14127
A repülés szerelmeseinek topikja.
-
#17 Nem állnék még a környékre sem levegőt venni... -
[Walaki]D`Lair #16 kicsit környezetbarát? -
#15 Egy kis kipufogógáz egy amerikai bombázógépből.
-
#14 Van olyan idétlen pilóta is, aki elfelejti magát bekötni. Az ilyen megszívja, mikor hátast fordítja a gépét...
KATT, mert nagy a kép. -
#13 Időnként a halaknak is tartanak légibemutatót. Néha még meg is merítik a gépet, ne kelljen utána a hangárban suvickolni.
-
#12 És hogy lássátok, a műrepülésnek minden szép és jó oldalát: Jurgis papa 'szárazedzést' tart Motegiben néhány hostess (racing queen) társaságában.
-
#11 Oldalazó repülés kis sebességgel, kb. 30 centire a talajtól. Ezt csak az erős motorral, és a nagy vonóerejű légcsavarral rendelkező gépek tudják megcsinálni. Olyanok ezek a gépek a repülők között, mint az autóknál a Forma-1 -es kocsik. Erősek, speciálisak, tutin beállítottak. :)
-
toto2700 #10 CSak köszönni akartam, mert már megyek is. Jók a képek. Én is elvezetnék egyet. -
#9 Ez detto Jurgis papa és detto látványos :)
-
#8 Ne offold szét a topicot, mert morcos leszek! -
#7 Ezt csak azért, mert tök látványos. :)
-
toto2700 #6 Rég láttalak! -
toto2700 #5 csáko! -
#4 A híd alatt átrepülés a pilóták szerint nem kunszt, csak kívülről tűnik veszélyesnek. Én mindenesetre sikítanék.
-
#3 Szintén Jurgis papa, 45°-os felhúzásban. Nem, a gépe nem gyulladt ki, és nem is kártevők ellen permetez: ez jelzőfüst, hogy látványosabbak legyenek a manőverek, mivel tovább megmarad a levegőben a repülő nyomvonalát mutatva.
-
#2 (Jurgis Kairys madárkája a képen.) -
#1 A műrepülőgépek non-plus-ultrája, Su-31M