Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Annyi lenne a kérdésem, hogy a GOTY(game of the year edition) tartalmazza a winter assault kiegészítöt is? Csakmert a campaign menüben telepítés után csak az alapcampaignt tudom választani.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
lenne egy erdekfeszito kerdesem 😊
szoval arrol lenne szo hogy a jatekban amikor epitkezek hogy a gyikban lehet forgatni az epuletet? thx elore is a helpet
Tuti unjátok már az efféle kérdéseket, de valakinek nincs valami ötlete a DoW-hoz egy 1.41-es verziójú crack-re? Nekem vmi 1.0-s verzióban van meg a játék, feltoltam, frankó minden, de így nem megy fel a WA, mert nem jó neki a verzió. Húztam le hozzá egy 1.41-es patchet, feltotlam a crackeletlen 1.0-sra, igy már felment a WA és fut is, de a sima DoW-t nem tudom játszani ugyebár...szal 1.41-es crack vki?
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Hamachi muxik 😊 szal szivesen megtennem elso tetova lepeseimet a wh40k dow/wa online csataterein... (itt egy rovid kerdes: 0.9.9.9-es hama jo, nem kell ugye az 1.0 beta?)
mikor, ill hogyan lehetne egyeztetni? merthogy most epp senki nincs a War40K2 halozaton online-kent, ill a game-en belul a multi menu alatt mi kell? LAN ?
csa+jo jatekot mindenkinek 😊
es bocsi, de nem nagyon vagyok forumita, de igyekszem 😊
http://www.w40krts.hu/news.php
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
ez mi? par tucat hozzaszolassal korabban volt:
WarHammer.40000.Dawn.Of.War.GOTY.BWClone.PROPER-MiRROR
es ez?:
2005-12-31 PC Game ISOs Warhammer 40000 Dawn Of War Winter Assault (c) THQ RELOADED 89x15 MB
elore is koszonom, mint mindig 😄
de tenyleg 😊
sziasztok!
Most epp necron-on csamcsogok a kampanyban. Baneblade jo szolgalatot teljesit 😄
Hamachi ill. direct.ip ? Ezek hogy mukodnek? Benne van a forum regebbi reszeben? Ha igen, akkor talan az is eleg lesz, de megerosites nelkul nem kutatok vakon, most mas dolgom is van, de azert 1000 koszonet az eddigiekert is 😊
csooo!😊
jo gammat!
online en is akaroooook 😊 de tenyleg, csak meg nemtom hogyan, de majd csak sikerul! 😊
Panzer!
"Most jelentették be a kieget, tau, és necron ha minden igaz."
Errol hol van bovebb info? thq.com-on nem lattam, bar lehet csak en vagyok vak, ill dow honlapon news-ban sincs
Koszi mindenkinek!
U.I.: online hogy tok jatszani? ld. korabbi kerdesem...
Szal eddig meg nem kaptam valaszt 😞
Winter Assault:
Order kampannyal kapcs is lenne kerdesem: ha megcsinalom a 4. mission-t pl IG-vel (most fejeztem be - daralas volt az egesz 😄), akkor azzal megyek tovabb, ok, es ha kozben megcsinalom eldakkal, akkor megmarad a mission select-ben a masik is?
Egyeb: lattam neten mod-okat, pl tau, meg hasonlok. Ezek ugye nem hivatalosak. Hivatalos kieg, vagy mod lesz-e? A nem hivatalaos mod-okban meg lehet bizni, ertem ezalatt, hogy jol mukodnek, ill hogy erdemes egyaltalan kiprobalni?
Elore is koszsonom, ha valaki valaszol.
(Ja igen! Es regebben kb 1000 uzenettel ezelott meg ra-rapislantottam a forumra. Akiknek crack gondjuk van, azoknak azt ajanlom, hogy ugyesen ragjatok magatokat at a forum regebbi reszein, ott van valahol az info: letolteni a patch-eket 1.40-ig, crack nelkul telepiteni alapgammat, majd pocsolni a nem crack-kelt gammat, majd WA-t felrakni, azt ahhoz vagy van crack, vagy nincs, vagy mittom, mar reg volt 😊)
cso
Nem kovetem a forum temat, ne haragudjatok a kovetkezo kerdes miatt, de nincs kedvem atnyalazni a tobb mint 2K hozzaszolast... 😊
A K e r d e s :
Hogy lehet online jatszani. Ker valami jelszot. De az nem a CD-key. Hogy megy ez? Addig ok, hogy GameSpy, csakhogy nekem crack-es verzsun van (itt irom meg a masik kerdest: lehet meg kapni itthon a jatekot, es mennyiert?), azzal menne a dolog egyaltalan?
Elore is koszonom! Sziasztok!
"Kill the mutant, burn the heretic, purge the unclean!" 😊
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Szerintem ez volt az év hozzászólása😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Üdv
ha van kedvetek akkor hamachit fel telepíteni és hajrááá!!! adok egy hálozat nevet és hozzá egy jelszót ahol küldhetjük név:War40K2 jelszó:play
nah üdv aztán gyertek
adom a linket ahoinnan a magyar nyelvû hamachit le lehet szedni
http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-hu.exe
Az alapjátékban lehetett egy olyat csinálni, hogy a local file-ba be kellett írni egy olyan sort hogy fullres_teamcolor=1 és ez feljavította a textúrákat mert skirmish-ben le van butítva, hiába állítod be.
Na most a WA-ot felrakva ez a módszer nem mûxik. Tudok vaami megoldást erre?
A Császár és Birodalom Dicsõségére Üdv néktek
Ha tud valaki segiteni,megköszöném.Nem kel még valamit letölteni?
Hali mindenkinek
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
BurnTheHeretic!!!<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
HURRÁ!!!
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
érdeklõdnék ,hogy nem tudja-e valaki ,hogy honnan tudnám beszerezni a gammát eredetibe!
Elõre is thx....
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
olyan kérdésem lenne, hogy van egy nem eredeti, de nem crack-es Winter Assaultom, akkor tudok játszani online? és ha igen, akkor hogyan?
próbáltam, de nem hoz létre új profile-t a játékon belül.........
http://emulehelp.uw.hu
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Most tettem fel a Winter assault kieg-et, és kérdésem lenne.
Lehetséges, hogy a térképen zoom-olást lekorlátozták ebben a kieg-ben, mert szinte alig tudok ráközeliteni az egységekre, és úgy rémlik az eredet DoW-ban jobban rátudtam közeliteni?!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha vége a csatának, a pályából való kilépés után a statisztikák környékén nyomj save replay gombot, adj neki nevet. Utána fõmenübõl load game, és ott válaszd a load replay-t.