Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A drone harbringer szintén egy nagyon ahtékony tömeggyilkos. 2 ilyennel és folyamatos drone utángyártással elég szépen le lehet takarítani ellenséges csapatokat és bázisokat.
A devilfish meg egy iszonyat nagy szivatás mindenkivel szemben. Nem látszik, csak adetektáló egységek észlelhetik. A sebzése nem túl nagy ugyan, de vígan beviszi az egységeinket a célterületre és tudja õket támogatni. Olcsó, gyorsan készen van és tömegben félelmetes mire képes.
A fire warrior csapatnak miért is gyenge a páncélja? Az IG és ork csapatoknak gyenge valóban, sõt még a pathfinder csapatnak is, node a Fire Warrioroknak messze jobb náluk.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
milyen GECIMESSZIRE lonek mar, ha latjak az enemyt ?!
es mekkorat lonek mar ?!
6 olyan csapat kb mindent szarra lo, de tenyleg, MINDENT 😄
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Drone Squad nem rossz, bár inkább csak feltartóztatni jó az ellent.
Hammerhead Gunship szintén fasza, abból is csak több kell (De én inkább Krootox-ra gyúrok, nem pedig gépre 😊.
Drone Harbinger-t, és Dewilfish Troop Carriert még nem gyártottam, bár sejtem mire jók....
Ennyi.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Tapasztalatok Tau-val:
XV15 Stealth team: kezdeti rushra gyenge, táposan viszont ütõs, + gépek ellen az EMP gránát fasza.
Fire warrior: gyenge páncél, viszont nagy sebzés, gyalogság elleni gránát király...csak távol kell tartani az ökölharctól õket 😊
Pathfinder team: észreveszi a rejtett egységeket, amúgy másra nem igen jó mert gyenge (célmegjelölésnek meg nem sok haszna van)
XV88 Broadside: ha van belõlük elég akkor ütõs sebzés, de a páncéljuk gyenge.
XV8 Crisis Battlesuit: Közepes egység, a vehicle Cap-et inkább kroot-okra használom.
Kroot Carnivore: nem rossz, bár akkor már inkább megvárom a Kroot Houndokat, azoknak ütõs a sebzése minden ellen, és viszonylag sokáig is bírják, + hozzájuk rendelek egy Kroot Shaper-t tápolás céljából.
Krootox: A legszélesebb körben alkalmazható egység, bármit bedarál ami az útjába kerül és rohadt sokáig bírja. Én csak erre szoktam a vehicle Cap-et használni: Legyártok belõle 8-at, így pillanatok alatt bedarálnak egy bázist (persze a hátvédelem azért kell)
Greater Knarlock: Szintén jó vétel, bár lassab mint a Krootox, és több cap-et használ, de szinte megállíthatatlan.
Vespid Stingwing Strain: (én csak legyeknek hívom õket), jó meele damage-ük van és pikk-pakk legyártódnak, viszont rohadt drágák, és nem tudsz további tagokat adni hozzájuk (csak 1 commander-t), mégis néha õk mentenek meg.
Szóval visszatérve az erõviszonyokra, minden nép tud meglepetéseket okozni, és mindegyiknek megvan az erõssége gyengéje. Talán egy picit tényleg a Tau-k oldalára billen ez a mérce, de csak kijavítják egy peccs formájában.
Amúgy a Necron-ok rohadt idegesítõek tudnak lenni ezzel a feltámadósdival. Nem kevés borsot törnek az orrom alá néha. Az Orkok se gyengék (egyik szigeten 2 csapatuk volt, hát kb 2és fél óráig szenvedtem azzal a pályával, mire lenyomtam õket, pedig az egyik gépet lenyomtam rögtön az elején, de a másik annyira befeszített, hogy aszittem már soha nem lesz vége 😊
Na mindegy nem untatlak titeket, ez csak az én véleményem volt..
Ha valakinek lenne még esetleg tapasztalata más fajjal, azt szívesen olvasnám 😊
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
es hat nemtom mit varsz, gyakorolni kell sokat, taktikat kifejleszteni, es nyerni .
