Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
ha telepíteni nem tudod mert nincs elég helyed a C-n akkor muszáj registry-zni, nem árthatsz vele, ha visszaállítod telepítéas után ahogy pár hsz-el lejebb írtam.

ha telepítetted akkor itt az okosság (copyright by Imyke😊) hozzá

[merlinw.org]

Fido4life
HELP ! Sziasztok, ma kaptam meg a játékot, de akárhogy akarom nem sikerült elindítani.. A Registrys buherálástól félek, meg ahoz nem is nagyon értek, ha a curerommal próbálkozok ezt írja ki:
A(z) CureROM.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Valaki tudna segíteni hogy egyáltalán feltudjam rakni a gémet..?

demo várható belõle?

Sziasztok!
Van egy dreamfallom (nem eredeti), amit feltelepítettem és mikor elindítom elindul, de a kép nem kivehetõ. CSak szines krix-kraxok. A gépem 2.8 ghz, 756 RAM, gforce 6600 GT 128. Kérlek segítsetek!!! vagy a játékot szerezzem meg máshonnan?

Köszi elõre is!
kirol
De tudjuk! Itt van: Dreamfall Végigjátszás

áh meg van de sajna csak leírás
www.adventuregames.hu
valahol láttam magyar végigjátszást csak nem tom már hol!
nem tudjátok hol van?
MerlinW
De mert ma jó napom van

Regedit:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion

- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket.

[merlinw.org]

takysoft
olvass vissza

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Sziasztok!Tegnap megpróbáltam felrakni a játékot,de már a telepítés legelején kiírta,hogy nincs elég lemezterület ehhez a mûvelethez,válasszak másik meghajtót.De hogy válasszak,amikor még csak a végfelhasználó szerzõdést fogadtam el?Másnál is jelentkezett ez a probéma?

Malakai
Ágyról huzatot is szedd le, összeköt türölközõ, kötöz radiátor, mászik 1 szintel lejjebb.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Vinsanity15
Lécci vki<#sniffles>

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Sziasztok !Elakadtam annál a résznél hogy felmentem a felsõ szintre a victorio hotelban és ott az egyik szobából kijön egy csávó de nem lehet vele semmit csinálni ,a folyosó végén meg van egy radiátor meg egy ablak amit ki lehet nyitni.Itt mit kell?(van nálam egy törölközõ is)elõre is köszi

Vinsanity is back!!

takysoft
már rég nem nvidiás vagyok, de próbáld a legújabb driverrel.
ha nem megy, halgass a többiekre😄
van, aki 5 különbözõ driverrel nyomta végig😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
olvasgass vissza, nekem 81.98-cal végig jó volt (GF6600)

[merlinw.org]

Vinsanity15
Tiszta fura csíkos minden <#wow2><#wow2>Driver hiba???Nemtudja valaki lécci ? Legújabb nvidia driver van fent

Vinsanity is back!!

mrzed001
Egyébként sztem az a szép benne, hogy az 1 mûvésziességét meg tudták tartani annak ellenére, hogy ez már totál 3D-s lett. Sok játék pont ennél a résznél bukik el, 2D-ben egy mûvészecske szépen megrajzolt mindent, aztán amikor át akarják az egészet 3D-be tenni akkor meg egy sokszöghalmaz rondaságot kapnak, és sehogy se lesz szép

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Lacc
Annak tényleg jó 😊 Nekem is tetszett a történet.
takysoft
nekem nem volt az
kb 12-15 óra játékidõ. egész kellemes. más játék se nagyon ad többet.

takysoft
interaktív film, vagy könyv. annak jó😄

Sir Quno Jedi
És rövid is. Még az idegesítõ ide-oda küldözgetõsdivel és vánszorgós futással együtt is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Lacc
Témáját tekintve esetleg komolyabb és mûvészibb. De mint kalandjáték, sajnos egy 0.
takysoft
Végigtoltam.
már sokadszor olvasom, hogy "gyengébb, mint az elsõ rész"
a játék végén tisztázódott bennem, miért nem TLJ2 lett a játék neve.
Ez egy egész más játék. komolyabb, mûvészibb.
A neve Dreamfall lett.
Imyke a szaki ebben, de én "Álmok Bukása"-ának fordítanám elsõre.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mindhárom fõszereplõ meghal. Bár lehet, hogy egyik sem. Megölték öket a készítök, de mindet vissza lehet hozni, ha meggondolják maguk.
April-t csak leszúrták, lehet, hogy túlélte. Kiannal bármi lehet, bár valszeg kivégzik. Zoé... jóég tudja😄 de õt még biztosan viszont látjuk, ha lesz folytatás.
Sajnos az ellenállók meghaltak. A képet azért kapták el, mert mutatni se lett volna szép, meg kihagyni se.

A Dreamert kiadták, ok. De volna azért 1-2 dolog, amit nem vágok.
Westhouse tényleg a próféta, aki megölte a Sárkányt? Nem nézném ki belöle.
Ami még fontosabb.
Arcadia eleve létezik. Bizonyíták erre April, vagy Westhouse maga(1933-ban még nem volt Dreamnet)
a két világ az álmok útján kommunikál egymással. Zoé is így jutott át Arcadiába.

Na most erre bárki képes lesz egy Dreamerrel?

Illetve valami, amit nem értettem.
A Balance lényege ugye, hogy Arcadia - Mágia, Stark - Technológia.
Míg Starkban a mágia minimális szinten van(az élõlényekbenm fákban növényekben, stb.), addíg Arcadiában virágzik a technológia. Léghajók, gõzgépek, nem éppen mágikus meghajtással. Az épületeket még megérti az ember, mert elemi szükséget. De a léghajó más sok. Átalakult a dolog. Ez már nem a mágia világa, inkább mágikus múlt.
kb ennyi, ami a játk vége után kb 20 percel eszembe jutott.

