Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
BTW mik azok a számok az egyes trerületeken?Erõsségi szint?Én hogy tudom növelni 5-rõl felfele?És merre kezdjek terjeszkedni?Mert nagyon belakták a bolygót.Amerre megyek,mindig közel a Stronghold v nagy erõsségû terület.Tegnap is épp a Necron erõk támadták meg a Stronghold mellett i területemés nem bírtam a 2 bázissal. 😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
viszont nemtom feltunt-e, de ha a heroddal beallsz elore, es joval mogotte van 3-4 csapat fire warrior, az ugyanugy vedekezni, mint tamadni is TOKELETES
stealth gecit se hasznaltam csak ha nagyon ugralni akartam valahova, de kb kampany soran vagy 3x ha volt erre pelda...
kroot, fire warrior, ha nagyon akarod, az etheral, meg a hero... semmi mas nem kell
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az a lényeg hogy a két command post vmelyikével meg azzal az Ethereal-t gyártó épülettel.Az a legutolsó.
2féle módom tudod,mind2t használd és eléred a maxot:
1.a Mont'ka(Én csak vodkának hívom) vagy a Kauyon command post-tal meg a Coalision centerrel(Nem tom .osan mi a neve),ahonnan az etherealt gyártod.
Nemtom, annyira szívás a Tau-val védekezni, nem lehet otthagyni õket, hogy automatán védekezzenek, mert folyton nyomogathatom a drone gyártást, meg a tökömtuggya. De biztos én vagyok a láma, szal sorry 😄
DE VAZZE!
Kb. 1,5 órán keresztül nem csináltam mást, mint védekeztem, droneokat, missile tankokat, stealth unitokat és xv88-asokat gyártottam, hogy felfogjam a milliónyi támadó egységét.
AKár tovább is játszhattam volna, nem történt volna semmi, max egyszer beslisszoltak volna a bázisomra és szeva, de betámadni az övékét lehetetlenségnek tünik...
Kérdés: Hogyan lehet a squad és vehicle cap-et emelni a Taunál?
Krootokat nem írtam,jól láttad nem nagyon használom õket.Inkább Fire warriorokat meg amit még írtam.Néha szoktam csak Krootoxokat gyártani.1x néztem 1 Etheranlt v mit,de nem láttam,hogy csatolni lehetne akármelyik csapathoz is és akkor jól gondolom,hogy mindenkit erõsít aki a környéken van?Necronok még mindig kecsegek.Nem bírok velük.Hiába ölöm le mindet mikor betámadnak,ha 1x én is menni akarok,akkor viszek mindenkit,néhány csapat kivételével,mert ugye nincs 1etlen turretje sem,amit lerakhatnák így ott kell hagyni vkiket,akik meg olyan gyengék,hogy alig tudnak a Necronokkal elbánni,ha feltámadfnak a bázisom közepén.Nincs vmi Necron-gyilkos egység?Akármit is próbáltam,alig hatott rájuk.
Én is a Tau-kkal nyomom, és biztosíthatlak felõle, hogy a legerõsebb néppel kezdted!
Elõször is: Sajnálom, hogy a leírásodban nem találtam azt a szót hogy: "Kroot". Nékülük eléggé szenvedés megcsinálni egy-két szopatós pályát ugyanis, már az alap Kroot egység is elég ütõs tud lenni (Kroor carnivore), ha melléjük rendelsz egy Kroot Shaper-t. Ez megdobja a moráljukat nem kicsit és ráadásul egyel többen is lesznek.
