3478
-
Thanatos #2598 jó kérdés :/gondolom mert reg-et tényleg túl egyszerű átvariálni egyszere 3 lemezt emg nem cdcheckelhet... :/ -
Petko #2597 van benne tartalom rendesen...
én amire kiakadtam hogy szopatja az embert, hogyha multiban akarsz játszani a másik 5 fajjal akkor fel kell rakni a dow-t, és a dow wa-t. Próbáltam berakni csak a registry bejegyzésüket de azt is leelenőrzi hogy tényleg a lemezen van e.
Hogy mia francnak kell ilyennel szivatni az embert hogy felrakjon ezért 10 gigát tök feleslegesen. -
Thanatos #2596 a mappack két új fajjal szvsz bőven sok..., sok kieg még enyit se tartalmaz :D -
#2595 Ehhh.
Én valszeg ma fogom csekkolni, még bizakodok -
GrimReaper78 #2594 Uhh, hát, sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de ez a kieg. egy rakás szar lett. Pedig imádom a WH40K világot, a Dawn of War a mai napig az egyik kedvenc RTS-em, sőt, még a WA is tetszett, de ez... Puszta megahent az egész, semmi taktika nem kell hozzá, csak minél több egység. Ennek így mi értelme? Nagyon elcseszték, semmi hangulat, semmi történet, csak 25 provincia, amiket meg kell hódítani. Magyarán ez egy map-pack, küldetéslemeznek álcázva, na meg 2 új faj.
Napközben még megnézem majd a Necronokat, aztán azt hiszem, uninstall is lesz. Kár. -
6600GT #2593 ok!kössz -
#2592 fakk hogy ne indulna, nem is 1 mappaba telepulnek -
6600GT #2591 hy! most akkor megy az alap nélkül? vagy nem?
-
#2590 viszont bennem felmerul az a kerdes, hogy kevesebb lesz-e valamilyen szinten a jatek, hogyha csak az alapjatekra teszem fel; annal, hogyha felrakom ra a winter kieget, es ugy ezt...
3 perc es kiderul -
#2589 Zsír -
6600GT #2588 ok!kössz,ez nagy megkönyebülés:)géigényt tudtok? -
valaminick #2587 hehe oka nem vételeztem szemügyre a dolgot eddig:P -
zsotee #2586 Önmagában is játszható.
Vagyis az alap nélkül is meg. -
6600GT #2585 vagyis az alap nélkül megy?
-
6600GT #2584 hy! ez most kieg? vagy nem? -
#2583 lenyegeben nem errol ugattak az emberek az utobbi 100 hszben :D
nem ideznek, olvass vissza -
haxoror #2582 go away -
valaminick #2581 szerintem meg LOL -
Dino16 #2580 Szerintem ez 1 gyerekes játék gagyi graffal!! -
valaminick #2579 jaja kijött akinek lejött majd valami véleményt mondhatna:) ja meg kell ehhez az alap vagy standalone? -
#2578 Warhammer.40K.Dawn.of.WAR.Dark.Crusade-RECHARGED -
#2577 www.serials.ws....off -
hup #2576 nem tudtok egy olyan oldalt mondani ahonna a telepitőkódot le tudnám szedni? Nagyon fontos lenne! -
#2575 olyasmi minthogy heroes 3ban cd nelkul csak load game volt, new nem -
Petko #2574 én is valahol a featureok között azt olvastam hogy ez egy újszerű hibrid megoldás lesz, azaz lehet önmagában is elindítani és játszani, de csak akkor az exp packos campaingt, és multiban csak tauval vagy necronnal lehet játszani. Hameg a DOW vel, illetve DOW+WA val rakja fel valaki akkor multiban mind a 7 fajt lehet választani. -
haxoror #2573 Dawn of War - Dark Crusade, expansion pack to the award winning Dawn of War on PC (requires Warhammer 40,000: Dawn of War to play).
http://www.dow-darkcrusade.com/ -
#2572 Dark Crusade is a stand-alone expansion, meaning you won't need to own Dawn of War or the first expansion to play.
Forrás:gamespot -
mnorbi #2571
Hatha segit : http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=26428 -
#2570 egen...én is itt olvastam...2új nép meg új egységek:)R'LZ
vhol olvastam h. már Lkezdődtek a köv. kiegészítőnek a munkálatai;) -
haxoror #2569 kiegészítő lesz és kell majd hozzá a DoW
http://www.dow-darkcrusade.com -
#2568 szerintem nem
az tuti hogy az összes faj benne lesz mert a téképes kampányban ott vannak, és multiban is benne lesznek akkor már miért ne, nem olyan szemetek szvsz, pusztán annyi hogy a missziók,cut scenek stb nem lesznek bnne a másik kettőből. -
haxoror #2567 Na jó de ha a te játékodban csak necron meg tau fájlok vannak akkor hogy fogja netes játéknál a program a többi fajt megjeleníteni? -
#2566 Attól függően lehet majd a fajokkal játszanik, hogy melyik részek lesznek fennt. Tehát stan alone-ban csak necron és tau, de az interneten lehet mind ellen játszani, de csak tauval vagy necronnal lehetsz, stb.. -
#2565 sztem is csak dow meg wa kampányok nélkül -
#2564 Én tudtommal stand alone lessz -
#2563 kiegészítő -
#2562 az új cucc kieg lesz vagy stand alone? -
#2561 szerintetek hény milis lehet az a kaliber amit az ürgárdisták használnak alapból? -
#2560 Jah vágom, video game, ok -
#2559 őőőőő...
Mér is? Akkor mi?