3478
  • Curze
    Camera Zoom Mod
  • Blasta
    Nekem a C&C Generals van meg ilyen ultra-hiper-giga pack-ban, azzal nyomtam annyit anno, hogy nem hagyhattam ki.
    De ezt kihagyom most :)
  • ollie
    Váááááá, ma megrendeltem a wh40k anthology-t.
    Az alapjáték a 2 kieggel egyben. :))))
  • PAtr0n
    Hát ha jó sok honor guradot szedett össze akkor ne csodálkozz, hogy 5 perc után ledarál...
    Úgy meg főleg ha két gép ellen (2 bázis)játszol egy pályán, mivel ilyen nagyon sok van.
    Amúgy Berlinboy:
    A Chaos strongholdon én már túl vagyok, és az se sokkal nehezebb mint az Orkoké. Kb az első pár perc nehéz, mert rohadt sok kultista támad folyamatosan, de utána csak szépen lassan menetelni kell egyre előrébb, oszt ledönti a portált a legvégén. Mondjuk nekem eddig ez a Stronghold tetszett a legjobban. Még van hátra az SM, az IG, és az Eldar.
  • maniac001
    Az ALT dolog tiszta de nekem régen volt egy mod amivel nagyon ki tudtam zoomolni. És hiányolom hogy a parancsnokot (Necronnál legaláb is) nem tudom a csapathoz rendelni. Előreszalad mindig. A játékmenet meg hááát.... Easy-n is elver mert 5 perc után betámad egy uiszonyatos sereggel. Az állandó rush meg unalmas és egyhangú.
  • Blasta
    Ha lenyomod az ALT-ot és úgy mozgatod az egeret (állítasz a látószögön), akkor a görgővel tudsz egész közel menni az egységekhez. Marha jól néznek ki, érdemes megnézni egyszer őket. Aztán kész. Távolabb zoomolásról nem tudok semmit, nem ismerem azt a modot.
  • maniac001
    Nem tudja valaki mi annak a modnak a neve ami lehetővé teszi hogy messzebbre zoomoljak ki és be is?
  • berlinboy6329
    Hát ma megpróbáltam még párszor.Addig jutottam,hogy észrevettem,hogy fosnak a Steal unitoktól.:ez hardon is így van?Beállítok jó pályaközépre 1 osztagot,és jön a Space marine,meglövik és visszafordul.Némmá! mondom.Mire jöttek,addigra le tudtam gyártani kb 7-8 csapatot,de NEM VOLt ELÉG!Vechile Beaconöm kb akkor épült.Jöttek,max Capjét kihasználva(Bár sztem több volt mint a max)és bealáz.Na mondom,álás visszatölt,nem szenvedek.Helyette lenyomtam vérkönnyen az Ork Stongholdot.Minden stronghold ilyen egyszerű?Még maradt az Eldar,a Chaos meg a Space Marine SH.
  • Blasta
    Naja, de a Stealth-ek kurva gyorsan pusztulnak, a páncéljuk gyenge, a FW-ok meg bírnak jó sok lövést (csak Melee-ben gyengék, de annyit kell gyártani belőlük, hogy ne kerüljön a közelükbe senki).
    Hidd el, FW-okból kell sokat gyártani és megállítják a támadásokat. Mögéjük rakj le 2 rakétás tankot, meg azt a felderítő csapatot is leteheted (nemtom a nevüket), azok mutatják a láthatatlan egységeket és mégmesszebbre látnak.
  • berlinboy6329
    Tauval.

De az FW team az a 210-ével drága.Azok a Carnovine-k v mik meg gyorsan halnak.Stealth temeknek max nagyoy nagy számban a Fusion Blastere írt szépen,annyi időm meg nincs ho megvátjam míg maxon lesznek.
  • Blasta
    Milyen fajjal játszol?
    Amúgy anno én sok gyalogos ellen Space Marine-okkal játszva sok Scout-ot gyártottam és azok szedegették le szépen a támadó erőket jó messziről.
    Tau-val a Fire warriorok a legjobbak gyalogság ellen, egy-két rakétás tankkal megtámogatva mögülük. Mással nem nagyon játszottam még.
  • berlinboy6329
    2 napja nem írt senki? :(