Ebbõl kiindulva ha a választás elé kényszerülsz, inkább a Kauyon comand post-ot építsd meg ne Mont'ka outpost-ot mivel az utóbbival csak a XV8 Crisis suitot, és a Hammerhead Gunship-et tudod építeni, az elõzõvel viszont az erõsebb Kroot egységeken kívül (Kroot hound pack amik bika erõs meele sebséssel bírnak, és a Krootox, ami 12000Hp-val megáldva egy ágyús Kroottal a hátán mégerõsebb bokszoló mint bármelyik egység), tehát ezeken kívül a "Kauyon command post" megépítése után a "Path to ellightenment"-ben lehetõséged nyílik a Stealth unitok továbbá a Fire warriorok további tápolására (nagyobb lõtáv,nagyobb életerõ, nagyobb sebzés), amit a "Mont'ka outpost" építésekor nem kapsz meg!.... Szerinted melyik éri meg jobban?
A másik dolog ami a Kroot egységek felé billenti a mérleget az pedig az, hogy miközben 4-5 Krootox-al, vagy Kroot hound pack-kal feltartod az ellent, addig a háttérbõl a Fire warrior-jaid közben szarrálövik õket!
Ezek a fejlesztések nem kerülnek sokba mégis sok múlik rajtuk. A Kroot egységekhez, még ajánlatos kifejleszteni a "Feral leap"-et, így az ellenség megtámadásakor rájukugranak, fellökik õket egy pár másodpercre, ami persze sebzéssel is párosul! Ami mégjobban feldobja a sereget morálját, az a "Etheral" nevû pap kiképzése, ami nek segítségével az egységeid morálja az egekbe szökik, és talán még az életerejük is. Plusz ez az egység képes egy 4emberbõl álló erõsen tápos Fire warrior-t csapatot megidézni, vagyis annyiszor (meghatározott idõn belül persze) ameddig csak a Squad cap-ed bírja! és még képes klónozni is akármelyik csapatodat is.
Tehát sokkal jobban megéri inkább a Kauyon command post-ot építeni mint a Mont'ka-t. Annyit az XV8 Crisis suit, és a Hammerhead Gunship nem ér, az ellenfél erõsebb meele csapatai azonnal bedarálják õket. Épületgyakásra nagyon jók, a XV8 pedig kifejezetten tömegoszlató/morálgyilkos egy lángszóróval felszerelve. Kb. ennyi a jó tulajdonságuk ami miatt nem érdemes ezen a vonalon fejleszteni.
Másik: a Drone Harbingert a szopatós pályákon mindenféleképpen használd, mert a kis drónok nemcsak hogy feltartják az ellent, de még tekintélyes sebzéssel is rendelkeznek!. Max 2-õt építhesz ebbõl az egységbõl, javaslom jelöld ki az egyiket mondjuk 3-masnak, a másikat 4-esnek, jelölj ki really pontot a kis drónoknak, hogy hová menjenek és csak gyártsad belõlük õket! Az energiára figyelj oda mert ezek gyártása abba kerül! Garantálom, az ellen nem bír egy tapodtat sem tovább mozdulni a helyérõl! egy hátulütõje van a drónoknak, hogy asszem 30mp-n belül elpusztulnak, azért is kell folyamatosan gyártani õket a Harbingerekbõl.
A Stelath unitok is elég jó egység ha már fel vannak tápolva. Ha egy-két ilyen egységgel bejutsz az ellenhez, és nincs detektáló egysége/épülete akkor kb 2 perc allatt lebontod velük a bázist. Vagy akkor gyárthatsz még Dewilfish troop carriert, amibe belepakolva további egységeket, észrevétlenül bemehetsz vele a bázisra, kipakolod õket, és volt bázis-nincs bázis. Persze fontos, hogy az ellen ne tudjon detektálni!
Az építkezés menete: Én ha csak a fõépülettel kezdem a pályát, rögtön a Drónnal elkezdek egy generátort építeni, közben legyártok 2-3 stealth unitot strat pontot foglalni, utána még 2 építõ, amikkel gyorsan felhúzom a sima barakkot, közben az elsõ építõmmmel már húzom a második generátort, utána ahogy összejön a pénz már húzom is fel a Path to enlightenment-et, mert a fejlesztés elengedhetetlen a további sikerekhez! Persze ezek közben ahogy van pénz, úgy rakom a strat pontokra az outpostokat, meg gyártom az egységeket. De legelõször (a 2-3 stealth unit után), legyártom a Tau commandert.
