3478
  • Maak
    Elolvasnám, csak hát...elveszett...viszont ha valaki lenne olyan kedves és kisegítene vele...megköszönném :)
  • ollie
    olvasd el a kézikönyvet, sok hasznos info van benne
  • Maak
    Elkezdtem a nekrokkal a kampányt...most ismerkedem még csak velük, hogy mivel érdemes támadni milyen egységeket érdemes legyártani,ami így elsőre lejött, az az hogy mocskos erősek, pl van a chaosnak az a rákszerű harci gépe...ráküldtem egy fullos scarab egységet..az a bogárfelhő...oszt lenyomták seperc alatt...szal teccik a nekro, bár a sokadik generátort mocskos lassan építik fel...ezt nem értem...meg ha valaki lenne olyan jó és adna némi infót hogy a lordnak milyen tulajdonságokat érdemes adni...pl saga mester:))

meg hogy melyik egységeket érdemes használni, mert nekem jónak tűnik mindegyik végülis...de hátha tévedek...
  • ollie
    nagyon jó lett a Dark Crusade!
  • berlinboy6329
    Folytatásról van vmi hír?Tudjátok,ott maradt abba a történet,hogy kiszabadult vmi szörny vhonnan,mert vki kiszabadította,és jön a világvége meg minden(Már nem emléxem,ki,hogy mikor,miért,hol).És a kieg meg nem folytatja a storit.
  • dronkZero
    Nna, végre, valami. Az alap Dawn of Wart anno nagyon leszóltam, mert könnyűnek és rövidnek találtam. Ez az új kieg pont azt újítja be, amit az első részből hiányoltam.
    Nem is értem, miért nem így kezték el a sorozatot.
  • Blasta
    Nnna, kapott egy kis reklámot a game :))
  • ollie
    váháhá mejgyütt az Anthology!
  • j0nNyKa
    mivel ? :D
  • Thanatos
    de továbbmegyek..., ha visszaovlas akkor még ebben a topicban is fog találni infot jóesélyel...
  • Thanatos
    google is barát csak ésszel... (azt már nem is mondom hogy ezt a két oldalt is meg lehet találni google-n...)
  • _Atti_
    hát ilyen kérdésben a google nem barát..
    a barát ilyenkor a gamecopyworld, vagy a megagames.com
  • Thanatos
    google a barátod...
  • JaSoN HuNTeR #2905
    még 1 kérdés a Dark Crusade kiegészitöhöz van crack?
  • JaSoN HuNTeR #2904
    thx a válaszokat!
  • Csero90
    De ha multiba akarod tolni a gémet akkor kell mert így csak 2 faj közül választhatsz multiban! De single részében így nincs korlátozás
  • Thanatos
    nem
  • JaSoN HuNTeR #2901
    Warhammer 40K Dawn of WAR Dark Crusade kell a sima Dawn of War?
  • ollie
    Öööö létezik, hogy eddig csak az alapjátékhoz jelent meg patch? Mindenhol csak az alaphoz találok patcheket.
  • mrspawn
    Köszönöm a válaszokat...

mr.spawn
  • SaGa Jr
    Alapvetően nem is fogod 20/20 fölé vinni sehogysem. Kampányban van egy terület, amit ha megszerzel akkor a maxod kitolódik 24/22-re. Ez a csúcs.
  • ollie
    Vannak már jó single player rajongói kampányok a játékhoz?
  • quad
    technikai épületeket
  • mrspawn
    Hello...

A Tauval játszok,de az egységek számát nem tudom 20/20-tól többre vinni...
    Plz. HELP !!! mit építsek??

