Mi az élet értelme

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
Tamás 5.
Jézus mondta: Ne hazudjatok, és ne tegyétek azt, amit gyûlöltök, mert
mindenek nyilvánvalóak az ég elõtt. Ugyanis nincsen semmi, ami el van rejtve,
és ne lenne nyilvánvalóvá; és nincsen semmi, ami beborított, és leleplezés
nélkül fog maradni.
(Mt 10,26; 6,1-18)

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Te meg elszomorító vagy.
mikike
baromság

Ha mindenki így gondolkodna már nem lennének emberek a földön. Gondolj csak bele: mindenk lemészárolná a másikat, csak mert eléfurakodott a dugóban, vagy nem adta át a helyét. Ha már mindenképp muszáj, éljék ki az agressziójukat a számítógépen.
mikike
hülyeség az indulatok ki kell élni nem elfojtani

Zsolo007
Tévedtél bizony, elolvastam és abszolút egyetértek vele, ha nem így lenne nem azt írtam volna hogy tanulságos hanem valami mást, vagy esetleg semmit. Örülök hogy tisztáztuk a dolgot.

Azt gondoltam, talán nagyon nem értesz egyet a történettel, és cinikus vagy...kár, hogy a betûknek nincs hangja! <#miaz>
Örülök, ha tévedtem! <#vigyor4>

Semmi sem történik véletlenül.

Zsolo007
???? Gúnyolódok? Nem értelek! <#conf>

Ajjaj, akkor nagyon lassan fogynak a lelkek... És mi van akkor, ha valami közbejön? Olvasta valaki a Szellemírókat? Nagyon tanulságos. Vigyázzatok, ha valaki a fejetekben állandóan kritizál és kiröhög...:)
Ez egészen közel van az én véleményemhez is...

maozedong
de annak is van vége.
addig kell elvileg új testbe szállnod amig meg nem világosodsz.

Resurrection!

Te gúnyolódsz velem!!<#wow1><#boxer><#wink>

Zsolo007
MIn gondolkodjak?

Zsolo007
Tanulságos......<#worship><#worship><#worship>

sz4bolcs
Ha halhatatlanok lennénk, én mindent megtennék.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Tikal
inkább gondolkozz el rajta...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az életnek értelmét találni teljesen szubjektív meló: mindenkinek más a fontos.

SZÖGEK A KERÍTÉSBEN

Volt egyszer egy nagyon rossz természettel megáldott fiú. Az apja adott neki egy zsák szöget, és azt mondta neki, verjen be egyet a kert kerítésébe minden alkalommal, mikor elveszti a türelmét és összeveszik valakivel. Az elsõ nap 37 szöget vert be a kerítésbe. A kövekezõ hetekben megtanult uralkodni az indulatain, és a bevert szögek száma napról napra csökkent. Rájött arra, hogy sokkal egyszerûbb uralkodni az indulatain, mint beverni a szögeket a kerítésbe. Végre elérkezett az a nap is, mikor a fiúnak egy szöget sem kellett bevernie a kerítésbe.
Ekkor odament az apjához, és elújságolta neki, hogy aznap egy árva szöget sem vert be a kerítésbe. Az apja azt mondta neki, ezentúl húzzon ki egy szöget minden egyes nap, amikor nem veszíti el a türelmét, és nem veszekszik senkivel sem. Teltek a napok, s a fiú végre azt mondhatta az apjának, hogy kihúzta az összes szöget a kerítésbõl. Az apa ekkor odavitte a fiát a kerítéshez, és ezt mondta neki:
- Fiam, szépen viselkedtél, de nézd csak, mennyi lyuk van a kerítésben. Soha többet nem lesz már olyan, mint régen volt. Ha veszekszel, összeveszel valakivel, és valami csúnyát mondasz neki, megsebzed. Egy ugyanolyan sebet hagysz benne, mint ezek a lyukak itt. Hátba szúrhatsz egy embert, majd kihúzhatod a kést a hátából, az örökre seb marad. Akárhány alkalommal is kérsz bocsánatot, a seb ott marad örökre.