Vehicle beacon: Mint ahogy elõbb írtam a Hammerhead Gunship nálam felejtõs, inkább a durvább Kroot egységeket gyártom. Viszont a 2 Drone Harbinger elengedhetetlen szopatós pályáknál, valamint néha egy-két Skyray missile gunship-et gyártok a rocket barrage képességük miatt (szintén a Path to enlightenment.ben lehet kifejleszteni) ami nagyon jó épületek gyors romba döntésére, valamint sûrûn szövõdött ellenséges gyalogos egységek ketchuppá paszírozására <#vigyor>#vigyor>
Az már rajtad áll, hogy ezeket dolgokat milyen gyorsan tudod végrehajtani egy pályán. Néha egy-két másodperc is számít <#wink>#wink>
"I swear, we will get it done"
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Én nem tok annyira taktikázni.
Fogom elõször ledobok 1 Tau-s barrackot,azután 1 plasma generátort,csinálok 1 dronet,ledobok 1 path of enlightmnetet,addig gyártok pár Fire warriort meg stealthes 1ségeket és a közelben lévõ 2-3 strat . ot elfoglalom,feltápolom listeningekkel azok heavily fortifiedra meg full scale wart dobok rá,közbe gyártok még vechile beaconöket,meg próbálom visszaverni a támadásokat.Aztán ha 1 ki anyag befolyt gyártom a haderõt,meg meépítem a hiány épületeket.Átlag seregem Fire warriorokból áll,1 xv88-as csapat 2 drone harbinger meg a rakétás tank vmi skyscape v mi a neve.Aztán fogom oszt menek.
Most a ûNecronokkal szívtam legutoljára,mikor védekezni kellet.Az állandó feltámadásuk nagyon felidegesített,meg a 2 (igen KETTÕ)Necron lordja,ami ugy Primary egység,gondolom csak 1 lehetne belõle.Aztán a fentebb említet sereggel megindultam.Mentem a necronok meg fosták az utánpótlást a 2 bázisáról.Számoltam,kb vol 4 lord destroyere 6 heavy destroyere meg Pariahja is 2-3 aztán meg 5-6 necron warriorja meg 1 halom wraith-e me pár tomb spydere.Nem lehet vmit tenni a szemáttel a bázisom körül?Utálom,hogy mindig beugranak üdvözölni a másvilágról.
Akkó szerintem az Eldák maradnak nekem is utoljára, a többi nem tûnik olyan nehéznek.
Vigyázat SPOILER tartalmat is fel lehet talán fedezni a tippek között!
Akkor miért nem spoiler-ként írtad be? <#buck>#buck>
"Mark a target! We will wipe it out!"
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Vigyázat SPOILER tartalmat is fel lehet talán fedezni a tippek között!
Az IG esetében ez 4 chimera összesen 4 csapatnyi katonával (köztük egy kasrkin és egy ogryn csapattal). A pályájuk nagyon egyszerû és könnyen megszivathatóak. Csak a felsõ részen kell átmenni nem alul. Nagyon lerövidíthetõ ezzel a veszteségek és okozott károk listája, meg a játék is. Óvatos elõrenyomulás mellett azonban hamar kezünkben a gyõzelem.
A káosz vicces tudd lenni, de nem okoz már az elején sem kihívást. Jóformán mindig csak kultistákkal támad, azokat meg lazán vissza lehet verni. Ha a seregünk egységei tudnak teleportálni vagy ugrani, akkor ez a pálya is eszméletlen könnyû. Más esetben sima, módszeres mészárlás. Egyetlen elõnye, hogy lehet játék közben honour unitokhoz jutni.
