14127

A repülés szerelmeseinek topikja.
  • Kata
    Nem állnék még a környékre sem levegőt venni...
  • [Walaki]D`Lair
    kicsit környezetbarát?
  • Kata
    Egy kis kipufogógáz egy amerikai bombázógépből.
  • Kata
    Van olyan idétlen pilóta is, aki elfelejti magát bekötni. Az ilyen megszívja, mikor hátast fordítja a gépét...
    KATT, mert nagy a kép.
  • Kata
    Időnként a halaknak is tartanak légibemutatót. Néha még meg is merítik a gépet, ne kelljen utána a hangárban suvickolni.
  • Kata
    És hogy lássátok, a műrepülésnek minden szép és jó oldalát: Jurgis papa 'szárazedzést' tart Motegiben néhány hostess (racing queen) társaságában.
  • Kata
    Oldalazó repülés kis sebességgel, kb. 30 centire a talajtól. Ezt csak az erős motorral, és a nagy vonóerejű légcsavarral rendelkező gépek tudják megcsinálni. Olyanok ezek a gépek a repülők között, mint az autóknál a Forma-1 -es kocsik. Erősek, speciálisak, tutin beállítottak. :)
  • toto2700
    CSak köszönni akartam, mert már megyek is. Jók a képek. Én is elvezetnék egyet.
  • Kata
    Ez detto Jurgis papa és detto látványos :)
  • Kata
    Ne offold szét a topicot, mert morcos leszek!
  • Kata
    Ezt csak azért, mert tök látványos. :)
  • toto2700
    Rég láttalak!
  • toto2700
    csáko!
  • Kata
    A híd alatt átrepülés a pilóták szerint nem kunszt, csak kívülről tűnik veszélyesnek. Én mindenesetre sikítanék.
  • Kata
    Szintén Jurgis papa, 45°-os felhúzásban. Nem, a gépe nem gyulladt ki, és nem is kártevők ellen permetez: ez jelzőfüst, hogy látványosabbak legyenek a manőverek, mivel tovább megmarad a levegőben a repülő nyomvonalát mutatva.
  • Kata
    (Jurgis Kairys madárkája a képen.)
  • Kata
    A műrepülőgépek non-plus-ultrája, Su-31M