igen, csak azt elfelejted, hogy ehhez tudni is kell ám.
mert ha valaki nem érti a mesét, akkor oylan keveredés lesz, hogy ihaj.
Egyik levél itt, a másik ott... Mint haveromnál. Neki is szépen megcsinálták duál praticiósra, aztán azt se tudta mi mire való.
Olyan ez mint admin jogok. Otthon a f***om se szenved. Semmivel se biztonságosabb, nem is gyorsabb meg nem is visszaállíthatóbb(mert én aztán nem fogok egy 12 gigás fullra telepített vistát bakupolni az tuti:D Adatmentésnél sose volt még gond, hogy egybe van minden. Meg legközelebb már úgyis másik lejátszóprogit meg codeket telepítek, meg mindenből újabb verziót. Alap vistát meg minek backupoljak? fent van 20 perc alatt.
Vista csere: Users, Program files, Windows mappa töröl, Vista install, azt töredezettségmentesít:D
csgj: hallhattál két véleményt. egyik sem jobb, mint a másik. az enyém közkedveltebb, merliné profibb(de szerintem túl sok a gond vele... én még az UAC-ot is kikapcsolom vistába:D otthonra...:D)
A lényeg annyi: "történni" semmi sem fog. max kevesebbet szívsz a Dreamfall-al:D
UI: igen, előfordulhat olyan, hogy az MBR megmakacsolja magát egy íráshiba folytán és elszáll az egyik partíció. És ha 2 van, akkor kiseb esélyed van teljes psztulásra. De ennek egyrész olyan pici esélye van mint a szökőnapnak(poweruser esetén is max 4 évente egyszer), másrészt meg nincs az a hiba, amit egy GetDataBack ne tudna orvosolni.
ha meg nem tudja, akkor ott úgyis b***hatod a vinyót...
UI2: ez egy vélemény. elmondtam, mert csgj még nem hallottam nem áll szándékomban flame-et csinálni a topicban. lehet rá reagálni természetesen, de én újabbakat már erre nem fogok.