13886
  • bélanéni #803
    Valaki adhatna egy biztos forrást, ahonnan még ma lejön a cucc, ha nekiállok 16:30 körül tölteni. Jó lesz mail-ben is. Bocs, de nem akartam rébuszokban leírni mit akarok, legyünk egyenesek.
  • grebber
    Haverjaid nincsenek amúgy? Nem rossz ám az.
  • Alwares
    Na ez itt és most kell azt hiszem... A szinkronosat én le nem töltöm. Nincs pénzem megvenni de pofám sincs hozzá letölteni, szerintem illetlenség leszedni magyar játékot... De viszont az angolt azt leszedem, azzal nem a magyar piacot károsítom és jupppííí! Meg lesz mivel játszom a Mass Effect megjelenéséig!
  • bélanéni #800
    Abszolút semmi gond, én úgy értettem, hogy nincsenek nagy igényeim, ha a mai filmszinkronok tetszenek. Nézek kb. 1 sorozatot meg havonta 2-3 filmet, nekem ezek alapján nem tűnik fel hogy igénytelenre vannak megcsinálva. Elsősorban azt nézem/hallgatom, hogy elhiszem-e amit hallok vagy erőltetett. Nagy gondok nincsenek, nekem a játékszinkronban sem az fog feltűnni, hogy mennyire hű az eredeti szöveghez, hanem mennyire lesz "gagyi" vagy profi maga az előadásmód. Sokszor épp az a probléma a fordítással, hogy szó szerint fordítják, és az anyanyelvünkön nem jön át a lényeg, ami angolul lehet hogy jó poén volt.
  • ricsa008
    ok bocs hülye 5let volt de már teljesen kész vagyok
    még1x bocs
  • wander01
    warezolás még azt mondom oké de ez... hát nemtom...
  • ricsa008
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aki el tudná nekem küldeni 2dvd annak küldenék vissza pénzt v. egy 5 napos wanadoo kódot:( tudom ilyet itt nem illik de nekem ez ezzel a kapcsolattal sose jönne le aki benne lenne küldjön pm et vagy keressen MSN-en
  • grebber
    Hát ingame videokon valahogy sokkal de sokkal szebb volt :(
  • wander01
    na jolvan, asszem ennyi elég lesz mára...
  • wander01

• wander01

• Zóanagyvarázsló
    Például itt, az RPGVaulton éppen nem találom.
  • Lilithn
    Keress rá a hardwireden arra, hogy witcher szinkron.

Zóanagy a grafika megjegyzéseddel egyetértek teljesen. Hihetetlenül hangulatos így első ránézésre.

rotator: azon gondolkodom milyen lehet a dallamos fül...lehet hogy meg is rajzolom :P

• Zóanagyvarázsló
    Az még a nyers felvétel. Engem a játékhoz igazított, effektezett érdekelne, elvégre az angolból is ezt a változatot ismerjük.
  • Zóanagyvarázsló
    OFF:

Persze vegyes a kép, de legalább a jelentés nem torzul. Vannak jó szinkronok, de sorozat esetében idegesítő tud lenni, amikor a fordítás koncepciója némileg módosul, és máshogyan kezdik el ugyanabból fordítani. Néhány esetben sikerül megoldani a csúnya beszédet szépen is lefordítani (passzoljon a karikához, jó is legyen, ha mást is jelent), de időnként szánalmasra sikerül. Másrészt néha érdekes hallani a színészek eredeti hangjait is. Egyébként én is gyakran élek szinkronnal, de ha valamit ismerek mindkétféleképpen, gyakran szembeötlő a különbség. Néhány régebbi filmnél is van mondjuk egy-két furcsa fordítás, bár némi gondokodással ki lehet találni, mit fordítottak félre :)
  • AntiHero
    Az hol van?
  • Lilithn
    Izé, adtak ki kedvcsinálót a magyar szinkronból...én eddig arról beszéltem.

rotator: Brian élete :P
  • rotator
    Nem, de kábé egyszer volt meg, úgy 15 éve. Kösssz! :) (Bár nem vágom, a filmben hol volt, de sejtem.)
  • rotator
    Készülnek ma is jó, minőségi szinkronok, ha van rá pénz és idő (vagyis többnyire a moziban is magyarul menő filmekhez). A dvd szinkronok és a kereskedelmi tv-k által finanszírozottak többnyire szörnyűségesek. :)
    Azért az eredeti hang se mindig fenékig tejföl. A keverés szinte minden esetben üti a magyart, de a dialógusok sok esetben borzalmasak szoktak lenni. Legalábbis egy dallamos magyar fülnek.
  • Zóanagyvarázsló
    Brian élete kimaradt? :)
  • Zóanagyvarázsló
    Szerintem az egyik leghangulatosabb grafika idén. Nem a technikai részletektől lesz valami szép, bár úgyis csak a sztárFPS-ektől (más műfaj) marad el.
  • rotator
    Na ezt meg én nem vágom... Vagy ez a fogsorod metafórája lenne? :)
  • Zóanagyvarázsló
    Én a hozzászólásodra reagáltam, nem a Witcher szinkronjára - melyből igazán adhatnának ki kedvcsináló részleteket, jó marketingfogás lenne.

A problémám az volt, hogy minőséginek tekinted a jelenkori szinkronokat. Lehet, hogy a fogyasztáshoz számodra megfelelőek, de nem kellene őket indirekt dícsérni, feltételezem az eredetivel nem szoktad őket összehasonlítani. Manapság gyakran a lényeget kihagyják, régen azért arra is volt példa, hogy az eredetit felülmúló, tartalmasabb született. Ha kritikátlanul elfogadjuk a rosszabb minőséget, akkor tényleg azt érdemeljük. Ezt tekintem jelen esetben igénytelenségnek. Remélem a leírtakból világos, hogy pontosan mire gondoltam, és nem a személyed ellen irányulónak szántam.
  • rotator
    Nagyon ne lendüljetek még bele a végigjátszásba, holnapután érkezik az első(!) patch.
    Azért (!), mert már most tudni, hogy lesz második is.
  • AntiHero
    Csak Oblivionból:D
  • Lilithn
    Csúnyácska??? Honnan jöttél, a 22. századból?

rotator: két hegyes, két lapos és egy csomag kavics

• rotator
    Egy ősből indultak ki, szóval nem sok.
  • ricsa008
    a NWN 2 motorjához ennek van valami köze ? mer az szépen megy
  • wander01
    d-tool pro-val megy simán. nemtom miért fagyhat, rendszerbaki, reinstall :)

ellington, torrentről.
  • Riddick21
    Nem tud senki megoldást a problémámra? Nagyon hálás lennék...
  • [Jakuza]
    Thx.
    Akkor megyek es megveszem :D
  • ellington
    honnan szedted le?
  • wander01
    The_Witcher_CLONEDVD-PLATiN 6.9gb
  • [Jakuza]
    Ez melyik verzio ?
    A mostani dvd9 vagy a regebbi PL ?
  • wander01
    ebben a szarban is van valami fps limiter az fix, mert hiába ir 30+ párat, megy mint állat. se akadás, se lag, olyan mint tdu-ban a 70 fps...
  • AntiHero
    Elég csúnyácska. De nem vészes bőven jó így is:D
  • AntiHero
    Hát én megvárom mindenkép a magyar verziót.
  • wander01

• dante3
    Elvileg nem, de ki tudja!
  • ricsa008
    768 ramon meg 9600xt-n elmenne? a többi meglenne hozzá