A tau már keményebb a sok elrejtett stealth suit miatt. Nagyon jól be tudja védeni magát és folymatosan visszaszerezni törekszik az elveszített területeit a harc közben. Egész nagy hullámokkal tud megindulni. A nagy lõtávú fire warriorok miatt a telepített védelem szerepe nagyon lecsökken. Max detektálni jók, mert az ellenfél lazán kívül tud maradni a lõtávjukon. Koncentrált csapásokkal a legegyszerûbb megoldani ezt a kérdést, nem folytonos zaklatással.
A necron az ami sokaknak komoly gondot tud okozni, hiszen a saját "bázisunkon" belül támad eleve. Ott jönnek az õ támadó hullámai az elsõ percekben. Ha ezek kipurcantak, akkor lehet trükközni és alaposan kicselezni a gépet. Ugró/teleportáló egységekkel piszok hamar oda lehet jutni a monolith temetõbe és az ottani katakomba lejárathoz. Már csak a bázisunk mellettit kell kitakarítani és van egy helyünk ahonnan özönlõ katonák sorát zúdíthatjuk az ellenre. Megtartva a jump skacokat, el kell indulni kicsit délre, majd nyugatnak a páylán és megtalálható lesz az egyik spéci nagy obeliszk, amelyik lekapcsol egy egységet. Na ennek a tövében ott van egy újabb katakomba kijárat (jó nem a tövében hanem kicsit tovább nyugatnak és mélyebe, de ott lesz). Na ha ide pakoljuk ki a csapatainkat, akkor gyakorlatilag ott is vagyunk a célállomás mellett. Már csak oda kell sózni a monolith és egyéb õrségnek azt megcsinálni a feladatot. Aztán a fõnök ezen az úton távozhat is. Vagy marad a jó öreg, végigdarállunk mindent megoldás.
A SM tud még meglepetéseket okozni, mert totál véletlenszerû miként vannak lehelyezve a whirlwindjei. Nálam nem egyszer elõfordult, hogy közvetlenül belõtt a bázisomba folyamatosan, míg le nem tudtam verni a kellemetlenkedõt. Ez visszafoghatja rendesen a megerõsödést.
Ha ez nincs, akkor mindössze gyors egységekre és némi gyalogra van szükség. Ízlés kérdése, hogy melyik kijelölt célpontot foglaljuk el elõször, ám nem rossz dolog a relikviával kezdeni (ez úgyis minden seregnek kell a saját csúcsegységéhez). Mondjuk az orbitális csapás megszerzése sem rossz, mert ezzel megkönnyíthetjük a dolgunkat és kiiktatunk egy zavaró tényezõt.
Maga a végsõ célpont itt a leggyengébb. Kimondottan gyaloggyilkos csapatokra lehet számítani, mindössze 1-2 gépgyilkos bandával, pár toronnyal. Könnyû menet. Ha az elején nincs ott a tüzérség, akkor nagyon gyors pálya lesz a többihez képest még sima darálásban is.
Orkok a kedvenceim. Kezdésnek ugyan már kaphatunk az arcunkba stealth rakétásaiból ízelítõül, de eddigre tuti lesz olyan egységünk, ami detektálja õket. Azután mehetünk körbe szépen, és végezhetünk a kijelölt célpontokkal. Ha egy mód van rá, ne hagyjunk túlélõ gretchineket, mert nagyon megjárhatja az ember.
A kezdõhely baromi szûkös, így nagyon hamar ki kell mozdulni a startpozícióból és egy másodlagos telepet létrehozni egy megfelelõbb helyen.
Kellemes kis mészárlásosdi ez a pálya. Nem igényel különösebb agymunkát, trükközni sem nagyon kell és lehet.
Az eldákat hagytam utolsónak, mert ez egy kimondottan kellemetlen és szivatós pálya. Folyamatosan leszünk zaklatva 3 irányból, amit az idõ elõrehaladtával kettõre csökkenthetünk. Igaz csak két irány van eleve ahonnan az ellenség jöhet vagy amerre mi mehetünk de megteszi azt a kedvességet, hogy beteleportál egy nagy rakat warp spider és vyper+falcon+fire prism csapatot a bázisunkra.
