Mi az élet értelme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az élet értelme az, hogy tökéletesre fejleszd amit szeretsz.

sz4bolcs
<#confused> na azért csak nem 😛

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Ejha..melegszik a helyzet! <#crazya><#vigyor>

Semmi sem történik véletlenül.

sz4bolcs
😉 - ez az volt 😊 -köszi

SRobert
Pedíg így, születésnapokon nem árt belegondolni. 😊

Boldog szülinapot. 😉
(és ez nem invitálós kacsintás volt 😄 )

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

sz4bolcs
Én ilyet elképzelni sem tudok 😛P mármint 3x-szet.

SRobert
Akkor képzelj el engem, már begyûjtöttem a harmadikat is. 😄DD

>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...

sz4bolcs
Köszi mindenkinek. :-) Nektek is minden jót kívánok! 😊

Egy haver hívott chatre (chat.hu), hogy ne a tel-szolgáltató zsebét tömjük, és egybõl rámkattantak 5en. Õ már pár éve benne van a második x-ben, kérdem tõle: "-Tényleg ennyit tesz a 2x?
-Nézd meg jobban!"

A chat még 19-et ír, és az 5 emberbõl 3 "homok-partyba" invitált... Szép kilátások a második x-re

Aquir
ja. boldog szülinapot 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zsolo007
Boldog Szülinapot Szabolcs! Isten (vagy akiben hiszel <#nyes>) tartson meg jó egészségben, és legyél anyira boldog amennyire szeretnéd <#vigyor5>.

Isten éltessen soká, Szabolcs.
Második x powa...!! 😊)
Én utáltam... 😊 Pár hete ültem a 25.-et... azt még jobban utáltam 😄

ivjoe
Bikini powaaa!
Sné Zsuzsa
<#puszis>

Canon 450 D

sz4bolcs
Köszike <#puszi>

Sné Zsuzsa
Boldog Szülinapot elQre is!!!! <#hawaii><#vigyor2>

Canon 450 D

sz4bolcs
holnap után 20 😊 Kimondani is rossz...😊

Kösz jól vagyok, az éveket nem számolom,
Boldog vagyok, nyelem a sok gombócot,
Múló állapot, panaszkodni nincs okom
Az benne a jó, ha nem izlik, hát eldobom

Sné Zsuzsa
😄DDDD

Jaja..hát igen 😄 Te milyen fiatal vagy?

Canon 450 D

sz4bolcs
Hát.. Én nem source-ozom, de 1.6-ban hallottam már egy-két érdekes hangot. Aztán lementem billiárdozni a kocsmába, és ott ugyanilyen hangok csiripeltek. ...fiataloké a jövõ...

Sné Zsuzsa
😄DD Hallottad már? Ugye milyen hülye hangom van?? Pff...alíg ismertem rá, mikor visszajátszottuk...tisztára gyerekes...oolyan fiús 😄D

Canon 450 D

sz4bolcs
Hát lehet, azoknak a férfiembereknek a hangja vékonyabb Zsuzsáénál. 😊)

Sné Zsuzsa
Nah..ez már lehet az élet értelme 😄DD Azért örülök, ha sikerál érzelmeket kiváltani az emberekbQl 😄

Canon 450 D

Zsolo007
Valóban, láttalak párszor és nem csinálod olyan rosszul.....fõleg hogy a többi férfiembert (férfi, hol férfiak azok...<#nyes>) erõsen idegesíted azzal hogy jobb vagy mint õk... 😊

Sné Zsuzsa
Jaja 😄DD Nah akkor bemutatkozom...Zsuzsa vagyok az antisteam-rQl és szeretek cs-zni 😄DD Ha jó kedvem van akkor kaszabolok, de amúgy nem 😄D

Canon 450 D

Zsolo007
Sáska a barátod 😄 vááá ez tetszik 😊 azon a szerveren szoktam gémelni 😊

UI.: Tehát személyesen nem ismerem csak így neten keresztül 😊

Sné Zsuzsa
Csak rossz kedvem volt, így mindenhova beszúrtam, ami a kedvenc topikok között van 😄

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Ööö...izé... 😄D De...akkor ismered Sáskát? 😄D A barátom.

Csókollak!!!

<#vigyor2>

Canon 450 D

sz4bolcs
Ez olyan volt, mint:

OMG!? WTF?!

Lefordítottam a #762-est kockára. 😄 wtf meg=What The Fuck? 😄

Oh my god 😄😄D

Zsolo007
OMG? az mit jelent?

sz4bolcs
OMG Source 😄 Én is ezt mondom...

Zsolo007
Rakjuk ki bannernak 😊 Ez az élet értelme <#nyes>

Zsolo007
Pedig a source az isten <#worship><#worship>, Isten elcsúszott hitboxokkal is <#worship><#worship>

Zsolo007
Kira 😊

Zsuzsa te egész véletlenül nem szoktál a sourceos antisteam szerveren nyomulni néhanapján? Már csak azért mert össz vissz 1 db nõi nemû egyed jár arra ritkán és hát ....öhöm.....a neve hasonlít a tiedhez 😊

sz4bolcs
Egyébként tegnap játszott source válogatottunk a franciák nemzeti csapata ellen. 21-9re nyertünk ellenük.

sz4bolcs
A fenét! Majdnem talált, de az élet értelmében a source helyett 1.6 van írva.

