3478
-
#2638 Az egyik pályán a Tau oldalon megpróbáltam a kroot féle egységeket fejleszteni. Jól meg is szívtam, a járművek sokkal többet érnek, mint a szerencsétlen kroot népség... Az a t-rex kinézetű Gigant valami is csak téblábol, nem sok vizet zavar támadásnál.
Egyébként mivel lehet detektálni a láthatatlan egységeket? -
VGQ #2637 azért az poén necronnál..kitámdsz full alapkatona sereggel megöleted mindet 1 helyen, legyártasz egy ujabb adagot a hössel bemész az elöbbi mészárlás közepébe és ressurect artifact..bumm másfélszer annyi embered lesz mint amennyi lehet..tesztelve, igy nyertem meg egy pályát ahol tul erös volt az ellenfél védelme,kicsaltam mindet támadásra aztán az üres bázist széjjelvertem a ressurectelt emberekkel..
de attol még mindig hányadék egy nép..:) -
#2636 na oke h kell olyan egyseg, ami latja a stealth unitot, de konyorgom
mire rajossz hogy lathatatlan valamik olik a bazisod, mar nincs bazisod
probaltal mar tauval full fejlett stealth unitbol bekuldeni mondjuk 6ot 1 bazis kozepere ?
~15 mp es nincs bazis
nem, nem overpowered tenyleg -
#2635 A TAU nekem is nagyon bejön, sokkal átláthatóbb, jobban felépített nép mint a Necron. A TAU-nak van egy iszonyat jó épületbontó, lépegetős egysége, sajna a nevük nem ugrik be. 3-at kapunk egyszerre és át lehet őket kapcsolni ostrom módba. Na azután 3-4 lövés kell 1-1 közepesebb épületnek. Ráadásul a lőtávjuk is hatalmas, igaz nem látnak messzire, de ha "megfested" egy másik egységgel (pl. stealth unitokkal) akkor az elég egyoldalú csata lesz :DDDD -
VGQ #2634 valaki elmondaná nekem,hogy hogy a fenébe nyerhetnek a birodalmi katonák a kampányban ha nem csinálok semmit??
lehet én vagyok a béne,de sztem az egy iszonyat gázos nép..játszhatatlan annyira bénák az egységeik..
a Tau föember nagyon tetszik,a legjobb gyilkologép a játékban sztem.kb 20 támadoharcot meg 3 védekezést nyomtam mmialatt kész lett a kampány és megölt több mint 7000 egységet..ellenben az ürgárdistákkal a 4. mapon még csak 400 killem van..mondjuk lehet azért mert itt egy kicsit jobban sietek.
elég uncsi igy hogy nincs diplomácia a játékban.
necron meg furi nép..még szoknom kell.de télleg az alapember a legerösebb zuzos formában.max létszámnál kb 10-12 sorozat 1 föház. -
#2633 Elméletileg itt is megmutatja a turret. -
#2632 Az eddigi RTS-ekben az őrtornyok mind megmutatták az ilyen 1ségeket, de itt ez nem megy. Ez vajh direkt van? -
#2631 Huhhh, zsír, kösz a kis beszámolót ;) -
Thanatos #2630 izé...., pont ezt irtam énis... -
SaGa Jr #2629 Konkrétan a necronnál az alap warrior a legjobb. Miután mindkét fejlesztését megkapta mocskosul dúrva lesz. Emellett ugye ingyen gyártható és teleportálható a necron épületekhez
Az immortal kimondottan tank és épületromboló, de a fejlesztett és nagyobb létszámú warriorokkal jobban jársz.
A pariah limitált egység és nagyon jó az ellenfél felszecskázásában.
A másik teleportálható necron gyalog a flayed one. Közelharcban nagyon kemény, de lassú a mozgás terén.
Gépeknél ott vannak a destroyerek és a heavy destroyerek. Az előbbi gyalogság, az utóbbi gépek és épületek ellen van.
A destroyer lord az ellenfél járművei felett képes átvenni az irányítást ami hasznos tulajdonság, de ő maga nem túl erős.
