Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi sem történik véletlenül.
Boldog szülinapot. 😉
(és ez nem invitálós kacsintás volt 😄 )
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
>:] Hiábavalóság, minden csak hiábavalóság...
Egy haver hívott chatre (chat.hu), hogy ne a tel-szolgáltató zsebét tömjük, és egybõl rámkattantak 5en. Õ már pár éve benne van a második x-ben, kérdem tõle: "-Tényleg ennyit tesz a 2x?
-Nézd meg jobban!"
A chat még 19-et ír, és az 5 emberbõl 3 "homok-partyba" invitált... Szép kilátások a második x-re
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Második x powa...!! 😊)
Én utáltam... 😊 Pár hete ültem a 25.-et... azt még jobban utáltam 😄
Kösz jól vagyok, az éveket nem számolom,
Boldog vagyok, nyelem a sok gombócot,
Múló állapot, panaszkodni nincs okom
Az benne a jó, ha nem izlik, hát eldobom
Canon 450 D
Canon 450 D
Canon 450 D
UI.: Tehát személyesen nem ismerem csak így neten keresztül 😊
Csókollak!!!
<#vigyor2>#vigyor2>
Canon 450 D
OMG!? WTF?!
Lefordítottam a #762-est kockára. 😄 wtf meg=What The Fuck? 😄
Zsuzsa te egész véletlenül nem szoktál a sourceos antisteam szerveren nyomulni néhanapján? Már csak azért mert össz vissz 1 db nõi nemû egyed jár arra ritkán és hát ....öhöm.....a neve hasonlít a tiedhez 😊
Hát sajnos ismerek pár koczkát, akik tényleg úgy viselkednek, mintha ez lenne...
Olvasd el, ha készen vagy rá, akkor alapjaiban változtatja meg majd az életed. Az elsõ néhány oldal után talán nem fogod érteni, de ne tedd le, minden egyes mondatának hatalmas sulya van, és garantálom mire a könyv harmadához érsz, már nem birod majd letenni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hallotáttok már az Everything is wrong albumot? Na azt elszúrta...de gondolom a zenék tükrözik a lelkivilágát...szegény annyira zavart, annyira fájdalomteljes...dühöngõ és mélabús...van vagy 3-4 szám, ami megfogott az albumról, de a többi nagyon zavaros.
Mi a legújabb album? Meg kéne venni. Imádom, az összes zenéje megvan.
Canon 450 D
Mobyt én is ismerem, X-aktákban volt egyszer, amikor Mulder találkozott a húga szellemével, és a kamera elkezdte föllülrõl mutatni õket, és egy gyerek-temetõben voltak korom sötétben. Az a jelenet annyira megható volt ezzel a My weakness számmal, hogy könnyeztem rajta.
(Nem vagyok érzelgõs)
Nekem a zene úgy ahogy van, kitölti az egész életem. Nem nagyon tudok meglenni nélküle. Beethoventõl Marilyn Mansonig jöhet minden - ami igényes.
Akár itthon vagyok, akár úton valahova... mindig szól valami muzsík 😊
Canon 450 D
Hát...nekem -tapasztalhattátok- az a legjobb és az segít rajtam, ha kiírom magamból a bánatom....elmondani nem szeretem, mert félek kigúnyolnak, de kiírni imádom...ha az írásomat kigúnyolják az más, mert akkor nem látom az arcmimikákat...és az nagyon sokat mond el...meg még szeretek CS-zni vagy edzeni..vagy még imádok a levegõbe ütni, de ez inkább akkor van, ha konkrétan haragszok vkire...ha ilyen hülye hangulatom vanl akkor írok....a zenében a Massive Attacket és Moby-t szeretem, ha elvont hangulatom van, ha meg dühöngeni van kedvem, akkor Slipknot...a lényeg, hogy jó durva legyen..na meg akkor Rush is szóba jöhet 😊 Az Enigma számomra szerelmeskedõsesös 😊 zene 😊 Imádom én is 😊
Canon 450 D
Az élet szép😊"