Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi sem történik véletlenül.
Azok az emberek, akik nem viselik a tisztességet, roppant nehezen tûrik a tisztességes környezetet.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Te ennyire hülye vagy vagy csak tetteted hogy másokat felhúzz (persze ebben az a vicces hogy mást nem húz fel a te hülyeséged, de nem ez most a lényeg)
#666: Értem de mégsem....Ha ez az amire gondolok akkor õ nagyon félreértette a storyt (amint azt már korábban is írtam), a gond az hogy ahellyet hogy a "saját fegyverünkkel gyõzne le" inkább a saját hülyeségét mutatja. Egészen magyarul mondva 😊 a saját kárdjába (vagy inkább a mienkebe) dõl.......de asszem nem foglalkozom mikikével egy ideig ezután mert tévúton jár 😊 kb. 100ból 1 értelmes hozzászólása van 😊 de az az 1 tele van értelemmel 😊
Mikike mindig ilyen. Ahogy St fogalmazott: igazi konszenzusos személyiség. Mindenki egyetért abban, hogy hülye.
😊)
A történet kicsit mélyebben szántó volt, mint ahogyan te azt most próbálod beállítani...persze, mindenki úgy értelmezi, ahogyan tudja.
Elnéztem egy picit a hozzászólásod, mint láthatod utána reagáltam rá 😊
Meg tudod ezt nekem bocsájtani? <#pias>#pias><#lookaround>#lookaround>
636
én nem tom ez valami fogyi fórum, vagy mi?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
De tegyük félre a tréfát.
Úgy értettem a dolgot hogy a halál nem lehet az élet értelme, de halál nélkül nem lenne értelme az életnek, mert bármit megtehetnél, semmi sem lenne ami visszatartson....
Tehát a halál része az élet értelmének de nem az élet értelme.... 😊 Érted? 😊
A gond az a hozzászólásoddal hogy a világon semmi köze nincs a kis storyhoz amire válaszoltál......ugyanis abban egy szó sem esik az indulatok elfojtásáról.....te valamit nagyon félreértettél.....