3478
  • datango
    szerintetek melyik a legjobb csapat? (szerintem a necron)
  • SaGa Jr
    Azt azért tegyük hozzá, hogy a főnök nem magától teszi le azon a helyen a bombát, hanem a külön erre szolgáló ikonra bökve cselekszi meg. Ez az ikon a főnök "vezérlőpultján" van és csak eben a küldetésben él. EGy szép gombafelhőt mutat, ami szürke mindaddig, míg a kijelölt helyre nem ér a manus.
  • Panzerfaust
    A főkaraktert kell elvinni a szentélybe, oda ahol a C'tan volt. Tudod a nagy kaszás csávó. Akkor a főembered letesz egy bombat, és vissza kell vele spurizni a főbázisodra.
  • datango
    nincs egy olyan oldal ahol leirja konkretan a 7 csapatot és hogy elony-hátrány szeruen a dolgokat???
    --
    egyként necron al vagyok szerintem ez a legfaxabb csapat! :) z elobb betamadtam egy orkot is :)
    --
    hasonlit ez a jatek a starcrafthoz csak itt töb a csapat!:)(meg jobb)
  • eörgs
    HTXZ!!%%%!%+/!%%+!
  • Blasta
    Ha ettől érzed amagd faszagyereknek, akor mindenképp
  • eörgs
    fulltápos a commanderem, orkokat, imperial guardsmeneket, chaos lordokat és taukat mindlegyőztem. kemény vagyok? :-x
  • rexplo
    Halli!
    Egy kis segítség kellene.Dark Crusade kapmányát játszom és a necronok ellen elakadtam.Valamilyen bombát kellene a szentélybe rakni,de se bomba se szentély.Már mindent elfoglaltam,de jönnek még a barlangokból folyamatosan.Mit tegyek?Segítsen aki már végigvitte!Köszönöm
  • SaGa Jr
    Ha kipurcan a honour guard, akkor újra meg kell venni a térkép módban. Más hátránya nincs a dolognak. Elveszni véglegesen csak akkor fog, ha kipurcan csatában és elveszíted a területet amiről őkelme jött.

Sosem baj, ha nem tudod elfoglalni egy pálya egészét. Amúgy is teljességgel felesleges, mert ha megtámadnak legalább egy, de inkább 2 nagyobb területről az adott pályán eltávolít mindent a program, mert oda teszi ki a támadókat. Ezek a helyek fixek, szóval nem változtatgat össze vissza a játék. Mindig ugyanonnan indulnak a támadók.

A pszicho izék a Grey Knight csapat. Demonhunterek. Nagyon kemény közelharci osztag, és valóban tudnak pszít is lőni. De nem lándzsájuk van, sokkal inkább alabárd (egészen pontosan Nemesis Force Weapon). ;-)

Amúgy meg gránátra még nem gondoltál? Az alap egységeidnek van (miután a barakkban kifejleszted) az is és azzal is lehet fektetni a nem látható ellenfeleket. Lévén mikor támadnak látszanak valamelyest így tudod hová dobjad a gránátot.

A kis probe lényege a felderítés. Az alapjátékban időlimites volt, itt már nem az. Helyette létszámlimites. Sőt itt már nem is látható az ellenfél számára ha nincs detektor egysége. Ő viszont jó messzire ellát és képes az önmegsemmisítésre, amivel elég nagy területen durran.
  • Blasta
    Honor guard csak akkor szűnik meg, ha elveszted a területet amivel megnyerted. (asszem)
  • Blasta
    Egen, énis köszönöm a sok infót, sokat segítettél!
  • Maak
    valszeg ranger a nevük igen, láthatatlanok az egységeim számára, de lehet csinálni a barakkban vagy mi a neve, ilyen lándzsás valamiket amikkel pszicho vagy milyen támadást lehet nyomatni,na azzal agyonvágtam őket...kis koponyára nem jöttem rá mire való, pedig a dawn of wart is végigtoltam.

okés hogy begyűjtöm a szeritorokat, de a pályát nem tudom elfoglalni fullra...az nem gond?

ha kinyiffan a honor guard akkor a köv. pályán nem is lesz már?

köszi a sok infot, valszeg könnyebben fog menni a game így
  • SaGa Jr
    Minél fejlettebb a listening postod, annál több requisition pontot hoz. A sima elfoglalás (nincs rajta épület) 6 pontot ad. Az első szintű post már 12-t, a fejlesztett 18-at, míg a legfejlettebb 24-et. De ez lassan csökkenni kezd egyészen 10-re. Ennél lentebb nem megy.

