3478
  • Thanatos
    jó kérdés :/gondolom mert reg-et tényleg túl egyszerű átvariálni egyszere 3 lemezt emg nem cdcheckelhet... :/
  • Petko
    van benne tartalom rendesen...
    én amire kiakadtam hogy szopatja az embert, hogyha multiban akarsz játszani a másik 5 fajjal akkor fel kell rakni a dow-t, és a dow wa-t. Próbáltam berakni csak a registry bejegyzésüket de azt is leelenőrzi hogy tényleg a lemezen van e.
    Hogy mia francnak kell ilyennel szivatni az embert hogy felrakjon ezért 10 gigát tök feleslegesen.
  • Thanatos
    a mappack két új fajjal szvsz bőven sok..., sok kieg még enyit se tartalmaz :D
  • Blasta
    Ehhh.
    Én valszeg ma fogom csekkolni, még bizakodok
  • GrimReaper78
    Uhh, hát, sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de ez a kieg. egy rakás szar lett. Pedig imádom a WH40K világot, a Dawn of War a mai napig az egyik kedvenc RTS-em, sőt, még a WA is tetszett, de ez... Puszta megahent az egész, semmi taktika nem kell hozzá, csak minél több egység. Ennek így mi értelme? Nagyon elcseszték, semmi hangulat, semmi történet, csak 25 provincia, amiket meg kell hódítani. Magyarán ez egy map-pack, küldetéslemeznek álcázva, na meg 2 új faj.

Napközben még megnézem majd a Necronokat, aztán azt hiszem, uninstall is lesz. Kár.
  • 6600GT
    ok!kössz
  • j0nNyKa
    fakk hogy ne indulna, nem is 1 mappaba telepulnek
  • 6600GT
    hy! most akkor megy az alap nélkül? vagy nem?
  • j0nNyKa
    viszont bennem felmerul az a kerdes, hogy kevesebb lesz-e valamilyen szinten a jatek, hogyha csak az alapjatekra teszem fel; annal, hogyha felrakom ra a winter kieget, es ugy ezt...
    3 perc es kiderul
  • Blasta
    Zsír
  • 6600GT
    ok!kössz,ez nagy megkönyebülés:)géigényt tudtok?
  • valaminick
    hehe oka nem vételeztem szemügyre a dolgot eddig:P
  • zsotee
    Önmagában is játszható.
    Vagyis az alap nélkül is meg.
  • 6600GT
    vagyis az alap nélkül megy?
  • 6600GT
    hy! ez most kieg? vagy nem?
  • j0nNyKa
    lenyegeben nem errol ugattak az emberek az utobbi 100 hszben :D
    nem ideznek, olvass vissza
  • haxoror
    go away
  • valaminick
    szerintem meg LOL
  • Dino16
    Szerintem ez 1 gyerekes játék gagyi graffal!!
  • valaminick
    jaja kijött akinek lejött majd valami véleményt mondhatna:) ja meg kell ehhez az alap vagy standalone?
  • j0nNyKa
    Warhammer.40K.Dawn.of.WAR.Dark.Crusade-RECHARGED
  • LasCar16
    www.serials.ws....off
  • hup
    nem tudtok egy olyan oldalt mondani ahonna a telepitőkódot le tudnám szedni? Nagyon fontos lenne!
  • j0nNyKa
    olyasmi minthogy heroes 3ban cd nelkul csak load game volt, new nem
  • Petko
    én is valahol a featureok között azt olvastam hogy ez egy újszerű hibrid megoldás lesz, azaz lehet önmagában is elindítani és játszani, de csak akkor az exp packos campaingt, és multiban csak tauval vagy necronnal lehet játszani. Hameg a DOW vel, illetve DOW+WA val rakja fel valaki akkor multiban mind a 7 fajt lehet választani.
  • haxoror
    Dawn of War - Dark Crusade, expansion pack to the award winning Dawn of War on PC (requires Warhammer 40,000: Dawn of War to play).

http://www.dow-darkcrusade.com/
  • reger
    Dark Crusade is a stand-alone expansion, meaning you won't need to own Dawn of War or the first expansion to play.

Forrás:gamespot
  • mnorbi

Hatha segit : http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=26428
  • LasCar16
    egen...én is itt olvastam...2új nép meg új egységek:)R'LZ
    vhol olvastam h. már Lkezdődtek a köv. kiegészítőnek a munkálatai;)
  • haxoror
    kiegészítő lesz és kell majd hozzá a DoW

http://www.dow-darkcrusade.com
  • _Atti_
    szerintem nem
    az tuti hogy az összes faj benne lesz mert a téképes kampányban ott vannak, és multiban is benne lesznek akkor már miért ne, nem olyan szemetek szvsz, pusztán annyi hogy a missziók,cut scenek stb nem lesznek bnne a másik kettőből.
  • haxoror
    Na jó de ha a te játékodban csak necron meg tau fájlok vannak akkor hogy fogja netes játéknál a program a többi fajt megjeleníteni?
  • Panzerfaust
    Attól függően lehet majd a fajokkal játszanik, hogy melyik részek lesznek fennt. Tehát stan alone-ban csak necron és tau, de az interneten lehet mind ellen játszani, de csak tauval vagy necronnal lehetsz, stb..
  • _Atti_
    sztem is csak dow meg wa kampányok nélkül
  • reger
    Én tudtommal stand alone lessz
  • LasCar16
    kiegészítő
  • bazza
    az új cucc kieg lesz vagy stand alone?
  • laca103
    szerintetek hény milis lehet az a kaliber amit az ürgárdisták használnak alapból?
  • Blasta
    Jah vágom, video game, ok
  • Blasta
    őőőőő...
    Mér is? Akkor mi?