917
-
#757 Bocs, hogy én is beleszólok, de legalább egy FAQ lehetett volna. Itt vagyok a munkahelyemen, marhára sok időm van arra, hogy a 700+ hozzászólást böngészgessem (otthon meg még ennyi sincs). Egyébként ez az "olvass vissza" itt totál komolytalan, a lap alján már több, mint féléves bejegyzések vannak, meddig tartott volna a GameStar-os megjelenés okán még egyszer leírni ide, mit kell tennie annak, akinek nincs elég helye a C-n?
Jó duma ez az olvass vissza. Ma este telepítem a játékot, de az ffxi-nek adott kedves tanácsnak köszönhetően összeolvastam egy rakat spoilert, mire megtaláltam, amit kerestem. Köszi! Köszi! Köszi! Jó tanács volt, tényleg.
Szóval aki most jönne ide: magyarosítás még nincs, a regisztri buherálása pedig:
"Regedit:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion
- ProgramFilesDir bejegyzés meghajtó betüjelét változtasd meg olyanra ahol van 7 giga szabad helyed. (Pl: D:\Program Files)
- Hozd létre a megadott meghajtón a Program Files könyvtárat
- Indítsd a telepítést
- Telepítés után írd vissza C:\Program Files -re az értéket." -
#756 Ok, én is elnézést. -
#755 ne haragudj. elnézést -
#754 Meg az is alaptalan, hogy nem vok önálló. Megoldottam magamtól és a magyarítás után is néztem, csak nem találtam :P -
#753 Istenem, logó alapján ítél :D
Oké, hibás vok. Elismerem, de hogy emiatt? Alaptalan :D -
#752 ja, sry hogy kicsit durva voltam, csak picit idegesítő, hogy bejön ide valaki, kérdez, mir emondom: olvass vissza.
erre megint kérdez valamit, amire meg 20 üzivel ezelőtt válaszoltam már vagy 5-ödszörre.
Közbe meg a logójában egy ürge azt késri, hogy kapjam be a f****
Cseréld le a logód, akkor én is normálisabb leszek... (általában nem iylen a stílusom... de nem bírom, ha valaki ennyire nem önálló...) -
#751 ISTENEM!
731-es hozzászólás b***meg!!
megalább 20-at olvass vissza:D -
#750 Jah és létezik ehhez magyarosítás? magyaritas.hu-n néztem de nincsen :'( -
#749 DE! Megvan! -
#748 Lécí mán -
#747 nálam 10 oldal... nem olyan sok.... -
csgj #746 Hát, 700 hsz-t én se olvasnék vissza... az kicsit sok. :D -
#745 jippíííí
még egy, aki nem bír visszaolvasni 700 hozzászólást....
ne haragudj, de nem. olvass vissza! kristálytisztán le van írva a megoldás vagy 10-szer. -
#744 HELP!!!
Leokézom, de nem megy tovább. Újra előjön ez az ablak. igaza van, hogy a C: meghajtón nincs elég hely, de én a D: meghajtóra akarom felrakni.
-
#743 volt már róla szó régebben is asszem. -
#742 moonster fórumtársunk felhívta a figyelmünket arra, hogy:
"Következő Gamestarban a teljes játék a Dreamfall: The longest Journey lesz." -
#741 Nem sértődtem be, csak indokolatlan kötekedésnek véltem, amikor segíteni próbáltam.. Nem vettem, hogy poén lenne... -
#740 Én csak viccelődök, nem kell megsértődni. Nem is "úgy" viccelődtem, hogy azon meg kéne szerintem. Dehogy akarok én kitörölni bármit is.
Vedd már picit lazábban azt az egészet:D Szórakozni járunk ide nem? Nem egy mást sértegetni(és tényleg nem akartalak megsérteni). -
#739 Ha ennyire zavar az, hogy leírtam a jogtiszta vásárlásról a dolgokat, akkor hívj egy moderátort, nem sértődök meg, ha kitörölteted a hozzászólást... -
#738 Idézek tőle: "Ehhez nincs valami crack ami megszünteti a korlátot?"
szerinted ő szereti, "ha jogtisztán megvannak neki a kedvencei"? -
#737 Annyira nem gáz:P
Amcsiból a posta olyan 8-10 dollár.
A játékot meg vagy megrendeli vagy Ebayen szórakázik vele, ott olcsóbban is hozzájuthat.
Szóval szerinte egy 10-es alatt megússza össz-vissz, talán még 5e alatt is.
-
#736 Jó, hát én leírtam a vásárlási lehetőségeket.. Vki szereti ám ha jogtisztán megvannak neki a kedvencei... -
#735 smsweb-en fent van. <link> -
#734 eBay... magyarországon... postával... szép lesz:D
úgy érzem a srác inkább töltené, mint fizetné... -
#733 Mekkora az időkorlátos? Mert ám lehet, hogy az X időn túli cuccok benne sincsenek.
Amúgy igen, sajna a TLJ&Dreamfall forgalmazását nagyon elhanyagolták idehaza, eredetiben kb lehetetlen beszerezni.
