Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Товарищ Путин
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Товарищ Путин
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Товарищ Путин
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Товарищ Путин
Товарищ Путин
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Товарищ Путин
http://index.hu/politika/bulvar/mex081105/
azért ezek a kemény dolgok...
Товарищ Путин
Товарищ Путин
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Товарищ Путин
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Zord
Ui: Most, hogy az idei repülõnapot, és benne vezetõink bölcsességét ünnepeljük, lássuk, hogy mire vezetett 2005-ben, amikor "Bocsit" beengedték a 29-es hátsó ülésébe:"Valaki" megnyomott valamit a hátsó ülésben, amikor azt nem kellett volna (áthúzás a reptér felett, nem földet érés utáni pillanatok...), amitõl kinyílt, majd nyomban le is szakadt a fékernyõ...nagy állásszögû, kis sebességû áthúzás közben ez az eset vajon milyen hatást gyakorolt volna a benn ülõk egészségére?A "terhétõl" megszabadult fékernyõ alaktalanul ereszkedett alá a repülõtérre...még jó, hogy az Albában nincs ilyen, kifutási úthosszt csökkentõ segédeszköz!

A halál csupán a kezdet...
" kicsit többet kell tenni mint benyomni az AP-t és olvasni 2 órán keresztül."
hát nem sokkal kell többet tenni. ezt sem by hand fogják vinni.
Товарищ Путин
De remélem, hogy neked sem kell bemutatni Iróniát.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Товарищ Путин
Товарищ Путин
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Товарищ Путин
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Товарищ Путин

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Volt ott még sok szép más kép is. Asszem ez is onnan van.
Ez nem onnan van, de szép.
Vannak benne repcsis képek is.
Büntetõpontokért folyamodtam moderátorhoz, mert ez minõsíthetetlen.
Egyúttal megkérek tisztelettel minden topiklátogatót, hogy mellõzze az utólagos hozzászólásokat a korábbi eseményhez, és térjen vissza a topik témájába ill. azzal kapcsolatos kötetlen csevegésre.
Köszönöm.
[/cserf][/fülünyúl]
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
mindegy hogy Clidey és hogy én miért is. de én tegnap ahányszor megnéztem a repülõrõl készült képeinket elkezdtem sírni, mert tegnap egy emberélet mellett, egy élet munkája veszett kárba, egy gyerekkori álom, egy felelõtlen és meggondolatlan pilóta miatt. és elkeserít hogy miért velünk...
ezek után nem egy vitatkozó hepciáskodó (még ha neki is van igaza, akkor is lehetett volna annyi esze hogy ráhagyja az indulatok okán mérlegelni nem biztos hogy képest emberekre) hanem esetleg egy megértõ emberre vágyna ... de mindegy már
u dont have to listen anybody else but me
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Másodszor:
Bocsánat, hogy így belepofázok a magasan ívelõ beszélgetésbe de sajnos nem mehetek el azon tény mellett, hogy egy békés topikot (obszcén szavakért mégegyszer bocsika) szarráoffoltok, valamint egymás fel-, alá-, oldalra- stb. menõit szidjátok, jogos, illetve vélt sérelmek miatt.
Reapert jól ismerem, van is már vagy 7 éve, de nem emiatt fogom megvédeni a pici seggét, arra van neki jó nagy pofája magának is.
Nahszóval én láttam a zindex-en a sajnálatos hírt, viszont a kedves VRSDM üzenetét én se értettem ettõl függetlenül, nem tudtam hova rakni. Mondhatni szép chat-elõs stílust mutató fórumozás amúgy is betegség manapság. Viszont valjátok be Clidey és VRSDM, hogy az egész onnan indult, hogy annyit nem mondtatok, hogy "srácok volt egy baleset, ez minket érint". Senki nem kérdezett volna semmi többet, ehelyett elkezdtétek dobálni a sárt, hogy Reaper így bunkó, úgy akármi, meg kitadja még mi volt, naná, hogy nem hagyja magát és visszadobta amit kapott, ezt követõen kibökitek nagynehezen, hogy mi is a szitu. Sajnálja mindenki. Tényleg. Csak innentõl, hogy ez elindúlt azért nehéz megállni mint látom.
Reaper amiatt hülye, mert folytatja, Ti meg amiatt, mert valahol ti voltatok a hunyók, legalábbis ahogy én látom, valamint ezzel az egésszel csak magatokat hergelitek, továbbá a megemlékezés nem a legszebb így.
Mégegyszer: nem Reapert akarom védeni, de most tényleg nem õ a hibás, akárhogy is nézem. Én se értettem mi folyik itt, amíg nem írtátok, hogy bizonyos szinten érintettek vagytok az ügyben, így visszaolvasva már érteni lehet ki mit miért írt. Legközelebb tanácsos mind figyelmesebbnek, mind informativabbnak lenni, talán el lehet kerülni a hasonló oldalas sárdobálást egy ilyen szomorú ügy kapcsán...
UFF
Товарищ Путин