13886
-
#843 Ilyenkor bezzeg nem verjük a mellünket, hogy vazze én Vista-t használok, mert milyen jó, és milyen türelmetlen vagyok:) -
#842 nekem xp van megy simán. van hozzá patch-ed is? -
#841 Nekem vistám van és valami driverhibára hivatkozva nem indul el a pro. -
daneelolivaw #840 én megvárom a hivatalos magyar megjelenést és húzok a boltba megvenni a szinkronos edisönt :D -
#839 1.) Unpack
2.) Mount, install
3.) To play you need to mount it in a virtual IDE drive in DT Pro
ez anyit tesz hogy csak a deamon pro-val megy és ott is IDE virtual drive kell csinálni nem scsi-t -
neptum #838 nekem is ez a bajom azt írja hogy helyeze be az eredeti lemezt :( -
#837 Na leszedtem, felraktam..csak nem indul.
Valamit nem jol csinalhattam..
Ha valaki tudja, hogy hogyan indul el, az plz. pontosan írja le!
Thx!
-
#836 köszönöm szépen a válaszokat ! -
Zóanagyvarázsló #835 "vki megmondaná nekem meik játékhoz hasonlítható? dark messiah? oblivion?"
Hehe, Lilithn kedvéért ki is emeltem :)
Egyébként valóban inkább a Gothichoz hasonlít. Többféle irányítás (TPS, felülről kattingatós), kattingatóas, de megállítható harcrendszerrel. Nem annyira akciójáték, mint a DMoMM, de nincs akkora nyílt tér, mint az Oblivionban. Inkább kissé zártabb, de hangulatosabb, lásd első mondat. -
xido #834 Na gyerekek....házifeladat indul!!...Regeditben...nem írok részleteket,aki csinálta már,tudja mire gondolok....írjátok át a nyelv.számát 16-osra és magyar feliratokat kaptok!!..
házifeladat..megfejteni,hogy a főmenü miért marad üres és magyar feliratra állítva miért nincs ingame párbeszédekben dialógus...tipp,hogy a nyelvi átállítás audio és text együtt és a magyar audió hiánya miatt marad néma.. -
#833 Kis problémám van. DT 4,08-ba emulálom a képfájl-t akkor meghal az intéző, nem tudja megnyitni. Fel akartam tenni a DT Pro-t, de az meg a Vista-nak nem tetszik, nem engedi használni, akármit csinálok. (rendszergazdaként futtatom, kompatibilitást xp-re rakom, stb)
valakinek ötlete van?
Dante. -
neptum #832 egyikse ez olyan Gothic szerü de a videok alapján szerintem annál is jobb -
#831 A fejlesztők egy interjúban a Fallout-okhoz hasonlították, természetesen nem posztnukleáris, hanem fantasy környezetben.
Aki játszik vele, lenne olyan kedves adni némi infót a játékmenetről is? Mert a tököm tele van már a "futna a gépemen"/"szar a grafikája"/"dehogy szar, te buzi" jellegű kommentekből. Arra lennék kíváncsi, hogy tényleg fantasy Fallout, vagy csak egy agyatlan hack'n'slash, amit megpróbáltak megint a létező összes marketingdumával feltuningolni?
Beszélgessetek a játékról, könyörgöm. -
#830 ez tulajdonképpen mien játék? hallottam má róla de nem vágom! vki megmondaná nekem meik játékhoz hasonlítható? dark messiah? oblivion? -
neptum #829 lejött a játék de amikor elakarom inditani azt írja hogy helyeze be az eredeti lemezt valaki letudná írni hogy kell elinditani ? -
csgj #828 JÓL!! Mindenki folyton ezt kérdezi :D.... -
mikiking #827 Na vki egy kis irást a kiprobalt játékrol ? kb hoigy futtna az enyémen ????????? -
#826 hoppá, nemtom mi baja, ékezet? gallériámban van rotator, lusta vok vacakolni és már mennék :P -
Gundark1234 #825 Hmm, a képek alapján ütős kis fantazy lesz. Most éppen a Jericho csurog le a Steam-ről(pre-load). Ám ezt is érdemes lesz megnézni akár warez, akár valid formában(esetleg magyarul is). -
Drizzthsz #824 Látom van időd. :-DDD -
#823 előre is elnézést kérek
fül1
fül2 -
#822 Közben én is kiraktam a Magyarítások Portálra. -
#821 Ha estig lejön a játék, és ki tudom próbálni, írok egy rövid értékelő véleményt. -
#820 már nemazért de igenis vannak eredeti játékaim amik megírik a pénzüket szóval...
pár év múlva leárazásokban sok mindent meg szoktam venni
ha meg a legújabbak lejönnek egy délelőtt alatt amíg suliban vagyok akkor jó hogy leszedem.. -
Drizzthsz #819 Most akkor ez nem szaggat az fps ellenére? Pl.: Dirt is kicsi fps-ekkel ment, mégis tök folyamatos volt, amikor 30-on volt.
A harc milyen? Mondjuk nekem is egy-két óra.. :D -
#818 FTP -
adammmmmmm #817 Honnan szeded? -
Mr. Perfect #816 Hát ez nagyon király, a katona hugyál a háttérben. :))))))))))) -
#815 Most vettem észre..
Töltöm ezerrel lefelé..
1:45min es lent van.
Én álltalában, ha lentebb megy az ára a gaménak, akkor megveszem..
Természetesen, csak a saját értékrendem szerinti legjobbakat. -
Zóanagyvarázsló #814 November 14-én várható a magyar megjelenés. -
#813 Aki így is csak letölti, hogy ennyibe kerül, valószínűleg semmi pénzért nem venné meg. Legfeljebb csak kis részük sokkal kevesebbért, ergo nem nagy veszteséget csinálnak. De hogy valaki ne tudjon összekaparni 8000-et... pedig manapság már nem nagy pénz. A <16 éves korosztályt talán még megértem, ők azt se fogják fel, mi az hogy 5 évnyi fejlesztés. -
#812 Jóvan! A dallamos a magyarra vonatkozott, nem a fülre, csak siettem. :)
Azért várjuk a remekművet! :P -
adammmmmmm #811 Most akkor a magyar változat mikor fog megjelenni mert én az 576-ról rendeltem és ott még mindig okt. 26-ot írnak. -
#810 Mármint anyagilag? :D -
#809 LOL.. ebben az országban játékot eladni? =) -
#808 megéri leszedni a közel 7 gigás játékot? mert akkor csinálok helyet neki -
#807 é = á értelemszerűen -
#806 vélaszoltam -
#805 sajnos nem seedeli senki 35K-val pedig elég sokáig fog tartani...... -
ricsa008 #804 ment ímél