3478
-
HUaRC #2518 Idokozben talaltam 3 warhammer szobat Hamachin, egy a baj, senki sem online -.- Pedig van vagy 30-40 ember fent :P Kozze is tennem gyorsan a "szobak" nevet:
1. W40K.WA / jelszo: pontaz
2. W40K.WA2 / jelszo: pontaz
3. w40k / jelszo: w40k
Egyelore ennyi, ha talalok meg majd bovitem a listat. -
#2517 Hy huarc!
És is akarok neten warhammerezni!Ha adsz egy msn-t akkor tudunk majd jáccani. -
HUaRC #2516 Udv!
Felraktam a Hamachit. Egy gondom van, hogy nincs "szoba" kereses benne, igy nem sokra megyek vele, tud valaki esetleg allando publikus vagy privat magyar szobakat? Mellesleg 1.5 DoW mar fel van telepitve, nem tudom milyen verzioval jatszotok. -
#2515 Fellegh:Ha nem lehet rátenni a patchet akkor kiírja, az hogy 1.0 buildet ir nem baj. Próbáld állitani a beállításokat főleg a vonalsimítást nézd meg..futtasd ujra a grafikai beállitó progit, ott van az ikonja mellett a start menüben.
Huarc: direct ip vel lehet tolni elvileg.
Ha valakinek van kedve játszani esetleg akkor egy privi, engem érdekelne.
-
fellegh #2514 Szevasztok.
Gondban vasgyok, de szerintem ez nem veletlen itt... :)
Megkoszonnem, ha valaki tudna segiteni...
Van valami gaz a video kartyammal, vagy rosszul patchelem a progit, mert a patch utan nem tudok vele jatszani, mert ossze-vissza villog a gamma. Nem ertem. Felrakom a DOW-ot, akkor meg jo. Aztan feltolom az 1.40-et, na lehet, hogy az a baj. Nem jatszottam a gammaval vagy masfel eve, es nem vagyok kepben... Talaltam a neten tobb kulonbozo verzioju patchet. 1.10, 1.20, 1.40, 1.41, 1.50. meg olyat, ami csak egyikrol patchel a masikra... Jajjjjjjjj. Szoval, talaltam ezt az 1.40 Patchet, de ez tobb mint 300 mega... Szoval amikor feltolom, utanna mar jatszhatatlan a gamma, lehet, hogy fel kellene tennem valami elozo patchet is. MEg a jatek amikor elindul azt irja ki a verzional, hogy DOW Engine 1.40, de aztan Dawn of war 1.0 build szamszamszamszam.... Szoval villog a kep, meg kilepked a jatekbol. Egyszeruen nem ertem... Valami ottlet ???? Elore is koszi. Gondoltam talan valaki volt hasonlo helyzetben. Ja eredeti gamma, szoval szo sincs crack gondrol, vagy ilyesmi...
Udvozlettel
fellegh
-
HUaRC #2513 Sziasztok, egy gyors kerdes, mert a egy lusta dog vagyok, es nem akarok most visszaolvasni: Kell eredeti WAR40K a multihoz, vagy van tort server, vagy valamilyen ASE program hozza? Ha igen akkor mar huzom is lefele.
Koszi! Sziasztok!
Egy lusta ork. -
#2512 én már vagy 5x megpróbáltam... -
Vladis #2511 Kössz a tippeket... A végén csak elkezdtek tüzelni valahogy, bár fogalmam sincs hogy mitől... -
#2510 nekem is ez a probléma, tuti programhiba -
haxoror #2509 naszóval a stance-t állítsd kékre vagy sárgára, ha úgy nem működik (pedig kellene!) akkor sry más ötletem nincs :( -
haxoror #2508 ground attakra lőniük kell a megadott célra még akkor is ha nem látszik a cél (nálam működött)
A stance ikonok közül a kékre is lőniük kell mindenre ami lőtávolban van és látható
nemrég vittem végig az összes kampányt az 1.4 patchel szal sztem nem az a baj, kezd előröl a pályát, egy próbát megér -
Vladis #2507 A whirlwindekre kattintva ezek jelennek meg:
-move
-stop
-ground attack
-és egy "stance" ikon, amit lehet változtatni, de tüzet nyitni mégsem akar senki.
Van még 2 assault marine squad-om is de azok édes kevesek ahhoz, h leírtsak mindenkit. A legszebb, h néha-néha lőnek egyet-egyet a tankok,de kb 5 percenként. Nem tom mi lehet, de biztos h az 1.4-es patch is benne van. -
haxoror #2506 Na szóval alapból a viselkedésük arra van állítva hogy ne nyissanak tüzet, azt kell átállítani -
haxoror #2505 Asszem át kell állítani a whirlwindek(?) viselkedését a sárgára.
Szal a kis színes ikonon kell kattingatni
Ez így elég zavaros de remélem azért érthető :) -
Vladis #2504 Hi!
Nem hinném, h fog tudni bárki is segíteni, de azért egy próbát megér.