Plusz ahogy fejlődsz ki lehet fejleszteni a postokban gyorsabb req begyűjtést. Ennek két szintje van, összesen a teljes mennyiséget dobja meg valamennyivel (jelentősen).

Plusz kiemelt figyelmet kell szentelni a critical pointok elfoglalsálára és őrzésére. Ugyan nem sok req-t ad, de minden ilyen pont 10% resistet csap a csapatainkhoz. Azaz 10%-al kisebb sérülést szenvednek el. 2 esetén már 20% és így tovább.

Az egységeknél meg érdemes nézni, hogy ott van-e náluk a csatolást engedő gomb. Ha igen, úgy berakhatóak más egységbe (nem mindegyikbe). A legtöbbször ezek hősök (SM esetében a commander, a librarian, az apotecharian), de lehetnek ezek egyéb dolgok is (eldáknál például a platformok csatolhatóak a guardian osztagokhoz vagy SM seregben a probe).
  • Blasta
    "SM seregben legjobb egyértelműen a tisztán egy fegyvert használó csapatok kiállítása. A keverés csak hatékonyságromláshoz vezet."

Ja, erre már énis rájöttem. Teszemazt ha lángszórót és heavy boltert csinálsz a szakaszba, akkor a lángszórósok közel akarnak menni, így elkúrják a HB-sek nagy lőtávját és csá...

"Nem kell aggódni, az ellenfél csak két irányból jöhet és így könnyen kordában tartható."

:)))) Én egyelőre egy irányból érkező nekron hotdákat se tudok feltartani :(((((

"amiket csatolni lehet egységhez. Onnantól az egység detektálja az ilyen lopakodókat és álcázott épületeket."

Vazz, eddig ezt nemtudtam (mármint a csatolást) [LÁMA]

Lenne egy kérdésem:
    Ha elfoglalom a "pénztermelő" pontokat, akkor érdemes-e vesződni rájuk torony építésével? (nem gépágyútoronyra gondolok, a sima egyszerű "antennássra", vagy hogy híjják) Gyorsabban, vagy több pénz jön onnan, ha ezeket legyártom, vagy elég simán elfoglalni őket (nyilván ha veszélytelen helyen vannak, akkor nem foglalkoznék az elején azzal, hogy őrtornyot húzok rájuk)

• SaGa Jr
    Valóban négyféle fegyvere lehet a normál osztagnak. Heavy bolter (anti infantry, hosszú lőtáv), plasmagun (anti heavy infantry, közepes lőtáv mozgás közben is lő), flamer (morálgyilkos) és a rocket launcher (anti vehicle, hosszú lőtáv).
    A legjobb ha az adott ellenfélhez igazítja az ember a felszereltségüket.
    Orkok ellen HB és esetleg egy csapatnyi rakétavetős.
    IG ellen rakéta és HB.
    Káosz ellen elsősorban plasma plusz rakétás csapat a tankok és Defiler ellen.
    Tau szintén nem szereti a plazmát és a rakétát. De ha védekezni kell ellenük, akkor inkább heavy boltert a marine-oknak, mert az legalább messze lő.
    Necron ellen egyértelműen a plazma a nyerő. A gépeket és épületeket meg lerendezik a drenyák/predatorok.
    Eldák ellen pedig HB és plazma. Esetleg rakéta a tankjaik ellen, de a plazma is szépen viszi őket.

SM seregben legjobb egyértelműen a tisztán egy fegyvert használó csapatok kiállítása. A keverés csak hatékonyságromláshoz vezet.

A szervitorgyűjtős pálya célja a minél hamarabbi begyűjtése a szervitoroknak. Aztán ha betámadnak, akkor amit elfoglaltál az lesz a tiéd. Sima védekezős munka lesz a feladat mint normál esetben. Nem kell aggódni, az ellenfél csak két irányból jöhet és így könnyen kordában tartható.

