Felhők felett...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Énvagyokazapád
Te vagy a baloldali csaj -.-

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kata
látom, szokás szerint hoztad a színvonalad és azt hiszed vicces vagy <#sniffles>

[/cserf][/fülünyúl]

qtab986

qtab986
Hogy fröccsen.Brrr

baaka
<#hehe><#nyes>

qtab986
<#hehe>

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

qtab986
qtab986

qtab986

qtab986

Itt azt írja, hangsebesség fölött repülõ gépek lökéshullámát próbálják elcsendesíteni vele, egy nagy lökéshullám helyett több kisebb és térben eltoltan keletkezõ hullámot létrehozni, lehetõvé tenni a lakott terület fölötti szuperszónikus repülést.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Punker
idõjárást vizsgálni?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

qtab986
GregSB
Youtubeon meg lehet nézni jobb minõségben is...

GregSB
24h AirTraffic Worldwide

qtab986
Blackwater USA Polar 400-as UAV-je.Nagyobb mint egy bálna.

Énvagyokazapád
köszi, átnézem a mocct :]

qtab986
Megválaszolni nem tudom a kérdést csak megjegyzem van egy M1030M1 JP8/DIESEL motorkerékpár.Az üzemanyaga lehet Diesel/Aviation Kerosene (JP8)/
Biodiese.Katonáknak készül.

Énvagyokazapád
milyen motorjuk van ezeknek? vmi infot nem tudtok róla? (kép jobb oldala)

qtab986
Na persze csak a cikk linkjét nem tettem be.
Az Air Force.
warisboring.com

[NST]Cifu
Õk lesznek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

qtab986
Durva kép.Itt látható teljes méretben.Megállapítható,ezek a United States Air Force Combat Controllers-ek?

Tikal
Én sem, szerintem senki sem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Fenrir
Nem hinném, hogy arra "tévedt" 😊

A halál csupán a kezdet...

Mi-24 szombaton: Simon "Kisfiam" Péter százados (pilóta) és Túróczy õrnagy(?) (fegyveroperátor). Vasárnap nem volt mûködõ hangos a közelben, passz.

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Tikal
Egy Malév gép tévedt arrafelé éppen a Frecce Tricolori mûsora alatt 😊

Reaper
Fulcrum: Szatmári "Szatyi" László szds.
Gripen: szombat - Fekete "Dugó" Tamás õrgy.
vasárnap - Ványik "Vanyek" Attila szds.

A Mi-24-est passzolom...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Tikal

"Boldog átló", ahogy a képzett fotósok mondanák 😊

VRSDM
képekkel tartozom még, nincs elfeledve.... 😊

u dont have to listen anybody else but me

Tikal

Tikal
Tudsz abban segíteni kik repülték az egyes tipusokat? Pl Mig29, magyar gripen, mi24 hind festés... 😊

A tisztavatásról visszatérõ kötelékek igazán jöhettek volna a Duna fölött...
Szent RedBull-nap 😊

Tikal
igen, az a baj, meg még 100.000 ember nem lát a kulisszák mögé, errõl beszélek 😊 Gondolom nem akartak reggel repulni két kört aztán megint leparkolni a gépet, megértem, ezt egész nap mondták is...
A Red Bull személyzete mit közölt a szervezõkkel? hogy ugyan ne irjátok már oda hogy lesz két kurvajo helikopter repulésunk a nap kezdetekor? 😊 na ezeket nem értem, de mint mondtam igy is elégedett voltam, láttam a cobrát távozni ugyis, meg pesten is 😊

Reaper
Amúgy annyi valóban jogos, hogy nem volt feltûntetve külön az általad említett két típus, hanem a reggeli kezdõ blokkban szerepeltek Red Bull-ként...

"08:00 08:45 Red Bull, Cirrus Hungary, Pannon Air, Comet"

Reaper
Az a baj, hogy nem látsz a kulisszák mögé. Csak egy példa: a C-17 személyzet közölte, hogy délután kívánnak repülni mert rögtön a bemutató lerepülése után mennek vissza Pápára.

Tikal
no és a lényeg, repült orsot meg loop volt? 😊

Tikal
no, errõl van szo, az én program füzetemben szo sincs cobrarol és bo-105rõl, ha láttam volna biztos ott vagyok IDÕBEN, és akkor nem beszélek hülyeségeket... A program összevisszaságárol pedig csak a szervezõk tehetnek, most nem arrol van szo hogy kimaradt egy két gép, hanem a sorrendrõl és arrol hogy a hangos azért van hogy bemondják mi lesz...két program füzetem is volt, az egyik kemény 300 pénz volt, a fele reklám a másik fele egy kis ismertetõ, de az abban lévõ program más volt mint a kis ingyen osztogatott kétoldalas füzetke.....
C-17 szombaton idõben repült, vasárnap viszont majdnem utolsonak, gondolom a nagy érdeklõdés miatt, na bumm, nem errõl beszélek. Szoval nem kell ennyire a védelmükre kelni, összeségében persze hogy nem volt semmi gond, de a legutolso repnapon amin voltam ott minden ugy ment ahogy a papiron volt a kezemben, igaz ott kevesebb gép repült....

üdv

Reaper
Mielõtt hülyeséget beszélsz, tájékozódj! Repült a Cobra is meg a BO-105 is mindkét nap! Kicsit korábban kellett volna érkezned... A program összevisszaságáról meg nem a zservezõk tehetnek, minekután 1-2 gép péntek-szombat magasságában közölte, hogy mégse jön. Sõt volt olyan gép, ami szombat este jött meg (pl. B-25, F-4U). Ezek mellett még a bemutatózó team-ek is variáltak a repülési idõpontjukkal (pl. törökök, C-17)...

üdv

VRSDM
programfüzetrõl nemtudok nyilatkozni.
viszont nekem tetszett hogy kavarva volt a légiparádé, meg a verseny, így változatos és pörgõs volt.

Tikal
Repülõnap: miért nem repült a cobra és a bo-105? ez elég nagy mulasztás volt a szervezõktõl, vagy nem tudom kinn mult...második nap szerencsére azért felszállt a másik két red bull gép, de mégis.... 😊

oo, a gripenek nagyon szépek voltak és jol repültek, persze az ünnepi mig29-es nagyon jol nézett ki...

ami negativum volt az az hogy a program elég összevissza volt, a kétféle program füzet amit adtak csak nagyjábol fedte a valoságot, a két nap pedig totál más volt, és a kommentátor se nagyon mondta elõre mikor mi lesz igy mindig sietve kellett meni enni inni wc-re 😄

VRSDM
óóókéj

Clidey
Hát regeljél be és csinálj neki egy külön mappát! 😉 Csak állíts 1200 pixel szélességet a képeknek mert nagyobbat nem enged a galéria-motor.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

VRSDM
holnap 😉 clidey - repair galériába fel szoktad tenni az ilyenekt? oda fel is mehetnének ezek is akár.

exTrem
Nekem jöhetnek minden mennyiségben 😊 Ha valahova feltöltenéd oket nagyon megköszönném 😊 elore is thx 😊

VRSDM
jófélesztárfotók ha kellenek valakinek máról szóljatok, vagy 400at sütöttünk.

exTrem
Most értem haza és ahogy a Malév 737-600-as elhúzott 20 méterrel pont felettem, az se volt rossz élmény 😊