13886
  • wedge31
    Igen ,ebben olyan lesz mint egy átlagos rpg.
  • Newfronter
    Kijött az orosz verzió.
    Leírás:
    Russian box version - 6.1 Gb incl. bonus (soundtrack + e-book)
    Game - 4.87 Gb (no bonus)
    Protection: Tages
    1. mount DT 4.10.0215
    2. play!
  • renatokancso
    ebe az RPG-be lehet majd új cuccokat pakolni az emberkénkre mert általában minden RPG-be igy van?!
  • renatokancso
    jah ebben igazad van mindig mi kapjuk meg legutóljára de a nagyon figyelsz vannak rendes torrent oldalak ahova felrakják azokat a verziókat amik általában jók és még az előtt mielőtt itt MO-n megjelenne!
  • wedge31
    A térségben nálunk jön ki utoljára ,érdekes de valahogy az élet minden területén lemaradunk a régióban...
  • bélanéni #718
    Menni fog, legfeljebb nem maximális beállítás mellett.
    Párszor már volt szó a gépigényről...
  • renatokancso
    jah jó nekik e amit ide írtam gépet azon menni fog?
  • BlueMaster
    De jó nekik...

[irigy mint állat]
  • Newfronter
    Lengyeleknél már megjelent. És ma meg fog jelenni a cseheknél is délután.
    Info: NFOrce fórum.
  • renatokancso
    És egy ilen gépen menni fog:Geforce 8500Gt(512mb)
    Dual COre 4000+ proci
    1 gb ram?
  • renatokancso
    a hivatalos oldalon már csak 2 nap van a megjelenésig!de különben ebbe a játékba lehet majd új cuccokat tenni a csávónkra?
  • bélanéni #712
    "Witcher Week" a GameTrailers.com oldalon: http://www.gametrailers.com/game/1053.html

(a megjelenésig minden nap közzétesznek egy videot)
  • Zóanagyvarázsló
    Worldwide: október 26.
    Hazai: november 14.

Elvileg.
  • Zóanagyvarázsló
    Akkor is jó lesz, ha az állandó CD-check miatt eltörik a lemez ;)

Amíg nincs crack, biztos polcon hagynám. (Egyetlen játéknál voltam hajlandó játék közben koptatni az eredeti CD-t, a Broken Swordnél, ott tényleg nem találtam más megoldást, de ott eleve csak a pályabetöltésnél nézte, a zenét pedig a párhuzamosan mountolt backupról játszotta :))
  • Gideon Wieth
    mikorra csúszott a megjelenés ?
  • rotator
    Én tudok olyan játékról, ami szintén most jön ki és a 8800GTX-et is megeszi vacsorára.
  • csgj
    Hát még jó, hogy úgy ment rajta! :D
  • rotator
    Nem meri, most még vissza lehetne követni viszonylag könnyen, kitől ered.
    Egyébként ugyanitt írták, hogy a következő konfigon kifogástalanul futott a béta, egyetlen akadás nélkül nagyobb harcok közben is:

Intel Duo E6600
    2gb Ram
    8800GTS 640mb
    X-FI Platinum
  • csgj
    Nem a Tagesre írtam, hogy jót jelent, hanem arra, hogy megvan neki a review copy. Ugyanis akkor fel is teheti :D Vagy ennyiből másnak is meg lehet a game.
  • rotator
    Nekem 8, mert én megveszem. :)
  • Newfronter
    A Tages védelmet a DT Pro emulálni tudja. :)
  • rotator
    Attól függ. :) Elvileg a Tages már kompatibilis a Vistával, ha nem, akkor számíthatunk sírásra itt a fórumon is. Másrészt a Gothic 3-on is Tages volt és minden egyes állástöltésnél bizgerálta a DVD-t, bár lehet, hogy ez inkább a Piranha Bytes sara. Amúgy a retail azt jelenti a szövegben, hogy a gyerek által a kritikaíráshoz kapott verzió megegyezik a boltba kerülővel. :)
  • csgj
    Nforce-on írták: "Got the review copy wich is retail today. Protection is Tage."

Hát ez vmi ilyesmit jelent: Megvan az ismertető másolat (valszeg újságírói változat akar lenni), ami "elkel" ma. :P A védelem Tage (sztem Tages akart lenni).

Ez sztem jót jelent :)
  • Szabi84
    Najó de vehetjük úgy is hogy a Neverwinter Nigths-hoz képest gyönyörű a grafika, jól kihasználták a motort!
  • rotator
    Én most már nem nézek több videót meg képet.
    Biztos azért mondják sokan, hogy gyenge a grafika, mert olvasták valahol, hogy a Neverwinter Nights motorját használja, ami elég régi játék -> tehát elavult a grafix. :D
  • grayfox
    Szerintem oblivion is nagyon szép volt, nekem egyáltalán nem tűnt plasztikusnak. Witcher is gyönyörű, tökéletesen megállja a helyét a mezőnyben x)
  • bélanéni #697
    Én a magyart
    Nem tudom, lehet hogy nekem van ízlésficamom, de nem értem miért írják sokan, hogy nem szép a grafika. Kit érdekel, hogy hány éves motort használ, amikor már nem is hasonlít az eredetire. Nekem speciel jobban tetszik mint az Oblivion hangulattalan, plasztikus csilivili megvalósítása. Úgy érzem lesz itt minden mi szemszájnak ingere
  • grayfox
    nagyon hangulatos videók. alig várom :) én tuti az eredeti angol példányt szerzem be ^_^
  • bélanéni #695
    Néhány új video: IGN videók
  • rotator
    A halasztás biztos, a dátum - tudtommal - nem.
  • bélanéni #693
    A magyaro.-i 2 hetes halasztás már biztos? Csak mert majdnem minden boltban azt írják megjelenési dátumnak (11.14.), de hivatalosan még sehol nem láttam.
  • rotator
    Együtt örülünk a nem magyarokkal. :)
  • KH
    na most végre, tényleg arany ()RPGWatch
  • bélanéni #690
    Gondolom ugyanaz mint az Európaiban, csak amit lehetett magyarra lefordítva.
    európai CE (LE) tartalma
  • Fehercsoki
    Magyar CE-ben mik lesznek?
  • bélanéni #688
    Nekem a játékra is alig lesz, egyébként szívesen segítenék.

Sok helyen olvastam, hogy kár hogy magyar szinkronnal lesz a játék. Én speciel emiatt veszem meg, ha angolul lenne, még gondolkoznék. Így nem maradunk le egy poénról se, és nem hiszem hogy gyenge minőségű lesz. Az előzetes szinkronminták alapján legalábbis nem úgy tűnik.
  • rotator
    Nekem a játék mellett már nen lenne rá időm.
    :)

Lilith(n): kedvet kaptál egy kis temetői kommandózáshoz? :P
  • KH
    üdv, tudna majd valaki segíteni a The Witcher aloldal alakítgatásában, ha megjelenik a játék?
    ilyesmikre gondoltam, mint a skillek kitétele, végigjátszás jellegű dolgok, tippek-trükkök, alkímia, kitudjamilehetmég
    nekem általában játékra nem nagyon van időm, most meg még bizonyos okok miatt az átlagosnál is sokkal sz.rabb lesz ez a néhány hónap
  • Lilithn
    Jajj.
  • Ioles
    Új képek!