Mit értesz láthatatlan elda patkányok alatt? A rangereket? És mik a pikás pszichoizék? Amúgy lopakodó egységek ellen nem kell más, mint detektor és már látszanak is. Valamikor az elmúlt napokban le lett írva kinél mi a detektor. SM seregben a legegyszerűbb a dolog, mert lehet venni a listening postokban koponyákat, amiket csatolni lehet egységhez. Onnantól az egység detektálja az ilyen lopakodókat és álcázott épületeket.

A hoonour guard egységek erősebbek mint az alap változatuk (jobb Hp/morál/sebzés, limitált létszám). Egy személyes egységeik csak káosznál és SM seregben vannak. Lényegük leírásra került nemrégiben (összefoglalva: jönnek a hőssel míg ki nem purcannak, alapból a páylán vannak, nem kell őket gyártani, így máris mehet a védekezés és pontfoglalás).

Amúgy meg mindegyik gyalogos élő egység öngyógyító (talán a necronok kivételek egyedül). Ha nem támadják őket, lassan gyógyulnak. Plusz vannak ugye gyógyulást gyorsító megoldások a seregekben (eldáknál a pylon gyógyít, orkoknál a doki, Sm seregben is a doki meg a káplán).
  • Maak
    Tulajdonképpen a marineknak négyféle fegyver adható, aszem max 5 db, lángszóró, gépágyú (vagy mi), plasma gun, és rakétavető.Milyen elosztásban érdemes adni neki ezeket, vagy külön ilyen-olyan szakaszokat kell csinálni esetleg az adott pályákhoz? (úgyértem hogy az hatroza meg milyen fegyvert kapjon a csapat hogy ki az ellenfél?)

Másik kérdésem meg, volt egy pályám tegnap, 6 gyártó egységet, (vagy hogy hívják azt a négykezű szerelőbaszt) kellett bevinnem a bázisomra.Namost ez elég hamar megvolt, mert féltem hogy ha nem igyekszem az ellenfél előbb végez, viszont így a pálya ötödét sem vontam saját fennhatóság alá.Ilyenkor mi van?

Harmadik meg..az eldáknál a láthatatlan kis idegesítő patkányokat csak a zokkal a pikás pszichoizékkel tudtam likvidálni, más megoldás nincs rá?Vagy talán valamelyik boss is alkalmas a feladatra?

Ja és a sereg ami a hősnél van alapban...a honor guardok...ezek ilyen 1 db-os egységek, de erősebbek vagy mi a fenére jók? Mondjuk mintha öngyógyítóak lennének, ha jól láttam.
  •  eX
    Hali mindenkinek!

Jobbra balra keresem a WCG Warhammer mecseinek demoit de sehol nem találtam!Plz help ha tud valaki valami helyet ahonnan le tudom kapni szoljon!

thx előre is! :)
  • Blasta
    Köszi, a tippek jók. Nem is gondoltam, hogy a plasma ilyen ütős a scout-ok kezében. Tényleg sikerült velük elég sokáig feltartani a necron-t. Már gépgyárat is sikerült építenem!!! (nagy szó :DDDD)

Viszont biztos én vagyok hulla béna, de így is csak egy ideig tudom tartani a dolgot. Egyszer csak megidéznek valami kaszás démont, és az egycsapásra darabokra kaszálja a védelmem. Egyszerűen míg egy pillanatra az infrastruktúrával vagyok elfoglalva, szétkapják a védelmem. Ez van, majd még próbálkozom...
  • hitman55
    De mondjuk mire már alig fog termelni valamit a requisition pontok addigra már dögivel lesz belőle!!!!
  • SaGa Jr
    Volt korlátozás már az előző részekben is. Legalábbis plasma generator szinten tuti, de rémlik, mintha lett volna védelmi ágyú is korlátozva. Nem lehetett akármennyit felhúzni (mint ahogy nem gyártható akármennyi építőegység sem).
    De én mindenesetre egyetértek vele. Ez nem egy bevédem magam típusú játék. Itt arról szól minden, hogy menni előre és ölni. Ezért gyengülnek le a requisition pointok értékei is idővel. Azaz ha beállsz védekezni, egyre fogyni fog majd a begyűjtött pontmennyiséged.

Amúgy meg ha többet akarsz, építs még főépületet. Mindegyik után 6 ágyú tehető le. Ez pedig bőven elég, pláne ha aknamezőt is telepítgetsz. Elég hatékony tud lenni. SM seregnél meg használj scoutokat 4 plasmával. Ha lopakodnak nagyon jól szivatják a necronokat. Kell melléjük még 1-2 full plasmagun felszereltségű tactical osztag és elég jól lelődözgetik a beözönlő népeket.

