13886
-
#803 Valaki adhatna egy biztos forrást, ahonnan még ma lejön a cucc, ha nekiállok 16:30 körül tölteni. Jó lesz mail-ben is. Bocs, de nem akartam rébuszokban leírni mit akarok, legyünk egyenesek. -
#802 Haverjaid nincsenek amúgy? Nem rossz ám az. -
#801 Na ez itt és most kell azt hiszem... A szinkronosat én le nem töltöm. Nincs pénzem megvenni de pofám sincs hozzá letölteni, szerintem illetlenség leszedni magyar játékot... De viszont az angolt azt leszedem, azzal nem a magyar piacot károsítom és jupppííí! Meg lesz mivel játszom a Mass Effect megjelenéséig! -
#800 Abszolút semmi gond, én úgy értettem, hogy nincsenek nagy igényeim, ha a mai filmszinkronok tetszenek. Nézek kb. 1 sorozatot meg havonta 2-3 filmet, nekem ezek alapján nem tűnik fel hogy igénytelenre vannak megcsinálva. Elsősorban azt nézem/hallgatom, hogy elhiszem-e amit hallok vagy erőltetett. Nagy gondok nincsenek, nekem a játékszinkronban sem az fog feltűnni, hogy mennyire hű az eredeti szöveghez, hanem mennyire lesz "gagyi" vagy profi maga az előadásmód. Sokszor épp az a probléma a fordítással, hogy szó szerint fordítják, és az anyanyelvünkön nem jön át a lényeg, ami angolul lehet hogy jó poén volt. -
ricsa008 #799 ok bocs hülye 5let volt de már teljesen kész vagyok
még1x bocs -
#798 warezolás még azt mondom oké de ez... hát nemtom... -
ricsa008 #797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!aki el tudná nekem küldeni 2dvd annak küldenék vissza pénzt v. egy 5 napos wanadoo kódot:( tudom ilyet itt nem illik de nekem ez ezzel a kapcsolattal sose jönne le aki benne lenne küldjön pm et vagy keressen MSN-en -
#796 Hát ingame videokon valahogy sokkal de sokkal szebb volt :( -
#795 na jolvan, asszem ennyi elég lesz mára... -
-
-
Zóanagyvarázsló #792 Például itt, az RPGVaulton éppen nem találom. -
#791 Keress rá a hardwireden arra, hogy witcher szinkron.
Zóanagy a grafika megjegyzéseddel egyetértek teljesen. Hihetetlenül hangulatos így első ránézésre.
rotator: azon gondolkodom milyen lehet a dallamos fül...lehet hogy meg is rajzolom :P
-
Zóanagyvarázsló #790 Az még a nyers felvétel. Engem a játékhoz igazított, effektezett érdekelne, elvégre az angolból is ezt a változatot ismerjük. -
Zóanagyvarázsló #789 OFF:
Persze vegyes a kép, de legalább a jelentés nem torzul. Vannak jó szinkronok, de sorozat esetében idegesítő tud lenni, amikor a fordítás koncepciója némileg módosul, és máshogyan kezdik el ugyanabból fordítani. Néhány esetben sikerül megoldani a csúnya beszédet szépen is lefordítani (passzoljon a karikához, jó is legyen, ha mást is jelent), de időnként szánalmasra sikerül. Másrészt néha érdekes hallani a színészek eredeti hangjait is. Egyébként én is gyakran élek szinkronnal, de ha valamit ismerek mindkétféleképpen, gyakran szembeötlő a különbség. Néhány régebbi filmnél is van mondjuk egy-két furcsa fordítás, bár némi gondokodással ki lehet találni, mit fordítottak félre :) -
#788 Az hol van? -
#787 Izé, adtak ki kedvcsinálót a magyar szinkronból...én eddig arról beszéltem.
rotator: Brian élete :P -
#786 Nem, de kábé egyszer volt meg, úgy 15 éve. Kösssz! :) (Bár nem vágom, a filmben hol volt, de sejtem.) -
#785 Készülnek ma is jó, minőségi szinkronok, ha van rá pénz és idő (vagyis többnyire a moziban is magyarul menő filmekhez). A dvd szinkronok és a kereskedelmi tv-k által finanszírozottak többnyire szörnyűségesek. :)
Azért az eredeti hang se mindig fenékig tejföl. A keverés szinte minden esetben üti a magyart, de a dialógusok sok esetben borzalmasak szoktak lenni. Legalábbis egy dallamos magyar fülnek. -
Zóanagyvarázsló #784 Brian élete kimaradt? :) -
Zóanagyvarázsló #783 Szerintem az egyik leghangulatosabb grafika idén. Nem a technikai részletektől lesz valami szép, bár úgyis csak a sztárFPS-ektől (más műfaj) marad el. -
#782 Na ezt meg én nem vágom... Vagy ez a fogsorod metafórája lenne? :) -
Zóanagyvarázsló #781 Én a hozzászólásodra reagáltam, nem a Witcher szinkronjára - melyből igazán adhatnának ki kedvcsináló részleteket, jó marketingfogás lenne.
A problémám az volt, hogy minőséginek tekinted a jelenkori szinkronokat. Lehet, hogy a fogyasztáshoz számodra megfelelőek, de nem kellene őket indirekt dícsérni, feltételezem az eredetivel nem szoktad őket összehasonlítani. Manapság gyakran a lényeget kihagyják, régen azért arra is volt példa, hogy az eredetit felülmúló, tartalmasabb született. Ha kritikátlanul elfogadjuk a rosszabb minőséget, akkor tényleg azt érdemeljük. Ezt tekintem jelen esetben igénytelenségnek. Remélem a leírtakból világos, hogy pontosan mire gondoltam, és nem a személyed ellen irányulónak szántam. -
#780 Nagyon ne lendüljetek még bele a végigjátszásba, holnapután érkezik az első(!) patch.
Azért (!), mert már most tudni, hogy lesz második is. -
#779 Csak Oblivionból:D -
#778 Csúnyácska??? Honnan jöttél, a 22. századból?
rotator: két hegyes, két lapos és egy csomag kavics
-
#777 Egy ősből indultak ki, szóval nem sok. -
ricsa008 #776 a NWN 2 motorjához ennek van valami köze ? mer az szépen megy -
#775 d-tool pro-val megy simán. nemtom miért fagyhat, rendszerbaki, reinstall :)
ellington, torrentről. -
#774 Nem tud senki megoldást a problémámra? Nagyon hálás lennék...
#747 -
#773 Thx.
Akkor megyek es megveszem :D -
ellington #772 honnan szedted le? -
#771 The_Witcher_CLONEDVD-PLATiN 6.9gb -
#770 Ez melyik verzio ?
A mostani dvd9 vagy a regebbi PL ? -
#769 ebben a szarban is van valami fps limiter az fix, mert hiába ir 30+ párat, megy mint állat. se akadás, se lag, olyan mint tdu-ban a 70 fps... -
#768 Elég csúnyácska. De nem vészes bőven jó így is:D -
#767 Hát én megvárom mindenkép a magyar verziót. -
-
#765 Elvileg nem, de ki tudja! -
ricsa008 #764 768 ramon meg 9600xt-n elmenne? a többi meglenne hozzá