Dreamfall - TLJ2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
tudom
és tényleg bocs, nem akartalak megsérteni

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Elnézem, mert nem vagyok béna, max lusta. 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

takysoft
tudok is. elsõ találat😄 én is aszerint játszottam, mikor elakadtam.
és elnézésed kérem a csúnya szóhasználat miatt. nem volt szép dolog.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Evin
Azt hittem tudsz konkrét címet, azért kérdeztem.

takysoft
arra a részre már nem emlkszem pontosan, de tényleg nehéz volt azt tom.
végigjátszás... ennyire ne légy már béna😄

Evin
Ismét sikeresen megakadtam. 😊 (Ahogy írértem. 😄)
A barlangrendszerben vagyok, ahol a szobrok kezében 4 jelképet ábrázoló, forgatható kör van. De honnan tudom, mi a jó kombináció? A földön levõ szimbólumokkal sem egyeznek.

Van végigjátszás?!? Hol?

takysoft
jajjj. a telefon.. azzal mennyit szívtam...

pontosan ezt kell csinálni 😊 Csak én fogtam egy lapot meg egy ceruzát, és lerajzoltam a jeleket többféle sor-kombinációban. Plusz írtam hozzá magas-közepes-mély hangjelöléseket 😄 😄 De TLJ-ben azért többször kellett rajzolnom 😊 pl a telefonszerû szerkezetnél Alais szigetén (asszem így hívták)
takysoft
igaza van😄 amúgy walktroughban biztos benne van.

Evin
Ó, találok én magamnak 😊
thx

Malakai
Az ott az egyik leghülyébb fejtörõ emlékeim szerint, ugyanis azt a dallamot csak egyszer lehet elõcsalni, még az a rész elõtt (amikor korábban is használtad a tojást a gépnél, akkor volt egy dallam), bár lehet rosszul emlékszek (nem most volt már) és vissza lehet menni és újra lejátszatni a dallamot. Viszont ne számíts több pontra a játékban, ahol meg lehetne akadni... 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Evin
Mikor a fénylõ tojással(?) kell hangot kelteni a falon, annak hol találom meg a kombinációját?

takysoft
1: TLJ-vel játszani!! (mi fordítottuk le a csapatommal)
2:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lesz folytatás. Epizódos formában jön majd. És én még April-t se temetném😄

roblee
Nem játszottam vele, de tudok róla. Egyébként visszaolvastam és láttam, amit írtál, megspórolhattam volna magamnak néhány hsz-t.
Most az általad megadott blog-ot olvasom. Köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Malakai
A The Longest Journey-vel nem játszottál véletlen (a Dreamfall annak a folytatása)? o.0
Amúgy eredetileg egy trilógiának volt megírva (a második részen erõsen kurtítottak), de mivel a második rész igen mérsékelt eladásokat produkált, így gondolom kellett valamit csinálni, amivel esetlegesen eladhatóbbá tehetik a folytatást.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

roblee
Valami nagyon elkerülte a figyelmem. Most néztem utána, lesz folytatása, de csak epizódok formájában adják ki, mint a HL2-t. Na, ennek nem örülök. <#rinya>

roblee
Azt hozzá tenném, hogy nagyon tetszett. A történet, a világok és a helyszínek. Remélem nem így akarják befejezni. <#smile>

roblee
Végeztem a játékkal, de lennének kérdéseim. Spoiler-ba teszem, nehogy olyan olvassa el, aki még nem végzett vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem nagyon úgy tûnink, hogy nem ez lesz az utolsó rész. Pl, Kian szerepe sem zárult le, Zoe azt üzente apjának, hogy legyen óvatos, mert Reza nem az, akinek látszik, a White Dragonnal is történt valami, nem is beszélve az utolsó videoról, ahol a torony tetejét eltakarja az a bizonyos köd vagy felhõ. Nincs közületek valaki, aki hasonló véleményen van?

takysoft
ettõl függetlenül... kép konvertálás.
letöltöd az IfranView nevû progit.
megnyitod a képet, aztán "File/Mentés másként" vagy "Save as" ha angol.
beállítod neki, hogy jpg, és megadod, hogy hány %-os legyen.
100% elvileg minõségveszteség nelküli.(ebbe persze a többi beállítás is beletúrhat). addig állítsd a %-ot lefele, amig a kész kép 130k vagy kisebb lesz.
tadamm..

takysoft
dehogynem tudsz. idézek tõled: "beszurni képet"
Na.. van alul egy gomb...az van ráírva, hogy "Kép beszúrása"
na úgy tudsz. nincs méretlimit.
fogod a képet, feltöltöd vhova. ahov akarod. extra.hu, atw.hu, mind1
aztán beszúrod...

hogy tok beszurni képet mer 130 kb de nem tom hogy kell átkonvertálni
takysoft
RefreshLock vagy RefreshForce

utóbbit is ugyanaz a gyerek csinálta, de még nem néztem.

