917
-
#637 Üdv! Elakadtam a chapter 3-ban, amikor bemászol a szellőzőbe. Végigpróbáltam mindent, illetve van egy sötét folyosó ami zsákutca. Screenshot -
Kindred Blades #636 remélem is, hogy kihoznak valamit belőle, mert jelen pillanatban simán birtokolja a leglehangolóbb befejezésű játék címet. -
#635 hááátt... a Sam&Max még OK, mert az olyan nehéz, hogy elvagyok egy hétig is vele.
ettől azért félek.... -
#634 Készül a saga folytatása, trilógia helyett kapunk egy sorozatot. :)
A folytatás ugyanis epizódikus formában jön.
Aki rendben van az angollal, annak itt van Ragnar Tornquist (író) blogjának ide vágó bejegyzése, sok-sok commentel együtt:
RagnarTornquist.com / Dreamfall Chapters -
geri486 #633 köcce a tanácsot -
#632 persze. nincs nagy gépigénye, max picit szaggatni fog néha, de ez nem lövöldözős, így nem nehezíti meg a játékot.
szerintem nem lesz gond, bár az nvidia kártxákat nem szereti állítólag. (nekem atim van)
ha video-gondod van olvass vissza, ki milyen drivert használt. -
geri486 #631 hali, celeron 2ghz, 128 mb FX5200, 1 gb ram, szerintetek futna a gépemen ? -
#630 szavad ne feledd -
#629 Taky: ha könyv formában adják ki, igérem csinálok belőle neked lapozgatós játékot:)) -
csimpok #628 Hmm bocsi, de már tudom Spoilerba tenni, esetleg egy moderátor vagy valaki átszerkeszthetné. -
#627 "hivatalosan" ezt mondták(vagy valami hasonlót):
"reméljük tudunk folytatást készíteni, így hát vegyétek meg sokan a játékot. ha mégsem jön össze, max kiadjuk könyv formájában."
na, azért én a játéknak jobban örülnék...:D -
#626 nem épp tegnapi a játék, de azért ez durva spoiler volt, hallod-e?
-
#625 Mindcontrol. -
csimpok #624 Én is ma fejeztem be a történetet, tetszett, de pl a végén nem értem miért mondja Zoé, hogy ez nem is Reza?... -
#623 Ezt eredetileg trilógiának írták, a kiscsaj szálán kívül az összes többi befejezetlen és üvölt a folytatásért.
Ami egyenlőrre még csak elméletben lesz... -
Therealmike #622 Sziasztok. Nos nekem lenne egy égető kérdésem... Kivittem a Dreamfall: TLJ-t és a végén a gonoszok győztek...ez így jó? Nincs esetleg valamilyen alternatív befejezése a játéknak? Vagy esetleg lessz folytatása? Mert hallottam róla de nem találtam róla neten semmit.Léci válaszoljatok köszi -
#621 Amikor Imykéről utoljára hallottam, komoly veseproblémai voltak. kilépett a munkahelyéről, és kikötötték nála a netet.
nem hinném ,hogy a közeljövőben magyartani fog, de reménykedem, hogy visszatér majd. -
monomojo #620 Sziasztok!
van valami hír a Dreamfall magyarításával kapcsolatban?
úgy látom Montgomery is eltünt, 2006.08. óta nem járt erre.
OFF:
Ezek után nem hiszem hogyha megjelenik valaha is a 3. TLJ rész,
lenne olyan aki a magyarítását vállalná,
és vállalja hogy örökre eltünik az internet világából.
Lehet Montgomery és Imyke is megértett valamit a játékból,
és most Arcadia-ban vannak net nélkül?
:-) -
Fonta #619 Szevasztok!
Aham, értem :) akkor tényleg valószínű, hogy az első részéhez van ez a magyarítás, vagy valami máshoz :D Köszi a segítségeteket! Minden jót nektek, Csáó! -
#618 nincs magyarítása még. de állítólag készül.
ha megvan a TLJ1, akkor meg a seriaszám benne van a telepítőben.
de: neked vszeg olyan van amiben csak felvillan a szám.. az meg a régi.. azt ne hazsnáld, mejd lesz jobb. csak amíg nincs kész, nem lesz kiadva. -
#617 Ennek a játéknak még nincs magyarítása, amit leszedtél az valszeg eredeti The Longest Journey játék magyarítása. -
Fonta #616 Szevasztok!
Lenne egy őrült nagy kérdésem, kérésem hozzátok, azaz inkább a magyarítókhoz :D
Szóval, fel szeretném telepíteni a Dreamfall - The Longest Journey játék magyarítását, amit egy közismert honosító oldalról szedtem le, 8 rar-ban! Minden ok, de a magyarítás telepítője egy sorozat-, vagy szériaszámot kér, és egyszerűen sehol nem bukkanok rá! Szóval a problémám adott, és ha valaki tudna nekem segíteni, akkor előre is köszönöm! Úgy hallottam, hogy itt nagyon segítőkész emberkék fórumoznak, ezért fordultam hozzátok! Szóval, mégegyszer előre is köszi! Csáó mindenki! -
Flora2 #615 Hát akkor ez az első feladat, enélkül a többi helyiségbe nem fogsz tudni bemenni. Az őr-robot mindig ugyanazon a pályán kering, ezért ha mindig a nyomában mész, sose jöhet veled szembe. Meg kell találnod egy leszedhető panelt az oldalfalon (nehéz észrevenni), leszedni és megbütykölni.