Sajna a májusban megjelent Game of the Year edition (Dreamfall mellett ott az origi TLJ és egy Soundtrack CD) pedig kimondottan észak-amerikára lett belőve, máshol meg se jelent. eBayen szerintem találni amúgy (amcsiban 30USD, szal EUban ennyi EUR, vagy olyan 20GBP körül lehet, persze plussz postaköltség, szal azért szép pénzre jössz ki a végén :P)... -
tmisi #732 Hali. Nehéz ezt a játékot megszerezni. Torrentről szarul jön, eredetiben meg sehol nem találok. Viszont találtam egy időkorlátos demó verziót. Ehhez nincs valami crack ami megszünteti a korlátot? -
#731 sajnos még nincs hozzá, de már készül. Magyar Játékfordítók weblapja.
Ne várj gyors eredményt, mert sajnos csak most kezdtek neki.
Ellenben ha még nem játszottál a The Longest Journey c. játékkal, mindenképp érdemes kipróbáldon azt is. Ahhoz már elkészült a magyarítás is.
Ugyanabban a világban játszódik a két játék története, csak ott kb 10 évvel korábban vagyunk. Meg az talán picit humorosabb, vidámabb hangulatú. -
Tanus #730 SziasztoK! Magyarítást honnan tudok leszedni? Előre is köszi! -
#729 Sok minden miatt lehet. Pl. milyen géped van? Ha Nvidia videokari akkor bizony lehetnek gondok -
pries #728 Sziasztok!
Elinditok egy uj játékot és csak kék meg zöld csíkok jelennek meg a képen, meg egy szem a jobb alsó sarokban, ez miért van? -
#727 Én nagy TLJ+Dreamfall rajongó vagyok (asszem), de nem érzem a hasonlóságot, szerintem kimész az utcára és jól körülnézel találsz jobb "hasonmást". -
Flora2 #726 Á, nagyon örülök, találtam belőle egy jelenetet a Youtube-on, megpróbálom beszúrni. Itt tiszta Zoé-s a csaj (vagy csak én vagyok ilyen Dreamfall-paranoiás?), és még a müezzinek imára hívó énekét is hallani, mint a játékbeli Casablancában... imádom ezt a hangot, mindig a Dreamfallban érzem magam tőle.
Részlet a Marockból -
Flora2 #725 Tényleg 2005-ös a film, elnézést kérek. "Marock" filmcímmel lehet megtalálni. Akkor most tényleg nem tudom, melyik volt előbb, a game vagy a film? (A Marock imdb oldalán a fekete trikós csaj játszotta.)
Marock
-
#724 linkelsz képet? köszi -
csgj #723 2006-os a Dreamfall :) és én nem találtam meg neten (imdb, google :P) ezt a filmet, legalábbis 2002-eset nem, csak 2005-öset, meg jóval régebbieket -
#722 Képek alapján alacsony mértékű a hasonlóság mondjuk.. :P -
Flora2 #721 Érdekes élményem volt a Dreamfall-al kapcsolatban tegnap este. Megnéztem a DunaTV-n a Marokkó c. francia-marokkói filmet, ami Casablancában játszódik, és jómódú tizenévesek ottani életét mutatja be (egyébként nem nagy durranás). Na, találjátok ki... A főszereplő csaj arcra is, stílusára is 1 az 1ben egy Zoé, a színes vállpántos trikóival (egy jelenetben még pont úgy félre is van csúsztatva a pánt, mint a Dreamfall-ban) és farmernadrágjával, a bulizós, tetőteraszon heverészős, haverokkal piálgatós-drogozgatós életmódjával (annyi különbség azért van, hogy a filmben tradicionális arab családban él és a szülei vallásosak, ő már nem). A fiú meg, akivel összejön, túlságosan emlékeztetett Rezára. : ) Szóval elemi élmény volt, mintha a 17 éves Zoé előéletét néztem volna meg, ahogy összejön Rezával, leérettségizik, és aztán külföldre utazik tanulni (a Dreamfall-ból tudjuk, hogy mire visszajön külföldről, addigra szakítanak Rezával).
A film, ha jól emlékszem 2002-es, tehát a kb. 2004-es (?) Dreamfall előtt készült, és megeszem a kalapom, ha ezt a filmet nem látta a Dreamfall forgatókönyvírója!! -
#720 Nem tudom, de szerintem nem. Nekem azért kellett ez, mert én nem tudtam felszabadítani a c:\-n vagy 8-10GB helyet, amit az eredeti telepítő követelt. -
#719 Megnéztem otthon, beálíltottam angolra, feltelepítette, megnéztem, van felirat. Nemtom mit cseszett el a srác, de azt mondta, hogy angolra állította.
Azért köszi a segítséget.
Amúgy mindegyik verzió ilyen ruszki szövegű??? (Gondolom az eredeti nem:D) -
#718 Jut eszembe, telepítéskor meg lehet adni, milyen nyelvvel telepítse. Lehet, hogy ott nem állította át angolra. Szerintem rakjátok újra.