Szóval megint felraktam a Dow-ot és a 4. pálya legelején, mikor egy ork bázis kell szétlőni rakétáskocsikkal egy magaslatról, elakadok, mert az Istenért sem akarnak tüzet nyitni a rakétások. Korábban már játszottam a játékkal és akkor nem volt semmi gond, bár akkor 1.0-t nyomtam, most meg 1.4-et. Ha tudna vki segíteni, nagyon megköszönném. -
lammaer #2503 Hinnye, de jó hogy van a fórum, már megyek is megvenni az új könyvet :))) -
Blave #2502 Valaki nem tud jönni jáccani? MSN:[email protected] -
#2501 Aham lehet ez rémlett fel. Csak arról tudtam, hogy van egy magyar oldal, és ők vettek egy csomót, amikor már nem lehetett kapni, és tőlük lehetett megvenni, csak már rég elfogyott. -
Orgi #2500 Végülis igazad volt, bár nem lehet sehol se kapni, viszont 6k a Gold edition (alap+kieg) az Amazonról rendelve, postával együtt. -
#2499 Pedig én nagyon jókat toltam. (Hamachin, de ez titok.)
Amúgy az árat hasraütés szerüen mondtam, nem hinném, hogy sokkal több, de együtt max 12k lehet. MM nem mérce ilyen szempontból. -
Orgi #2498 Mindig mikor megjelenik egy új WH40k könyv felbuzog benned a játékkedv és tegnap fejeztem be a Nekropoliszt:) -
haxoror #2497 Szerintem várd meg az új kieget akkor biztos lesz 3-az-egyben akció
(a multija szerintem nem akkora durranás) -
Orgi #2496 Nem ezért, de megvenném a játékot. Sajnos viszont nem 6k a kettő együtt (ha igen mondd hogy hol és rohanok), én utoljára 1 hónapja láttam csak a kieget MM-ban 12k-ért! -
#2495 Ez aztán a mentalitás, talán 6k lehet a kettő eggyüt, mindjárt jön a kiegészítője, és remek játék multiban. -
#2494 És ezért képes volnál megvenni a játékot????????????? -
Orgi #2493 Ha esetleg tudja vki, hol lehetne megvenni eredetiben a játékot (DoW és WA) ossza meg az infót.
Ezt az 1.41-es patchet 10 perce bámulom, patching in progress és semmi se történik:( -
totya4 #2492 32 év az már fél élet :) -
#2491 "öregek"?
hehe, én is 7-8 évig nyomtam, és "csak" 32 vagyok -
totya4 #2490 Az "öregek" még oroszul tanultak a suliban, és már nem fog az agy :) -
haxoror #2489
(bár nemigazán értem hogy mit kell egy ilyen játékon magyarítani, sőt azt se hogy miért nem egyszerűbb megtanulni angolul na mindegy :) -
totya4 #2488 Magyarítás sajna csak 1.2-re van... tehát aki magyarul akarja, azon talán segítettem. -
haxoror #2487 Eléggé ül a topic azért leírom hátha érdekel másokat is :)
telepítés:
1. Dawn of War
2. Wintwer Assault (ez felpatcheli 1.4-re)
3. 1.4 - 1.41 patch telepítése
4. 1.5 patch
Az 1.5-ös patch gyárilag leveszi a játékról a másolásvédelmet! -
totya4 #2486 Sziasztok!
Telepítéskor én is belefutottam ebbe az "1.10 patch nem megy fel az úristennek se" dologba. Megoldottam. Leírom hátha segítek valakinek.
Röviden : (a becsült kór ellenszere végett) a letöltő menedzserben megadtam erre a letöltésre hogy
- ne keressen alternatívát,
- 1 szálon töltsön,
a letöltést pedig innen indítottam : http://dofw.free.fr/update/DoW-110-English.exe
A helyesen leszedett angol 1.10 patch md5 értéke (DoW-110-English.exe) : "32e1fb267ea66ed552a9b11bf30df23c"
Minden faszányos, úgy felment hogy ihaj. -
#2485 ÉS persze a megfelő sorrendben kell felnyomni. -
NiGhTM4R3 #2484 Köszi a választ, akkor még szenvedek vele! -
SaGa Jr #2483 Szerezd be a Winter Assaultot és az felpatcheli neked 1.4-ig és erre teszi fel a kiegészítő lemezt.
Ha meg nem megy az 1.01 után, akkor nem jók a patchek. Nem azonosak (van ezekből is angol, meg amerikai, meg international). Azonosakat szeddj le és nem lesz gond. -
NiGhTM4R3 #2482 Most feltettem a játékot, a Dawn of War-t, de 1.01-es patch után nem engedi feltenni a többit.
Van vkinek ötlete? -
#2481 Szerintem csak az alapjáték. -
NiGhTM4R3 #2480 Nem tudja senki?:( -
NiGhTM4R3 #2479 Helo
Pont ezzel a GOTY Editionnal kapcsolatba lenne kérdésM,,
Tehát lényegében ez mit is takar?
Tartalmazza az új patcheket, meg plusz pályákat?