Dreamfall - TLJ2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha telepítetted akkor itt az okosság (copyright by Imyke😊) hozzá
[merlinw.org]
A(z) CureROM.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Valaki tudna segíteni hogy egyáltalán feltudjam rakni a gémet..?
Van egy dreamfallom (nem eredeti), amit feltelepítettem és mikor elindítom elindul, de a kép nem kivehetõ. CSak szines krix-kraxok. A gépem 2.8 ghz, 756 RAM, gforce 6600 GT 128. Kérlek segítsetek!!! vagy a játékot szerezzem meg máshonnan?
Köszi elõre is!
www.adventuregames.hu
nem tudjátok hol van?
Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.
[merlinw.org]
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Vinsanity is back!!
ha nem megy, halgass a többiekre😄
van, aki 5 különbözõ driverrel nyomta végig😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Vinsanity is back!!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
kb 12-15 óra játékidõ. egész kellemes. más játék se nagyon ad többet.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
már sokadszor olvasom, hogy "gyengébb, mint az elsõ rész"
a játék végén tisztázódott bennem, miért nem TLJ2 lett a játék neve.
Ez egy egész más játék. komolyabb, mûvészibb.
A neve Dreamfall lett.
Imyke a szaki ebben, de én "Álmok Bukása"-ának fordítanám elsõre.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindhárom fõszereplõ meghal. Bár lehet, hogy egyik sem. Megölték öket a készítök, de mindet vissza lehet hozni, ha meggondolják maguk.
April-t csak leszúrták, lehet, hogy túlélte. Kiannal bármi lehet, bár valszeg kivégzik. Zoé... jóég tudja😄 de õt még biztosan viszont látjuk, ha lesz folytatás.
Sajnos az ellenállók meghaltak. A képet azért kapták el, mert mutatni se lett volna szép, meg kihagyni se.
A Dreamert kiadták, ok. De volna azért 1-2 dolog, amit nem vágok.
Westhouse tényleg a próféta, aki megölte a Sárkányt? Nem nézném ki belöle.
Ami még fontosabb.
Arcadia eleve létezik. Bizonyíták erre April, vagy Westhouse maga(1933-ban még nem volt Dreamnet)
a két világ az álmok útján kommunikál egymással. Zoé is így jutott át Arcadiába.
Na most erre bárki képes lesz egy Dreamerrel?
Illetve valami, amit nem értettem.
A Balance lényege ugye, hogy Arcadia - Mágia, Stark - Technológia.
Míg Starkban a mágia minimális szinten van(az élõlényekbenm fákban növényekben, stb.), addíg Arcadiában virágzik a technológia. Léghajók, gõzgépek, nem éppen mágikus meghajtással. Az épületeket még megérti az ember, mert elemi szükséget. De a léghajó más sok. Átalakult a dolog. Ez már nem a mágia világa, inkább mágikus múlt.
kb ennyi, ami a játk vége után kb 20 percel eszembe jutott.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bizonyíték 1.
Bizonyíték 2.
"DVD-s" verziót pedig csak úgy lehet készíteni, ha a meglévõ 6 CD anyagát egy könyvtárba kitömöríted a CD-image-ekbõl és egy CD-image készítõ
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem a Dvd-s verzió van meg,és installnál egy fájlt hibásnak lát!Folytatva felmegy,de kb 12 perc után kilép!Mindig ugyanott!A hibás fájl a következõ: chawans_hut.pak azt hiszem 133 mega!Valószinüleg ezért lép ki!Ha valaki megtenné.hogy ezt a fájlt felrakná valahova,nagyon hálás lennék!Azért nem tudom én leszedni mert Iso ban van meg a játék.Köszönöm!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Valaki tud nekem segíteni?
Elakadtam egy barlangban egy ilyen "kerék" fölött van 3 figura és azokat helyes sorrendben meg kell szólaltatni (4szer). Namármost én ennek a kombinációját nem tom...
Elõre is kössz!!!
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem volt gondom velük. Persze lehet, hogy csak mákom volt. x800-al tényleg szoktak lenni gondok kompatibilítás téren(állítólag)
nemtom
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
ALien
Amúgy a driver gond akkor:
-ATI - 6.4 catalyst(legújab eleve),+MS .NET 2.0 (ati oldaláról tölthetö mind2)
-Nvidia - ez már komolyabb. alant olvashatsz kominációkat, de elsõ nekifutásra a legújabb drivert próbálnám ki.
Vegyél ATI kártyát, azzal nem lesz kompatibilítási gondod. 😄 nekem nem volt sohanemse.
unokatesónka volt valami autótervezõ progija, ami csak Nvidián volt hajléandó futni.... mi is volt a neve?...valami I-dos.. vagy mi.. de nme valami más.
vagy I-deas... valami "áj-díosz"... de lahat, hogy azóta már az is megy ATI-val😄
ATI kártyád van neked is?
ALien
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]