Tau esetében meg nincs ilyen ágyúra sem lehetőség. Neki egyedül a postjai fejleszthetőek fel. Detektálni persze nem tudnak, de jó erősen sebeznek mindent és mindenkit.

Az sem rossz taktika a necronok ellen, hogy feladsz nekik területet, majd másik irányból támadod őket. Ha megvan a spaceyard (spec terület) vagy mi a szösz, akkor akárhol is megtámadhatod. Magán a necron főbázison meg amúgy is csak az első pár perc lesz veszettül nehéz...
  • Blasta
    Mondjuk ettől totál kész vagyok: miért kell a kampányban korlátozni pl. a megépíthető lövegtornyok számát?????
    Mert ha az egységeket korlátozzák, ám legyen, de a lövegeket, amikkel belehetne védeni a bázist azt miért kell??? Nem fair sztem.

Legközelebb nem fejlesztek ki semmit, csak csinálok annyi space marine-t, hogy beszarnak
  • Blasta
    Lehet, hogy újrakezdem a TAU-val, vagy nemtom
  • Blasta
    Hát ez kész.
    Képtelen vagyok kivédekezni a Necronok első betámadását. Egyszerűen semmit nem tudok tenni, kipróbáltam már mindent. Egy elég jó pályán vagyok, csak 1 irányból tudnak támadni, de hiába verem vissza őket és húzok egy lőtoronyból és 5 ágyúból álló falat (+mindenféle egységet), idővel kicsinálnak és vége, mert nem tudok a védekezésre és a bázisépítésre (nyersanyag begyűjtésre) egyszerre figyelni...
    De ha nem támadok, akkor áll az egész játék, állóháború van csak...
  • Maak
    Huhu...köszi a tippeket srácok, meg is jött a kedvem a gyilokhoz, hazamék melóból és aszem ma nem lesz alvás
  • Blasta
    Nem rakétásúgyúra gondoltam, hanem Mark 2-es lövegtoronyra. Olyanokat hagyok minden map-on, minden lehetséges ponton.
    Azzal nincs gond, hogy bevédekezzek, a támadások kurva nehezek immár a köcsög necron ellen.
  • Blasta
    Én most megpróbáltam betámadni a nekem délnyugatra eső necron területre, de könyörtelenül lealáz. Arra sincs időm, hogy átmenekítsem a bázisom egy másik, jobban védhető helyre.
    Viszont ha nem támadok, akkor ő támad be folyton, amit meg én verek le (viszont semmi kedvem folyton a hülye támadásait visszaverni, marha unalmas, ha a gépre bízom a harcot, az meg elveszti).
    Állóháborúnak tűnik ez most nekem, de nagyon :)
    És nemtom hova tovább.
  • Blasta
    Uhhh, kemény a hiród
  • SaGa Jr
    Hardon még nem próbáltam, de normálon is némelyik fajnak akadnak ezzel problémái (tau és IG esetében például nehezebben kiviteleztem a dolgot, mint mondjuk necron vagy SM sereggel). Az a terület meg sajna túl hasznos egy támadás során, főleg ha fő bázis ellen megy a gyilok...

blasta:
    A rakétás ágyú nem a legjobb megoldás területvédelemre. Gyalogság ellen nagyon vacakul működik, kell mellé a sorozatlövős verzió is (tauknál nem, de nekik amúgy sincs ágyújuk, csak őrposztjuk). Jobb ha vegyesen hagyod ott a terepet, maximálisra fejlesztett őrposztokkal. Esetleg úgy rakod le a védelmi épületeket, hogy jól beszorítsd az ellenfelet és ne maradjon neki nagy mozgástere. Így hamar le lehet győzni mindegyik gépi ellenséget.
  • j0nNyKa
    Map:

Team:

Hero:
  • j0nNyKa
    hardon vagy tuleled az 1. 3 percet, es akkor kb. ugyanolyan, mint normalon, vagy nem eled tul, es kezdheted ujra
    hardon LEHETETLEN szamomra elfoglalni azt a teruletet, ahol az orkok epuleteit kell lezuzni.. egyszeruen... lehetetlen
  • Blasta
    "Csak a két könyebbel vittem végig majdnem mindenkivel a játékot."

