szerinted?!
-
Hát smity nem semmi vagy. Azt mondod, hogy meg szeretnéd érteni a lényeget, amit a másik gondol, a hitről és Istenről. Ehhez képest akárki akármit mondd, azt te egyből csípőből utasítod el ilyen vagy olyan indokkal.
Nem semmi, hogy te nyalásnak veszed az imát. Mindezt arra alapozod, hogy egyes elvetemült (mert azok) vallások azt állítják, hogy ha nem hiszel az általuk lefestett Istenben, akkor te pokolra kerülsz. Mindenben vannak fanatisták. Őket nem szabad/kell figyelembe venni....
Van nem egy vallás ami nem is vallás, hanem filozófia, azok nem állítanak ilyesmit...
Persze nem kötelező hinni. Senki sem kényszeríthet senkit, arra hogy higyjen valamiben. Értelmetlen egy fórumon keresned a lényeget, mert nem találod meg. Még akkor sem ha elmondják. És itt nekem is az Egoval kell jönnöm. És ne gyere a kisebbségi komplexussal....az elme hatalma óriási, sokmindenre képes annak érdekében hogy önmagát védje. Én tapasztalatból tudom, bár még mindíg nehezemre esik észrevenni és felfogni.
A lényeg, vagy ha úgy tetszik, az élet értelme mindenkinek más. Az embernek a maga útja hogy rájöjjön erre. Mások nem tudják ezt megmondani, maximum az utat (irányt) mutathatják....Hogy ezt elfogadja e az ember az a saját dolga...Senki sem kényszerít semmire. De ha nem vagy nyitott, akkor ne gyere ide vitázni csak azért hogy vita legyen és elmenjen az idő, annak nem sok értelme van....
Písz