Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl a 10275, csak képek, semmi akcio mégis sikolt ez a nõ végig, meg csapják a dobot, szerintem rossz választás volt a muzsika hozzá....
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Duplikált üzenet nem küldhetõ el!
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Nincs valamelyikõtöknek (akár bennfentes) információja arról, hogy az idei kecskeméti repnap programjában az "Air Bandit bemutató"?
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Például itt egy referencia.
Block 40 tehát van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Potosop?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Mivel a 2004-es vizsgálat azt is kimutatta, hogy a Concorde jellegzetes Delta-alakú szárnyainak egy konstrukciós hibája is hozzájárult a katasztrófához, ezért a Concorde-program egykori vezetõ beosztású kulcsembereit is várják a bíróság elé."
Ezek a jogászok nem normálisak?? Milyen konstrukciós hiba? Az, hogy nem bírja ki a gép, ha más gép / tárgy által okzott sérülés szó szerint kettévágja az abroncsot és az elrepülõ darab eltrafálja a gépet? Az eszem megáll... Jó, hogy nem golyóállóra kell méretezni a gépet..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Jöhet!
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
ilyenkor nem húzzák be a futót, hogy nehogy bentragadjon és ha bármi probléma van nagyon gyorsan le tudjon szállni.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egyik repülése
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Kecskeméten fellép egy cseh Focke-Wulf 190 replika.
Ki tud róla valamit? 1:1 méret? Motor?
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Maga a manõver egy "rácsapás". Nagyon hatásos, amikor valaki felnéz, és pont felé "zuhan" egy repülõgép, jó kis riadalmat lehet okozni vele a földön állók között. ^^
Ugyanakkor nem is veszélytelen, hiszen közvetlen a föld felett manõverezik a pilóta, ilyenkor egyetlen apró hibás mozdulat, egy picivel késõbb hasra húzott kormány egyet jelent azzal, hogy a földbe fúródik a gép. Nem egy és nem két civil gép járt pórul, mert a pilótája rácsapásokkal szórakoztatta a nézõközönségét...
Maxima Mea Culpa. :S
vagy nem?
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Azért ennyire már ne legyünk vaskalaposak...
Én nem akarok pálcát törni senki feje felett(vagy hogy is van ez.. :-D ).
Mindenesetre a média már fikázza a gépet, hogy öreg szar.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Szerintem ezt a gépet láttam naponta, minden délután járt erre, elég rövid ideig láttam, de azért felismerhetõ alakja van/volt 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''