Akkor írok.Végre eljutottam odáig,hogy a 9-es erősségű Bulwarokt adó Aerial Highlandsot efoglalta a Space Marine,és már csk 6-os erősségű.Mondom akkor megyek.De nem bírok vele.Elfoglalom a közelemben lévő 5 Strat pontot a közelebbiekre (3db)építek listening postot,és próbálok fejlődni,de olyan lassan jön a pénz,hogy nem tudok.Nem tudtok olyan egységeket,ami:

1.olcsó
    2.Erős gyalogság ellen
    3.Bírja legalább 8-9 Space marine Squad ellen,amik felvannak szerelve 1 halom Heavy Bolterrel,plasma Gunnal meg Rakétavetővel.
  • DummyBoy
    Lámpa vagyok ... ez ki is ment a fejemből :)

Új nVidia drivert raktam fel ... Nnna ... ez nem jutott eszembe ... holnap letesztelem egy régebbivel :)
  • Blasta
    Fúhát, akkor valszeg valami program vagy driver lesz a ludas. GOndld át, frissítettél-e vmit azóta?
    Mielőtt kidobált volna az asztalra, raktál-e fel vmi új játékot vagy más új programot, drivert?
    Ez lesz a megoldás sztem.
  • DummyBoy
    Üdv Mindenkinek!

Nem találkozott valaki olyanal, hogy egyik pillanatról a másikra elkezd CTD-zni a Dark Crusade? (Kidobál asztalra magyarul :( )

Voltunk egy Lanparty-n haverokkal, azon még játszottunk, de azóta egy szem skirmish-t nem tudok végigjátszani :( Mindig kidob ... játékot/wint is telepítettem újra miatta ...

Valami ötlet?
  • PAtr0n
    Na igen ... az tipikusan olyan pálya, hogy ...hát k*rva nehéz , ha nem tudsz előtt szinte semmit a pályára tenni. Én is ugyanígy az eldáktól vettem el kb. a 7.dik probálkozásra, és még az sem volt teljes győzelemnek mondható, mert beszivárogtam a főépületeihez, és ledöntöttem őket.
    Javaslom, ha nincs pénzed annak a pályának a betámadása előtt, inkább el se kezd, mert rothadt nehéz. Én kb 1400 req-et költöttem előtte rá mielőtt betámadtam (épületek + honor guardok vegyesen), és egyből az elején ahogy elkezdődőtt, a honor guardokkal már mentem is a déli elda bázist legyakni ... mire az megvolt (így már egy gépi játékossal kevesebb), már futottam is vissza a bázisomra, mert ahogy írtad, nagyon gyorsan betámadnak.
    De még így is rohadt nehéz volt, mert szinte csak tartottam magam ellenük, támadni csak a Commanderrel, eg 4 csapatnyi Stealth Unittal támadtam, Devilfish carrier-ekbe pakolva őket ... de ezt a támadást is vagy 10-szer meg kellett játszanom, mert állandóan szétkapták őket ...
    Ennek a szemét eldának azon az egy bázisán, volt 2 főépülete, vagy 12! Aspect portal-ja, vagy 5 support portalja, meg vagy 6 webway gate-je. Namármost szó szerint fosta az utánpótlást, szóval csak sunyin tudtam kinyírni ...
    Javaslom gyűjts egy kis pénzt mielőtt arra a mapra támadsz ... ha eldáké akkor nagyon nehéz megcsinálni...
  • berlinboy6329
    Thx,megnéztm.Be is próbáltam a Bulwarkot.Az eldarok kezén van, 8-9es erősségű,de már 4-5.jédre próbálom újra és nem megy.Közben megszereztem 1 könnyű meccsen a Forward Baset,ott kellett az ellen összes épületét kiírtani.Aztán mondom bepróbálom.Leraktam előre 1 Tau barrackot meg 1 generátort mer pénzem nem volt több,és hát elkezdtem.Leraktam 1 generátort,meg várni kellett a Path to enlightmentre h meglegyen a 200 áram.Addig 2 Stealthes emberkével befoglalltam 4 Strat pointot,és alighogy elkezdtem foglalni az 1.-t már jöttek is szépen.Falcon grav tank 1-2 howlnig banshee meg rangerök.De jó.Innen már egyre rosszabb lett mindig.Jöttek és jöttek,támadták a 3-4 generátorom a pat to enlightmentem,a Tau meg a kroot Barrackomat. :/ Pénz meg sehol mert ahogy jöttek úgy foglalták vissza a pontokat.Nem tom megcsinálni.Rusholni meg gyors fejlődésbőllehet,de nincs is miből.Nem tok velük mit kezdeni.Az orkoknál meg pont ott van Gorgutz,2 sor honor guard-dal.Azzal betámad az elején végem van.
  • PAtr0n
    Hi!