A további feladatokat Damien (flashback-ben) mindig el fogja mondani, de az M gombbal el is olvashatod mindig a noteszedben. Én mindig figyelem a notesz-bejegyzéseket ezen a pályán, mert sok labor van, és mindegyikben mást kell csinálni... -
#614 Még az oldalfali panelt sem találtam meg. :) -
Flora2 #613 Jé, én is pont ott vagyok most. Imádom ezt a részt. : ) Hát itt elég sok mindent kell meghackelni, mit csináltál eddig? Első feladat? (Oldalfali panel megtalálása, leszedése, meghackelése, és ezzel a laborok ajtajainak kinyitása?) -
#612 Egy kis segítség kellen a Dreamfall-hoz.
Japánban vagyok a -58. szinten és egyszerűen nem tudom mit kéne meghackelni. :( -
csimpok #611 Köszi a megoldást, nekem is ugyanez volt, sőt a játékban a képernyőkön a videók sem látszottak, így már ez is megjavult. -
arturo #610 Szia! Nem tudom - sikerült-e megoldani a problémádat- nekem is hasonló volt. Egy angol fórumon találtam a megoldást: a Dreamfallt a Dokumentumok mappába telepítsd. :) És már működik is. A hozzáférés miatt van az egész, amit magam nem értek, hisz én vagyok a számítógép egyetlen felhasználója, így a rendszergazda is -de mégis így már működik... -
DJviolin #609 Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem. Pontosan hogyan működik a karakterek irányítása? Én arra gondolok, hogy nyomom az előre nyilat, és arra megy, amerre az egérrel nézek (mint mondjuk egy TPS-ben), vagy pedig az egérrel csak nézelődni tudok, és minden irányba a nyilakkal irányítom? -
#608 pontosabban a 4CD-snek nem kell patch(kivéve a police fix)
a 2CD-shez tedd fel a legújabb 1.57-es patchet
a magyarítás meg már nem olyan analfabéta:D bár nem publikus:D -
#607 TLJ vagy Dreamfall?
TLJ:
1. van TLJ-nek saját topikja
2. 2CD-s vagy 4CD-s? 2CD-sre nem kell patch
3. ugye nem raktad fel a (még analfa-béta) magyarítást?
4. win2000 kompatibilitás?
Dreamfall:
Codecpack, nVidia Video driver régebbi kell neki (én 81.98-al toltam) -
gerro #606 hello,
most játszok a TLJ-vel, de nagyon idegesítő, hogy időnként lefagy és csak a reset segít
(találtam egy patch-et a hivatalos fórumon, de azt meg valamiért nem tudom telepíteni)
volt v.kinek hasonló gondja?
thx answer (ha v.ki még figyeli ezt a játékot) -
sorrow #605
melyik verziód van 6cd-s vagy a dvd-s ???
nekem a 6cd-sel semmi gond nem volt, bár utólag szedtem le hozzá én is cracket.
-
komsz #604 Köszi válaszod:)
Nos, nem írtam át semmit...ugyanis több volt a hely a c-men, mint 8 GB. Elindítottam a telepítést, majd kiválasztottam a D-t, oda tettem fel ( amúgy ott ugye 36 giga szabad helyem van)... igaz, crackes a játék, azt külön töltöttem le torrenttel... lehet, a crackben van a hiba? -
#603 írásvédett könyvtár, elcseszett felhazsnálói jogok?
fogalmam sincs, ne haragudj. (a regeditben visszaírtad az infókat?, már ha átírtad őkat a telepítéshez)
-
komsz #602 Sziasztok!
Problémám van... sikerült feltelepítenem a Dreamfallt (nekem is nyammogott a helyhiány miatt), el is indul szépen, lehet vele játszani, csak épp mikor menteni szertnék, na akkor írja ki, hogy nincs elég hely a céllemezen... a D-re telepítettem, ahol 36 GB szabad helyem van, a C-men pedig 8 GB. Na ezt oldja meg valaki, ha tudja:) -
#601 ha jól sejtem az "egy bizonyos" nem a TLJ.. akkor meg minek itt kérdzed? -
Beppike #600
Hali mki,ismeri valaki az 5star progit?
Egy bizonyos játék igényli
Ha valaki le írná a lényegét mivel angolul nem értek.
-
#599 Köszi, takysoft! Sikerült felrakni a game-t, csak az elérési útvonalat írtam át a registryben D:\Prgoram Files-ra. Nagyok vagytok!!! -
#598 OK! Találtam jónéhány hozzászólást. Hétvégén ki is próbálom őket. Köszi!