18612
![]() |
| Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
| Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| | SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Awakeninges bug a legfrissebb patchhel is megvan, javítása szerencsére könnyű: pucérra kell vetkőzni a bánya előtt. Lehet hogy kijött rá mod is. -
NexuSano #17891 Elég vicces, de visszatértem megint DAO-hoz játszani. Itt van eredetiben a DA: Inquisition, de valahogy elértem egy olyan részhez, hogy most pihentetem inkább. Semmi kedvem az orlézokhoz, főleg az a bálszerűség, már három napja képtelen vagyok rávenni magam, hogy vigyem, pedig már egyszer visszatöröltem mentést onnan, annyira szenvedtem.
Befejezem két karimat Originsben, meg ránézek az Awekeninges bugra, hogy fennáll-e még. Hihetetlen, hogy hány karim van már, de mindig találok valami újdonságot.
-
Nekem az alapból a collector van(fémdobozos és az eszmélés ami már normál dvd tokos) hálistennek mindkettő magyar.
Azért akartam megvenni külön steamre mert nincs meg az accountom, és valaki írta korábban hogy változás volt aktiválásnál és a kiegészítő eléréséhez újra be kell regelni az accountra a játékot. Hálistennek nálam még a "hagyományos" főmenüből mindkét játék indítható új játék létrehozással (gyorsan le is mentettem 1 példányt a másik vinyóra, hogy később is elő tudjam venni).
Szóval probléma megoldva és minden magyar :) Pillars of Eternity után nekiugrok újra és megd*gom Morrigant...mármint izé végigviszem a játékot úgy értettem na! -
Az Origines sem magyar. Kizárólag a nálunk megjelent dobozos változat magyar gyárilag (az alapjáték és az Ébredés). -
Én úgy tudom ,hogy az origines se full magyar. -
Sziasztok
Gondolkoztam az ultimate edition megvételén steamre de látom a fórumban, hogy steames verzió nem tartalmaz magyar nyelvet.. Hogy ennek mi értelme(ha már az origines magyarított) nem tudom...Pech... -
NiGhTM4R3 #17886 Sziasztok
Az Improved Atmosphere módot feltelepítettem magyar játékra de félig angol lett a szöveg, hiába másolom be az internetről letöltött magyar szöveget.
Nem lehet összehozni, hogy minden magyar legyen?
Egyébként aki próbálta a módot mi a véleménye? -
Although #17885 Gondoltam beteszem ide. :) Az rpg ami generációkon átívelve, már talán sokaknak nem BG szint de talán mint a Bioware utolsó zseniális alkotása, egyébként a skyrim immersiive armor készítőjének és még sok millió embernek talán az utolsó régivágású rpg ami 5 millió példányban fogyott el. Ami a metacriticen is bőven 8.5 felett van. Bár már a mai generációk számára elavult azért 20 évestől 50 -ig kevés rpg van ami versenyezhet ezzel :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.02.12. 19:27:29 -
Renegade #17884 akinek még nem lenne meg: most 10 euró az Ultimate edition Originen -
Plata #17883 Igen,de ha van a táskádban könyv akkor nem,csak akkor ha nincs. -
Zozo0122 #17882 Nem szeretnék belőle előnyhöz jutni, szóval biztosan nem adnám el őket :D Hogy érted, hogy minden betöltésnél 50 könyv?:D Mindig amikor elindítom a gamet + 50?
-
Plata #17881 Hát itt a könyv,de ad skill és egyéb könyveket is,azokat add el vagy dobd ki.Ha feltelepíted a modot,minden betöltésnél berak a táskádba 50 respec meg egyéb könyvet. -
Zozo0122 #17880 Belinkelnéd nekem akkor a könyvet? Megpróbálom azt :) -
Plata #17879 Nem emlékszem már rá,sok évvel ezelőtt próbáltam ki,de leszedtem mert nekem bugos volt,és a respec könyv sokkal jobb volt. -
Zozo0122 #17878 Sajnos még úgy sem látta, nem volt benne olyan kiterjesztésű fájl, mint amit kért :/ -
Talán nem is daupdaterrel kell telepíteni...
