Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minden stealth unit láthatatlan marad lövésnél, nem csak a tauk stealth suitjai. Így bizony az orkok gretchinjei, tankvadász rakétásai, az eldák felderítõi, a SM felderítõk, a káosz gyalogjai közül a kultisták és a CSM gyalogok szintén maradnak detektálhatatlanok. Kivéve ha olyan eszköz vagy ellenfél közelébe mennek, aki képes detektálni a beszivárgókat. Akkor bizony mindenki számára láthatóak lesznek.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

amugy mellesleg ha ez bug akkor érinti eldarokat is meg gyk összes többi stealth unitot

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dehogynem, viszel unitot ami látja láthatatlan egységeket 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
tau gecidurva, raadasul bugos
a stealth unitjainak elvileg tamadasnal lathatova kene valnia.. na hat a nagy lofaszt, lathatatlanul lo, es NEM TUDSZ ELLENE MIT TENNI...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Blasta
A necron faj nekem nem teccik. Nagyon sok féle egység van, és nem lehet -vagy kurva nehéz- kikalkulálni mely egységeket mire érdemes gyártani, egyáltalán érdemes-e a sok lóvét rákölteni. Nekem egyelõre még mindig a Space Marines illetve a Chaos Marines a best! 😊
A TAU-t még nem néztem, csak skirmish-t játszottam ellenük, de tán azok jobbak.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Elég régóta megvan a DoW, de cska most szántam rá magam h végigvigyem a kampányt, eddig csak "azonnali csatát" játszottam.
Ez a játék valami elképesztõen überkirály, egyetlen negatívuma a 11 pálya. Most jönnek majd a kiegészítõk, de magyarítás híjján lehet kicsit várok még.

hm, erre törli hsz-t, bah 😄

nfo...
Serial: 76c0-6973-cf45-9954-b935

Helló! Azt nem tudja valaki a videókat hogy lehet lejátszani? Egyszerû AVI-k, mindegyik mellett van egy lua kiterjesztésû fájl, és nem tudom lejátszani õket. Elsõsorban az intro kellene hogy játékon kívül is le tudjam játszani.

pedig elmondja a tutorial...

Hello
ferkatam a dark crusade-t, a kampányt hogy kell játszani van az elején egy körökre osztott rész de sose tudok támadni, hogy kell elindtani

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

miért kéne?
dehogy
elszóltam magamat, ez meg nem rak fel mindent. Na jó, eltûntem.

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Opsz, leszedtem egy harmadik helyrõl, és az végre mûködik! :-D

City of Heroes: @ati a US Guardian szerveren Varju lvl 50 Def Emp/Psy; Hunyadi Jani lvl 50 Fire/Ice tank; Captain Hungary lvl 50 Scr Mart.A./Invu Champions Online: @orkati

Az a vicc, hogy ezeket tudom, és fel is raktam az 1.3-ig mindent. De az 1.4 nem megy fel... Kb. 180 Mb, nagyobb, mint a többi, és vártam vagy 40 percet, hátha csak kínlódik az elején, de nem ment. Fene vigye, mert szeretnék játszani a magyarított verzióval, az meg csak az 1.5-höz passzol :-/

LasCar16
emberek mos nekem az 1.51-es patchig van feltéve a dow+wa, most ha fel teszem a DC-t akkor ugye nem kell uninstallálni az egészet?( nem külön akarom, 3in1)

#acm

Lehet, hogy rám célzol, bár nekem nem az a bajom, amiket említettél (semmi "csak"-ot nem mondtam), hanem az, hogy eszetlen megahent az egész, és nincs normális értelemben vett kampány meg fokozatos elõrehaladás, fejlõdés. Így minden mapon ugyanazt csinálod, ami kiba unalmas. Már töröltem is.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Azért nem megy fel, mert elõbb fel kell tenni az 1.1, 1.2 és 1.3 patch-eket is. Hülye rendszer, de akkor is csak így mûködik.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Nekem a WH40K😄oW-hoz nem akar felmenni az 1.4-es patch. Elkezdi telepíteni, de aztán nem csinál semmit. Tapasztalt ilyet más is, vagy van valakinek ötlete, mihez kezdjek? Már kerestem másik helyen egy 1.4-es patch-et, de valahogy nem bízom benne, hogy az menni fog...

j0nNyKa
eleg furcsa rendszer de tenyleg igy mukodik...
aki mondta, hogy ez nem kieg, mert CSAK 2 uj faj, meg CSAK 1 kurvanagy kampany, meg CSAK kurvasok skirmish palya van benne
ize... mit is vartal tobbet ? ...

pontosan
elvielg igen

"multiplayerben letiltja az 5 korábbi fajt ha nem rakod fel a DOW-ot meg a WA-ot"