A 2760-as hsz.-emben belinkeltem a strategic mapot, a fontosabb pályák extráinak magyarázatával... Bal oldalt fent választ kapsz a kérdésedre

Jó játékot!
  • berlinboy6329
    olvasok,de nem naon értem mit akar.
  • j0nNyKa
    olvass kuldetes informaciot ...
  • berlinboy6329
    Senkise játszik? :( Azért megkérdezném,ha már ilyen kihalt a topik,mire jó a Bulwark képesség az Aerial Highlandsen?
  • Blasta
    Áhhh, kizárt :D
    Túl sok időmet kötötte le ígyis.
    Majd a köv. résszel jövőre. Esetleg pár skirmish addig...
    De campaign kizárt.
  • cenobite
    Akkor kezdd el újra egy másik fajjal!
  • Blasta
    Ójeee, végigvittem. Azt hittem jóval keményebb menet lesz azt a böhöm Eldát kicsinálni, de csak kb. 1,5 percig kellett, hogy állják a sarat a Fire Warriorjaim (volt ott belőlük vagy 10-15 ösztagnyi :DDD).

Na végre tudok dolgozni is, a game miatt nem nagyon ment :D
  • SaGa Jr
    Végülis elég egyértelműen megmutatja a game őket, sőt még az objective-ek közé is bekerülnek. :-)

Az eldák bázisára meg nem kell bemenni. Távolról lődd ki a szélekre rakott védelmi ágyúit, foglald el a critical pointokat és tartsd őket. Nem fog egyszerre kitámadni, csak apránként jön. AZt meg könnyű feltartani. Igaz a sok fire prism elég idegesítő lesz, de a gyalogságuk nevettséges, a hammerhead meg jól és hamar leabálja a ok tankjukat.
  • Blasta
    Jah, azokat a Squiggothokat csak később találtam meg, nem tudtam, hogy segítenek. :)

Amúgy moostmár a végső Elda bázis előtt vagyok. Egyelőre nem tudtam felmenni egy rakat FW-al, meg a hősökkel. Ide több oldalról valami brutális erő kell, csak még nem tudom, hogy mit vigyek. Valszeg lesz rakétás tank támogatás és Krootok. Vagy nemtom.
  • dragon215
    Csá mindenki,csak azt szeretném tudni, hogy az eredeti dow exét honnan lehet letölteni?
    Nagyon megköszöném!
  • SaGa Jr
    Hogyhogy szétkapták?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát nem használtad ki ellenük a jó kis Squiggothokat?

Az orkok azon a pályán nevettségesen gyengék. Inkább zavaró tényezők, semmint tényleges problémaforrások. Gyorsan lesöpörhetőek és a gép még komoly segítséget is ad ehhez.
    A káosz detto. Ott meg csak egy személyt kell lekapni és annyi a káosznak.
    Az eldák meg nem erősek. Meg lehet őket szivatni elég rendesen a fő bázisukon és tenni sem tudnak a tauk és a többi sereg ellen semmit. Az a nehéz hogy kisakkozza a megfelelő kombót ellenük az ember.

Amúgy honour guardot én sem nagyon veszítettem sehol. Mindegy hogy kevesen voltak vagy sokan, illetve hogy ki ellen mentem. Meg aztán nem is rusholgattam. Akkor pont a csaták keménysége veszett volna el. Kicsit fejlődtem, aztán elindultam és közben a hátországban fejlődtem tovább, de elöl ment a hent. Úgy legalább jó hosszan tartottak a pályák. Kivéve ugye ahol nem a gyilok volt a téma... :-)
  • Blasta
    Najó, ez az uccsó pálya csöppett erős :D
    Orkok, Eldák, Káosz, szép kis csapat...
    Orkok idegesítenek legjobban. A Honor guardomat szépen szétkapták. Na majd nekifutok még1x.
  • Blasta
    Nos én időközben idáig jutottam a Tau-val:

Szépen néz ki :D

Mindazonáltal az utolsó 5-6 csatát már nem nagyon élveztem, csak rush-darálás volt, semmi más. Ezt a hatalmas Honor guard-ot nem állítja meg semmilyen védelem, akár 3 bázist is könnyedén lesöpörnek. Persze amint beállok feljeszteni, védekezni, taktikázni, azonnal hatalmasra duzzad az ellenfél serege és akkor valszeg szopás van. De a rush-sal nincs gond.
    Viszont így nem túl élvezetes a játék, így a vége felé. Nagyon erős lett a seregem. A Honor guardok általában 1-től 1ig túlélik a csaták végére, már megvenni sem kell őket újra. Plusz ugye épületeketet se nagyon fejlesztek, előretolt bázissal kezdek minden csatát, minden megvan alapból, ami kellhet.
    Hát ennyi, megyek szétcsapok az ELdák között és ittavége. :)
  • cenobite
    Online játékhoz kell az eredeti game? Vagy jó a khm... "biztosnági másolat " is?
  • cenobite
    Köszi a válaszokat!
    Alig várom, hogy hazaérjek és megkreáljam a kis O'okjaimat!:D
  • SaGa Jr
    Mármint multiban.
    Sima kampány módban mindegyik faj játszható, ha csak a dark crusade van fenn, akkor is. Nem kell mellette fenn legyen semelyik korábbi változat. Azokra csak a multiplayer módnál van szükség.
  • SaGa Jr
    Igen. Ha az alapjáték és a Dark Crusade van fenn, akkor csak az IG nem választható, a többiek viszont minden további nélkül.
  • cenobite
    Nekem egyedül a Winter Assault hiányzik - még. Ork, Chaos választható enélkül?
  • Blasta
    "A kettő - mint szavaidból kivettem - egymástól függetlenül futtatható? "

Így van. De multiban csak akkor játszhatsz AZ ÖSSES FAJJAL, ha az alapjáték és a WInter Assault (az első kiegészítő) is telepítve van.
  • cenobite

Köszönöm!!! Már ez is itt figyel a munkahelyi gépemen, írom ki, viszem haza, élvezem! :)
    Nagyon jó, hogy nem lineáirs, no és hogy lehetek a zo'kokkal, meg chaos-sal alapban (két kedvenc, figurából is ezeket szereztem be először).
    Még1szer köszi az info-t!
    Ja, még 1 kérdés: Az alap játék nem baj, hogy fent van a gépen ugye? A kettő - mint szavaidból kivettem - egymástól függetlenül futtatható?
  • PAtr0n
    Igen, aminek a képét nézted, az a legújabb W40k játék: a Dark Crusade egyik screenshotja. Az alap játékban amivel te játszol ilyen nincs, annak fix a kampány része. Ebben viszont lehetőséged van egy taktikai mapot használva, bármilyen területre támadni, bónuszokat szerezni a különféle területek birtoklásáért (több egység, speciális egységek, +1000Req pon kezdéskor stb...) Amit a képen láttál, az tulajdonképpen a hősöd "training room"-ja ahol bizonyos győzelmek után, illetve gyilkolás stb. után akaszthatsz rá különféle extrákat (jobb páncél, plusz fegyver, nagyobb sebzés stb...)
    Tehát ebben a legújabb részben rajtad áll hogyan viszed végig a játékot, nincs megszabva hová mehetsz, tehát a te kezedben van a sorsod 100%-ban. És ami a legfontosabb, hogy itt már 7 faj közül választhatsz (Space Marine, Imperial Guard, Chaos, Necron, Tau, Orc, Eldar), és bármelyikükkel végigjátszhatod a Cronus bolygó elfoglalását. De mint mondottam, mivel abszolút nem lineáris a játékmenet, teljesen a magunk szerencséjének kovácsai vagyunk, tehát ne számíts a játékban bejátszásokra, movie-kra viszont egy-egy fontosabb pálya betöltése közben (pl. az ellenség strongholdja) a kommentár elmond egy kis történetet az adott szituról.
    Kb. ezekben különbözik az előző 2 W40k-tól. A grafikai motor ugyanaz, talán egy kicsit jobban is van optimalizálva mint a Winter Assault, és ez a rész nem igényli az előző két játék meglétét a gépeden.
    Remélem ennyi info elég lesz!
  • cenobite
    Ja értem! Köszi!
  • Blasta
    Ennek az az oka, hogy a topikban mostanság a Dawn of war: Dark Crusade kiegészítőről van szó, azzal játszunk.