IMYke2.0.0.0
Akkor aki neked készítette a DVD-t, hibázott. Tõle kellene elkérned újra az anyagot. Gyorsabb lenne, mint így, a netrõl, valakitõl megkapni azt a 1xx MB-os fájlt...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ok!elhiszem neked,de én így kaptam meg!Iso-ban!1 fájlban!!
IMYke2.0.0.0
Ez már csak azért is meglepeõ, mert nem adtak ki belõle DVD-s verziót...
Bizonyíték 1. -
Bizonyíték 2.

"DVD-s" verziót pedig csak úgy lehet készíteni, ha a meglévõ 6 CD anyagát egy könyvtárba kitömöríted a CD-image-ekbõl és egy CD-image készítõ progival egybe rakod, vagy közvetlenül kiírod DVD-re...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen,Iso-ban van!Ezért nem tudom a hibás fájlt újra leszedni!
takysoft
DVD-s verzió? hmmm...

Sziasztok!
Nekem a Dvd-s verzió van meg,és installnál egy fájlt hibásnak lát!Folytatva felmegy,de kb 12 perc után kilép!Mindig ugyanott!A hibás fájl a következõ: chawans_hut.pak azt hiszem 133 mega!Valószinüleg ezért lép ki!Ha valaki megtenné.hogy ezt a fájlt felrakná valahova,nagyon hálás lennék!Azért nem tudom én leszedni mert Iso ban van meg a játék.Köszönöm!
Noy
thx!!! NAON!!!!

Malakai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bal - Közép - Bal - Jobb
Az a rész amúgy ékes példája a Dreamfall rosszul összerakott fejtörõinek... 😞 Sajna, ahogy azt sokan megírták, sokkalta gyengébb az egész, mint az elsõ rész... 😞

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Noy
Hello!
Valaki tud nekem segíteni?
Elakadtam egy barlangban egy ilyen "kerék" fölött van 3 figura és azokat helyes sorrendben meg kell szólaltatni (4szer). Namármost én ennek a kombinációját nem tom...
Elõre is kössz!!!

Lord Myn
Na elindult az OFF lavina... Nekem a 6800GT-vel nincs most semmilyen problémám, még a Dreamfall-val sem (84.21).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
9500 Pro-val is gond nélkül ment, míg játszottam vele - most félre van téve.

mrzed001
9600XT alatt is csodaszépen fut (pedig driver ~1 éves, még .NYET nélküli)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sir Quno Jedi
Nekem x800pro-m van és SEMMIFÉLE kompatibilitási problémával nem találkoztam.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

takysoft
9800SE-m van. Fable-t végignyomtam, NFS:MW-be belenéztem. Splinter cellt nem ismerem.
Nem volt gondom velük. Persze lehet, hogy csak mákom volt. x800-al tényleg szoktak lenni gondok kompatibilítás téren(állítólag)
nemtom

Lord Myn
Azért ez így nem igaz, nekem volt 9600XT-m és X800XT-m is és azokkal is volt kompatibilitási gond bõven. (Pl. az nvidiára optimalizált HW shadowmap-es játékok közül sokban olyan "kockás" volt az árnyék /NFS:MW, Fable, Splinter Cell 2/). Nem akarok "flémelni", az ATI is, nVidia is nagyon jó kártyákat gyárt, de nincs olyan játék ami mindkettõn mindig okés lenne.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
soká'

[merlinw.org]

hun mikor lessz?

ALien

takysoft
hogyhogy leesik? egy ideig jól megy?

Amúgy a driver gond akkor:
-ATI - 6.4 catalyst(legújab eleve),+MS .NET 2.0 (ati oldaláról tölthetö mind2)
-Nvidia - ez már komolyabb. alant olvashatsz kominációkat, de elsõ nekifutásra a legújabb drivert próbálnám ki.

Vegyél ATI kártyát, azzal nem lesz kompatibilítási gondod. 😄 nekem nem volt sohanemse.

unokatesónka volt valami autótervezõ progija, ami csak Nvidián volt hajléandó futni.... mi is volt a neve?...valami I-dos.. vagy mi.. de nme valami más.
vagy I-deas... valami "áj-díosz"... de lahat, hogy azóta már az is megy ATI-val😄

takysoft
erröl nekem is van screenshot😄 néztem ám, mikor megláttam.
ATI kártyád van neked is?

nekem a jatek mac graf on 40-50fps röl esik l-3 fps re miéet van ez driver probléma?

ALien

serito
Hogy nem értem meg a mély szándékot a hozzászólában. (Bocs ez lemaradt)

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ja így már értem akkor már megint "én" vagyok a hülye!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
<#vigyor3>

[merlinw.org]

kirol
Pontosan. Ahogy mi is csináltuk, mivel te sima kínaira fordítottad én meg tradicionális kínaira. Kellene egy harmadik ember, aki érti mindkettõt és megmondhatná kié lett jobb.<#awink>

MerlinW
Mert õ már lefordította és arra vár hogy összevethesse a sajátjával a másét. Azzal pedig tisztában van, hogy a fordítók ingyen a szabadidejüket feláldozva fordítják másoknak a játékokat(is). Szóval biztos vagyok benne hogy tisztán az alapos munka, és a versenyszellem hozta ki belõle ezt a hozzászólást...<#wilting>

[merlinw.org]

serito
Miért vagy ilyen követelõzõ???

Mivel még nem fordítható: jó ideg nem fog elkészülni!