Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Clidey
E hozzászólásodat olvasva az alábbi aranyigazság jutott eszembe:

"Ne vitatkozz hülyékkel, ha lesülyedsz az õ szintjükre, legyõznek a rutinjukkal"

Nem pont így van a mondás szóról-szóra, de valami hasonló a lényege. Én sajnos elkövettem azt a botorságot hogy lesüllyedtem a szintedre. És iszonyatos sokat kellett süllyednem mint az kiderült számomra!
De esküszöm többé nemteszem. Hajtogasd csak a baromságaidat akinek csak akarod, tárd ország-világ elé, bizonygasd csak sosemvolt igazadat, égesd magad jellemtelen magatartásoddal, hazudozz csak össze-vissza.
De engem hagyj ki belõle. Többé nickemet szádra ne vedd!

Na szevasz.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Reaper
Úgy hiszem, hogy nem éppen te vagy a leauthentikusabb forrás annak eldöntésére, hogy igazat mondok-e vagy sem. Egyébiránt leszokhatnál a többesszám alkalmazásáról a hozzászólásaidban. Úgy látom tökmindegy hányszor mondom el, mivel nem érted meg sose, hogy ne próbáld a saját kis szegény lelkivilágod által alkotott képet másokénak beállítani. Majd azok akik ismernek, eldöntik, hogy milyen vagyok.

Meglepõ vagy sem, de a nekem címzett (minden fantáziát nélkülözõ) hozzászólásod néztem rögtön és nem Bucser linkjét. Amennyiben lenne egy icipici eszed, akkor láthatnád az azt követõ hozzászólásom tartalmát. Amúgy magasról leszarom, hogy mit gondolsz rólam, sajnos ma már a magyar repülés velejárói az ilyen kretének mint te... A kisebbségi komplexusod vezesd le máson, de leginkább kezeltesd magad!

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Clidey
Csak kettõvel van lejjebb, eléggé szembetûnõ formában...és azt próbálod megetetni velünk hogy elkerülte a figyelmedet mikor beléptél a fórumba és az EGYEL FELETTE levõ hozzászólásom elolvasted?! IGEN, valóban NEM MERÜL FEL!!! Sõt, eme hozzászólásoddal pofátlan módon a képébe hazudsz itt mindenkinek!!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Ne haragudj, ma semmi kedvem hozzá, holnap se lesz szerintem, de talán még a héten se. De ígérem pár napon/heten belül teli torokból kiröhöglek, rendben?

Eme hozzászólásod volt az eddigi legszánalmasabb, de remélem ezt már nem akarod alulmúlni, engem már meggyõztél: tudom hogy képes lennél rá!

Reaper
Az fel sem merül ugye, hogy nem néztem rá Bucser linkjére...

Reaper
Na csak írok még1-et mert nem hagyja abba...

Szerintem mindent elárul rólad ismeretlen emberek minõsítgetése. Nehogy egyszer pofára essél. Szerintem ne versenyezz nálad magasabb szellemi színvonalú emberekkel, mert mindig így jársz. Szövegértéssel leginkább neked van problémád, mert ha nem így lenne, akkor érezted volna némi szarkazmust a válaszomban. Javaslom fussál neki a tanulásnak még1x általános iskola 4. osztálytól és ne a szakmunkásoddal emberkedj. Megintcsak a felsõbbrendûséged próbáltad hirdetni azáltal, hogy a saját véleményed mások ill. a többség véleményeként próbáltad feltüntetni.

Kettõnk közül szerintem csak te vagy versenyben a "Ki a legszánalmasabb idióta az sg-n" fõdíjáért.

Clidey
Egyvalami még. A Bucser linkje 16:50-kor került ki ide, te 17:10-kor kezdtél el keménykedni, ergo volt bõ fél órád hogy leessen a tantusz.

Nem kommentálom, mert lehetetlen/értelmetlen.
De magyarázkodj csak bátran, hadd röhögjenek a többiek még.

Clidey
Na jó. Meguntam. Részemrõl a veled való diskurzust beszüntetem, mert nevetséges érveid elpuffogtatása után kezdesz átbillenni a mellébeszélés/téma terelés oldalára. Egy merõ szánalom vagy.

Amúgy meg szövegértésbõl is egyes fiam, leülhetsz. Házi feladatként olvasd el mégegyszer hozzászólásom, s próbáld újra értelmezni.

OFF ON

FYI: A több személyiségû (skizofrén) emberek is rendelkezhetnek kimagasló intelligenciával, vihetnek véghez fantasztikus dolgokat (ld.: John Nash professzor - "Egy csodálatos elme" c. film) De ne aggódj, ez a veszély téged soha életedben nem fog fenyegetni!

OFF OFF

Reaper
A másik dolog pedig, hogy lehet bennem van a hiba, de ha vki fontos számomra, akkor az elvesztését követõen nem mások szardobálásával foglalatoskodom egy nyilvános fórumon, hanem inkább emlékezem rá, csendben...