Kevés a környéken az elfoglalható pont, így amint kiépült a védelem és elegendõ egységet hagytunk hátra a bázis biztosítására (semmiképpen ne hagyjuk ezt a feladatot csak tornyokra), el lehet indulni a sok sok célpont egyike felé. Hogy változatos legyen a pálya, két másik faj is képviselteti magát és keseríti rendesen az életünket. Az õ lenyomásukkal honour guard csapatokhoz juthatunk.
A célpontul megjelölt pontok elfoglalása után elméletileg ki kell tartani még 10 percig, anélkül hogy az ember elveszítené a pontokat. Nos ez easy fokozaton nem jelenthet problémát. Normálon viszont már igen. Itt én inkább betámadtam az utolsó központi bázist, bár valami irtózatos mennyiségû elda figyelt benn. Módszeresen, távolról írtva azonban legyilkolhatóak. Ha minden elda épület és egység megsemmisült, akkor is vége lesz a pályának. De ez az út kimonodttan nehéz lesz. Fõként mivel a központi fõ területen egy gyártóépületbõl akár 3 egyforma egységet is kidobhat egyszerre a gép. Namost van 3 gépgyára... Igen, ez akár 9 db Fire Prism egy idõben. Szóval lehet felkészülni a legkeményebb gyilkolásra, mert ezen a pályán lett ez kivitelezve. Mondjuk talán ezért is nem a mészárlás a cél itt. :-)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mert én bevallom szoktam, bár nem sokszor kellett eddig <#szomoru1>#szomoru1> Hát nem egy fer módszer az biztos, majdnem olyan mintha csítet írnék be, hogy sikerüljön valami. Jó azé nem teljesen ugyanaz, de akkor sem fer a géppel szemben.
Lehet újra fogom kezdeni, és kb. csak akkor fogom használni a lódot amikor elindítom a játékot, oszt kész. Egyszóval ha kiüt a gép akkor max. visszavágok neki ha tudok... tiszta lelkiismeret furdalásom van emiatt, hogy mintha visszalépnék az idõben mindig ha nem sikerül valami, és a javamra nem fordítom a kockát.
Na mindegy ... bocsi a lelki szövegért <#wink>#wink>
Én most foglaltam el VÉGRE VALAHÁRA a Forward Base-es pályát (tudjátok, ahol végigkell gyakni adott egységgel a pályán levõ épületeket).
2x kellett nekifutnom, mivel a második nekifutásra a mapon nem épültek ki teljesen az addig letarolt épületek, de ígysem volt eccerû a káosz ellen SE. (de az orkok ellen iszonyatnagy szivatás)
(A legjobb angol tudásom szerint próbáltam lefordítani a magyarázatokat, szóval lehet, hogy nem pontosak, de a lényeget tartalmazzák! <#wink>#wink>)
Igen ... a +1000Req-t adó pályán már gondolkoztam én is, hogy be kéne foglalni, de még nem vettem rá magam.
Amúgy SaGa Jr! Te már egy párszor végigtoltad a gémet... mi a tapasztalatod a Stronghold-ok felõl?? Melyiket a legszívatósabb bevenni?
Mert a Chaos-é elég szánalmas volt. Mondjuk az igaz, hogy már nem igen volt Honor guradja akorra, mert má nem volt rá pénze. De akkor is...azt a pályát csináltam meg leghamarabb.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Melyik a spaceportos pálya?
Amúgy a térképnézetet át tudod kapcsolni a bal alsó kis ikonra kattintva!
Amúgy szerintem a legjobb a fury és a 3-al felette lévõ map már a játék egészére való kihatás terén. Ez utóbbi, ami közvetlenül az SM fõbázis alatti terület, kezdésnek +1000 requisitiont ad minden csatában. Ha valami, hát ez tényleg sokat tud számítani, míg nincs meg a pre-base terület, amitõl a csaták elõtt alapterületeket vásárolhatunk.