állítgass hertzet vagy a monitoron, vagy a videokártyád driver vezérlõjében. nekem atim van, szóval nemtom hogy van a geforce beállításoknál... de kell lennie olyannak, hogy átállíthatod a hertzet úgy, hogy játék közben is ugyanannyi maradjon (a hertz száma, pl 85 Hz), mint amennyi az xp futtatásánál van nálad. Remélem erre a problémára gondoltál
Eizo 17 colos az XP 1280x1024ben fut
takysoft
na haragudj, de ha Hertz problémád van, akkor francot se érdekli a procid.
milyen játékkal játszol? milyen monitorod van?

ez a "hz probléma" mit is akar pontosan jelenteni? 😛 Hertz?? Egyébként a géped még legalább közepes beállításokkal sztem simán futtatni tudná a játékot...
LÉÉCI
HAHHÓÓÓÓÓÓ
szasztok olayan gondom van most kaptam meg a játékot és ahogy rányomok az újj játékra akkor úgy jön be mintha Hz problémás lenne mi lehet a gond a gépem: 2.8 intel, 712 Ram, GF 6200 128 MB (rajta van a kompatibilis kártyák listáján) HELP
Slig
Na ok már rájöttem!

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

Slig
Üdv! Elakadtam a chapter 3-ban, amikor bemászol a szellõzõbe. Végigpróbáltam mindent, illetve van egy sötét folyosó ami zsákutca. Screenshot

&#12473;&#12521;&#12483;&#12464;

remélem is, hogy kihoznak valamit belõle, mert jelen pillanatban simán birtokolja a leglehangolóbb befejezésû játék címet.
takysoft
hááátt... a Sam&Max még OK, mert az olyan nehéz, hogy elvagyok egy hétig is vele.
ettõl azért félek....

Malakai
Készül a saga folytatása, trilógia helyett kapunk egy sorozatot. 😊
A folytatás ugyanis epizódikus formában jön.
Aki rendben van az angollal, annak itt van Ragnar Tornquist (író) blogjának ide vágó bejegyzése, sok-sok commentel együtt:
RagnarTornquist.com / Dreamfall Chapters

(\__/) ( X.x) ( } . { )

köcce a tanácsot

Still Alive

takysoft
persze. nincs nagy gépigénye, max picit szaggatni fog néha, de ez nem lövöldözõs, így nem nehezíti meg a játékot.
szerintem nem lesz gond, bár az nvidia kártxákat nem szereti állítólag. (nekem atim van)
ha video-gondod van olvass vissza, ki milyen drivert használt.

hali, celeron 2ghz, 128 mb FX5200, 1 gb ram, szerintetek futna a gépemen ?

Still Alive

takysoft
szavad ne feledd<#hehe>

MerlinW
Taky: ha könyv formában adják ki, igérem csinálok belõle neked lapozgatós játékot😊)

[merlinw.org]

Hmm bocsi, de már tudom Spoilerba tenni, esetleg egy moderátor vagy valaki átszerkeszthetné.
takysoft
"hivatalosan" ezt mondták(vagy valami hasonlót):
"reméljük tudunk folytatást készíteni, így hát vegyétek meg sokan a játékot. ha mégsem jön össze, max kiadjuk könyv formájában."

na, azért én a játéknak jobban örülnék...😄

takysoft
nem épp tegnapi a játék, de azért ez durva spoiler volt, hallod-e?

Malakai
Mindcontrol.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Én is ma fejeztem be a történetet, tetszett, de pl a végén nem értem miért mondja Zoé, hogy ez nem is Reza?...
Malakai
Ezt eredetileg trilógiának írták, a kiscsaj szálán kívül az összes többi befejezetlen és üvölt a folytatásért.
Ami egyenlõrre még csak elméletben lesz...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Sziasztok. Nos nekem lenne egy égetõ kérdésem... Kivittem a Dreamfall: TLJ-t és a végén a gonoszok gyõztek...ez így jó? Nincs esetleg valamilyen alternatív befejezése a játéknak? Vagy esetleg lessz folytatása? Mert hallottam róla de nem találtam róla neten semmit.Léci válaszoljatok köszi
takysoft
Amikor Imykérõl utoljára hallottam, komoly veseproblémai voltak. kilépett a munkahelyérõl, és kikötötték nála a netet.
nem hinném ,hogy a közeljövõben magyartani fog, de reménykedem, hogy visszatér majd.

Sziasztok!

van valami hír a Dreamfall magyarításával kapcsolatban?
úgy látom Montgomery is eltünt, 2006.08. óta nem járt erre.

OFF:
Ezek után nem hiszem hogyha megjelenik valaha is a 3. TLJ rész,
lenne olyan aki a magyarítását vállalná,
és vállalja hogy örökre eltünik az internet világából.
Lehet Montgomery és Imyke is megértett valamit a játékból,
és most Arcadia-ban vannak net nélkül?
:-)

Szevasztok!

Aham, értem 😊 akkor tényleg valószínû, hogy az elsõ részéhez van ez a magyarítás, vagy valami máshoz 😄 Köszi a segítségeteket! Minden jót nektek, Csáó!
takysoft
nincs magyarítása még. de állítólag készül.
ha megvan a TLJ1, akkor meg a seriaszám benne van a telepítõben.
de: neked vszeg olyan van amiben csak felvillan a szám.. az meg a régi.. azt ne hazsnáld, mejd lesz jobb. csak amíg nincs kész, nem lesz kiadva.