Mi az élet értelme
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már bõ 10 éve Enigma fan vagyok. Örökzöld... nálam a zene alfa és omegája.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A forró fürdõ... lágy fényekkel (pl 1-2 gyertya a kád szélén), halk zene... (pl. Enigma - egyszerûen szuper, kicsit felemel, vigasztal, de kicsit mégis búskomor, borongós) és egy pohár száraz vörösbor.
😊
Egyébként nem csak 1 van. Amiket írtál azok majdnem mindegyik nálam is bejön a vörösboron kívül. 😊 Az hogyan?
És van, akinek egy kis önsajnálat. ;-)
Édes vagy...meg savanyú, meg sós...tod...az élet savanyú 😄
De igazad van!
<#wink>#wink>
Canon 450 D
Habár Zsuzsa önsajnálatát kicsit töménynek érzem, azért az tény, hogy néha kell egy kis önsajnálat az ember lelkének. És sok mindenben egyet is értek vele - túl az önsajnálaton. Lévén, magam is tapasztaltam hasonlókat - ha épp nem is mindent saját magamon, de a környezetemben élõkön.
Ugyanakkor veled is egyet tudok érteni, Szabolcs.
Mindannyiótoknak igaza van.
Az élet nem fekete-fehér. Az élet szivárvány. És ti egy-egy árnyalata vagytok. Én is. Tudjuk elfogadni, hogy a többi árnyalat más, mint mi magunk.
Az élet szép😊
Köszönök mindent, ez jól esett, de tényleg...már megnyugodtam, csak nem is tudom...talán az állandó rossz idõ van rám rossz hatással, de amúgy nagyon optimista vagyok és iz...kicsit egoista szöveg volt a tehtséges...mindenkinek tudnia kell magáról, hogy milyen...de ez csak rá tartozik...úgyis észreveszik az embert, ha valóban tehetséges...tényleg köszönöm a törõdést, csak kicsit most hullámzok, de most már minden ok 😊 Na mind1...asszem inkább ahhelyett, hogy szomorkodjak, szerintem elkészülök, talizok a kedvesemmel, eltöltök vele egy kellemes estét és holnap frissen leülök majd tanulni 😊 Bocs, ha bki kedvét elrontottam...nem cél és nem is vagyok ilyen, ezek csak félelmek, amelyek úgysem következnek be, mert tudom, hogy végig csinálom, amibe belekezdek 😊 Köcke for all! 😊
<#integet2>#integet2><#wink>#wink>
Canon 450 D
Én nem unom a szeretet,végulis senki sem unja, mindenki vágyik rá, csak nem tudják mi az és hogyan kaphatják meg<#szomoru1>#szomoru1>
legjobbakat! 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szedjük pontokba:
1, Nem kell színészkedned. Csak becsapsz mindenkit.
2, Csak saját magadnak kell megfelelned. Minden más csak ráadás.
3, Tudományban élsz.
4, Nem vagy gyenge szar. Majd rájössz, mennyi mindenre képes az ember, ha nem egyedül, akkor segítséggel.
5, Ne csapd be magad a tehetségeddel, mert csak félni fogsz. Egy példa.: Hiába vagy a világ legtehetségesebb festõje, ha nem mersz egy ecsetet megfogni, vagy hiába van jó hangod, és hallásod, ha nem mered kiereszteni a hangod, vagy nem tudsz szívbõl énekelni. A tehetségrõl annyit, hogy a kutya jól ugat, megvan hozzá mindene, ami kell, a madár jól tud repülni... Egyébként is mindegy, mekkorák a képességeid, az a lényeg, hogy használd ki õket, és a legjobbat hozd ki belõlük.
6, Itt a nyár, legyél te a társaság!
7, Ne másokat hibáztass, nézz kicsit magadba!
Egyébként meg majd elmúlik. ;-)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Canon 450 D
Az erõ legyen veled! <#vigyor5>#vigyor5>
Canon 450 D
Fõsulin, egyetemen minden félév végén lesz egy "érettségi"...
Majd beleszoksz... csak így tovább! 😊
Canon 450 D
Talán jobb is így....<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De ezen kívül más komoly dolgot nem tudnék most megemlíteni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nálam a klán és a csapat összefonódott, nem szeretek ellenük játszani, sokkal angyobb öröm velük lenni.
Mellesleg nem biztos hogy egy csapatban vagyunk........már csak a fejlõdésért is érdemes (mega versengésért) külön cspatban lenni, nincs is nagyobb élvezet annál mint amikor klántársat ölsz, vagy õ öl meg 😊
Te source-szal tolod? mert én igen
UI.: El sem tudod képzelni mekkora fun ha a klántársad admin 😊, és még egy csapatban is vagyunk 😊
Amúgy semmi...