13886
  • MrDevil
    gondolom a ruszkiban nincs cenzurázva :D
  • MrAndree
    Ez azért van mert ha az amcsi srácok meglátnak két mellet egy játékban akkor azonnal összeomlik az egész civilizációjuk. :)
  • Drizzthsz
    Ami eddig kjött, az most a csöcs, vagy nem a csöcsös? :-D
  • rotator
    :) Hát lehet, hogy ennél jobb volt az Obli is. Itt nem is annyira harc feeling van, inkább mint egy ügyességi mini-játék, az ember folyton azt nézi, hogy mikor vált már át a kurzor és hogy az ellenfél nehogy kimenjen a hatókörből, magából a harcból nem is látni semmit.
    Az egyik mappában vannak tesztelésből ottmaradt lengyel nyelvi fájlok, HÁTBORZONGATÓ!!!
  • wedge31
    Ok köszi ,én azt hittem ez a europai verzió de akkor ezek szerint nem.
    Az nforce-on azt írják ,hogy a lengyel,orosz,cseh verzió is más ugyhogy lesz egypár változat.
  • grebber
    Lehetett volna olyan mint más ilyen játékban pl oblivion.
    No mindegy várom szeretettel a nyelvi fájlokat mert addig szünetel!
  • rotator
    Hát legalábbis az elején messze nem egy Gothic. Inkább mint a Fable, töltöget szép átvezetőképekkel a helyszínek között és jobbára csak arrafelé tudsz menni, amerre a küldetés megengedi.
  • MrDevil
    Itt elolvashatod :
    Witcher Review
  • rotator
    Pont fordítva! :D Amikor át van húzva (be van karikázva) a kard, akkor éppen ütsz, nem érdemes nyomni. Amikor sima vagy lángoló a kard, olyankor kell kattogni. A lángolás az egyfajta sorozatütést jelentene, tehát az ellenfél moccanni se tud. Szerintem baromi könnyű a harc, bár lehet, hogy hard fokozaton megizzasztja az embert, majd kipróbálom ott is.
  • MrDevil
    Olvastam:
    " "In the European edition of the game this pose includes fully visible breasts and nipples. The North American edition includes cards edited to hide the majority of the breast and all nipples."
  • wedge31
    De ezt honnan tudod látad már másképp is vagy csak gondolod hogy másmilyen is lehetne ?
  • MrDevil
    Onnan hogy amikor van a jelenet triss-el akkor egy macskás kártya látható :D és ez csak a cenzurázottban van :D
  • Voltan
    Nincs, csak kibaszot virtual drive...
  • wedge31
    Ezt honnan veszed ?
  • grebber
    Pedig ottkell hogy legyen!

• Voltan
    Mi?
  • MrDevil
    de kár, hogy eza cenzurázott verzió
  • Voltan
    Nekem csak add virtual drive van...
    HELP!!
  • grebber
    Elinditod a DT Prot és Tools fülre kattintasz majd ott ADD IDE DRIVE.

Hát a harc nekem szokatlan vagy én vagyok béna vagy tényleg ilyen szar??
    Ráviszem egeret az ellenfélre és amikor ilyen bekarikázott kard vagy mi a fenére vált a jel akkor lehet csapkodni majd tűzesre vált ez a jel ,de már nemcsapkod majd megint bemérni ellenfelet és megint csapkodni hát ez nekem nem jön be egyenlőre.
    Én csinálok valami rosszul vagy ez tényleg ilyen?
    Mi van akkor amikor tűzesre vált a kard jel??
  • Voltan
    Hogy lehet az IDE drive-ot beállítani?
  • Alwares
    Tényleg a területek szét vannak osztva vagy lehet mászkálni simán a világban?
  • Alwares
    Én úgy láttam már régebben képeken hogy vannak. Nem is kicsik :)
  • eprex
    pókok vannak benne ? :)
  • [Jakuza]
    Hat nem tudom, de en meg ilyennel nem talalkoztam, ami ennyi ideig reszelne, pedig van par jatek fent a gepemen.
    Inkabb valami memory leak bugnak tunik ez nekem.
  • Alwares
    Hát nagyon remélem hogy el fog futni, ha nem... Akkor bizony erősen reménykedek egy Xbox360-as portolásban. Ne hogy már ne írják át ha olyan hányadékot mint a Two Worlds kiadtak akkor ezt illene...
  • francois
    Hogy politikailag korrekt legyek, még nem jelent meg, de bizonyos körökben már elérhető.
  • Cat 02 #937
    hir