mr.s
  • PAtr0n
    Klikk egy olyan mapra ami a tiéd, jobb oldalt "reinforce" gomb, utána bal oldalon ugyanúgy mint amikor támadsz legördül az a tábla amiből kiválaszthatod, hogy milyen egységeket szeretnél a pályád védelmére lerakni. Ott van az áruk is, és hogy mennyi a max. amit letehetsz belőlük (0/1; 0/2; 0/3 stb...). És minden egység alatt ott van a nemrég taglalt "recall" gomb is, ha már nem szükséges, hogy azt a pályát védjed velük, tehát visszahívhatod őket, bár a teljes árukat nem kapod vissza. Ha kiválasztottad, hogy kiket teszel a pályára, a jobb oldalon az "Accept" gombot nyomd meg. Ezután a pályád erőssége ennek fügvényében változik, azaz, hogy mennyi és milyen egységeket állomásoztatsz ott.
    Ez pedig egyértelmű:
    A honor guard az az a csapat, amit a pálya megtámadása előtt megveszel!
    Ha nem döglenek meg a csata után sem, akkor addig nálad maradnak amíg egyszer mégis . Utána megint meg kell őket venni.
    Az meg lehetetlen, hogy ott legyen a honor guardja amikor megtámadsz egy pályát... az ugyanaz a csapata neki, mint neked a reinforce, amikor bevéded a pályát, amiről feljebb is írtam ...ennyi. Ő ugyanazt megteheti mint te, hogy egy vagon egységet hagy a pályán, amit van pofája rushra használni amikor betámadod .
    Az lehet, hogy honor guardnak néz ki elsőre, mert a főnöküket is gyorsan hozzágyártja, de higgyétek el nem az.
  • datango
    én végigtoltam a necron okkal! elpusztítottat az egész világot :P
  • berlinboy6329
    Érdekes,a gépnél mindig ott van.Megtámadtam 1x az aerial highlands-et,amit végre me is sikerült vennem,és a Honor guradjai az eldák mellett voltak,és mégis ott volt mikor támadtam.
  • maniac001
    Jogos igen. És hogyan lehet egységeket venni a reinforcemet-be? Mert mindig az a pár egységem van ott aki volt. Ezt automatikusan adja vagy lehet venni ilyeneket?
  • Blasta
    Ez elég triviális. Ha azon a mapon állsz ahol megtámadnak, akkor ott lesz a honor csapatod. Ha nem, akkor értelem szerűen NEM LESZNEK OTT.
    Maniac: hogy melyik területen milyen egységek vannak, azt nem látni a map-on. Azt látod, hogy milyen sereggel TÁMAD illetve VÉDEKEZIK az ellenség.
  • berlinboy6329
    Nekem sosincs ott :(
  • maniac001
    Köszi. Hát ha kérdést akarsz, adok én :-)) Nem tiszta ez a területre egység lerakása, és honnan látom melyik területen milyes egység van? És miért van az, hogy amikor megtámadnak van amikor ott a honor csapatom, van amikor meg nincs?
  • ollie
    Innen. PK-val együtt 13k.
  • PAtr0n
    Sorry! ...egy dologban biztos tévedtem ... 1-15-ig vannak a pályák erőssége számozva ... de az a lényeg, hogy ami rajtuk van (bázisok/egységek, esetleg maga a gép a honor guard-jával), befolyásolják ezeket a számokat ...értelemszerűen egy 15-ös Straonghold már nem lesz olyan eccerű mint egy 5-ös sima pálya ...
  • PAtr0n
    Köszönjük a belinkelt kamera-zoom modot, nagyon hasznos, kipróbáltam!
    Úgy látom még mindig van egy pár kérdés ... megpróbálok válaszolni:
    1.
    A recall jelentése jól tudjátok: ...visszahívás ... ezt akkor tudod használni ha egy pályád védelmére leraktál embereket a tactical mapon (reinforce), és ha esetleg kell a pénz másik területet bevédeni akkor ezeket az egységeket visszahívhatod ezzel a gombbal! Viszont valamennyit "buksz" az árán visszahíváskor, vagyis nem kapod vissza a teljes összeget. Tehát csak ésszel! A "Bulwark" képességet adó pálya, pont az ami ezt az elveszett költséget enyhíti, ill. még más hasznos tulajdonsága is van. De megint ajánlom figyelmetekebe a "2760"-as hsz.-emet amiben oda van írva fontosabb mapok magyarázata.
    2.
    Minden pályán amikor megnyered, az oda felhúzott épületek megmaradnak az outpostokkal együtt (egységek nem!, azokat a tactical mapon a reinforce-szal tudsz rátenni), és amikor betámadja a gép, akkor egy bizonyos területet "kitakarít", vagyis pl. ha az összes "srtategic point"-ra raktál outpostot, akkor annyit le fog takarítani kezdéskor amennyit jónak lát.
    3.
    A mapok erősségét a rajtuk levő szám mutatja, amik a ezen levő egységek/bázisok számát tükrözik vissza. az alap szám az 5-ös, ennél kisebb nincs, ami azt jelenti hogy semmilyen védő egység nincs a pályán, csak max. bázis. Ezek a számok legjobb tudomásom szerint 15-ig vannak fémjelezve, de ilyen erősséggel csak a strongholdok bírnak.
    4.
    Amikor a tactical mapon betámadsz egy területet az attack gomb megnyomásával, legördül egy ablak mindkét oldalon. Bal oldalt vannak az egységek (ill. épületek is később, ha a "forward base pályát elfoglaltad) amiket megvehetsz a támadás előtt (ezek lesznek a te "honor guard"-jaid). Jobb oldalon a pálya rövid leírása: az ellen-nek hány bázisa van, milyen csapatokat alkalmaz szívesen, és hogy a főnökük mennyire kemény. Ezek mellett fent láthatod azt is, hogy mekkora errőségű a pálya meg, hogy mennyi pénzt kapsz minden körben utána (planetary requisition), ha a tiéd lesz.
    Másik fontos dolog, ha szerencséd van, és nem halnak meg a honor guradjaid csata közben, akkor azok veled maradnak utána is, egy másik pálya betámadásakor, tehát nem kell őket újra megvenni. Szóval vigyázz rájuk!

