Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi all!!!!

Valaki mondjon el nekem 2 dolgot:
1.)Hogyan lehet gémet felvenni játék közben??
2.)A felvett gémet hogy lehet lejátszani?

Elõre is köszi!!
ollie
A patcheléshez kell lennie legalább 2 giga szabad helynek.

Volt már vkinek olyan, hogy direct joinol egy játékba, elkezdõdik a meccs, aztán meghal az építõje, majd felrobban az épülete és vége? Nem tudom, mitõl lehet, pár napja még ment, most meg nem. Egyik eredeti, másik nem😞

TSW: Tunderke

Hi All!!!!

Lenne egy nagy-nagy problémám amit sehogy sem tudok megoldani.
A gond a következõ:
-Felteszem a DoW-t.
-Utána elindítom a WA-t, ami elkezdi felpatcelni a gamét.
-Miután végzett a patcheléssel elindítom a telepítést pontosabban indítanám de amint a next-re nyomok megpusztul és azt írja ki hogy "fatal error..." de semmit az okról hogy miért.

Az érdekes ebben az egészben az hogy ezt a gémet már feltettem egy másik gépre is ahol meg minden rendben volt vele.
megpróbáltam egyesével szépen felpatchelni(1.01,1.10,1.20,1.30,1.40...) hátha így tecceni fog neki de nem nyert így se.Bemountoltam daemon helyett Alcohollal az sem teccet neki...

Akkor kiszedtem a tûzfalat meg a vírusírtót is hogy hátha de nem...

Hát röviden ennyi.Ha valaki tudna segíteni NAGYON hálás lennék érte mert jó lenne tudni hogy most mi van.

Elõre is köszi!!!
Sheva
thx

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

http://s50.yousendit.com/d.aspx?id=2JFC668UVTC5935OGZKHA4OQMS

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Sheva
valaki nem tudja honnan szedhetem le az ered w40K.exe-t???<#conf>

thx

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Van valami magyar oldal a játékrol?
Olyasmi oldalra gondolok mint a www.callofduty.hu

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

hogykell átvinni a campaing 5. pályáját?? 3 k*b****** erõs ellenség van!?

egy-egy hadjárat hány pályás?
Iszonyat hangulatos játék, fõleg a "jók" hadjáratának 3. pályája(visszavonulás-kitartás) tetszett legjobban.

Sheva
hát jah kemények az beztos

én haverral 2v3(vagy 4)-ben toljuk
nehézség pedig standard vagy hard

Hat ja elég urvan csal.... de azert meg lehet verni( nekünk legalabbis sikerült, ugyan 4v4-ben)

jazzy
Ki milyen nehezsegu gep ellen jatszik ? Ma probaltuk jonnyval 2v2 insane ellen. Eszmeletlen mennyire csal a gep.

bocsi aki nem tud angolul....

na, mostmár tényleg off! 😊

Nekem tokeletesen eleg lenne FIXEN 40+ fps ebben a jatekban, de sajnos nagyobb osszecsapasoknal (1v1 2 kimaxolt sereg) is mar latvanyosan vissza tud esni teljesitmeny, kb 20 fps vagy az alá. Ez ez mar nekem zavaro... Es a jatek korantsincs "minden maxon"-ra allitva.
A többség a 40+ fpst már meg tudja szokni de azért lát különbséget a 40 és a 100 között, vannak néhányan akiknek a 60-70 is vibrál.

nem meghatározható pontosan szvsz..., megszokás kérdése... szerintem...
tv-nél 24 képkocka/mp de ott van ugye átmosodás köztük emg haosnlok...minden esetre hogy ne legyen látható akadás olyan 30-40 már bõven elég szerintem...
(mongyuk akadást nem csak az alacsony feps okozhat..., hanem az is ha nagyon ugrál..., ha egyik pillanatban 150a másikban emg csak 50 az is zavaró tud lennie :/)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tény hogy oylan a szeme a csákónak amilyen nekem sose lesz... 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
ha mar igy offolunk, mennyi is az a pontos fps ertek, ami felett mar nem erzekeljuk a novekedest?