A tomb spider elsősorban support egység. Begyűjti a lelőtt saját egységeket és újakat kreál belőlük. De ha van lord egy resurrection orbbal, azzal többre mehet az ember. A pók másik előnye, hogy kis swarmokat képes gyártani a saját Hp-ja kárára. Ha ven mellette egy javító egységünk, akkor elég sok ilyen kis swarmot létrehozhatunk, amik seperc alatt lebontanak épületeket és járműveket, de gyalogság feltartására is jók.
A wraith esetében nem emlékszem pontosan most gyalogos vagy jármű-e, de ez az egyetlen detektáló gyors mozgású egység. Én speciel nem használtam, mert ott volt a lord aki detektálgatot és így lehetett alázni az ellenfeleket lefelé. -
SaGa Jr #2628 Minden stealth unit láthatatlan marad lövésnél, nem csak a tauk stealth suitjai. Így bizony az orkok gretchinjei, tankvadász rakétásai, az eldák felderítői, a SM felderítők, a káosz gyalogjai közül a kultisták és a CSM gyalogok szintén maradnak detektálhatatlanok. Kivéve ha olyan eszköz vagy ellenfél közelébe mennek, aki képes detektálni a beszivárgókat. Akkor bizony mindenki számára láthatóak lesznek. -
Thanatos #2627 amugy mellesleg ha ez bug akkor érinti eldarokat is meg gyk összes többi stealth unitot -
Thanatos #2626 dehogynem, viszel unitot ami látja láthatatlan egységeket :) -
#2625 tau gecidurva, raadasul bugos
a stealth unitjainak elvileg tamadasnal lathatova kene valnia.. na hat a nagy lofaszt, lathatatlanul lo, es NEM TUDSZ ELLENE MIT TENNI... -
#2624 A necron faj nekem nem teccik. Nagyon sok féle egység van, és nem lehet -vagy kurva nehéz- kikalkulálni mely egységeket mire érdemes gyártani, egyáltalán érdemes-e a sok lóvét rákölteni. Nekem egyelőre még mindig a Space Marines illetve a Chaos Marines a best! :)
A TAU-t még nem néztem, csak skirmish-t játszottam ellenük, de tán azok jobbak. -
NiGhTM4R3 #2623 Elég régóta megvan a DoW, de cska most szántam rá magam h végigvigyem a kampányt, eddig csak "azonnali csatát" játszottam.
Ez a játék valami elképesztően überkirály, egyetlen negatívuma a 11 pálya. Most jönnek majd a kiegészítők, de magyarítás híjján lehet kicsit várok még. -
Thanatos #2622 hm, erre törli hsz-t, bah :D -
Thanatos #2621 nfo...
Serial: 76c0-6973-cf45-9954-b935 -
ashead #2620 Helló! Azt nem tudja valaki a videókat hogy lehet lejátszani? Egyszerű AVI-k, mindegyik mellett van egy lua kiterjesztésű fájl, és nem tudom lejátszani őket. Elsősorban az intro kellene hogy játékon kívül is le tudjam játszani. -
Thanatos #2619 pedig elmondja a tutorial... -
Rusy #2618 Hello
ferkatam a dark crusade-t, a kampányt hogy kell játszani van az elején egy körökre osztott rész de sose tudok támadni, hogy kell elindtani -
Petko #2617 miért kéne?
