13886
  • xido
    a file-okból kettő legyen..3as az egyikben,16os a másikban...ha csak egy van és úgy nevezed át,engem is kidobott,utána..egyelőre nem:)
  • Solid Snake
    Tuti lett, köszönet érte
  • Tomi2345
    Valóban működik, de nagyon kevés szó van lefordítva ahogy észre vettem.
  • grebber
    Megcsináltam! Game elindul majd hirtelen exe hibát észlelt és leállt :(
  • xido
    látom a magyarításról nem esett szó...akkor írom,pajtásom ma reggel üzente,nem tudom saját vagy olvasott megoldás volt..tehát..
    regeditben hckey_local_machine..software..blabla...átírni a 3as számot 16ra...aztán a játék data mapájában a a dialog.tlk-ból a lang.key-ből és avoice.bif-ből csinálni másolatot és azokat 16-ra átírni..és angol hang magyar felirat lesz a játék alatt..a felirat hiányos..néhol angol maradt..
  • xido
    szóval itthon is lesz...nagyon helyes:)
  • bélanéni #997
    És ezek lesznek a sima verzióban a játékon kívül:

# CD soundtrack
    # színes A3-as térkép a játék világáról
    # 124 oldalas színes kézikönyv magyar nyelven
  • bélanéni #996
    Előrendelhető a gyűjtői kiadás is!
    Collector's Edition
  • kHares
    Valaki rájött hogyan lehet eldobni tárgyakat? Fullon vagyok, ha lehúzok valamit a drop-ra nem történik semmi, egyedül a fáklyámat tudná lerakni. Illetve miért nem tudok köszörűkövet meg ilyesmiket használni? Ráclick, zöld keret körbeveszi a fegyvereket de semmi.
    A gagyi harcot inkább nem is említeném meg, de legalább hangulatosnak tűnik. Kár hogy az Atari belefolyt, minden rosszat nekik tulajdonítok.
  • B@dsector
    Nah igen, csatlakozok az előttem említettekhez! Maga a játék hangulatos és szép. De a harc az csapnivaló lett, ennél még a Heretic 2 is jobb volt.
  • Alwares
    Hát remélem el fog futni... A ramom gondolom kevés lesz :(
  • tugyiti
    Valóban a harcrendszertől eltekintve nagyon hangulatosra sikeredett a játék.Akit érint,van G15 lcd támogatás benne.
  • wedge31
    Toltam egy kicsit a játékot vélemény :

grafika - szép ,nem egy csucs graf de tud mindent.

zene,hangok - nálam telitalálat nagyon jól szól minden és a zene is tetszik.

játékmenet - lineáris ,nekem bejön de aki a TES szabadságához szokot annak fura lesz.

hangulat - a játék legnagyobb erénye és erössége a hangulata ,él és veled együtt lélegzik az egész világ.

harc - szerintem egy fostalicska a játék messze leggyengébben sikerült része ennél még a Fable vagy Oblivion harcrendszere is ezerszer jobb.
    Így aztán szokni kell de nagyon harcot.
    Talán maradni kelett volna az eredeti tervnél és körökre osztott harcot megvalositani / KOTOR,NWN / mert ez olyan félmegoldás.

Összegezve a harcot leszámitva egyértelmüen istenkirály a játék igy a harc miatt van egy kis hiányérzetem.

Hofinak az a poenja jutott eszembe mikor egy csodálatosan roskadásig megteritett aztalon a rengeteg finom étel mellet egy icike-picike tányéron ott egy kis darab kutyaszar valahogy elveszi az ember étvágyát.

• MrDevil
    igen :) nemsokára meglesznek az ruszki verzióból való videjók :D
  • CalebJoe
    Megnéztem a Data könyvtárban lévő cs_sex bik fájlokat de csak annyit mutatnak videóban hogy egy kártyán ott az éppen aktuális nő képe akivel lefekszel de semmi durvább jelenet nincs ez lenne a cenzúra??? de az intro meg az outro videók istenek megnéztem vagy 5x legalább.
  • bordy
    hmm, 26-án jönn is valami patch hozzá ki.
    meg a Vistásoknak van valami HotFix-es cucc.