Részemrõl befejeztem a témát, mert úgyis elbeszélünk egymás mellett.

Még1x R.I.P. az áldozatoknak!

Tikal
legalább beindult a topic 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Reaper
Továbbá felhívnám a figyelmed, hogy nem én kezdtem el "szaremberezni" indokolatlanul...

Reaper
Légyszíves linkeld be azon hozzászólásom amiben "poénkodtam", miután kiderült, hogy min titkolóztatok! De légyszíves ne a #10489-cel gyere, mivel nem láttam akkor még Bucser linkjét!

VRSDM
clidey = Clidey . bocsánatos

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
reaper.
clidey és én tudtuk hogy mivan, de nem írtuk le míg nem volt kinnt mindenhol (én nem akartam gyászhuszár lenni), te elkezdtél poénkodni hogy mit csinálom a fesztivált ha nincs is semmi, idõközbe jött a hír hogy van, nem is akármi, (clidey és én érintettek vagyunk az ügyben) minket konkrétan érint, erre te folytatod a poénkodást ahelyett hogy írtad volna " afranc, nem tudtam hogy gáz van "

amúgy sem szokás poénkodni ha valakit több milliós anyagi, és felbecsülhetetlen emberi élet elvesztése érint, fõleg nem akkor ha konkrétan az érintettekkel beszélsz. és ráadásul még folytatni a veszekedést. komolyan nem értem.

Reaper
A többiek? Több személyiséged is van?

Clidey
Én kezdetektõl fogva tudtam, a többiek pedig menet közben jöhettek rá...és mostmár megvan a határozott véleményük - rólad.

Reaper
Szerintem meg, ha egy épelméjû ember végigolvassa az elejétõl, akkor rá fog jönni arra, amire neked pár tucat hozzászólás után sem sikerült...

Clidey
Remélem Kata hamarosan erre jár, és kigyomlálja gusztustalan hozzászólásaid. Én egy moderátor helyében pár hét bant is szívesen adnék, hogy legyen idõd magadba szállni és elgondolkodni azon, amit és ahogy tettél.
Bár így az elõzményekbõl ítélve hasztalan próbálkozás volna lehet...

Pszichiáter neked meg nem kellene - te már menthetetlen vagy.

Ui.: Ha gondolod, felõlem még folytathatjuk itt a csevelyt, bár szerintem ennyibõl is meg lettek gyõzve a T. Idelátogatók milyen jellem is lakozik benned valójában.

Reaper
Nem hinném, hogy bocsánatot kéne kérnem olyanért, amit nem tettem meg.

Ellenben neked nem ártana egy pszichiáter...

Clidey
Mondd, letört volna a kezed, vagy az egekben szárnyaló egódon esett volna csorba ha a #10489-ben egyszerûen csak annyit írsz ahelyett amit írtál hogy:

"BOCSÁNAT FIÚK, most csúnyán mellényúltam, ne haragudjatok hogy ilyen tapintatlan barom voltam. Sajnálom az esetet, részvétem az érintetteknek."

Látod ennyi lett volna csak, ami nehezedre esett. Ehelyett elkezdted magyarázni a bizonyítványod, s teszed azt azóta is. De sebaj, arra legalább jó volt, hogy mostmár láthatja mindenki mire számíthat tõled, emberileg mekkora egy nulla vagy.

Reaper
Nem igazán vagyok fosós fajta, szóval kár keménykedned. Amúgy reménykedni lehet nyugodtan, de ennek a jó magyar repülõtársadalomnak nem is akarok sokáig tagja lenni, mert ez is olyan mint ez az ország, tele magadfajtákkal.. Tudod, számomra meg egyébként az a szomorú, hogy felnõtt emberek ennyire értetlenek és még ilyenkor is képesek önnön felsõbbrendûségüket hirdetni. Az én olvasatomban az lett volna helyes, ha rögtön a #10481-es hozzászólásomra normális válasz érkezett volna. Ez egy nyilvános fórum, nem privát chat kettõtök számára. Annyit mondtatok volna, hogy szomorú dolog történt ma és egy szavam nem lett volna. Sajnos nem vagyok gondolatolvasó, ha az lennék nem pazarolnék rád akár egy percet is itt fórumon. Semmi bajom amúgy veled, de nem szeretem, ha igazságtalanul ossza nekem vki az észt! Ennyi!

VRSDM
buntit kerek:
reaper te egy
fasz vagy

Clidey
Szomorúan hallom. Nekem viszont valszeg mégtöbb. De õszintén remélem elõbb-utóbb kidob majd magából téged a repülõs társadalom!

Ha nem volnék közvetlen közelrõl érintve e sajnálatos és megrázó eseménnyel kapcsolatban, még tán röhögnék is azon a paraszt bunkó hozzászólásokon amit itt fórumozás címszóval elkövetsz. Épp ezért te vagy szánalmas, nem is kicsit.