jointeer
akkor nagyon büdös lenne

köcsög

És mi van a lélekvándorlással? Elvileg akkor az életünk értelme, hogy újra, lehetõleg "jobb" emberbe szálljon a lelkünk, nem pedig egy kaszáspókba. Mert akkor valamit nagyon elrontottunk...
sweech
hogy élvezzük <#vigyor3>

Zsolo007
Hiába lennék hallhatatlanok, tökmind1, annál több háború lenne :) sok ember nem természetes halálban halna meg :)

Zsolo007
LOL a halál az élet értelme? Eldöntötted már hogy milyen módon leszel öngyilkos? <#banplz>

Tikal
A lélek halhatatlan :) A testnek pedig el kell mulnia... gondolj csak bele ha senki nem halt volna meg amiota van élet... :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ebben végül is van valami, bár történetesen rám nem igaz a dolog :)

Ha halhatatlanok lennénk nem csinálnánk semmit.

Gut. Besser. Presser.

Már akiének...

Szerintem inkább a halál ad értelmet az életnek.

Gut. Besser. Presser.

Aquir
Vita nihil aliud quam ad mortem iter est

Az élet utazás a halál felé

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

jointeer
a halál az élet jutalma

köcsög

Sziasztok!

Az élet értelme- véleményem szerint- maga a tapasztalás. Az egész élet nem más, mint az a bizonyos, sokat emlegetett "út", amelyen haladni és fejlõdni kell, s amelynek nem a vége, hanem a rajta való járás a célja.

Sné Zsuzsa
Az értelme az életnek? Boldognak lenni, megtalálni a lelki nyugalmad...és tökéletesíteni magad...ötrülni és elfogadni...minden, ami pozitív!

Asszem :)

Canon 450 D

Mind a négy egyszerre, vagy pedig külön-külön?

Szevasztok!

Egy másik tudományos fórum címe válaszol az ebben a fórumcímben feltett kérdésre:
Fû, joint, marihuana, zöldike...

mikike
inkább csalásból
vagy biztosításból...

mikike
sztem ez kb. olyan "munka" mintha fasziként betörésekbõl élnék
és talán azt még jobban is lehetne élvezni

én tuti, 16-18 éves koromtól 25-30-ig halálra "dolgoznám" magam, a hátralévõ években pedig csak költeném a zsét

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mikike
én azért nem élnék abból

ez van, nõnek kellett volna születni

mikike
ma már minden nõ abból akar megélni

ugyanmár, ha mégsincs meg az ötös bizi legalább a mellekbõl had éljen meg<#vigyor>

Jah. Ték. :)

a jóravaló milliomos szülõk meg azzal motiválják butuska bukásra álló lányukat, hogy meglesz a mell plasztika ha ötös lesz a bizi :)
sõt még egy ajak feltöltés is szóba jöhet :D

picicici rulz..olyan pont jó, marokba való :D

Én nagyjából szarok a mindenkori divatra. Nálam a természetesség a nyerõ. Legyen kicsi vagy nagy... édesmindegy.
Nem az igénytelen hímsoviniszta magazinok trendjéhez igazítom a szépségideálom.

A szilikonvölgyre gondolsz? Pedig mostanában a formás, kisebb mell és a feszes izmok divatosak. De ha valakinek tõgy kell a melle helyére, ám legyen, max. 10 centivel távolabbról beszélgetünk :-)

<#vigyor><#idiota>

Némi iróniával értendõ...
Srácokkal most beszélgettük, hogy kezd itthon is elterjedni az a buzi ameriaki szokás, hogy 18 éves kiscsajok mellplasztikát kérnek az érettségire/ballagásra a szüleiktõl.

mikike
szerintem viszont:
NE TEDD ÁKOS!
nem éri meg!
rámehet az egészséged!

mikike
megvilágosodásig?

mikike
sztem még csak gondolkodik rajta