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    megszállott, időmilliomos :D
  • Blasta
    Én mostmár minden elfoglalok, és minden helyre II-es ágyútornyot építek, úgy hagyom ott a terepet, mert számít a dolog, ha betámadnak.
    A favorit egységeket akkor kapod meg, ha elfoglalsz minél több területet és minél több csatát megnyersz. Az én commenderem már elég tápos. Egyelőre úgy néz ki, nem nagyon tudok mit csinálni, mert a Necronok lealáztak mindenkit (én csak a birodalmi gárdába botlottam bele és őket gyepáltam szét, illetve 1-2 pályán még az Eldákkal is volt egy-egy fight), de mostmár csak a Necronok az egyetlen ellenség, de bazi erősek. Néha betámadnak, de akkor simán visszaverem őket, mivel már kiépített bázisom van, sok egységgel és lóvéval.
    De ha én támadok be valahova, amit pedig muszáj lesz, akkor viszont azok vernek vissza nagyon durván, szóval nem tudom innen hogyan tovább.
    Mutatom a commanderem meg a térképet:

• SaGa Jr
    Alapvetően a játék egy térkép alapú stratégia. Mindenki fő seregét (amivel támadhat) egy model jelképez. Ezzel mozogsz. Ahogy lassan foglalgatod el az új területeket, szert tehetsz honour guard egységekre. Ezeket egyszer kell megvenni és ha nem pusztulnak el egy csatában, akkor mennek mindig a főnökkel a következőbe, azaz mint fejlett, többet bíró alapegységek jelentkeznek amikor kezdődik egy harc.
    Ilyen egységeket venni támadás előtt tudsz, mikor bejön a támadást mutató képernyő. Ekkor bal oldalon ott lesznek kiválaszthatóan az esetleges ilyen egységek. Ezeket a stratégiai térképen szerzett pontokból veszed meg, nem a harc közbeni energy/requisition pontokból.

Minden nem főbázis pályán a cél, hogy kinyírd az ellenfél összes főhadiszállását mielőtt az kinyírná a tiédet. Ha egy területet megszereztél, oda erősítést tehetsz, így amikor támadás éri azt a területet, a megvett egységek alapból ott lesznek. Az elfoglalt terültet olyan állapotban kapod vissza, ahogy ott hagytad. Azaz ami pontokat elfoglaltál és ami épületeket felhúztál, az mind ott lesz neked kezdéskor. Kivéve, ha olyan helyen lenne az épület ahová a gépi ellenfelet lepakolja aprogram. Ezen a területen lévő épületek eltűnnek.

A főhadiszállások esetében meg konkrétan meg van adva az elérendő cél. Általában letakarítani mindent és mindenkit a térképről.

Minél jobban haladsz előre a harcban, annál több előnyre lehet még szert tenni. Ezek wargear formában jelentkeznek, amikkel a főnöködet szerelheted fel. Ezektől erősebb, gyorsabb, ellenállób, nagyobb pofonokat kiosztó, illetve detektáló lehet. Minden wargear egyszer szerezhető meg, mint ahogy minden wargear szerzést biztosító leehtőség is csupán egyszer érhető el. Ilyen lehetőségek az 1,5,15 elfoglalt terület, 1-3-5 megvédett terület, 3:1 arányú győzelem, 3 kinyírt ellenséges faj, 2000 illetve 5000 kill. Ezekről tájékoztatást kaphatsz a stratégiai térképen a commander ikonra bökve. Itt megnézhetőek az eredményeid, visszanézhetőek a győzelmi bejátszások szöveges részei, megtekinthetőek a wargear-ek, és megvehetőek a honour egységek ha netán elhullottak volna.

Fontos, hogy mindig nézzük meg milyen területet akarunk betámadni. A területen lévő szám jelzi a helyi bázisok és ott lévő egységek erősségét. Ha van ott honour guard egységekből valamennyi, azt is kijelzi a gép ha rábök az ember az adott területre. Ilyen egységek viszont kizárólag csak a fő seregben vannak (azaz ahol az adott faj főbossa ácsorog).

