Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In the summer of 2006, Dickinson flew about 200 UK citizens home from Lebanon during the Israel/Hezbollah conflict<4>4>. On 12 February 2007, Dickinson was given permission to fly Rangers F.C. to Israel for their UEFA cup game against Hapoel Tel Aviv. Dickinson asked if he could pilot this flight as soon as he found Astraeus had the contract for it.
(Bruce Dickinson az Iron Maiden énekese)
állítólag a mostani sziegetes fellépésükre is õ hozta a gépet
De igaza van Zacsinak, tényleg korlátolt vagy még ahhoz is hogy ezt megértsd.
Úgyhogy
részemrõl vita LEZÁRVA.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Arra a baromságra, hogy csak azért ps-eznek egy képet hogy vicces legyen, nem is mondok semmit.
Amióta feltalálták a fotosopot, és a fake szót, azóta az "egyszerû" gondolkodású embereknek minden fotóbolt, mert a gondolkodáshoz túl hülyék.
Itt van még pár "fotosop":
Sergey megkapta a vadonatúj orosz térgörbítõ plexit, remélve, hogy átteleportál a rajtból a célba.:-O
Peter Podlunsek is az új térgörbítõ technológiával repül.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
u dont have to listen anybody else but me
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Merhát ugye fotoboltolni olyan képet szoktak általában amiben van valami poén...de abban mi volna, hogy egy F-16 elrepül a piramisok felett? Az hogy ilyen felségjellel ez lehetetlen? Hûdenagy poén...lenne, ha nem_valódi_kép lenne... 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
telefonnal leett készítve.
lehet hogy annak a frekvenciája vagy amplitudója akad össze ?! 😊
Nagyban
Jajj, itt is kifelejtették az utat...
Innen meg a piramist... :-O
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
legszebb mert a legszebb képeket csináltad róla 😛 😄
.
.
.
De a legszebb, az biztos! 😊)))
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
fournier RF-5
az egyetlen itthon 😊
/bocsi <#vigyor2>#vigyor2><#banplz>#banplz>
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
(Lehetne? Naaa, lehessen má'!)
A pilótát imitáló bábu mellé rakhatnának mondjuk tojást, dobozos sört, bekapcsolt CD-játszót, fényképezõt, mittomén.
Aztán a népek megnézhetnék, mi marad egyben. Adna egy kis képet a komoly gyorsulásokról.
OK, tudom, kibicnek semmi se drága, csak látvány legyen és jól mutasson a fotón 😊
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Товарищ Путин
Nyilván kell a népszerûsítés a seregnek, hogy meg tudják magyarázni a népnek, mire is megy el az az irgalmatlan sok pénz (, ami igazából kevés), és erre a célra egy jó beszélõkével megáldott közismert arc jó megoldás.
De ugyanennyi vagy kevesebb erõvel lehetne sztárolni valamelyik jó dumás pilótát is.
Ott van pl az a fiatal fegyveroperátor lány és Simon Peti (#10274) Szolnokról, egy helikopteres bemutatón valszeg õk is tudnának szakérteni, akár géprõl, akár földrõl, igazi repülõs reklámarcok. Vadászok dettó.
Van ott elég intelligens, elhivatott, jó humorú szakember, a sereg és légierõ napján jobban venné ki magát, ha szakmabeli lenne a sómen. (Szerintem)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
a légierõnek volt becsülete. Volt. ma bárki ott bohóckodhat mint az óvodában...És ezért még a HM fizet. Na ez a nemsemmi...
"most én vezetek! én vezetem a repülõt! és most kifordulok balra...NEM! inkább jobbra fordulok....."
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Neki hála elkerültük a tömeget, szóval ne szídd 😊
mongyon le!!!!
Товарищ Путин
OFF
Rob Costlow-tól a Meant to Be, Semester Days és Family-t ismered jó kis zongora szólók.
http://www.mediafire.com/?fmlxednbbwv
Vannak benne repcsik is.
ON
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Legutobb Dániában voltam repnapon, igaz fele akkora volt mint a kecskeméti, de ingyenes volt, és a minden gépet az orrunk elõtt inditottak be, amit mindenki megtekinthetett ingyen!
Ha nincs tribunos jegyem nem tudok közel férközni az inditásokhoz?