már kijött ? :D
  • Alwares
    Szóval ez is ram zabáló... Shit, mindjárt felteszem a win98-at az nem fogja megenni a ramot XD Ezt a töltés időt mért nem tudják megoldani... A fene essen beléjük, minden játékban ez a baj...
  • watto
    hanem?14 vok és nem akarok csúnyát látniXD:D
  • LoCk
    Meg egy utolsót.

• bélanéni #933
    A bevezető mozi egyértelműen rávilágít: ezt a játékot nagyon komolyan vették a készítők, és nem gyerekeknek szól. (elsősorban nem a sok félelmetes szörnyeteg miatt )
  • LoCk

Csudaszép, és eddig igen hangulatos.
    Az iranyitast meg el tudom fogadni.
  • rotator
    Azért nem, de a pause intenzív használatával hasonló "élményt" lehet előcsiholni a játékból. :)
  • Zóanagyvarázsló
    Gothic széria?
  • watto
    ezt a töltögetős dolgot megszoktam a Call of Juarez-ben:D
    de akkor ezekszerint ilyen sw kotoros a harcrendszer,
  • watto
    minnyá szedem:D:D
  • rotator
    Ja még: a töltési idő kb. 1/3-a lehet a Gothic 3-nak, de másodjára indítva a játékot olyan 5 mp alatt belecsöppentem az akcióba. :)
  • tugyiti
    fable
  • Drizzthsz
    1 giggával mi nem csinálja ezt? Az a baj, hogy 2 gigával is lassan tölt, pedig az még ma átlagnak számít, többnél meg oprendszert is kéne cserélni a népeknek. :S
    Pl.: 1 gigával már a Dark Messiah is játszhatatlanul sokat töltött, pedig nem idei.
  • rotator
    Hát nézzük!

Másfél éves konfigon kifogástalanul fut mindent maximumra tolva, respect! A grafika nagyon szép, főleg a karakterek, azok is főként az átvezetőkben, ahol a depth of field és minden shader földi jó miatt szinte render minőségben prezentálják a történetet. Kőkemény sztoriközpontú a játék, rengeteg ilyen kis videócskával, hatásvadász kamerakezeléssel, ahol minden férfi karakter kőkemény tápmester, minden nő babaarcú és nagymellű, szóval jó! :) A zene és a hangok pedig egyszerűen fenomenálisak.

A kamerakezelésnél fellép némi problematika. Az izometrikusat nem szeressem, kipróbáltam és okés, de ehhez a stílushoz nálam a third person fekszik. Ott viszont sajnos az egérke érzékenységét nem lehet eléggé szabályozni, számomra még a legkisebb 1-es fokozat is sok, a 9-esen gyakorlatilag egy mozdulatra forog a világ. A karaktertől való távolság csak _nagyon_ szűk határok között állítható, kb. 10 cm a játék mértékegységével, így nem lehet kellően kizoomolni.

A harc kissé ratyi, az ember rááll egy ellenfélre, ha fürge, akkor a billentyűkkel (lusták pause + ikonra kattintás kombóval) gyors harcot állít be, ha nagydarab, akkor powerfult, ha sokan vannak, akkor csoportosat. Utána akkor kell kattogni, amikor az ellenfélen a célkereszt nem áthúzott kardot formál (olyankor éppen ütünk), aztán kábé minél díszesebb az ikon, annál hatékonyabb a támadás, szóval kihívás gyakorlatilag nulla.

Az .ini elégé szegényes és a debugmode alapból be van kapcsolva (lol), remélem, majd a zoomoláson lehet valahogy javítani, összességében jó kis játéknak ígérkezik, a harcot meg majd megszokjuk, ahogy máshol is.

Ja, a lokalizált hangok fél gigát tesznek ki, szóval dual layeres korongra akár az összes rámehet, max. a szintén fél gigás introból nem fér már rá, csak egyféle.