3478
-
#2558 ez nem film -
#2557 te figy ujraraktam a gémet, patcheltem az english versionnal, de a játék is english. aztán crackeltem, aztán amikor elinditom az intro után amikor kiirja h please wait loading akkor kilép:S msot akkor mi? -
#2556 okés kösz szépen -
#2555 Két eset lehetséges:
a) Már crack-elt játékra akarsz patch-et telepíteni ("peccseléshez" az eredeti indító EXE fájl szükséges)
b) Kétfajta 1.10-es patch létezik. Az egyik az "international", a másik pedig a tisztán "english" verzióhoz való (Megjegyzés: Csak az 1.10 feletti patch-ek jók mindkét nyelvi verzióhoz) -
#2554 mármint értem mit jelent csak msot ezzel mit lehet csinálni? -
#2553 hy all! az lenne a problem hogy fel akarom rakni a winter assaultot de ugye kell hozzá az összes addigi patch. na de az 1.10-et akárhonnan töltöm le, azt irja ki a patch telepités végén hogy sorry file corrupted please download from other site. ez mi??? -
#2552 Erre gondolsz?
-
lammaer #2551 Ki hallott az Inquisitor c. filmről? Azt irják az első jelmezes honlapon, hogy:
"They appeared in the film Inquisitor and in various computer games, and are on display at the Games Workshop HQ in Nottingham, England." -
lammaer #2550 höhöhö.... a jobb felső "jelmezt" asszem én is meg tudom csinálni :) -
#2549 -
RageFire #2548 sziasztok!Már alig várom a Dark Crusade-t
TAU4EVER
For the greather good! -
#2547 sziasztok zászlókat és jelvényeket honnan tudok letölteni?:) Matt sztem felveszlek:P -
#2546 Hy All!
Ha valaki szeretne neten jáccani a WA-val vegyen fel msn-re!
MSN-em: [email protected]
-
haxoror #2545 -
#2544 nagyon baba! :))) -
SaGa Jr #2543 Elméletileg ha körülnéztek egy Games Workshop oldalon akkor lehet találni fotókat Space Marine "életnagyságú" figurákról és jelmezekről. A Games Day és egyéb rendezvények fotó között kell keresni. Hogy bérelni lehetne arról még nem hallottam.
Special Costumes szövegre bökni alul
Sm öltözet
-
lammaer #2542 Jaja, biztos kéne néhány köbméter vatta az ember mellé hogy kitöltsön rendesen egy ürgárdistára szabott hacukát.
De én is kiváncsi lennék arra, hogy van e ilyen cucc élőben (ha már a starwarsosoknál is van minden, hátha a WH-sok is összeütöttek ilyesmit)
-
haxoror #2541 Feszítenél? Szerintem inkább lötyögnél benne!
Ha talász akkor tolj már ide róla egy képet plz kíváncsi vagyok hogy nézhet ki a jelmez :) -
#2540 Valaki nem tudja honnan lehet szerválni ürgárdista jelmezt ill. felszerelést?
Szívesen feszítenék benne :D -
Calinde #2539 Valaki tudna adni linket az 1.5-ös patch-hez? egyszerűen nem találom sehol... -
Calinde #2538 probléma megoldva :) -
Calinde #2537 én leszedtem a DoW-ot "gazdaságos kivitelben",be imgage-eltem
hülye kérdés következik: cd-keyt honnan csórjak? rajta van a virtuális meghajtón? vagy netről kell szerezni?
már játszani akaroook :D kipróbáltam poénból a dark crusade demot (épp lejárt a WoW-os gamecard-om xD) és naon megtetszett -
Pretorianus #2536 nekem nem megy a multi pedig eredeti mi a faszom van?????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2535 hm szerintem a demo tette de ki tudja, van valaki aki a demo kipróbálása óta nem tudja elinditani a dowot se magába se régi kieggel?
(még ujratelepiteni nem próbáltam) -
#2534 A hiperháló a mi Istencsászárunk legszentebb áldása, használd bölcsességgel és vigyázva, nehogy a káosz megmérgezze a lelkét!!!!
