Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saint of Underworld N/Me
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Baj van a WA-val!Felrakom a Dawn Of Wart.A WA-t felrakom és az install után azt írja ki, hogy a Dawn Of War-t Patcholjam fel 1.0 és a fölötti patchhal! Hiába, 1.10-et felrakja de a tobbit nem!!!😞(((
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Winter assault végigjátszást tud-e valaki,nagyon megköszönném!Sajna ha jól látom magyarosítás még nincs.csekély angol tudásommal csak bénázok.Bármilyen segítséget elõre is köszi.
A feladat elsõként, hogy kinyírd az ork vezért a közeli ellenséges bázison (erre vannak a jó kis rangerek), de ne vegyenek észre téged az ork hadak. Majd el kell menekülni a térképen kijelölt helyszínre. Odateleportálsz egy építõvel, felhúzol vele egy kaput és áthozod rajta a csapatokat, akik miután elfoglalták a stratégiai pontot, átteleportálod az alap bázisodat ide. A többit majd szintén elmondják és leírják neked.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Segítsen valaki.A DOW winter assault-al játszok.Azthiszem a 3. küldetést kezdtem el.A lényeg,hogy ELDAR bázis van csak és itt nem tudok tovább lépni.Iszonyú mennyiségû ellen jön és nem lhet építkezni.Valaki segítsen mit tegyek aki már túljutott ezen a részen.Köszönöm
1. W40K.WA / jelszo: pontaz
2. W40K.WA2 / jelszo: pontaz
3. W40K.WA3/ jelszo: pontaz
4. w40k / jelszo: w40k
Meg mindig nagyon keves az online ember 😞
1. W40K.WA / jelszo: pontaz
2. W40K.WA2 / jelszo: pontaz
3. w40k / jelszo: w40k
Egyelore ennyi, ha talalok meg majd bovitem a listat.
És is akarok neten warhammerezni!Ha adsz egy msn-t akkor tudunk majd jáccani.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Felraktam a Hamachit. Egy gondom van, hogy nincs "szoba" kereses benne, igy nem sokra megyek vele, tud valaki esetleg allando publikus vagy privat magyar szobakat? Mellesleg 1.5 DoW mar fel van telepitve, nem tudom milyen verzioval jatszotok.
Huarc: direct ip vel lehet tolni elvileg.
Ha valakinek van kedve játszani esetleg akkor egy privi, engem érdekelne.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Gondban vasgyok, de szerintem ez nem veletlen itt... 😊
Megkoszonnem, ha valaki tudna segiteni...
Van valami gaz a video kartyammal, vagy rosszul patchelem a progit, mert a patch utan nem tudok vele jatszani, mert ossze-vissza villog a gamma. Nem ertem. Felrakom a DOW-ot, akkor meg jo. Aztan feltolom az 1.40-et, na lehet, hogy az a baj. Nem jatszottam a gammaval vagy masfel eve, es nem vagyok kepben... Talaltam a neten tobb kulonbozo verzioju patchet. 1.10, 1.20, 1.40, 1.41, 1.50. meg olyat, ami csak egyikrol patchel a masikra... Jajjjjjjjj. Szoval, talaltam ezt az 1.40 Patchet, de ez tobb mint 300 mega... Szoval amikor feltolom, utanna mar jatszhatatlan a gamma, lehet, hogy fel kellene tennem valami elozo patchet is. MEg a jatek amikor elindul azt irja ki a verzional, hogy DOW Engine 1.40, de aztan Dawn of war 1.0 build szamszamszamszam.... Szoval villog a kep, meg kilepked a jatekbol. Egyszeruen nem ertem... Valami ottlet ???? Elore is koszi. Gondoltam talan valaki volt hasonlo helyzetben. Ja eredeti gamma, szoval szo sincs crack gondrol, vagy ilyesmi...
Udvozlettel
fellegh
Koszi! Sziasztok!
Egy lusta ork.
A stance ikonok közül a kékre is lõniük kell mindenre ami lõtávolban van és látható
nemrég vittem végig az összes kampányt az 1.4 patchel szal sztem nem az a baj, kezd elõröl a pályát, egy próbát megér <#fejvakaras>#fejvakaras>
-move
-stop
-ground attack
-és egy "stance" ikon, amit lehet változtatni, de tüzet nyitni mégsem akar senki.
Van még 2 assault marine squad-om is de azok édes kevesek ahhoz, h leírtsak mindenkit. A legszebb, h néha-néha lõnek egyet-egyet a tankok,de kb 5 percenként. Nem tom mi lehet, de biztos h az 1.4-es patch is benne van.
Szal a kis színes ikonon kell kattingatni <#idiota>#idiota>
Ez így elég zavaros de remélem azért érthetõ 😊
Nem hinném, h fog tudni bárki is segíteni, de azért egy próbát megér.
Szóval megint felraktam a Dow-ot és a 4. pálya legelején, mikor egy ork bázis kell szétlõni rakétáskocsikkal egy magaslatról, elakadok, mert az Istenért sem akarnak tüzet nyitni a rakétások. Korábban már játszottam a játékkal és akkor nem volt semmi gond, bár akkor 1.0-t nyomtam, most meg 1.4-et. Ha tudna vki segíteni, nagyon megköszönném.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
TSW: Tunderke
Amúgy az árat hasraütés szerüen mondtam, nem hinném, hogy sokkal több, de együtt max 12k lehet. MM nem mérce ilyen szempontból.
(a multija szerintem nem akkora durranás)
Ezt az 1.41-es patchet 10 perce bámulom, patching in progress és semmi se történik😞
(bár nemigazán értem hogy mit kell egy ilyen játékon magyarítani, sõt azt se hogy miért nem egyszerûbb megtanulni angolul na mindegy 😊
telepítés:
1. Dawn of War
2. Wintwer Assault (ez felpatcheli 1.4-re)
3. 1.4 - 1.41 patch telepítése
4. 1.5 patch
Az 1.5-ös patch gyárilag leveszi a játékról a másolásvédelmet! <#hawaii>#hawaii>
Telepítéskor én is belefutottam ebbe az "1.10 patch nem megy fel az úristennek se" dologba. Megoldottam. Leírom hátha segítek valakinek.
Röviden : (a becsült kór ellenszere végett) a letöltõ menedzserben megadtam erre a letöltésre hogy
- ne keressen alternatívát,
- 1 szálon töltsön,
a letöltést pedig innen indítottam : http://dofw.free.fr/update/DoW-110-English.exe
A helyesen leszedett angol 1.10 patch md5 értéke (DoW-110-English.exe) : "32e1fb267ea66ed552a9b11bf30df23c"
Minden faszányos, úgy felment hogy ihaj.
Ha meg nem megy az 1.01 után, akkor nem jók a patchek. Nem azonosak (van ezekbõl is angol, meg amerikai, meg international). Azonosakat szeddj le és nem lesz gond.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Van vkinek ötlete?
Pont ezzel a GOTY Editionnal kapcsolatba lenne kérdésM,,
Tehát lényegében ez mit is takar?
Tartalmazza az új patcheket, meg plusz pályákat?