dehogy -
atiati #2616 elszóltam magamat, ez meg nem rak fel mindent. Na jó, eltűntem. -
atiati #2615 Opsz, leszedtem egy harmadik helyről, és az végre működik! :-D -
atiati #2614 Az a vicc, hogy ezeket tudom, és fel is raktam az 1.3-ig mindent. De az 1.4 nem megy fel... Kb. 180 Mb, nagyobb, mint a többi, és vártam vagy 40 percet, hátha csak kínlódik az elején, de nem ment. Fene vigye, mert szeretnék játszani a magyarított verzióval, az meg csak az 1.5-höz passzol :-/ -
#2613 emberek mos nekem az 1.51-es patchig van feltéve a dow+wa, most ha fel teszem a DC-t akkor ugye nem kell uninstallálni az egészet?( nem külön akarom, 3in1) -
GrimReaper78 #2612 Lehet, hogy rám célzol, bár nekem nem az a bajom, amiket említettél (semmi "csak"-ot nem mondtam), hanem az, hogy eszetlen megahent az egész, és nincs normális értelemben vett kampány meg fokozatos előrehaladás, fejlődés. Így minden mapon ugyanazt csinálod, ami kiba unalmas. Már töröltem is. -
GrimReaper78 #2611 Azért nem megy fel, mert előbb fel kell tenni az 1.1, 1.2 és 1.3 patch-eket is. Hülye rendszer, de akkor is csak így működik. -
atiati #2610 Nekem a WH40K:DoW-hoz nem akar felmenni az 1.4-es patch. Elkezdi telepíteni, de aztán nem csinál semmit. Tapasztalt ilyet más is, vagy van valakinek ötlete, mihez kezdjek? Már kerestem másik helyen egy 1.4-es patch-et, de valahogy nem bízom benne, hogy az menni fog... -
#2609 eleg furcsa rendszer de tenyleg igy mukodik...
aki mondta, hogy ez nem kieg, mert CSAK 2 uj faj, meg CSAK 1 kurvanagy kampany, meg CSAK kurvasok skirmish palya van benne
ize... mit is vartal tobbet ? ... -
Petko #2608 pontosan -
Thanatos #2607 elvielg igen -
haxoror #2606 "multiplayerben letiltja az 5 korábbi fajt ha nem rakod fel a DOW-ot meg a WA-ot"
Mármint hogy te nem tudod őket választani ha a dow és a wa nincs fennt de azért ellenük nyomulhatsz ha a másik playernek fennt vannak a kiegek? -
N3rg4l #2605 választkaptam egy másikhelyen ...de azért koszi...
ja és boccccss ac huje kérdésért -
N3rg4l #2604 lenne egy oan kérdésem(tudo hogy már kérdezték de az utobbi 30 uzenetet nemértettem) hogy az uj kieghez kell az alap???(ahoz hogy eltudjam inditani és játszani???) -
#2603 Most látom, hogy nem 1értelműen fogalmaztam.
Szal arra gondoltam, hogy ha alapból fennvan a DOW és felrakom az új kieget, akkor tudok-e az összes fajjal skirmish-t nyomni-e, vagy fel kell rakjam a WA-t is.
De már megválaszoltad, kösze! ;)
Mulit nem nagyon érdekel, nincs rá időm :D -
Petko #2602 most az új Dark Crusade kieg. ről volt szó
A skirmishhez nem kell semmi, az teljesen szabad... amit felraksz, és amilyen fajokat az tartalmaz azzal játszhatsz skirmisht.
A Dark Cursade esetében skirmisht ha csak magában rakod fel akkor is mind a 7 fajjal játszhatsz. Egyedül a multiplayerben letiltja az 5 korábbi fajt ha nem rakod fel a DOW-ot meg a WA-ot. -
#2601 Szal ha fennvan a DOW, akkor a WA-t is mellé kell tenni, hogy skirmish-t játszhassak? Csak a DOW nem elég? -
Thanatos #2600 tény de ilyen erővel semmiylen védelem nem kéne soha csak cdkey mert az is ugyan ez a a kategória de mgése jönnek rá hogy felesleges
evvan :/ -
Petko #2599 De ha valaki felrakja a másik 2 játékrészt akkor is fogad egy ablak indításnál hogy írd be a cd kulcsát a DOW-nek meg a WA-nak... most ez miert nem lenne elég nekik hogy ha megvan a másik 2 játék. Elég lenne a cdkulcsal aktiválni a többi fajt és kész.
Warezt ezzel a cdzéssel ugyse tudják kiszűrni, mert már nincs is cd-védelem rajta. Ezzel csak mindenkit szivatnak, beleértve azt is aki megvette.