Mod Manager, esetleg kézzel letölteni, bemásolni, ha nem DaZip formátumban van (Updater csak DaZip fájlokkal boldogul) -
Plata #17876 Valamikor régen használtam,de nem emlékszem hogyan kellett feltenni,gondolom úgy mint a többit,ki kell csomagolni a kapott file-t,utána daupdater,és akkor látja. -
Zozo0122 #17875 Nem igazán tudom telepíteni ezt a hollós respec modot, mert a daupdater nem talál semmilyen fájlt, pedig jó mappába irányítom...valaki használja még? Mi lehet a gond? :D -
Plata #17874 És azt tettem fel ami ad respec könyvet,bevallom. 
A feleslegest sok aranyért eladtam a boltban.
-
Zozo0122 #17873 Na, akkor lehet, hogy mégis felteszem a hollósat :D -
Semmi gondot nem okoz a gép, ha nem idegenkedsz a respect addontól - amit mellesleg az Awakeningbe, vagy a második részbe már a készítők is beraktak (illetve a második részben már stat elosztás nélkül csatlakoznak a tagok).
Addon nélkül minden csapattag fölösleges képességekkel gyengítve kerül hozzád, Lelianat már a 7. szintre sikerül lerontani, se nem íjász, se nem harcos. -
Zozo0122 #17871 Felvettem a gólemet :D Hát ez nem normális, jókat röhögök rajta, mikor eltaposta a csirkét az is mi volt :DDD Kellett a csapatba, marha erős :) -
Zozo0122 #17870 Hmm, köszi akkor lehet benézek a gólemért is. Nem jó ez, hogy a gép fejleszti őket, inkább hagyná a társakat alapon, de megkaphatnám a fejlesztési pontjait mikor felveszem őket, hogy a szintemhez igazíthassam őket. :D -
A gólemet kellene előbb levadásznod, léptek még néhány szintet, s a gép szépen félre fejleszti neked, ha később mész érte... ráadásul elég furcsa karakter, utálkozva követ, s csak akkor lesz hatékony segítőd, ha megkedvel.
Ostagarba érdemes a csatában érintett karakterekkel visszatérni, Alistair, Wynne kéri is, hogy vidd magaddal, igaz nagy jelentősége nincs a dolognak, mehetsz másokkal is.
-
Plata #17868 Ostagar nem nehéz.már kis szinten visszamehetsz,de sok a rejtett tartalom.Szóval figyelj nagyon,nézz át minden bokrot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A király páncél szettje is megszerezhető. -
Zozo0122 #17867 Te pedig minden topicban egyből kötekszel? Olyat, hogy te segítettél valakinek még nem láttam
Király életed lehet, ha legjobb dolgod hajnali 3-kor a népet oltani fórumon :D Semmit nem kell a számba rágni, de nem akarok a nekem nem tetsző harcrendszer miatt szívni, ezért a kérdés.
