Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

Kérdésem a kövi lenne..

Letöltöttem ezt a verziot,mert a régi elcseszödött(crc hibát ir,pedig 3x telepitettem elötte rola)
PC - Warhammer 40000 Dawn Of War 3CDs
Na most ehez kellene egy kod ami elvileg ugy müxik,hogy van egy link amit megadnak és ott kellene irnia..a poén az hogy a link amit adnak nem megy..szal ha valaki esetleg tudja a kodot hozzá baromira megörülnék neki.

HELP<#falbav>játszani akarok a Winterrel már!!!

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Sheva
thx
Ogrym Squad Rulzzzzik

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

j0nNyKa
viszont nagyon nehezen tornek, es gyorsan regeneralodnak, azert ezt tegyuk hozza

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Igen ,csak úgy , de ezt írja is a ajáték , igaz angolul.

Sheva
az imperial guardnál a jármûveknek csak úgy lehet helyet csinálni ha újabb és újabb gyárat építek? :S

De a berzerkereknek nincs morálja! A vegjtekban a termik pedig igen csak hajlamosak megtorni😞
Az csak azért nem jó meghatározás, mert nem repülnek...

Amúgy a single kampányban minden egység (a játékos oldaláról) sokkal erõsebbnek tûnt, mint skirmish-ben, pedig ugyanazon a nehézségi fokozaton játszottam. Most akkor hogy van ez? <#wilting>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

j0nNyKa
talan fejlesztett raptorsquadnak mondanam

j0nNyKa
hat en neztem a chaos uj egyseget, valami terminator-szeru, csak sokkal sokkal gyengebb

Hmuda
Csak az ûrgárdistákat néztem, ott volt egy káplán, de nem engedte szakaszhoz csatolni. Pedig nagyon jó tulajdonságai vannak, de ha külön kell bénázni vele, akkor valahogy nem igazán érzek ingerenciát, hogy legyártsam.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

j0nNyKa
kar h multiban -0% eselyed van eljutni a "baszott nagy tank"-ig, meg minek legyen az orknak 2 bazisa ? 😄

egyebkent valoban frankos lett a kieg, tetszik az eldak hozzaallasa a dolgokhoz a kampanyban...

uj unitokrol velemenyek?(nem ig, hanem 1-1 uj unit a tobbi fajnal)

Sheva
nagyon tetszik a gamma ma szedtem le én is <#eljen>
az Imperial Guardokhoz csak gratulálni tudok nekem nagyon tetszenek fõleg a baszott nagy tankjuk <#smile> ---> 10000-es élet, 3 gépágyú, 2 lézer és egy baszott nagy ágyú még a tetején kicsit odafuck ---> két orkbázist simán kinyír <#smile>

egyszóval nagyon tetszik a gamma

Nem tudom, a Káosznál vmi bug lehet, mert elfoglaltam a Critical Location-t, erre azt írja az objectives-ben, hogy failed. Aztán meg kilövöm a konvojt, és nem sokkal késõbb mission failure... köszi.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Te mirõl beszélsz?A 4. pályán mindkét félnél az elején ki kell választani hogy melyik fajjal akarod nyomni,és akivel itt nyersz,az megy át a következõ pályára.Nem kell itt össze-vissza váltogatni,az elején kiválaszotd amelyik neked szimpatikus és játszol.
Az más kérdés hogy akármikor átválthatsz,egyátalán nem szükséges.
A módszerben annyi a szépséghiba hogy ez elég spórolósnak tûnik a készitõk részérõl,ugyanis igy egy pályával kevesebbet kellett elkésziteniük..😊

Változatlanul fenntartom, hogy a 4. küldetés egy nagy marhaság. A Káosz oldalról ugyanúgy, mint a Rend oldaláról volt... Túlságosan behatárolja az embert, rá akar erõltetni egy olyan játékstílust, ami nem feltétlenül szimpatikus.

A többi pálya/küldi viszont klassz.

jaja 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
oh igaz, keverem.. lenyeg h siman megy 😛

Ehh, "kissé" rövid lett a szingli kampány... de azért jó. Még ma este nekivágok a Káosz oldalról is <#guluszem1>

izé, milyen img fileról beszélsz te? ez a verzió ami eddig van bwclone..., tehát a *.bwt -t kell mointolni... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

j0nNyKa
hozzateszem nem kell megijedni az 1es cd formatumatol, legujabb daemon tokeletesen elbir vele, csakhat az img filet kell mountolni, masikat nem is lehet...

mellesleg amien jonak tunik az ig, 2v2-ben (2ig vs 2 sm) teljesen megmutatkozik, hogy meg mindig space marine rulz van :\

nna, mivel látom h mindenki különbözõ képpen írja le, h hogyan sikerült neki az install, ezért én is leírom... 😄

1. DoW fel, SEMMI CRACK
2. Winter Assault setup elindít, ha nincs autorun akkor- "WinterAssaultUpdater.exe", elkezdi patchelni a gamét (20-30p)
3. utána szépen feltelepszik és mehet is a game 😄
Nekem fel kellet: Sorban felraktam az összes patchet. A játékot is újra raktam mert az 1.10-ás patch csak így ment fel. Szóval fel raktam patcheket 1.40-ig, cracket nem, feltettem WA-t , alcohollal mountoltam és simán megy.
DE van egy érdekes gondom, ha birodalmi õrséggel játszok skirmishben belassul a gép. Máskor nem. Ez mitõl lehet? Volt másnak is ilyen?