Amúgy Maak! Amelyik pályáról írsz (ahol párosával vannak a strategie pontok) az minden bizonnyal az lesz ami a képemen most be van jelölve: "The Ariel highlands" (az eldák fõbézje alatti terület) Hát én most keményen szopok vele, mert az Eldák uralják, és szanaszét van reinforce-olva, ráadásul 2 bázisuk van rajta. Tegnap mielõtt elmentem dolgozni, 2 órán át tartottam magam, de a rohadtak lenyomtak <#gunyos1>#gunyos1>
Úgy érzem itt is azt kell alkalmaznom mint minden dögnehéz pályán: Az összes pénzbõl egységeket venni a map megtámadása elõtt, rusholni minél elõbb, közben meg legyártani 2db szanaszétszívató Drone Harbinger-t.
Nem baj .. de legalább a Kéoszt már beletapostam a sárba. A fõpályájuk sem volt vészes ... ettõl szerintem a többi azé nehezebb lesz.
Ja és Blasta! Ha jót akarsz akkor a spaceportos pályát foglald el minél elõbb, mert nagy elõnyhöz juttat! Meg a másik nagyon sokat érõ map az a pici ami a te térképeden 8-assal van jelölve a tetyû necron lord háta mögött! Ha a tiéd, 2X tudsz lépni egy kör alatt.

Nálad az eldák ennyire kigyúrták magukat? Majdnem az egész térkép az övék <#wow2>#wow2>
Meg ezek a színek? Nálam nem így néz ki a tactical map ... valahogy így:
Ez a video beállításoktól ilyen neked nem? Na mindegy ...
Most viszont maradt 1-2 olyan faj, amit tényleg félek megtámadni, annyira táposak
Itt már csak 2 ilyen magas pontszámû bázis maradt, amúgy volt sokkal több ennél.

14-15 pontos fõbázis nálam sincs...aszem 11 a max..
15 pontos? Nálam a max 11. az ellennél. Passz ... milyen fokozatban jáccol? Én normálban.
Hogy lehet egyes fajok fõbázisa 14 meg 15 pontos, míg az én fõbázisomat nem tudom 10 pont fölé tolni?!
Na abból kéne vagy 5-öt gyártani <#vigyor>#vigyor> ....persze már ha lehetne...
Én szerettem az IG-vel játszani még a WA-ban, csak tényleg ne lenne ennyire gyenge az alap katonája...
De ez a Tau rohadt jó nép lett... ha végigviszem most a tau-kal, még nem tom kivel kéne újrakezdeni, de úgy érzem a Necron-okhoz nem lesz kedvem <#confused>#confused>. Eddig minden W40k-ban az orkokat akartam jáccani a kampányokban, de sajnos nem sok lehetõség volt rá. Most lehet, szal valszeg velük tolom újra végig ...... de ahhoz elõször ezt is meg kéne csinálni <#idiota>#idiota>
És most egy figyelmetlenségem révén (autoresponse <#vigyor>#vigyor>), vissza is foglalta a szemét, pedig azon van a forward base ability, ami nem jön rosszul.
Na most megyek és vissza is foglalom! <#violent>#violent><#alien>#alien>
Még jó, hogy csak 2-õt lehet max. csinálni belõle. Nem is tudom mi lett volna a géppel, ha mondjuk lehetne belõle gyártani vagy 5-öt, oszt csak szépen a távolból nyomatni neki a drone-okat <#vigyor>#vigyor> Így se könnyû az élete, ha azt a 2-õt rászabadítom.
