13886
  • Zóanagyvarázsló
    Egy-két warez témájú hozzászólás tőlem belefér, de azért nem kellene teleszpemmelni a topikot ezekkel, ott van erre a privát üzenet lehetősége, a Skype vagy MSN, illetve a különböző warez- és torrentoldalak.

A játékról viszont szívesen olvasnék infókat, de talán még egy-két képet is eltűrnék.
  • neptum
    feladom egyszer összejöt most meg megint ugyan az helyeze be az eredeti lemezt :S
  • ilozÁ
    Igen tény, hogy a Gothic 3-hoz kijöttek a magyar fájlok, Én is úgy vettem meg, de MerlinW egy nagyon komplex kis leírást csinált a teljes magyarítás megjelenítéséhez. Persze csak a szövegre, és a menü felirataira gondolok.
    Ha te esetlehg tovább jutsz a kutatásban akkor az is érdekelne...
  • adammmmmmm
    Sajan sms-es oldalak közül csak külföldit találtam azokban meg nem bízok meg.Ha fizetős oldalra megyek akkor általában a wanadoo-ra megyek.Sajna nem ismerek sok fizetős oldalt ezért hálás lennék ha valaki írna egyet ahol már fönt van valamilyen szinten ocsló kevés napra.
  • LoCk
    Na elolvastam a tutorialt.
    Most mar megy a harc. Sajnalom, hogy ilyenre csinaltak, de majd csak kibekulok vele.
  • Sarapetike
    gratula
  • Sarapetike
    DTPro advenced
  • neptum
    de meg van és jó is úgy hogy a többi nem számit igaz csak 3 órámba került rájöni hogy egy 10 perces meló lett volna az egész :D
  • Sarapetike
    2 dt volt fenn a gépeden nem csoda hogy nem volt jó :D
  • Drizzthsz
    Akkor kell megynomni, amikor legnagyobb láng van az ikonon. :) Egyébként sajna elég sokat tölt... XP alatt is?
  • rotator
    Ó-EM-GÉ!
  • xido
    Gothic 3-hoz anno fel is kerültek a magyar fileok,nagyon nem kellett vele bütykölni..de ha a witcherhez vársz,akkor #834 körül már leírtam,hogy előlehet csalni,csak még nem teljes
  • neptum
    össze jött jeeeeeeeeeeee
  • xido
    ha netezel rendszeresen,legalább egy sms-oldalt találj:)
  • Fehercsoki
    Linkelne valaki egy működő Daemon Tools Prot patchel együtt?
  • LoCk
    Köszike!
    Az volt a hiba..:)

Szép nagyon a game, csak egy hibaja van, nem igazan akar a kardal mindig salapalni..hmm
    Néha csak lengeti.

Amugy nagyon tetszik a game eddig.

Megyek is vissza vámpipiket vadászni
  • ilozÁ
    Hali Mindenkinek!

Már én is várom nagyon a hivatalos magyar megjelenést, de addig, meg kellene győzni MerlinW mestert . Ha jól emlékszem mintha Ő agyalta volna ki a gothic 3 felhasználók számára hogyan kell a magyarítást elő csalogatni.
    Nem tudom mivel lehetne hatni rá, de biztos van valakinek meggyőző, "szívhez" szóló érvelése....
  • adammmmmmm
    Tudom ezt nem illik itt kérni de azért valaki tudna egy oldalt adni ahonnan gyorsan lejön.(lehet egyesek hülyének fognak tartani de szeretném elöször angolul kipörgetni aztán magyarul és a magyart már megrendeltem)
  • neptum
    most leszedem mind a 2 Daemon Toolst és újra rakom a Prot
  • Sarapetike
    akkor passz
  • Sarapetike
  • neptum
    töröltem és ugyan az nem engedi :(
  • neptum
    thx kicsit hülye voltam
  • Sarapetike
    tutti hogy kompatibilis a DTpro a vistával nálad van a hibaDTpro
  • Drizzthsz
    Nahát, a grafika eléggé érdekes: marha jó a közeli karakter fej, de a Dof elég hülyén működik, bekockázza a képet. Viszont a karakterfejek+mimika talán eddigi best. A játék meg fura, eleve hogy játszhass, vagy 20 perc videon keresztül kell unni magad. :) Meg nekem pár perc után játszhatatlanra belassul.
  • Sarapetike
    Igy kell törölni
  • Fehercsoki
    Találtam daemonhoz valami patchet megnézem mit csinál azzal.
  • neptum
    kicsit hülye vagyok de hogy tom törölni a SCSi dirvert ?
  • xido
    #834...ne óránként írogassam be:)))
  • Fehercsoki
    Most leszedtem vistahoz valami patchet most elindul a daemon pro de valami when u saves szart ír ki és nemtom elindítani.
  • Sarapetike
    Kapcsold ki a régi deamon-t ha van és a scsi virtual drive-t meg töröld csak 1 darab IDE vd csinálj
  • grebber
    Na látom ebben is van magyar felirat.

Remélem valakinek sikerül előcsalni norműlisan hogy ingame szveg alatt is legyenenek feliratok!
  • neptum
    tudom de ki ír egy hülyeséget hogy nem lehet telepíteni ezt a hardvert nyomok egy befejezést és kész vége semmi
  • Solid Snake
    Zsír! Erre ráproszálok
  • Sarapetike
    a tools menüben kell beállitani
  • neptum
    nekem nem engedi hogy Ide virtual Drivert csináljak kiírja azt hogy a nem lehet teleípteni azt kész :(
  • Sarapetike
    nincs mit :)
  • LoCk
    Köszi, erre nem is figyeltem!
    Ezek az átkozott részeletek..
  • Sarapetike
    a deamon hoz
  • Fehercsoki
    Milyen patch?