Tomalak
Nálam le kellet cserélni az alapverzió crackelt exe jét az eredetire ami az elsõ cd tömörített cuccában van és akkor ment minden magától.
Lord AnonymouS
Nekem a Wa felpeccselte, amikor felraktam.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

A DoWot akkor most fel kell pecsselni elõtte vagy nem?

Lord AnonymouS
Én felraktam a DoWot, rögtön utána rá a Winter Assaultot, rányomtam az indítófilera és ment, semmi crack nem kellett, nuku. Daemonnal raktam fel mind2õt.

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

eredeti cd-t ker...

Saint of Underworld N/Me

j0nNyKa
egyszeruen bemountolod es indul.

aaaaaaaaaaaaaaah valaki segitsen mar megorulok lassan , nem tom hogy lehet elinditani ezt a xart 😊

Saint of Underworld N/Me

inkább leirhatnád hogy hogyan inditottad el 😊

Saint of Underworld N/Me

Tomalak
Hi,

az lenne a kérdésem hogy a winter assaultban hogyan lehet Fire Prismt venni lehet tévesen irom a nevét de az az ottani uccsó "tank". Az a feltétele hogy Annihilate the Enemy de ezt így ebben a formában nem értem.
sziasztok!

megtudjatok nekem mondani , hogy merre talalok nocd crackot a winter assaulthoz? megprobaltam mindenfele modszerrel felinstallalni , de mindig erdeti cd-t ker , valaki tud segiteni?

Saint of Underworld N/Me

hmm az ig nagyon taposnak tunik elsore a vararzsloikkal meg tankjaikkal

May the force serve you well!

j0nNyKa
Valaki leirna, hogy pontosan mit kell csinalni, hogy ez a clonecds verzio elinduljon? Van 1 legujabb alcoholom, es 1 legujabb daemonom fent.

Bakker a negyedik küldetést meg tudta valaki csinálni? Engem most k**t fel agyilag...

*** SPOILER ***

Mi a francért MUSZÁJ váltogatni a két faj között? Ekkora baromságot...

Huh rá is jottem😊 Virtual CD hide proginak nem szabad mennie...
Nem tudja vki mit lehet kezdeni a Security Module cannot activated hibauzenettel? Az info csak azt irja, h mountoljam be, de pl ha nincs bemountolva semmi, akkor is ezt irja ki, nem pl azt h rakjam be az eredeti lemezt.

Vki tud help??
EMBEREK!!!!! hát ez lol, van egy olyan rész, h az eldar ok segítségével be kell törni egy kaput. simán megy, betöri, és mikor átvált a kép ingame video-ra ezt írja ki: FATAL SCAR ERROR EXEFILE PAUSED..... és befagy a francba...PLZ HELP !!!!!!!!!!! iszonyat felb@szott😄😄DD
Sheva
kiváncsi leszek warezon mikor lesz fönnt

Valaki nem tudna nekem adni Winter Assaulthoz cd kulcsot????
LOL. Nem. Mellesleg az enyém PS 2.0-kompatibilis.

A hivatalos fórumokat olvasgatva NAGYON úgy tûnik, hogy nincs killcam <#szomoru1>

nem lehet hogy vga fügõ a slow motion camera teszemaszt pixel shader2 m kell esetleg

ALien

Na, elsõ benyomás (az elsõ pálya után) röviden: ÁLLAT!!!!!!!!!!!!

Bõvebben 😄 : ugyanaz a csúcs hangulat, mint az alapjáténál volt, roppant sok kis apró, de iszonyatosan eltalált animáció/apróság, amitõl fetrengtem (pl. az Orgék, hát azok készen vannak). Talán még a grafikán is javítottak, pedig az eddig is elképesztõ volt. Az biztos, hogy a tûz valami elképesztõen néz ki (Hellhoundok).

Amennyire fanyalogtam az Imperial Guardtól, annyira bejönnek. Nagyon jól el van találva eddig az egész. Azt mondom, mindenkinek kötelezõ, aki szereti az alapjátékot!

Biztos, hogy van slow motion camera? Én sem tudtam még bekapcsolni... Mindjárt utánanézek a readme-ben meg a hivatalos fórumokon.

Hmuda
Valaki rájött már, hogy mivel lehet bekapcsolni a slow-motiont? A trailer alapján jó kis funkció (fõleg ha a commander squad közelharcba keveredik 😄).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

vagy ki kell irni cd re
??,

ALien

na szoval a sima 1.0 ás ra fel kel rakni a kiegészit öt vagy az 1.40 ás ra kell és akoor müködik

ALien

Komolyra ferdítve a szót: próbáld meg úgy, hogy semmit nem buherálsz, se a registry-ben, sem máshol. Én csak natúr elindítottam, és megy.

MrDevil
Akinek fönt van az új ati driver annak nem akadozik???

Ez azért van, mert alacsonyra állítottad torrentben a feltöltési sebességed vagy már nem is seedelsz, ergo nekem is lassan jön lefelé.

😄

Nem értem miert nem indul el nekem ... Megcsináltam regeditet , van unhidden fent.Beálitpttam a daemonnal az emulaciot , de nem indul 😞
Azzt irja , hogy A required security module can not be activated. This program can not be executed.

valami ötlet ?