Felhők felett...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
[/cserf][/fülünyúl]
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Biodiese.Katonáknak készül.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Gripen: szombat - Fekete "Dugó" Tamás õrgy.
vasárnap - Ványik "Vanyek" Attila szds.
A Mi-24-est passzolom...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
"Boldog átló", ahogy a képzett fotósok mondanák 😊
Szent RedBull-nap 😊
A Red Bull személyzete mit közölt a szervezõkkel? hogy ugyan ne irjátok már oda hogy lesz két kurvajo helikopter repulésunk a nap kezdetekor? 😊 na ezeket nem értem, de mint mondtam igy is elégedett voltam, láttam a cobrát távozni ugyis, meg pesten is 😊
"08:00 08:45 Red Bull, Cirrus Hungary, Pannon Air, Comet"
C-17 szombaton idõben repült, vasárnap viszont majdnem utolsonak, gondolom a nagy érdeklõdés miatt, na bumm, nem errõl beszélek. Szoval nem kell ennyire a védelmükre kelni, összeségében persze hogy nem volt semmi gond, de a legutolso repnapon amin voltam ott minden ugy ment ahogy a papiron volt a kezemben, igaz ott kevesebb gép repült....
üdv
üdv
viszont nekem tetszett hogy kavarva volt a légiparádé, meg a verseny, így változatos és pörgõs volt.
u dont have to listen anybody else but me
oo, a gripenek nagyon szépek voltak és jol repültek, persze az ünnepi mig29-es nagyon jol nézett ki...
ami negativum volt az az hogy a program elég összevissza volt, a kétféle program füzet amit adtak csak nagyjábol fedte a valoságot, a két nap pedig totál más volt, és a kommentátor se nagyon mondta elõre mikor mi lesz igy mindig sietve kellett meni enni inni wc-re 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...