szóval ez a rohadék akkor Dagober bácsisat játszott, oszt csak gyûjtögette a pénzét, utána meg feltápolódva feltört mint a talajvíz...vagy is csak próbált <#vigyor>#vigyor>. De tartok tõle, hogy azt a mapomat meg fogja még 1X, 2X támadni mivel máshová nem nagyon tud, esetleg még a IG-khez. Mondjuk így hogy most visszavertem, kb 2egységet vett ki a honor guardjából. Szemét tetyû... Még a végén idegességemben bepróbálom a stronghold-ját, oszt kiûzöm a világból. Az nehéz map? Nem tudja valaki?
addig kb eselyem nem lett volna
Megpróbálom úgy ahogy mondtad, kösze
Blasta:
Ott nem csak az outpostokat hanem minden épületet le kell rombolni. Egyedül a listening postokat nem számolja bele a rombolásba. Minden egyéb épületet le kell dúlni.
Amúgy ezért jó orkkal nyomulni, mert esetében tauk lesznek ott. A kapott sereggel a kevés épületkéjét lazán be lehet darálni. :-)
Másoknak orkok szoktak ott lenni, ami azért igen jelentõs létszámot és rengeteg épületet jelent. Plusz figyelni is kell, mert kiküldi a capatait pontokat foglalni és aztán mennek az építõk. Felhúzzák a postot, majd mennek köré az egyebek. Jó szivatós pálya.
A legjobb ha elindulsz körben az egész bandával. Én két csapatot szoktam beállítani. Egyikben a gépek, másikban a gyalogok, azt hajrá. Eddig bevált.
Csak azt nem értem, ha nem támadott egy csomó idõn keresztül senkire, nem szerzett területet, mi a f*szból van neki ekkora honor guardja? Vagy 11 rublikában van neki egység. Azt hozzá kell tennem, hogy 2 földrész az övé oszt ennyi ... de azé õ feszít mint állat...na mindegy .. egy két dolgot még mindig nem értek ezzel kapcsolatban, de legalább nem olyan a játék, hogy 2 óra alatt végig lehet vinni...van benne kihívás, és ami a legfontosabb, hogy az MI-t jól megcsinálták benne, végre gondolkozik a gép.
Nálam az orkoké az a terület és hát eléggé keményen védik, pár outpost megsemmisítése után alig marad egységem, hiába vigyázok rájuk.
Így van, én már egy ideje így hagyom a nyertes pályákat, nagyobb biztonsággal lehet autoresponse-al is védekezni.
amit irt, igaz, alt. 2 nagy bazisnyi helyet kitakarit a gep, es odarak 2 ellenseges bazist, ha megtamadnak
Másrészrõl az ellen feltartására nagyon is jó, hogy (majdnem)minden strat pont a tiéd kezdéskor, és nem kevés rekvizísön pont befolyik belõlük az idõ alatt.
Amúgy a Fire warriorok tényleg nagyon jók, de ha erõsebb meele harcosokkal összeverekednek bármely csapatból akkor pillanatok alatt végük van. Azért mondtam, hogy távol kell tartani õket az ökölharctól. Az lehet, hogy a ranged defense-ük jó, de ha valaki csak melléjük üt már egybõl megfekszenek mint egy zsák krumpli. <#nyes>#nyes> Az oké, hogy mire odér az ellen, valszeg már szarrá lövik õket. Tipikus hátul hagyós, csapat ereje-veleje egység amire vigyázni kell.
A Drone Harbingert, és a Devilfish-t meg ki fogom próbálni, elég ígértesen übergeci tulajdonságaik vannak, ahogy írtad <#vigyor1>#vigyor1>
Ja amúgy egy tipp a kampányhoz azoknak akiknek még nem tûnt fel a dolog:
Ha már látjuk, hogy egy pályán gyõzni fogunk, ne öljük meg egybõl az ellent teljesen hanem elõször az összes stratégiai pontot foglaljuk el a pályán, rakjunk rá outpost-ot és tápoljuk fel az összeset. Legközelebb ha betámad a gép minket ezen a pályán akkor ez mind a helyén lesz kezdéskor <#eplus2>#eplus2>