[Épp Ian Watson teljes Warhammer 40k univerzumát olvassa] -
#2533 oktober végén jelenik meg.valszeg.Ha az Istencsászár is ugy akarja.Addig is megyek a hiperháloba a tunyaság zsákutcáiba:D (egyre jobban elhatalmasodik az addiktság:D) -
#2532 Sorry, nem tudok most itt a cégnél utána nézni.
Megjelent már az új kieg? -
#2531 Nyah szedem is. Grey Knightok iggen faszák lesznek space marineoknál.(Bár halkan teszem hozzá legjobb emlékeim szerint az ordo hereticus/maleus és hasonlo inkvizitor szervezetek szolgálatában harcolnak az eredeti wh40kban, de attol még örülök) -
#2530 kijött a dark crusade demo amugy,
fentvan Sg-n is. Link
Szerintem frankó lett a Tau! -
haxoror #2529 1. Dawn of War
2. Wintwer Assault (ez felpatcheli 1.4-re)
3. 1.4 - 1.41 patch telepítése
4. 1.5 patch
Ez a sorrend. -
Joint #2528 ki playol meg hamacsin? -
#2527 ugyanez nalam is ... passzom sincs micsinaljak ;( -
rezo #2526 HI ALL!
Baj van a WA-val!Felrakom a Dawn Of Wart.A WA-t felrakom és az install után azt írja ki, hogy a Dawn Of War-t Patcholjam fel 1.0 és a fölötti patchhal! Hiába, 1.10-et felrakja de a tobbit nem!!!:((((
-
#2525 Kedvenc játékom!!! -
rexplo #2524 Szeva mindenkinek!
Winter assault végigjátszást tud-e valaki,nagyon megköszönném!Sajna ha jól látom magyarosítás még nincs.csekély angol tudásommal csak bénázok.Bármilyen segítséget előre is köszi. -
ddddd #2523 Sziasztok!Segítene nekem valaki?Az a gondom,hogy leszedtem a Warhammer 40000-t ,és a kiegészítőjét.Winrarral kicsomagolom,és a cd 1-nél 4 mappa lesz:bwa,bwi,bws,bwt.Ezekkel mit kell csinálni.Valamilyen Blindwrite-t magyarázott.Én a 6-os részével kiírom cd-re normal formában.De be jön a védelem.Segítségeteket előre is köszönöm. -
SaGa Jr #2522 Első lépésként nézd meg/hallgasd meg miről szövegelnek a küldetés elején. De úgyis megkapod leírva is a dolgot, amit bármikor visszanézhetsz.
A feladat elsőként, hogy kinyírd az ork vezért a közeli ellenséges bázison (erre vannak a jó kis rangerek), de ne vegyenek észre téged az ork hadak. Majd el kell menekülni a térképen kijelölt helyszínre. Odateleportálsz egy építővel, felhúzol vele egy kaput és áthozod rajta a csapatokat, akik miután elfoglalták a stratégiai pontot, átteleportálod az alap bázisodat ide. A többit majd szintén elmondják és leírják neked. -
rexplo #2521 Halli!
Segítsen valaki.A DOW winter assault-al játszok.Azthiszem a 3. küldetést kezdtem el.A lényeg,hogy ELDAR bázis van csak és itt nem tudok tovább lépni.Iszonyú mennyiségű ellen jön és nem lhet építkezni.Valaki segítsen mit tegyek aki már túljutott ezen a részen.Köszönöm -
HUaRC #2520 Hamachi Update:
1. W40K.WA / jelszo: pontaz
2. W40K.WA2 / jelszo: pontaz
3. W40K.WA3/ jelszo: pontaz
4. w40k / jelszo: w40k
Meg mindig nagyon keves az online ember :(
-
HUaRC #2519 Matt07: Felolem akar most is jatszhatunk, gyere fel Hamachira, engem megtalalsz mind3 szobaban :)