14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
Putyin #11278 kínai pilóták angolul... -
#11277 Il-18 abortált felszállás:
-
Putyin #11276 nagyon rosszul néz ki a videó...kíváncsi leszek mi lesz az eredmény. -
#11275 Meg sem próbáltAK, mivel UB volt... -
#11274 Az is fura, hogy meg sem próbált katapultálni a jelek szerint. Persze valószínűleg nem sikerült volna. -
#11273 Ránézésre egy palástorsó lett volna, de sem a sebesség, sem pedig a magasság nem volt megfelelő. Ismerve az ottani üzemeltetési/vizsgálati kultúrát kötve hiszem, hogy ki fog derülni mi történt. Mondjuk szubjektív véleményem, hogy mikor a pilcsi rájött a gebasz helyzet kialakulására, leblokkolt és azért maradt háthelyzetben (mondjuk a videó végén látszik egy gyenge próbálkozás az ellentétes irányba való kiforgatásra)... -
#11272 Kizárt, hogy leborítani akart. Viszont akkor mit akart? Elkezdett egy bedöntést. Aztán kicsit megbillent a gép bal fele. Átesett volna a bal szárny? Csak nem palástorsót akart ő is ilyen alacsonyan?
Mivel és olyan rég láttam MiG-23 demót, hogy nem emlékszem rá, maga a gép repülése is kicsit fura. Olyan sután emelkedett, elég nagynak tűnt az állásszög már a bedöntés előtt is, nagyon "csúszik" a gép. -
Putyin #11271 ezt bakker egy Extrával sem úszta volna meg. Ez mit gondolt, miben ül? -
#11270 A líbai MiG-23.
Ezzel meg mi a fene történhetett? Ennyire durva pilótahibát nehezen tudok elépzelni. Meghibásodott volna a vezérlés? -
Putyin #11269 Ettől olyan oroszos... :)
Gondolom egy amcsi pilóta nem csinálná meg, mert nem szabad. Ott azért más a gondolkodás. -
#11268 Pont erre gondoltam! Tiszta intelligens gép feeling. :) -
Putyin #11267 Elmondom :)
teligáz, és két kéz a boton, futó bekattint, mikor elemel, szinte azonnal magaaláhúzza a futót. Gizdán néz ki!! :) -
#11266 Vajon mi viszi rá az embert, hogy ilyet csináljon? Olyan, mint 230-ba nyulkálni. Én csk szimulátorban sem kísérleteztem ilyennel, de csak viccből, ott van 'try again' gomb. :) -
#11265 Normál esetben igen, ezért is kell megemelni a gépeket a futópróbához, hogy a proximity sensorok azt érzékeljék, hogy kirugózott állapotban van, tehát szerintük a gép repül. -
Putyin #11264 de persze tilos átkapcsolni, mert úgy járhat az ember, ahogy járt ez a sügér is -
Putyin #11263 jájá -
#11262 Ez azt jelenti, hogy elvileg akkor át lehet tolni a kart a földön is és csak akkor kezdi behúzni, amint a rugóstagon (?) a terhelés megszűnik? -
Putyin #11261 mielőtt még valaki félreértené, a futónak van egy érzékelője, miszerint amennyiben van rajta terhelés, úgy nem lehet behúzni. -
Putyin #11260 úgy hallottam, hogy a "még nem vagyok a levegőben" érzékelő hányta magát össze, ezért mikor a maki átkattintotta a földön, meglepetésére be is húzta a futót. -
#11259 sőt, elérni a v2-t :) -
#11258 Először el kéne emelkedni, utána behúzni a futókat :) -
tomcat1 #11257 Elfelejtette kiengedni, vagy a hidraulika olaj fojt el? -
#11256 Drága csillagszoró. :) -
#11255 Neki is írásban gratuláltak a végén :) -
#11254 Hoppsza:
-
#11253 Más tipikus magyar motívum nem nagyon van, egy Nagymagyarország térkép az irredenta meg kirekesztő lenne, a Lánchíd meg túl unalmas. -
#11252 Nem tudom, de a retró festést kapásból elutasították :) -
#11251 Mennyi szépség.. Boeing :) -
miért kell ezt a virágos lovas matyo vonalat erőltetni? ... -
tomcat1 #11249 -
Baluxx #11248 Ja meg anyahajokon (sic!) hasznalatos katapultizevel (sic!) miert nem lehet inditani a vitorlazo repulogepeket... -
Baluxx #11247 Tolem egyszer megkerdezte egy komoly, intelligensnek tuno uriember egy repulonapon, hogy hogy tudjak a repulogepen megoldani azt, hogy egy tengelyt levezetnek abban a vekony futoszarban, es meg meg is hajtja a kereket gurulaskor...
-
Putyin #11246 tényleg megdöbbentő, hogy egyesek mennyire komolybuták. így már érthető, hogy kik azok, aki elhitték, hogy nem lesz gázáremelés :) -
#11245 Az ilyen hülyék hogyan nem fulladnak meg attól, hogy elfelejtenek levegőt venni? -
Putyin #11244 Ha röhögni - sírni - akartok:
http://repulo.indavideo.hu/video/Miert_nem_zuhan_le
És a tudományos munkatárs megírta a nagytutit. -
#11243 Nem rosszak, csak pl a Hungarian Tattoo nem való ilyen gépre ha már egyedit akarnak rátenni szerintem, főleg magyar motívumokkal.
The Legend of Hungary: így második ránézésre tényleg nem rossz, akár még ez is elmenne. -
#11242 Németh Gábor TAMÁS - Hungarian Tattoo - MA 542
Pozsgay Gyula - the Legend of Hungary - MA 660
Nekem a fenti kettő tetszik. -
Putyin #11241 azért vannak még jók... -
#11240 HA-LQD festési tervei
Személy szerint mind ocsmány, talán még ez a legjobb:
-
#11239 Valaki tud vmit a ma Dunakeszin lezuhant gépről?