AMikor minket támad a gép, akkor is látható, hogy mekkora a mi erőnk, és mekkorával támad ő maga. Ha nagyon sokkal jobbak vagyunk mi, akkor akár a gépre is bízhatjuk a harcot. Ilyenkor szinte mindig megnyeri nekünk. Ha azonban a gépi támadó jóval erősebb, akkor az ember végezze el maga a harcot, ne bízza a gépre, mert bukja a területe, vele együtt az onnaj érkező honour unitot és a terület által termelt pontokat.

Alapvetően 3 területtípus van a játékban. Sima (ez csak pontokat termel, illetve honour unitot biztosít ha már miénk a terület és megvesszük onnan), főbázis (iszonyat erősen védett, azonnal dúrván támadó gépi ellenfél, akit ha legyőzünk, az adott faj végleg kiírtódik és nem lépked többet), speciális terület. Ez utóbbi extrákat adhat ha miénk a terep. Például az egyik ilyen extra, hogy két lépést tehet a fő seregünk egy helyett. Vagy a fő bázisok kivételével akármelyik területet támadhatjuk, nem kell mellette lenni vagy közvetlen érintkezésben tartózkodni a területtel. De ide tartozik a megnövelt kezdő requisition készletet biztosító lehetőség, a bázisvásárlást adó opció (támadáskor nem csak honour csapatokat, de bizonyos alap épületeket eleve megvehet az ember), nagyobb CAP mennyiség amiből csapatokat vehetünk a harcok alatt, stb.

Ezen pályák mindegyike valamiben gyökeresen eltér a többitől. Nem egyszerű bázisépítésesdi és ellenfél lezúzósdi. Van ahol a lehető legygyorsabban (időre) le kell darálni egy ellenségből megadott létszámot, vagy össze kell gyűjteni elmászkált szervitorokat, netán bázis nélkül egy erős alapsereggel kiírtani az ellenséget avagy megadott alapanyagmennyiséget begyűjteni időre, stb.

Easy fokozaton az egész játék nem kihívás. Senkivel, senki ellen. Egyszerű sétagalopp, gyakorlatilag tippeket sem igényel. Menni kell előre és gyilkolni.

Normál fokozat már tartalma kihívásokat, de odafigyelve a lépéseinkre nem okozhat problémát. Jól kell gazdálkodni a területekkel, megtervezni merre megyünk, milyen sorrendben számoljuk fel az ellenfeleinket. Itt már nagyon fontos milyen sorrendben gyűjtjük be a speckó dolgokat és a honour unitokat.

Hard fokozatot még nem próbáltam. Csak a két könyebbel vittem végig majdnem mindenkivel a játékot.

Egy általános tipp így a végére: Nagyon nagy figyelmet kell fordítani a hősünk megfelelő fejlesztésére. Ha lehet, elsőként a detektáló wargeart vegyük fel (ha van ilyenje), mert sok és erős stealth unit van a játékban, amiket nem vennénk észre így. Saját csapatok között pedig kevés a detektáló.
  • Maak
    Én is velük kezdtem, 1-2 pályát toltam le, de nem értem, hogy pl nekem miért nincsenek favorit egységeim.Ott ahol lépkedsz a térképen és területet kell kiválasztani, hogy mit támadj.Ez nem teljesen tiszta de majd még elmélyülök benne...belefutottam a nekrókba...nem kicsit vertek le...szal olyasmi tippem van, hogy pár részt elkell foglalni,de semmiképp sem olyat ahol áll valaki.Na ez lehet körülményesen lett leírva, de tippeket én is kérnék...ja és pl van jelentősége annak hogy pl első pályán csak simán lerombolom a főhadiszállást 2-3 szakasszal vagy végig mindent elfoglalok?
  • Blasta
    Amúgy akik a Dark Crusade kapmányát játszák (vagy játszották) azok milyen fajjal és milyen taktikával csinálják?
    Én az Űrgárdistákkal tolom most első körben, és egyelőre igyexem csak gyalogosokkal küzdeni, nem nagyon költök a járművekre. Egyelőre sztem a Terminátorok a leghatásosabbak, csak sajnos 1-1 csapatot lehet készíteni belőlük.
    Hmmm?
  • Blasta
    Tyjah
  • ollie
    Ez a lepusztult ürge Ian Watson?
  • Thanatos
    :PPP
  • Blasta
    Értem, köszi az infót! ;)
  • Blasta
    LOL