Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Nem tudtam, hogy használt, azt hittem újakat vesz a Malév.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a használt gép??

Товарищ Путин

Kit--Kat
Az hogy lehet, hogy ilyen gyorsan kész is lett az elsõ?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Fenrir
Nah végre, megyek holnap tönkretenni.

A halál csupán a kezdet...

exTrem
hemzseg a baromságoktól a cikk...

Товарищ Путин

igen azok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ezt a nõt meg ki engedte be ide?!?! 😄

Товарищ Путин

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kata
milyen extrák, 330-asok? 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Megnéztem a 2008-as repnap DVD-t. Eddig ez a legjobb. Állat felvételek vannak benne, az extrák meg külön über.

Товарищ Путин

hánynom kell a kereskedelmi tévéktõl. minden, ami valamilyen szellemi értéket képvisel, azt leveszik adásról, csak a tudatos butítás megy.

Товарищ Путин

Tikal
a mexikoi belugyminiszter nem olyan fontos mint frei aktuális kalandozása vagy akármi más....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

gyors ez a tv2, ma reggel adták még csak le mint hír, hogy leesett ez a gép.

Товарищ Путин

Lezuhant egy kisgép Mexikóvárosban, meghalt a belügyminiszter:

http://index.hu/politika/bulvar/mex081105/

azért ezek a kemény dolgok...

Товарищ Путин

szívesen lennék FO egy ilyenen.

Товарищ Путин

ti milyen genyók vagytok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát hogy beszélhettek így az egyik Istenrõl??? 😊

Товарищ Путин

[NST]Cifu
Sose fog biztosan kiderülni. Lehetett valóban mûszaki hiba, lehetett vétlen (ne adj isten szándékos) emberi beavatkozás is a celeb-utas által.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Reaper
Én azt hallottam, hogy kapcsolóhiba már elõfordult az adott UB-val párszor és akkor is ez következett be. A fékernyõkapcsolók (nyitás,oldás) a gázkar felett találhatóak. Véletlenül megnyomni gázadáskor elég valószerûtlen, de ettõl még el tudom képzelni, hogy megnyomhatta a "rádiós-vadászpilóta"...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Fenrir
Nah még 1 kép, komolyan mondom egyre jobban tetszik ez a gép (mehet a fenébe a B737) 😊

Fenrir
Nem, viszont egy kigurulás is bonyolultabb ezzel mint egy B737-essel pl 😊

nem kérdés, hogy a verseny éles, és mindenki igyekszik ott megszorítani, ahol csak lehet. Sokan ezt a gépet használják az említett gazdasági okok miatt többekközött. Amúgy meg tök felesleges is 1 órás utakra olyan gépet használni, aminek sokkal magasabb az óradíja.

" kicsit többet kell tenni mint benyomni az AP-t és olvasni 2 órán keresztül."

hát nem sokkal kell többet tenni. ezt sem by hand fogják vinni.

Товарищ Путин

Fenrir
Én nem visszalépésnek hívnám ezt, inkább egy új kihívásnak. Itt azért kicsit többet kell tenni mint benyomni az AP-t és olvasni 2 órán keresztül.

Bucser
Nem.

De remélem, hogy neked sem kell bemutatni Iróniát.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

szerinted jobb?

Товарищ Путин

és alig lesz lassabb, mint a Fokker. ezek elég korszerû hajtómûvekkel vannak szerelve. csak a sugaras pilótáknak lesz visszalépés.

Товарищ Путин

Bucser
valóban jobb dönteni a kerozint a nem kihasznált nagyvasakba...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fenrir
Amúgy egyáltalán nem rossz gép ez. Akkora férõhelyes mint a Fokker-70 viszont harmadannyit fogyaszt.

😄 ilyen HASZNÁLT gépei lesznek a MALÉVból megmaradt cégnek. Számalmas ez az egész.

Товарищ Путин

alert
Mit szólnának mérgelõdnek 😊 szinte senki nem akar jet után propra kerülni. De ez rajtuk kívül senkit sem érdekel.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Fenrir
Nem tudom, most az 5 hetes típustanfolyamán vagyok ennek a gépnek úgyhogy elég régóta nem voltam Ferihegyen 😊

Bucser
A pilóták mit szólnak hozzá?

Fenrir
Ilyen gépe lesz a Malévnak nemsokára:

Dash-8 Q400:

Belülrõl:

Reaper
Inkább így...

Reaper
Csak hogy repülõgép is legyen😊

repülõrõl nem volt képed?? 😉

Товарищ Путин

Molnibalage
Még. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Él még az a link ahonnan ezt leszedted? Én ezt onnan szereztem.

