Dreamfall - TLJ2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem láttam még embert aki otthon korlátozott felhasználóként használta volna az XP-t. (kivéve aki gyerekzárnak használta azt) Tehát admin jogok az alapértelmezett, azzal meg ugye bármit csinálhat.
"aki meg szétpartíciózta a vinyóját, az meg így járt."
Aki nem csinál minimum 2 particiót (sys, data) az csinálja rosszul.
Mint ahogy TLJ topikban írtam, emlékszem hasonló problémára mentés ügyben, és nekem úgy rémlik, hogy a hibás crack okozza.
(de szerintem ha visszaolvasunk, megtaláljuk a választ)
[merlinw.org]
álitolag kikéne venem valamit a majmombol hogy valamit betudjak rakini de nemtok semmit csinálni a majmomal kivéve a beszélgetést
semmivel se biztonságosabb.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az pedig a "Users" mappában van. Ez ilyen linuxosra van megcsinálva. Máshova "elvileg" nincs írásjogod, csak a users mappádba.
XP-nél ezt még "Documents and settings"-nek hívták... de utáltam leírni mindig is...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Újabb akadályba ütköztem: nem enged menteni helypróbléma miatt. Pedig a D: meghajtóra telepítettem a gémet.
Fákjúal!
Jó duma ez az olvass vissza. Ma este telepítem a játékot, de az ffxi-nek adott kedves tanácsnak köszönhetõen összeolvastam egy rakat spoilert, mire megtaláltam, amit kerestem. Köszi! Köszi! Köszi! Jó tanács volt, tényleg.
Szóval aki most jönne ide: magyarosítás még nincs, a regisztri buherálása pedig:
"Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket."
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Fákjúal!
erre megint kérdez valamit, amire meg 20 üzivel ezelõtt válaszoltam már vagy 5-ödszörre.
Közbe meg a logójában egy ürge azt késri, hogy kapjam be a f****
Cseréld le a logód, akkor én is normálisabb leszek... (általában nem iylen a stílusom... de nem bírom, ha valaki ennyire nem önálló...)
731-es hozzászólás b***meg!!
megalább 20-at olvass vissza😄
még egy, aki nem bír visszaolvasni 700 hozzászólást....
ne haragudj, de nem. olvass vissza! kristálytisztán le van írva a megoldás vagy 10-szer.
Leokézom, de nem megy tovább. Újra elõjön ez az ablak. igaza van, hogy a C: meghajtón nincs elég hely, de én a D: meghajtóra akarom felrakni.

Fákjúal!
"Következõ Gamestarban a teljes játék a Dreamfall: The longest Journey lesz."
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vedd már picit lazábban azt az egészet😄 Szórakozni járunk ide nem? Nem egy mást sértegetni(és tényleg nem akartalak megsérteni).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szerinted õ szereti, "ha jogtisztán megvannak neki a kedvencei"?
Amcsiból a posta olyan 8-10 dollár.
A játékot meg vagy megrendeli vagy Ebayen szórakázik vele, ott olcsóbban is hozzájuthat.
Szóval szerinte egy 10-es alatt megússza össz-vissz, talán még 5e alatt is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
スラッグ
úgy érzem a srác inkább töltené, mint fizetné...
Amúgy igen, sajna a TLJ&Dreamfall forgalmazását nagyon elhanyagolták idehaza, eredetiben kb lehetetlen beszerezni.
Sajna a májusban megjelent Game of the Year edition (Dreamfall mellett ott az origi TLJ és egy Soundtrack CD) pedig kimondottan észak-amerikára lett belõve, máshol meg se jelent. eBayen szerintem találni amúgy (amcsiban 30USD, szal EUban ennyi EUR, vagy olyan 20GBP körül lehet, persze plussz postaköltség, szal azért szép pénzre jössz ki a végén 😛)...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ne várj gyors eredményt, mert sajnos csak most kezdtek neki.
Ellenben ha még nem játszottál a The Longest Journey c. játékkal, mindenképp érdemes kipróbáldon azt is. Ahhoz már elkészült a magyarítás is.
Ugyanabban a világban játszódik a két játék története, csak ott kb 10 évvel korábban vagyunk. Meg az talán picit humorosabb, vidámabb hangulatú.
スラッグ
Elinditok egy uj játékot és csak kék meg zöld csíkok jelennek meg a képen, meg egy szem a jobb alsó sarokban, ez miért van?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Részlet a Marockból
Marock
A film, ha jól emlékszem 2002-es, tehát a kb. 2004-es (?) Dreamfall elõtt készült, és megeszem a kalapom, ha ezt a filmet nem látta a Dreamfall forgatókönyvírója!!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Azért köszi a segítséget.
Amúgy mindegyik verzió ilyen ruszki szövegû??? (Gondolom az eredeti nem😄)