Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
miért szol minden repulos videoklip alatt ugyanaza a szar? 😊 már bocs aki szereti ezeket a zenéket, de mindig vmi csapatos rockzene, kiabálás, gitártépés.... nagyon ritkan hallok minoségi zenét...
pl a 10275, csak képek, semmi akcio mégis sikolt ez a nõ végig, meg csapják a dobot, szerintem rossz választás volt a muzsika hozzá....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

baaka

Énvagyokazapád

Duplikált üzenet nem küldhetõ el!

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Cowie
mit takar?
Lett volna a mondat befejezése, de elõbb nyomtam a gombot 😊

Cowie
Sziasztok!

Nincs valamelyikõtöknek (akár bennfentes) információja arról, hogy az idei kecskeméti repnap programjában az "Air Bandit bemutató"?

Reaper
Készültség volt, gyakorló riasztáson...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

bazza
huhh... magyarul? 😄

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

hamár megkerestem beteszem, nem is rossz:
link

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Molnibalage
Fejbõl nem tudom, de néz utána magad. Nem nehéz gondolom van honlapjuk, mint minden légierõnek.

Például itt egy referencia.

Block 40 tehát van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Reaper
Nem mentek sehová, Tango-zott a QRA...

daxan
Valahová mentek ezek, mert felettünk is voltak, de több gép is...MIG nem, de ilyen kis gépek...

Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”

Zinaj
Tegnap reggel amikor felkeltem,ez fogadott a hazunk felett😊Komoly volt 2 Mig 😛

Mig-29

mig-29 😛

i7 azt szevasztok :P

gondolom azért nem block 50 esük van ?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Molnibalage
Egyiptom F-16 üzemeltetõ... Milelõtt meglepõdnél közlöm, hogy Jordánia is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Mit keresnek az F-16osok Egyiptomban
Potosop?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

[NST]Cifu
Nincs részletezve, hogy melyik konstrukciós elemre céloznak.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Molnibalage
http://index.hu/politika/bulvar/concor080703/

"Mivel a 2004-es vizsgálat azt is kimutatta, hogy a Concorde jellegzetes Delta-alakú szárnyainak egy konstrukciós hibája is hozzájárult a katasztrófához, ezért a Concorde-program egykori vezetõ beosztású kulcsembereit is várják a bíróság elé."

Ezek a jogászok nem normálisak?? Milyen konstrukciós hiba? Az, hogy nem bírja ki a gép, ha más gép / tárgy által okzott sérülés szó szerint kettévágja az abroncsot és az elrepülõ darab eltrafálja a gépet? Az eszem megáll... Jó, hogy nem golyóállóra kell méretezni a gépet..

Scottt
Jófajták😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Molnibalage
Szerintem amint elkezdtük repültetni õket. '95 táján már valószínû, hogy 3-4 gép csak alkatrészforrás volt.

grotesk
Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem tudjátok-e hogy az elsõ MiG-29-eseink mikor lettek leállítva. NEm papíron, hanem gyakorlatilag, mert voltak olyan oldalszámú gépek emiket szinte sose lehetett látni.

exTrem
elnézést, fsxes topikba szántam, de akit érdekel az nézegesse az oldalt 😄

exTrem
Új projekt, bíztató Airbus A380

Igazi rotyogó csillagmotor-hang.
Jöhet!

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Bucser
Nem. Hanem elsõ repülések egyike. Teszt repülés.

ilyenkor nem húzzák be a futót, hogy nehogy bentragadjon és ha bármi probléma van nagyon gyorsan le tudjon szállni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bazza
stukát jáccik ilyen kidobott lábakkal?

Bucser
Szerintem ez lesz itt

egyik repülése

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szakértsetek!
Kecskeméten fellép egy cseh Focke-Wulf 190 replika.
Ki tud róla valamit? 1:1 méret? Motor?

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

bazza
Valami ilyesmire gondoltam én is, köszönöm szépen.

[NST]Cifu
Képzelj el egy mondjuk egy II.Vh-s vadászgépet, ahogy a fedélzeti fegyvereivel (géppuska, gépágyú) tûz alá vesz egy földi célpontot (harckocsi, jármûkonvoj, stb.). Elindul mondjuk 500 méteres magasságból, orrát a cél felé fordítja, amely miatt ugye a gép meredek süllyedésbe kezd, tüzet nyit, majd még mielõtt lezuhanna, mondjuk 50-100 méteres magasságból felkapja az orrát, és nekiáll magasságot gyûjteni.

Maga a manõver egy "rácsapás". Nagyon hatásos, amikor valaki felnéz, és pont felé "zuhan" egy repülõgép, jó kis riadalmat lehet okozni vele a földön állók között. ^^

Ugyanakkor nem is veszélytelen, hiszen közvetlen a föld felett manõverezik a pilóta, ilyenkor egyetlen apró hibás mozdulat, egy picivel késõbb hasra húzott kormány egyet jelent azzal, hogy a földbe fúródik a gép. Nem egy és nem két civil gép járt pórul, mert a pilótája rácsapásokkal szórakoztatta a nézõközönségét...

bazza
Mit jelent az hogy "rácsapás"?<#wow3>

Reaper
np

[NST]Cifu
Akkor elnézést kérek, félreértettem, azt hittem ránk értetted. <#falbav>

Maxima Mea Culpa. :S

Énvagyokazapád
médiára gondolt.
vagy nem?

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Reaper
Ki beszél errõl a topicról?

[NST]Cifu
Ennyire fáj, hogy ez a topic, és elhangzanak vélemények?
Azért ennyire már ne legyünk vaskalaposak...

naive
nekem az tetszik, hogy az MTI is a wikipediáról szedi az infót

Reaper
Szokásos önjelölt szakértõk...

Papirzacsi
Ha igazak a hírek, akkor ez olyan jól sikerült rácsapás volt, hogy csattant is. De majd a kompetens személyek megállapítják amit meg kell.
Én nem akarok pálcát törni senki feje felett(vagy hogy is van ez.. :-D ).
Mindenesetre a média már fikázza a gépet, hogy öreg szar.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Mark007
Én annyit szedtem ki belõle, hogy csak a hátsó ülés katapultált, az elsõ valamiért nem, és mégvalamit említenek, hogy háton lehetett a gép, azért nem katapultált azonnal?

Mark007
<#shakehead> R.I.P
Szerintem ezt a gépet láttam naponta, minden délután járt erre, elég rövid ideig láttam, de azért felismerhetõ alakja van/volt 😞

[NST]Cifu
A jó öreg "rácsapás"?

Papirzacsi
Duhajkodás gyanús. :-(

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Énvagyokazapád

GregSB
Vótmá?

Airbus A380 cockpit gömbpanoráma.

Tikal
F-16osokkal szimulálták ezt a kis robbantgatást 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fenrir
Kösz <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

Zinaj
ez egy bombazasi gyakorlat volt.
Remelem lesz ebben az evben is.

i7 azt szevasztok :P

Tikal