Volt ott még sok szép más kép is. Asszem ez is onnan van.

Ez nem onnan van, de szép.

Vannak benne repcsis képek is.

DJ Skyline
rég voltam már erre eléggé, hoztam szép képet, ha már felhõk felett <#smile>

Fenrir
Gyerekek, gyerekek...

<#ejnye1>

Kata
Azt hittem, ide felnõtt emberek járnak.
Büntetõpontokért folyamodtam moderátorhoz, mert ez minõsíthetetlen.

Egyúttal megkérek tisztelettel minden topiklátogatót, hogy mellõzze az utólagos hozzászólásokat a korábbi eseményhez, és térjen vissza a topik témájába ill. azzal kapcsolatos kötetlen csevegésre.

Köszönöm.

[/cserf][/fülünyúl]

Kit--Kat
A gyászod és a keserûséged, nem feltétlenül itt a fórumon kéne kiélned szvsz, úgy, hogy a másiknak meg fogalma sincs mi fáj.

Reaper
Javaslom a privát chat-et a közös siránkozásra, tudtommal ez egy nyilvános fórum.

VRSDM
nem tudom Clidey miért. tegnapot visszanézve magamból kiindulva azért voltam végtelenül mérges reaper-re mert lehet hogy õ most sajnálja (mintha lenne köze hozzá) hogy egy emberrel és egy géppel kevesebb.

mindegy hogy Clidey és hogy én miért is. de én tegnap ahányszor megnéztem a repülõrõl készült képeinket elkezdtem sírni, mert tegnap egy emberélet mellett, egy élet munkája veszett kárba, egy gyerekkori álom, egy felelõtlen és meggondolatlan pilóta miatt. és elkeserít hogy miért velünk...

ezek után nem egy vitatkozó hepciáskodó (még ha neki is van igaza, akkor is lehetett volna annyi esze hogy ráhagyja az indulatok okán mérlegelni nem biztos hogy képest emberekre) hanem esetleg egy megértõ emberre vágyna ... de mindegy már

u dont have to listen anybody else but me

Molnibalage
Fogalmam sincs, hogy Clidey miért kezdett el flémelni. Esküszöm nem látom az okot...

Scottt
Itt a pont

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Kit--Kat
Teljesen egyetértek, elég nagy óvodát rendeztek.

42nd Intruder
Elõszöris: R.I.P. az áldozatoknak

Másodszor:
Bocsánat, hogy így belepofázok a magasan ívelõ beszélgetésbe de sajnos nem mehetek el azon tény mellett, hogy egy békés topikot (obszcén szavakért mégegyszer bocsika) szarráoffoltok, valamint egymás fel-, alá-, oldalra- stb. menõit szidjátok, jogos, illetve vélt sérelmek miatt.

Reapert jól ismerem, van is már vagy 7 éve, de nem emiatt fogom megvédeni a pici seggét, arra van neki jó nagy pofája magának is.
Nahszóval én láttam a zindex-en a sajnálatos hírt, viszont a kedves VRSDM üzenetét én se értettem ettõl függetlenül, nem tudtam hova rakni. Mondhatni szép chat-elõs stílust mutató fórumozás amúgy is betegség manapság. Viszont valjátok be Clidey és VRSDM, hogy az egész onnan indult, hogy annyit nem mondtatok, hogy "srácok volt egy baleset, ez minket érint". Senki nem kérdezett volna semmi többet, ehelyett elkezdtétek dobálni a sárt, hogy Reaper így bunkó, úgy akármi, meg kitadja még mi volt, naná, hogy nem hagyja magát és visszadobta amit kapott, ezt követõen kibökitek nagynehezen, hogy mi is a szitu. Sajnálja mindenki. Tényleg. Csak innentõl, hogy ez elindúlt azért nehéz megállni mint látom.

Reaper amiatt hülye, mert folytatja, Ti meg amiatt, mert valahol ti voltatok a hunyók, legalábbis ahogy én látom, valamint ezzel az egésszel csak magatokat hergelitek, továbbá a megemlékezés nem a legszebb így.

Mégegyszer: nem Reapert akarom védeni, de most tényleg nem õ a hibás, akárhogy is nézem. Én se értettem mi folyik itt, amíg nem írtátok, hogy bizonyos szinten érintettek vagytok az ügyben, így visszaolvasva már érteni lehet ki mit miért írt. Legközelebb tanácsos mind figyelmesebbnek, mind informativabbnak lenni, talán el lehet kerülni a hasonló oldalas sárdobálást egy ilyen szomorú ügy kapcsán...

UFF

Reaper, te aztán egy türelmes gyerek vagy.

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

Reaper
NC...😊