Dreamfall - TLJ2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem láttam még embert aki otthon korlátozott felhasználóként használta volna az XP-t. (kivéve aki gyerekzárnak használta azt) Tehát admin jogok az alapértelmezett, azzal meg ugye bármit csinálhat.
"aki meg szétpartíciózta a vinyóját, az meg így járt."
Aki nem csinál minimum 2 particiót (sys, data) az csinálja rosszul.
Mint ahogy TLJ topikban írtam, emlékszem hasonló problémára mentés ügyben, és nekem úgy rémlik, hogy a hibás crack okozza.
(de szerintem ha visszaolvasunk, megtaláljuk a választ)
[merlinw.org]
álitolag kikéne venem valamit a majmombol hogy valamit betudjak rakini de nemtok semmit csinálni a majmomal kivéve a beszélgetést
semmivel se biztonságosabb.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Az pedig a "Users" mappában van. Ez ilyen linuxosra van megcsinálva. Máshova "elvileg" nincs írásjogod, csak a users mappádba.
XP-nél ezt még "Documents and settings"-nek hívták... de utáltam leírni mindig is...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Újabb akadályba ütköztem: nem enged menteni helypróbléma miatt. Pedig a D: meghajtóra telepítettem a gémet.
Fákjúal!
Jó duma ez az olvass vissza. Ma este telepítem a játékot, de az ffxi-nek adott kedves tanácsnak köszönhetõen összeolvastam egy rakat spoilert, mire megtaláltam, amit kerestem. Köszi! Köszi! Köszi! Jó tanács volt, tényleg.
Szóval aki most jönne ide: magyarosítás még nincs, a regisztri buherálása pedig:
"Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket."
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Fákjúal!
Oké, hibás vok. Elismerem, de hogy emiatt? Alaptalan :D
Fákjúal!
erre megint kérdez valamit, amire meg 20 üzivel ezelõtt válaszoltam már vagy 5-ödszörre.
Közbe meg a logójában egy ürge azt késri, hogy kapjam be a f****
Cseréld le a logód, akkor én is normálisabb leszek... (általában nem iylen a stílusom... de nem bírom, ha valaki ennyire nem önálló...)
731-es hozzászólás b***meg!!
megalább 20-at olvass vissza:D
még egy, aki nem bír visszaolvasni 700 hozzászólást....
ne haragudj, de nem. olvass vissza! kristálytisztán le van írva a megoldás vagy 10-szer.
Leokézom, de nem megy tovább. Újra elõjön ez az ablak. igaza van, hogy a C: meghajtón nincs elég hely, de én a D: meghajtóra akarom felrakni.

Fákjúal!
"Következõ Gamestarban a teljes játék a Dreamfall: The longest Journey lesz."
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vedd már picit lazábban azt az egészet:D Szórakozni járunk ide nem? Nem egy mást sértegetni(és tényleg nem akartalak megsérteni).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szerinted õ szereti, "ha jogtisztán megvannak neki a kedvencei"?
Amcsiból a posta olyan 8-10 dollár.
A játékot meg vagy megrendeli vagy Ebayen szórakázik vele, ott olcsóbban is hozzájuthat.
Szóval szerinte egy 10-es alatt megússza össz-vissz, talán még 5e alatt is.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
úgy érzem a srác inkább töltené, mint fizetné...
Amúgy igen, sajna a TLJ
Sajna a májusban megjelent Game of the Year edition (Dreamfall mellett ott az origi TLJ és egy Soundtrack CD) pedig kimondottan észak-amerikára lett belõve, máshol meg se jelent. eBayen szerintem találni amúgy (
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ne várj gyors eredményt, mert sajnos csak most kezdtek neki.
Ellenben ha még nem játszottál a The Longest Journey c. játékkal, mindenképp érdemes kipróbáldon azt is. Ahhoz már elkészült a magyarítás is.
Ugyanabban a világban játszódik a két játék története, csak ott kb 10 évvel korábban vagyunk. Meg az talán picit humorosabb, vidámabb hangulatú.
スラッグ
Elinditok egy uj játékot és csak kék meg zöld csíkok jelennek meg a képen, meg egy szem a jobb alsó sarokban, ez miért van?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Részlet a Marockból
Marock
A film, ha jól emlékszem 2002-es, tehát a kb. 2004-es (?) Dreamfall elõtt készült, és megeszem a kalapom, ha ezt a filmet nem látta a Dreamfall forgatókönyvírója!!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Azért köszi a segítséget.
Amúgy mindegyik verzió ilyen ruszki szövegû??? (Gondolom az eredeti nem:D)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.