13886
-
#603 Csík Csaba Krisztián -
#602 Magyarul megveszem, angolul letöltöm. Csak át lehet vhogy másolgatni a hangfile-okat. Ha nem, akkor warez angolból újrainstall legrosszabb esetben.
Persze csak akkor, ha nagyon gagyi lesz a magyarhang. A szinkronszínészekről lehet már tudni valamit? Ki lesz Geralt, Stohl Buci vagy a Döglégy? :) -
#601 Előbb jó lenne hallani ugyanazt a részletet különböző nyelveken elkántálva, utána tudnék érdemben dönteni. :) Node külföldről rendelgetni nem fogok, itthon meg csak magyarul jelenik meg, szóval egyesélyes. -
Zóanagyvarázsló #600 Lengyel CE, angol vagy magyar felirattal, esetleg hanggal. -
csgj #599 hát.. a zinterneten csak fent lesz úgy :P -
#598 Angolul,de sajnos itthon olyan nem lesz. -
#597 Angol:) -
adammmmmmm #596 Már nem kell olyan sokat várni a jatákra,mikor is jelenik meg? Október 26-án? Ki hogyan szeretné, magyarul vagy angolul? -
Zóanagyvarázsló #595 Sajnos a topikból kiderül, hogy az angol sem teljes, a medál, a térkép és a kártyajáték egyaránt kimarad belőle.
Itt olvasható, hogy mit tartalmaz.
A német verzió azért különösen vicces, mert Karstadtban például adják hozzá a medált, ha náluk vásárolsz, és 3500 Bestiáriumot is kisorsol az amazon.de sima verzió megrendelői között. Szóval ez a pofátlanság kategória, nem mintha a német verzió érintene. De nagyon bosszant a dolog, mert a lengyel és a cseh CE tényleg nagyon szépen nézett ki képeken. -
#594 Nekik legalább van CE. -
#593 Szerencsére csak a németet. Azt meg úgyse venném meg. Az angol szerencsére még érintetlen, én is majd azt veszem meg szerintem. -
Zóanagyvarázsló #592 A zseniális Atari kiherélte a CE-t... -
#591 Hú már nagyon várom a játékot!! Remélem elmegy majd azért a gépemen olyan medium-on... -
#590 Nem volt még, nagyon pöpec!
Én most már borítékolom, hogy tarolni fog a játék. Csak az a kérdés, a második részben mi lesz? Mert most felfejlesztjük Geraltot, utána megint kezdjük a nulláról á la Gothic 2? Vagy egy másik rémvadásszal fogunk nyomulni? -
adammmmmmm #589 Itt egy szép videó a bejárható helyekről.(bocs ha volt már)
itt -
#588 Ja jó, csak már érdeklődtek nagyon a topikjában. :) -
#587 Azt már nem én csináltom hanem valaki más, a fordítással különben is felhagytam egy kis időre, korábban a GS-es állás, most pedig a tanulás miatt... -
KH #586 baba kis rpgwatch előzetes fordítása -
#585 Előbb fejezd be a DarkStar One-t, után jöhet a Witcher! -
#584 Okés angol verzsön már van, most jöhet a magyar :D -
#583 Húú, köszi! :) E-book? Háát, nem tudom kivinni a hintaágyba például.
-
#582 Ööö, izébalhé, nekem megvan a 3 sztori, csak most nincs kéznél (gépnél). Ha nem felejtem el, akkor elküldöm neked.
Miért gyűlölsz e-bookot olvasni? O_o -
#581 Kösz az infót, akkor első körben kutakodok egyet a neten (habár gyűlölök e-bookot olvasni), aztán majd meglátjuk. A 288 oldal aggasztóan kevésnek tűnik, remélem, legalább nem valami kanbetűkkel van szedve. :) -
#580 Én biztos nem!:DDD
Komolyra fordítva, nem hallottam róla, de egyszer biztos lesz... talán...
Bocs a külön postért, csak amikor ellőttem az előzőt láttam meg esrohnoilét. -
#579 Nekem tetszett ugyan, de kb 3 nagyobb, érdemlegesebb sztori van benne, azt meg már lefordították angolra kedves fanok és fent van a neten. Nem vetettem össze a két angolt, de sztem az amatőr fordítás se olyan rossz.
Viszont faszán néz ki a könyv. -
#578 Magyarra nem akarják lefordítani? :) -
#577 Köszi!!! Wow, ezért az árért azért még alszom rá egyet. :) Szerinted megéri? -
#576 könyv -
#575 Hát kőne, ha angol nyelvű (vagy magyar, bár tudtommal olyan nem létezik), de az is bőven elég, ha megmondod, honnan szerváltad! -
#574 2 db hozzászólással vissza kellett volna olvasnod... lol -
#573 Megvannak valakinek a könyvek angol vagy magyar nyelven? -
#572 Szerintem jó egyedül is. Főleg ha ilyen hosszú mit amilyen ezis lesz... -
Larvin #571 Nekem csak az a bajom velem hogy multirész nélkül hamar lepereg ezis. Szerepjátékot nemjó egyedül játszani. -
#570 Kölcsönadjam?:P
A legvégét kivéve már láttam ezt a trailert nem külső kamerás változatban, de hihetetlen jól néz ki. Talán az egyik legjobb vg movie amit valaha láttam.
Az is tuti, hogy a zenéje istenkirályság lesz.
-
#569 Nem rossz, nem rossz! Tényleg jó lenne már beszerezni a könyveket is... -
#568 Minnél többet látok a játékbol annál jobban várom.
Utoljára a G3-at vártam igy / mondjuk az a gányhalom azota már meg sincs / de ez valszeg profib munka lesz remélhetöleg.
-
#567 Látványos az intro, az biztos. -
legolas66 #566 Érdemes volna látni a magyarszinkronosat is de még nem nagyon találkoztam vele!
Valaki látta már vagy valami info? -
Newfronter #565 Ez volt a bemutatón, csak magyar szinkronnal.
Egy Mobility Radeon X1800-on szaggatott medium grafikán a játék. (XPS laptop) -
#564 Huh, ez tényleg jó lett!