Ez volna az élet értelme? :o)

Hát sajnos ismerek pár koczkát, akik tényleg úgy viselkednek, mintha ez lenne...

Sné Zsuzsa

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
Köszöünöm az ajánlást, imádom a jó könyveket

Canon 450 D

ivjoe
NAgy igazságok topicja!
Tikal
Zsuzsa: Osho, az én utam a bárányfelhõk utja
Olvasd el, ha készen vagy rá, akkor alapjaiban változtatja meg majd az életed. Az elsõ néhány oldal után talán nem fogod érteni, de ne tedd le, minden egyes mondatának hatalmas sulya van, és garantálom mire a könyv harmadához érsz, már nem birod majd letenni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

sz4bolcs
Nem tudom, nem vagyok akkora Moby rajongó, csak ismerem.

Sné Zsuzsa
Jajjj...My weakness....az a kedvencem...az a legszebb és a leg...jesszusom csak rágondoltam és kiráz a hideg...úgy érzem ma Moby-zni fogok....annyira örölük hogy mások is szeretik, mert sajnos eddig akárkire kérdeztem szinte senki sem ismerte...pedig annyi érzés van a számaiban, anniyra szépen fejezi ki magát..imádom.

Hallotáttok már az Everything is wrong albumot? Na azt elszúrta...de gondolom a zenék tükrözik a lelkivilágát...szegény annyira zavart, annyira fájdalomteljes...dühöngõ és mélabús...van vagy 3-4 szám, ami megfogott az albumról, de a többi nagyon zavaros.

Mi a legújabb album? Meg kéne venni. Imádom, az összes zenéje megvan.

Canon 450 D

sz4bolcs
Egyetértünk...

Mobyt én is ismerem, X-aktákban volt egyszer, amikor Mulder találkozott a húga szellemével, és a kamera elkezdte föllülrõl mutatni õket, és egy gyerek-temetõben voltak korom sötétben. Az a jelenet annyira megható volt ezzel a My weakness számmal, hogy könnyeztem rajta.
(Nem vagyok érzelgõs)

Egyetértünk...
Nekem a zene úgy ahogy van, kitölti az egész életem. Nem nagyon tudok meglenni nélküle. Beethoventõl Marilyn Mansonig jöhet minden - ami igényes.
Akár itthon vagyok, akár úton valahova... mindig szól valami muzsík 😊

Sné Zsuzsa
Ja...néha cseppet mazoista vagyok 😊 De az az igazság, hogy sokszor nem azért hallgatom, hogy beforduljak, hanem azért, mert alap...szóval ezek a zenék képesek egyedül arra, hogy minden hangulatban hallgassam õket...tudnak sárba taposni, de egyben tudnak felemelni is...sõt...nagyon jó szeretkezõs zene...abban is lehet érzéki és egyben durva is...szóval olyan zene, ami minden hangulatomban zene...nem tudok róla leszokni...persze nem minden Moby és Massive zene...azokból is vannak favoritok, de a pl a Mezzanine egészben bejön és akár a 100th window is

Canon 450 D

Massive Attack és Moby is rulz... kicsit befordítós zenék, yo az! 😊)

Sné Zsuzsa
😊

Hát...nekem -tapasztalhattátok- az a legjobb és az segít rajtam, ha kiírom magamból a bánatom....elmondani nem szeretem, mert félek kigúnyolnak, de kiírni imádom...ha az írásomat kigúnyolják az más, mert akkor nem látom az arcmimikákat...és az nagyon sokat mond el...meg még szeretek CS-zni vagy edzeni..vagy még imádok a levegõbe ütni, de ez inkább akkor van, ha konkrétan haragszok vkire...ha ilyen hülye hangulatom vanl akkor írok....a zenében a Massive Attacket és Moby-t szeretem, ha elvont hangulatom van, ha meg dühöngeni van kedvem, akkor Slipknot...a lényeg, hogy jó durva legyen..na meg akkor Rush is szóba jöhet 😊 Az Enigma számomra szerelmeskedõsesös 😊 zene 😊 Imádom én is 😊

Canon 450 D

Zsolo007
Ahogy Ákos mondta: "Az élet szivárvány. És ti egy-egy árnyalata vagytok. Én is. Tudjuk elfogadni, hogy a többi árnyalat más, mint mi magunk.
Az élet szép😊"

Zsolo007
MIndenkinek igaza van és senkinek sincs 😊 az élet értelme nem egy egy ember elképzelése, az Élet értelme mindannyiunk elképzelése errõl, mind együtt mert egy faj vagyunk, egy bolygón élünk, csak együtt élhetünk 😊.

Zsolo007
Én is imádom az Enigmát, nagyon jók 😊

Amit Zsuzsa leírt szerintem a felnõttéválás velejárója nem? Az ember kilép a tinédzserkorból és másképp kell látnia a dolgokat, persze nem akar még menni maradna még, dehát az idõ kérlelhetetlen. De valóban a szeretet a legfontosabb. 😊