Mindenesetre ott a képem a repair.hu galériában, ha kell adok telefonszámot is, gyere ki nyugodtan dunakeszire személyesen, s megbeszéljük azt amit itt elkövetsz mostmár szántszándékkal! Ne fossál, nem süllyedek oda hogy akár egyetlen újjal is hozzádérjek.

Reaper
Több közöm van a valós repüléshez, mint hinnéd. Viszont látom mindenáron tiéd kell, hogy legyen az utolsó szó okoska, szal rádhagyom...

u.i.: Az a baj, hogy az élet minden területén ilyen szánalmas emberekkel lehet találkozni ebben az országban, mint te...

Clidey
Na most hagyd abba te agyatlan kretén! Nem elég hogy nem veszed észre magad hogy ezúttal kurvára melléfogtál, még nekiállsz itt hepciáskodni?!?!?!?!

Én szégyellem magam miattad, hogy ilyen embernek is köze van - remélem csak a virtuális vonalon a valós életben SOHA!!! - a repüléshez mint neked!!!

Reaper
😞

Reaper
Nem is fecsérelek rád több szót, hiszen egy amõbába több értelem szorult, mint beléd. Szomorú, hogy ilyen emberekbõl(is) áll a magyar repülés, mint te. A bizonyítványt te állítottad ki magadról, nem én...

részemrõl is téma OFF

Clidey
Nincs túlélõ. A média csak ismét hozta a formáját.

Clidey
Nem süllyedek le a szintedre, a barátod sem vagyok hálaégnek, nem is kívánok az lenni - mert tudod én megválogatom. Indokaim - hogy miért kellett volna NEM poénra venned a figurát - leírtam a #10496-ban...az hogy még ezt sem bírod felfogni/értelmezni, szintén csak téged minõsít.
Hidd el, topiklakók közül VRSDM és én álltunk legközelebb a repülõgéphez és a pilótához. Ennek szellemében roppant örvendetes volna, ha befejeznéd szellemi mélyrepülésedet és a bizonyítványod magyarázgatását a témában.

Részemrõl téma OFF.

Reaper
Gondolod, hogy ez nem derült volna ki? Nem értem, de mindegy. Félreértés volt ennyi. A lényeg, hogy sajnos megint egy repülõemberrel és 1 géppel kevesebb...😞 Mielõbbi gyógyulást a túlélõnek!

VRSDM
én azért nem mondtam el espec. mert szívtam már meg majdnem nagyon csúnyán (szintén itt az sg-n) azzal hogy kotyogtam jobbra ballra, mindent, nem volt még interneten nem volt még sehol.

úgy meg amúgy sem tudtam volna írni hogy ne fonódjak bele.

Reaper
Intelligenciának sajnos te vagy híjján barátom, hiszen még mindig nem fogod fel a mondandóm lényegét. Tudod nekem nem kezdõlapom az index... Mégis honnan kellett volna tudnom, hogy mirõl van szó? Erre válaszolj nagyokos! Az egész onnan indult, hogy miért nem lehetett elmondani, hogy mi történt, már az elején...

Továbbá ne öcsizz seggfejkém, mert a kor állapot és nem érdem...

Ennyit errõl!

Clidey
Mostmár kár magyarázkodnod...szégyelld inkább magad. Ezúttal csúnyán mellényúltál.

Clidey
Te vagy seggfej, nem is akármekkora. Láttál te akár egyetlen poénos szmájlit akár tõlem akár VRSDM-tõl?!? Vagy bármelyikünk hozzászólása szerinted poénos volt?? Ha rendelkeznél az intelligencia legkisebb szikrájával, legalább ennyibõl rájöhettél volna hogy itt senki sem viccel...egyedül te. Vágodmár, öcsi?????

Reaper
Te meg a #10482-t te IQ-betyár...

Reaper
Szerintem meg te egy seggfej vagy. Ezt nem lehetett elmondani, hogy leesett egy madár?

A témához kapcsolódva, részvétem a hozzátartozóknak!

Clidey
Olvasd már el a #10487-et és szégyelld elmagad mélységesen, marharépa.

Reaper
R.I.P.

HA-1007

Clidey
Eszed kábé ennyi te hülye <#action><#levele><#gunyos1><#ejnye1>kis takonypóc.

VRSDM
te meg bunkó, tapintatlan, rongy ember. ember?!

Reaper
kevés vagy😊

Clidey
Gratulálok. Egyes, fiam, leülhetsz.

Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Reaper
Te írtad be, hogy "bár az lenne"... Te játszod itt magad:-D

42nd Intruder
LOL...

VRSDM
mert mint látod, (clidey) aki érti az érti, téged nem érint, nem kell csinálni a mûbalhét.

Reaper
Akkor minek írod?:-D

VRSDM
nincs válasz, clideytõl sem, majd ha lehet akkor lesz... lehet.

Reaper
Mer?

Clidey
Asztakurvaélet...! <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>