13886
-
Zóanagyvarázsló #883 Egy-két warez témájú hozzászólás tőlem belefér, de azért nem kellene teleszpemmelni a topikot ezekkel, ott van erre a privát üzenet lehetősége, a Skype vagy MSN, illetve a különböző warez- és torrentoldalak.
A játékról viszont szívesen olvasnék infókat, de talán még egy-két képet is eltűrnék. -
neptum #882 feladom egyszer összejöt most meg megint ugyan az helyeze be az eredeti lemezt :S -
#881 Igen tény, hogy a Gothic 3-hoz kijöttek a magyar fájlok, Én is úgy vettem meg, de MerlinW egy nagyon komplex kis leírást csinált a teljes magyarítás megjelenítéséhez. Persze csak a szövegre, és a menü felirataira gondolok.
Ha te esetlehg tovább jutsz a kutatásban akkor az is érdekelne... -
adammmmmmm #880 Sajan sms-es oldalak közül csak külföldit találtam azokban meg nem bízok meg.Ha fizetős oldalra megyek akkor általában a wanadoo-ra megyek.Sajna nem ismerek sok fizetős oldalt ezért hálás lennék ha valaki írna egyet ahol már fönt van valamilyen szinten ocsló kevés napra. -
#879 Na elolvastam a tutorialt.
Most mar megy a harc. Sajnalom, hogy ilyenre csinaltak, de majd csak kibekulok vele. -
#878 gratula -
#877 DTPro advenced -
neptum #876 de meg van és jó is úgy hogy a többi nem számit igaz csak 3 órámba került rájöni hogy egy 10 perces meló lett volna az egész :D -
#875 2 dt volt fenn a gépeden nem csoda hogy nem volt jó :D
-
Drizzthsz #874 Akkor kell megynomni, amikor legnagyobb láng van az ikonon. :) Egyébként sajna elég sokat tölt... XP alatt is? -
#873 Ó-EM-GÉ! -
xido #872 Gothic 3-hoz anno fel is kerültek a magyar fileok,nagyon nem kellett vele bütykölni..de ha a witcherhez vársz,akkor #834 körül már leírtam,hogy előlehet csalni,csak még nem teljes -
neptum #871 össze jött jeeeeeeeeeeee -
xido #870 ha netezel rendszeresen,legalább egy sms-oldalt találj:) -
#869 Linkelne valaki egy működő Daemon Tools Prot patchel együtt? -
#868 Köszike!
Az volt a hiba..:)
Szép nagyon a game, csak egy hibaja van, nem igazan akar a kardal mindig salapalni..hmm
Néha csak lengeti.
Amugy nagyon tetszik a game eddig.
Megyek is vissza vámpipiket vadászni -
#867 Hali Mindenkinek!
Már én is várom nagyon a hivatalos magyar megjelenést, de addig, meg kellene győzni MerlinW mestert . Ha jól emlékszem mintha Ő agyalta volna ki a gothic 3 felhasználók számára hogyan kell a magyarítást elő csalogatni.
Nem tudom mivel lehetne hatni rá, de biztos van valakinek meggyőző, "szívhez" szóló érvelése.... -
adammmmmmm #866 Tudom ezt nem illik itt kérni de azért valaki tudna egy oldalt adni ahonnan gyorsan lejön.(lehet egyesek hülyének fognak tartani de szeretném elöször angolul kipörgetni aztán magyarul és a magyart már megrendeltem) -
neptum #865 most leszedem mind a 2 Daemon Toolst és újra rakom a Prot -
#864 akkor passz -
#863 -
neptum #862 töröltem és ugyan az nem engedi :( -
neptum #861 thx kicsit hülye voltam -
#860 tutti hogy kompatibilis a DTpro a vistával nálad van a hibaDTpro -
Drizzthsz #859 Nahát, a grafika eléggé érdekes: marha jó a közeli karakter fej, de a Dof elég hülyén működik, bekockázza a képet. Viszont a karakterfejek+mimika talán eddigi best. A játék meg fura, eleve hogy játszhass, vagy 20 perc videon keresztül kell unni magad. :) Meg nekem pár perc után játszhatatlanra belassul. -
#858 Igy kell törölni -
#857 Találtam daemonhoz valami patchet megnézem mit csinál azzal. -
neptum #856 kicsit hülye vagyok de hogy tom törölni a SCSi dirvert ? -
xido #855 #834...ne óránként írogassam be:))) -
#854 Most leszedtem vistahoz valami patchet most elindul a daemon pro de valami when u saves szart ír ki és nemtom elindítani. -
#853 Kapcsold ki a régi deamon-t ha van és a scsi virtual drive-t meg töröld csak 1 darab IDE vd csinálj -
#852 Na látom ebben is van magyar felirat.
Remélem valakinek sikerül előcsalni norműlisan hogy ingame szveg alatt is legyenenek feliratok! -
neptum #851 tudom de ki ír egy hülyeséget hogy nem lehet telepíteni ezt a hardvert nyomok egy befejezést és kész vége semmi -
#850 Zsír! Erre ráproszálok -
#849 a tools menüben kell beállitani -
neptum #848 nekem nem engedi hogy Ide virtual Drivert csináljak kiírja azt hogy a nem lehet teleípteni azt kész :( -
#847 nincs mit :) -
#846 Köszi, erre nem is figyeltem!
Ezek az átkozott részeletek.. -
#845 a deamon hoz -
#844 Milyen patch?