-
Te most erre rájátszol vagy tényleg ennyire zöld vagy, hogy mindent a szádba kell rágni? -
Zozo0122 #17865 Mennyire nehezek a DLC küldetések? jelenleg a térképen az Ostagarba visszatérős, a Sulcher árok és Harcosbérc látható, most Ostagarba szeretnék visszatérni és majd azután benézni Flemethhez, ha már úgyis arra járok. A csapattagok 11-12 szint körül mozognak, megoldható most az Ostagaros? Úgy tervezem, hogy utána megyek az elfekhez, vagy Denerimbe. Amúgy azért kéne Denerimbe sietni, hogy az urna nyomára leljek, de ha az megvan akkor előbb vigyem el az arlnak, vagy kössek még előtte szövetségek a törpékkel és az elfekkel? -
Plata #17864 Nem nagyon mondtam el semmi spoileres dolgot,a csaj kergetést poénnak szántam.Azt hittem nemes törpével kezdett,nekem az a kedvencem.De egyébként meg ha nem jár denerimbe,lemarad minden fontosabb mellék küldiről,ott van a papok táblája,a mágusok társasága,meg valami zsoldosok,meg tolvajok küldetései.Na és a lopkodós és betörős küldetések,a lopkodós és betörős küldiket csak szerencsevadásszal lehet igazán megcsinálni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az külön poén amikor a nemes csajszit átverjük az egyik zsebes küldiben.Ha a karid ért kicsit a gyógyfüvekhez akkor még viccesebb,mert a csajt le is vetkőzteti.És utána bugyiban meg melltartóban grasszál.
-
Hadd jojjon ra magatol a dolgokra, pls, ne baszd el a felfedezes elmenyet. -
Plata #17862 De denerim állati nagy,loghain a palotában ül és szegény elf csajokat kergeti a kertben. -
Zozo0122 #17861 De Loghain jelenleg a denerimi palotában van nem? Oké, gondolom csak az országgyűlésen találkozok vele...de én elképzeltem, hogy ott ül :D De oké, akkor lassan megyek Denerimbe is :D Amúgy kaszton kívüli törpe vagyok, nem nemes. -
Plata #17860 De ha nem mész denerimbe és csinálod a főküldiket,egy rahedli pénzt és xp-t buksz,mert minden főküldi után újabb és újabb küldik nyílnak meg,de ha megcsinálod valamelyik főküldit és oda szólt volna küldi,akkor szoptad,nem Denerimben van Loghain hanem az országgyűlésen.Denerimbe ha nemes törpével mész eleve mindent dupla drágán tudsz eladni és féláron vásárolni,a régi barátodnál,kivéve ha bunkó voltál vele.
Régi haverod a piacon lesz mint boltos,és nála baromi sok pénzt tudsz csinálni,mert tőled mindent duplán vásárol meg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.03. 20:45:58 -
Zozo0122 #17859 Szerintem velem ott lesz a baj, hogy nagyon beleélem magam, így pl. nem csinálok olyat, hogy a világ másik végébe megyek csak vásárolni meg ilyenek, a küldetéseket is próbálom úgy összefűzni, hogy amik közel vannak egymáshoz azokat egyszerre megcsinálom. Pl. Denerimbe azért nem tettem még be a lábam, mert ott van Loghain is nem? Egyelőre nem akarok vele vagy az embereivel találkozni, hogy ne tudja meg, hogy ott vagyok :D Vérsárkány set megvétele? Esélyem nincs rá, bár a mellvértet alapból megkaptam, de senki sem olyan erős még, hogy felvegye :D Pár aranyam van csak, most spórolunk :DDD -
Plata #17858 Hát én nem tudom neked miért nem jó Alistar meg Leliana,szinte mindig velem volt valamelyik.Na persze nekem a legjobb cuccokban voltak,játék elején egyből megveszem a Vér Sárkány páncél szettet Alistar-nek.És persze a kamarás erődbe járok vásárolni. -
Zozo0122 #17857 Elhiszem, hogy az ilyen gamek között jónak számít ez a harcrendszer, de nekem a Dark Souls harcrendszere után (ami sztem A tökéletes harcrendszer) ez nagyon trógernek tűnik :( Ettől függetlenül néha azért tudom élvezni, de legtöbbször azért annyira nem...
Igen, először bármiféle mod nélkül szeretném végigvinni, aki gyenge, az nem fog velem jönni, hanem leül a picsájára a táborban :D Amúgy mindig az adott legjobb felszereléseket aggatom rájuk, Alistair is szépen felbuffolt kardot, páncélt és pajzsot is kapott, meg ékszereket, mégis szinte mindig elsőként dől ki.