Kb. ennyi jutott eszembe... de kérdezzetek még!
  • berlinboy6329
    Na a válaszok.Recall:Nem tom mi az. :/

Igen,számít.Minél jobban véded,minél több épületet annál erősebb lesz a terület és könnyebben meg tudod védeni,ha később megtámadják.

Ha megtámadják ott lesznek a cuccok.

Nem látod hány bázissal nyit az ellen,miért látnád?Nézd meg az információk közt.Támadzs és jobb oldalt le van írva néhány nfó,h a parancsnok 1 edzett veterán,meg hogy az egyséhgei elite egységek,v simák és mennyi/mekkora bázisa van.
  • maniac001
    Ja és honnan látom a térképen hogy hány bázissal nyit az ellen?
  • maniac001
    Hú van pár kérdésem, sry ha már lett kérdezve. Szóval:
    Mit jelent a Recall a reinforcement menüben? Tudom, visszahívás de mit hívok vissza, honnan és hova?
    Számít hogy egy területet mennyire védek be épületekkel? Elfoglalok egy területet, jól felturbózom tornyokkal meg éületekkel meg egységekkel. Ha megtámadják később ott lesznek még a turbózott cuccok vagy újra kell építenem? Mert nagyon nem mindegy.

Válaszaitokal előre is köszönöm.
  • maniac001
    Honnan rendelted meg?
  • maniac001
    Nagyon köszönöm,
  • berlinboy6329
    Na,nekem végre sikerült bevennem az Aerial Higlands-et.Istenem mennyit szenvedtem vele eddig.Most is majdnem kikaptam.Meg az,hogy ha 2 bázs van,az 2 gépet jelent,az sokkolt.Akkor azért tudott így elkenni mindig.Fogtam,elfoglaltam azt a Produtionös képességet adó mapot,ahol áramot kellett gyűjteni.Na olyan pályát ne adjon még1X,mert harc nélkül nincs értelme,hogy 5 perc alatt begyűjtöm és szevasz.Mit ad ez a prodution vmi egyébként?Még nem vettem észre semmi változást.És ez a Bulwark olcsóbbá tesz játék közben az egységeket,v csak reinforceolásnál,felezi meg az árat?És hogy lehet a hősöm a Honor Guarokkal együtt a megvédendő hleyre vinni?Mert mikor betámadtam 1 tartományt a csapat messze fenn volt,aztán meg rátolta minden honor guardját,de hogy?
    Az aerial-ra visszatérve,még így is majdnem kikaptam.Fejlődgettem,aztán jött.Zuhé. :/A honor guardok.Az megvolt,utána gyorsan kauyon+teachingje,és Krootox.Ilyenkor már ömlöttek.Volt v 7-8 FW team,messziről aprították őket,de ők mégis elkenték 2 Krootoxom,de mivewl közben gyártottam a 3. Krootox után meghátrált,addig a Honor guarddal meg 1-2 Krootox-szal betámadtam és hazavágtam at 1 gépet.A második már nehezebb volt mert mire odaértem volt 3!! főépület,az 1iket meg krbevette v 10-12 rakétás védelmi löveg.Akkor már volt 10 Krootoxom,ebből 5 a bázison,a többi sereg vegyes volt.Egy nagyobb psztán kellett megküzdenem a seregével.Elkentem őket és mehettem a jól bevédett bázisra.Tele volt Dreadnoughtokkal,azoktól fostam a legjobban,jó h volt Krootoxom.Lassan mentem előre,és végül sikerült győzni.Most a legtöbb terület 10-es.Oda mi a jó taktika,mert alig van honor guardom,neki bezzeg 2 bázisa,tele egységekkel(igaz ott a hőse is 1 Cultist honor guarddal :D) de mégis mire mentem a honor guardjaimmal az elején volt vagy 4-5 CSM kapásból meg 1 halom löveg.Mire felfejlődök ő már akkor előnyben van,hogy nekem végem.Meg a strongohldok is má 14-15 ös erősségüek. Majd lesz vhogy. :)