a másik két dlc-ben nincsenek komolyabb visszautalások az alapjáték történetére, akkor neki ugrok és végig viszem, mert a Witch Hunt tényleg nem volt hosszú, sőt inkább azt mondanám, hogy nagyon rövid volt, amikor kezdtem belejönni már vége is volt.

Remélem eljutottál idáig az olvasásban mert itt is szeretném megköszönni a munkádat, mert így azoknak is érthetővé, élvezhetővé válik a játék akik nem értenek külföldiül.

Pontosan melyik az a 3 DLC?