Na, ha Flemeth ennyire nehéz, akkor még nem oda megyek, hanem másfelé, később majd ha csinálom a visszatérés Ostagarba DLC-t, akkor ha már úgyis arra járok útbaejtem.
Lelianát azt hiszem nem fogom többet magammal vinni, ha ennyire nem éri meg a zárnyitás...
A történet az tényleg NAGYON jó, meg a karakterek meg stb :) Amúgy a Witcherrel is ez volt...jónak ígérkező történet, de okádék harcrendszer...azt abba is hagytam, pedig szinte csak jót hallani a 2. részről is... -
Különbözőek az igények, ízlések...
A harcrendszer körökre osztott, ebben a stílusban pedig elég jól meg is csinálták.
Alapvetően kézi vezérléssel megy az ilyen rendszerű harc, itt meg a taktikai beállításokkal, a bossok elleni harcot leszámítva folyamatossá is lehet tenni a csatát.
Első nekifutásból könnyű fokozaton is voltak nehézségeim, később már nightmare fokozaton is sokkal könnyebben le tudott győzni a csapatom elit ellenfeleket is, számbeli fölényben lévő, de elit nélküli ellenfeleknél szinte bele sem kellett nyúlni a csatákba.
Mondjuk éppen a fagyasztás az egyik képesség, ami nem igazán működik előre beállítva, úgy jó eséllyel a saját csapattagokat is jegelik a mágusok.
Lentebb már volt róla szó, hogy a két szerencsevadászoddal mi lesz a probléma, azt mondtad nem érdekel a stat-újraosztás...
Azért meg fölösleges cipelned bárkit, hogy csak zárat nyitogasson, a ládákban érték nincs, a megszerzett XP sem túl sok, kihagysz néhány mellékküldetést, máris több XP úszott el, mint a zárnyitásokkal
Flemethez fölösleges vissza menni addig, amíg esnek-borulnak a segítőid, ráadásul biztos lehetsz benne, hogy azt a csatát Morrigan nélkül kellé megnyernetek.
Célirányosan kell fejleszteni a csapattagokat, erős páncélba öltöztetni, jó fegyvereket a kezükbe adni, és nem utolsó sorban jó viszonyban lenni velük.
A történet a legjobbak között van a műfajon belül, a harcrendszertől nem tudom mit várnál. -
Plata #17855 Jobb ha feltankolsz,a banya csúnyán erős. -
Zozo0122 #17854 Megoldottam. Nagy kár ezért a harcrendszerért, értem én hogy működik, de olyan semmilyen az egész. Viszont a táborba visszatérve Morrigan azzal várt, hogy megfejtette Flemeth titkát...ez túl érdekes ahhoz, hogy ne nézzek vissza az öreg banyához :D -
Zozo0122 #17853 Amúgy ti ezt a harcrendszert élvezitek? Bődületesen szar :D Pedig annyira jó a történet, meg a küldetések, de meglehet, hogy abbahagyom a harcrendszer miatt...olyan vontatottnak érzem, vagy nemtudom...arról nem beszélve, hogy pl. Alistair mostanra egy nyomorult ( pedig szinte ugyanúgy van fejlesztve mint a hősöm, sőt templárius is), Leliana továbbra is szánalmasan gyenge, de azért cipelem mindenhová, mert tud zárat törni. Zevran jobb lenne, de ő NEM tud zárat törni most ez mi? Orgyilkos zártörés nélkül...pedig még meg is említette, hogy ért hozzá. Morrigan legalább kemény, meg Wynne, de ő is csak Morrigannel összedolgozva igazán jó. Most elkövettem azt a hibát, hogy nem hoztam magammal...az egyik mellékküldi színhelyére megyek ahol egy menekülttábort támadnak az éjfattyak. Nincs esélyem, legalább 20-an jönnek, Morrigan pedig nincs velünk fagyasztani.