check for update-re klikk akit érdekelne.
  • [Jakuza]
    Tudja valaki, hogy hogyan lehet kivonni az osszetevoket az alkimiahoz a kulonbozo talalt itembol ?
    Megenni, meginni megtudom oket, de kivonni nem tudom az alapanyagokat, pedig jo lenne, mert van mar egy csomo formulam, meg olyan is ami skillpontot ad, de alapanyagom meg nincs az elkeszitesukhoz, mert nem tudom kivonni oket.
  • Drizzthsz
    Tényleg, nem lesz parás a szinkronosnál a szájmozgás?
  • Drizzthsz
    F3-as módban teljesen használható, azt az apróságot leszámítva, hogy az egér pause módban más pozícióban van, mint tps-ben. Ha ugyanott maradna, az jó lenne. Egyébként nagyon ízi könnyű fokozaton. Viszont marha sok dolgot lehet találni, különféle söröket, meg lehet tuningolni szépen a fegyvereket, köszörülni, meg minden, s a linearitás már picit csökkent, most oda megyek ahova akarok, de a kastélyom belül minden küldit meg kell csinálni.
  • [Jakuza]
    Bizony. Raadasul meg kell mondjam a toltogetes ellenere jobban bejon mint az Oblivion.
    Az egesz vilag el, elfutnak eloled a tyukok,kacsak, a gyerekek sivalkodnak es futkaroznak, az emberek osszesugnak a hatad mogott.
    Szoval nem olyan rossz game mint ahogy itt egyesek allitjak, osszetettsegre nem lehet panasz, az iranyitas es harc boven megszokhato.
    Bar linearis a storyline, van barangolni valo boven, mert tele van a jatek mellekkuldetessel es a vilag nagy, nem kell az elso chapterbol kiindulni, ami egy varban jatszodik.
  • Gundark1234
    Hmm, érdekes kis game. Tipikus Bioware motor,de az irányitás enyhén szólva szar.A történet maga érdekes szóval még érdemes lesz vele szórakoznom de nem hajnali 1-kor. A videók kissé szaggatnak de ez szerintem a Vistám sara. Ja igen és a DT-bem fut SCSI meghajtó emulációval is, bár erre szerintem már mindenki rájött aki kipróbálta.
  • Zóanagyvarázsló
    Arra a hozzászólásra válaszoltam. Csak furcsállom a verziót, mert úgy volt, hogy csak USA-ban cenzúrázzák. Tehát mi is a forrás? (Egyébként ha valaki valami infót ír, tényleg odaírhatná, hogy honnan számazik.)
  • Mr. Perfect
    A story az tuti jó, mivel egy ha jól tudom lengyel fantasy író írta.
  • Mr. Perfect
    Hát tartok tőle,hogy ez később is így marad.Pont ilyen volt pl. a FABLE is. Ettől függetlenül lehet még jó a játék sőt, csak én arra számítottam,hogy oda megyek ahova akarok,mint pl. a Gothic-ban vagy az oblivion-ba. Na mindegy ha ilyen akkor ilyen, csak így én személy szerint pl. megvenni tuti nem fogom.
  • bordy
    nagyon jó kis game, csak az a hülye írányitást ne így csinálták volna meg.
  • CalebJoe
    Engem már a főhős kinézete is megfogott mivel hasonlít Drizzt Do'Urden-re, egyébként nem baj ha lineáris ha jó a story.
  • Drizzthsz
    Asszem csak ott van Depth of field, az elég sokat levesz teljesítményből, ha nem kell, akkor azt kapcsold ki. De szerintem látványt túlságosan legyilkolná.
  • Drizzthsz
    Hát figyelj, nekem bejön az Oblivion is, de imádom a lineáris játékmenetet is. Mondjuk ez a játék inkább egy jó film eddig némi henttel, s marha élvezetes. A grafika csodás, a DoF néhány kis hibától eltekintve tökéletes látványt varázsol elő, amit néhol még némi hdr-rel is feldobnak. A kardozás közben az effekt marha szép, szóval egy jó kis arcade film-játék ez eddig, s roppant hangulatos, mindenhol állatok rohangálnak, repkednek, etc...
  • Drizzthsz
    Mentem volna a labba, erre kilépett, hogy a program futása befejeződött. Anyád windóz!
  • rotator
    No ez így nem igaz! Az elején pl. egy erődben vagy, addig abból nem jöhetsz ki, amíg minden küldetést meg nem csináltál. Az erődön belül a különböző helyszínekre (kültér, földszint, emelet, labor, stb.) töltőképernyőkön át lehet eljutni. A küldetéseket lehet a térképen trackeltetni, így látod, kb. merre kell mászkálni. Lehet, hogy később teljesen nyílt terep lesz, nem tudom.
  • CalebJoe
    Ja én is azt hittem, hogy Oblivion-hoz hasonlóan szétbarangolhatom az agyam, de sajnos nem ez van.
  • Mr. Perfect
    Nemár!!! tényleg nem lehet akármerre menni? Csak nagyjából egy irányba mint pl. a FABLE-ben? Akkor ez szvsz nagyon gáz. Én azt hittem,hogy teljesen free mászkálós lesz a game.
  • wedge31
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt honnan veszed? Hivatalos információk szerint csak a US verziót vágták meg.
  • wedge31
    Jó kérdés ,az biztos hogy a ruszki vátozat az igazi vágatlan és ami itthon kijön az is striped nudity kategoriás lesz.
  • grebber
    Amúgy érdekes hogy a game maga nem akad az átvezető videók annál inkább :(
  • LoCk
    Léptem aludni,holnap is nap van.
    Nagyon jo kis game. Kár, hogy közel 1GB-ot benyal uh.ajánlott a 2GB RAM.
    Na itt egy jó éjt kép is..
    Jó éjt!
  • MrDevil
    de vajon ezek csak a videókra érvényesek ?
  • wedge31
    American version has striped fatalities and nudity.
    European multi5 has striped nudity.
    Russian, polish, сzech are unstripped.
  • grebber
    Hát sajnos.Harcban had üssek már akkor amikor én akarok!