Akkor a 90-100fpt-t is látóaknak nem kell egy ideig szemészetre menniük...!!! 😄
ott a pont 😊 teljesen emgszokás, énis ismerek olyat akinek jó már az is emg oylat is aki a 90 emg a 100 között is látja a külömbséget szemre számláló nélkül... 😛

Ugyanez a gépem csak nekem 2500+ és minden high-on okés csak ha sok hulla van akkor szaggat egy nagyonkicsit de ez a procim miatt lehet.

j0nNyKa
de hallottam, es mivel a magyar ragozo nyelv, ezert ez ipari baromsag.

bladew: kosz

Eroforrast csal maganak mar a hard is. Meg nehezebb fokozaton elofurdult, h egy ork bazis kozepen fedezekbol irtottam az epuleteket (tier1) mikozben folyamatosan hozta az utanpotlast + fel techelt, es vegul megvert...
ez saját tapasztalat, nem a tv-t vettem alapul, arról meg nem tehetek, hogy azt már folyamatosnak látom...😊
elgépelés..., sorry érte :/ kcisit sokat gépelek el, ha nagyon ráérek kijavitom ha nem nem, de azért anyira vészes szvsz nem szokott lenni..., ráadásul nem hallotad hogy ha elsõ és ucso betû megegyezik akkor a "belsejét" akkor is érthetõ marad 😄DDD

j0nNyKa
azcsodas, hogy ami nalad "nemt dutak", ahoz valami kodfejto kell, aki rajon, hogy az valojaban "nem tudtak", a "szerecsetlennek" az 1n, az "a jol" 2 szo, stb.

ok, tehat csal... hogy csal pontosan ?

micsodás???? 😄

igen csal..., ai-t nemt dutak szerencsétlennek irni igy ajól bevált agyontáplós modszer van... 😄

j0nNyKa
amugy te diszgrafias vagy? 😄

tapossatok ha hulyeseget kerdezek, de a gep hard fokozat felett csal valamifelekeppen?

hát norton felejtõs azért erõsen... 😊

Akkor nem tudom, mi lehet a gebasz. Esetleg egy restart? 😛

Az sok mindent megold 😉

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Szerencsére az áltad említettek közül semmivel se rendelkezem ad-aware, spyboot és norton szerint. Meg minden más is jól megy...de azért köszönöm segítõ szándékú hozzászólásod.

nvidia driverekel is akvarás? hm az érdekes lenne bár már láttunk ilyet 😄 bár szvsz msotanában nvidia driverek elég stabilak nem? vagy csak én vagyok félreinformálva? 😄

hát pont nem 😄
24 fps-ben 8nem ekverni a tv másodpercenkénti képkockáival) még bõven nem "szaggatásmentes" 😊

nema készülékben csak a dirver-game kölcsönhatásban... 😄
én szvsz msot inkább várok új patchet és/vagy catalystot..., anyira azért nem jó hogy 10 fps-el játszak... (most kövezetek meg de ha nem az lenne a világa ami vagy ha lenne bármilyen érdemleges rts mostanában (earth 2160 nekem anyir anem jött be) akor fel se tünt volna szagatás nmert nem foglalkoztam volna vele annyit 😄, nekem tulképp a pontfoglalósdi ami bejön benne a többi max erõs közepes :/)

ha midnen más javult/gyorsabb lett etc, csak ez nem akkor tényleg biztos atiék baxtal elv alamit, bár nézõpont kérdése 😄

visszavonva, alulról ovlasás sux 😄

milyen drivert hazsnálsz?

Aha. És hány millió spyware/malware/vírus/egyéb lószar van fenn, ami visszafogja a gépet?

Nálam 1800+ AMD, 1GB 400Mhz RAM és GF FX 5900XT, minden max-on, tökéletes.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ollie
Kösz skacok, akkor asszem majd felmegy az 5.6-os cat.

vazzeeee......ekkora gépen, ilyen videokártyával beszaggat??????????? tuti valami driver gond!!
Nálam is eléggé be tud szaggatni, pedig már több low van, mint middle. 2800+xp, 1 gb ram, 6600GT-vel😞

j0nNyKa
jaj, szoval tokeletesen fut, ugy mint az alapjatek, minden maxon

j0nNyKa
nekem is kozepkategorias gepem van, 5.2es catalysttel

szeggatásmentes=24 vagy a feletti fps-t értek! így már ok? 😊
Háát, ha driver-cserére nem vagy képes, akkor játssz úgy, hogy szaggat 😛

Mint láthatod, nem én vagyok az egyedüli, akinek (alsó-?)középkategóriás gépen is kifogástalanul fut, ergo "a hiba az ön készülékében van"...

Mindig meg tudok lepodni egyes embereknek mit jelent a szaggatasmentes jatek<#bee1>
nekme meg 5.1 catalystom van 😛 es tok jo 😊

May the force serve you well!