Mármint hogy te nem tudod õket választani ha a dow és a wa nincs fennt de azért ellenük nyomulhatsz ha a másik playernek fennt vannak a kiegek? <#fejvakaras>

választkaptam egy másikhelyen ...de azért koszi...
ja és boccccss ac huje kérdésért
lenne egy oan kérdésem(tudo hogy már kérdezték de az utobbi 30 uzenetet nemértettem) hogy az uj kieghez kell az alap???(ahoz hogy eltudjam inditani és játszani???)
Blasta
Most látom, hogy nem 1értelmûen fogalmaztam.
Szal arra gondoltam, hogy ha alapból fennvan a DOW és felrakom az új kieget, akkor tudok-e az összes fajjal skirmish-t nyomni-e, vagy fel kell rakjam a WA-t is.
De már megválaszoltad, kösze! 😉
Mulit nem nagyon érdekel, nincs rá idõm 😄

most az új Dark Crusade kieg. rõl volt szó
A skirmishhez nem kell semmi, az teljesen szabad... amit felraksz, és amilyen fajokat az tartalmaz azzal játszhatsz skirmisht.
A Dark Cursade esetében skirmisht ha csak magában rakod fel akkor is mind a 7 fajjal játszhatsz. Egyedül a multiplayerben letiltja az 5 korábbi fajt ha nem rakod fel a DOW-ot meg a WA-ot.
Blasta
Szal ha fennvan a DOW, akkor a WA-t is mellé kell tenni, hogy skirmish-t játszhassak? Csak a DOW nem elég?

tény de ilyen erõvel semmiylen védelem nem kéne soha csak cdkey mert az is ugyan ez a a kategória de mgése jönnek rá hogy felesleges
evvan :/

De ha valaki felrakja a másik 2 játékrészt akkor is fogad egy ablak indításnál hogy írd be a cd kulcsát a DOW-nek meg a WA-nak... most ez miert nem lenne elég nekik hogy ha megvan a másik 2 játék. Elég lenne a cdkulcsal aktiválni a többi fajt és kész.
Warezt ezzel a cdzéssel ugyse tudják kiszûrni, mert már nincs is cd-védelem rajta. Ezzel csak mindenkit szivatnak, beleértve azt is aki megvette.
jó kérdés :/gondolom mert reg-et tényleg túl egyszerû átvariálni egyszere 3 lemezt emg nem cdcheckelhet... :/

van benne tartalom rendesen...
én amire kiakadtam hogy szopatja az embert, hogyha multiban akarsz játszani a másik 5 fajjal akkor fel kell rakni a dow-t, és a dow wa-t. Próbáltam berakni csak a registry bejegyzésüket de azt is leelenõrzi hogy tényleg a lemezen van e.
Hogy mia francnak kell ilyennel szivatni az embert hogy felrakjon ezért 10 gigát tök feleslegesen.
a mappack két új fajjal szvsz bõven sok..., sok kieg még enyit se tartalmaz 😄

Blasta
Ehhh.
Én valszeg ma fogom csekkolni, még bizakodok

Uhh, hát, sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de ez a kieg. egy rakás szar lett. Pedig imádom a WH40K világot, a Dawn of War a mai napig az egyik kedvenc RTS-em, sõt, még a WA is tetszett, de ez... Puszta megahent az egész, semmi taktika nem kell hozzá, csak minél több egység. Ennek így mi értelme? Nagyon elcseszték, semmi hangulat, semmi történet, csak 25 provincia, amiket meg kell hódítani. Magyarán ez egy map-pack, küldetéslemeznek álcázva, na meg 2 új faj.

Napközben még megnézem majd a Necronokat, aztán azt hiszem, uninstall is lesz. Kár.

ok!kössz

j0nNyKa
fakk hogy ne indulna, nem is 1 mappaba telepulnek

hy! most akkor megy az alap nélkül? vagy nem?

j0nNyKa
viszont bennem felmerul az a kerdes, hogy kevesebb lesz-e valamilyen szinten a jatek, hogyha csak az alapjatekra teszem fel; annal, hogyha felrakom ra a winter kieget, es ugy ezt...
3 perc es kiderul

Blasta
Zsír

ok!kössz,ez nagy megkönyebülés😊géigényt tudtok?

hehe oka nem vételeztem szemügyre a dolgot eddig😛

Önmagában is játszható.
Vagyis az alap nélkül is meg.

Csak halkan, mert ez illegális...

vagyis az alap nélkül megy?

hy! ez most kieg? vagy nem?

j0nNyKa
lenyegeben nem errol ugattak az emberek az utobbi 100 hszben 😄
nem ideznek, olvass vissza

go away

szerintem meg LOL

Szerintem ez 1 gyerekes játék gagyi graffal!!

jaja kijött akinek lejött majd valami véleményt mondhatna😊 ja meg kell ehhez az alap vagy standalone?