Én sajnos csak a "jókkal" vittem végig, szal nem tok segíteni neked. Az tudom, hogy az a pálya velük nem olyan nehéz, mint a disorder-rel.
Tud vki segíteni a Winter assaultban?Minidg kikapok a disorderekkel az energiagátas pályán.mivel menjek mire lesz 1 ütõképes csapatom,addigra a konvoj már ott van a kapunál,mire odaérek a csapatommal már senki nem marad belõlük,és épp akkor mennek át a kapun,szevasz.Orkokkal se tudok semmit kezdeni,mert olyan k.. sokan vannak,hogy azt nem lehet megcsinálni.Nincs ütõképes csapatom,mert alig jön vmi pénz,amibõl gyárthatnák.Nincs idõ!
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Azt én is észrevettem, hogy ugyanoda pakolja le az ellenfeleket, így nem is variálok sokat, legyártok pár egységet és lerohanom õket.Bár a rohadék káosz elég brutál erõkkel védekezik...õk és az eldák támadnak folyamatosan, de eldákkal nincs problémám.Egy pályán meg a tau szivatott meg de kegyetlenül...de azért csak-csak nyertem...
Mindenképp jobban tetszik mint az oridzsi Dawn of war..azt elég rövidnek tartottam.A winter assaultról mi a véleményetek? Megvan de nem raktam fel...érdemes?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
De még mindig a Space Marine-ok jönnek be a legjobban, de nem õket tartom a legerõsebb fajnak. (de nálam ez kóros, az összes ilyesmi játékban a technikára épülõ, emberi fajokat favorizálom, lásd: Star Craft - Terra faj volt a kedvenc, és gy tovább)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
--
egyként necron al vagyok szerintem ez a legfaxabb csapat! 😊 z elobb betamadtam egy orkot is 😊
--
hasonlit ez a jatek a starcrafthoz csak itt töb a csapat!😊(meg jobb)
erö
Egy kis segítség kellene.Dark Crusade kapmányát játszom és a necronok ellen elakadtam.Valamilyen bombát kellene a szentélybe rakni,de se bomba se szentély.Már mindent elfoglaltam,de jönnek még a barlangokból folyamatosan.Mit tegyek?Segítsen aki már végigvitte!Köszönöm
Sosem baj, ha nem tudod elfoglalni egy pálya egészét. Amúgy is teljességgel felesleges, mert ha megtámadnak legalább egy, de inkább 2 nagyobb területrõl az adott pályán eltávolít mindent a program, mert oda teszi ki a támadókat. Ezek a helyek fixek, szóval nem változtatgat össze vissza a játék. Mindig ugyanonnan indulnak a támadók.
A pszicho izék a Grey Knight csapat. Demonhunterek. Nagyon kemény közelharci osztag, és valóban tudnak pszít is lõni. De nem lándzsájuk van, sokkal inkább alabárd (egészen pontosan Nemesis Force Weapon). ;-)
Amúgy meg gránátra még nem gondoltál? Az alap egységeidnek van (miután a barakkban kifejleszted) az is és azzal is lehet fektetni a nem látható ellenfeleket. Lévén mikor támadnak látszanak valamelyest így tudod hová dobjad a gránátot.
A kis probe lényege a felderítés. Az alapjátékban idõlimites volt, itt már nem az. Helyette létszámlimites. Sõt itt már nem is látható az ellenfél számára ha nincs detektor egysége. Õ viszont jó messzire ellát és képes az önmegsemmisítésre, amivel elég nagy területen durran.
okés hogy begyûjtöm a szeritorokat, de a pályát nem tudom elfoglalni fullra...az nem gond?
ha kinyiffan a honor guard akkor a köv. pályán nem is lesz már?
köszi a sok infot, valszeg könnyebben fog menni a game így <#worship>#worship>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Plusz ahogy fejlõdsz ki lehet fejleszteni a postokban gyorsabb req begyûjtést. Ennek két szintje van, összesen a teljes mennyiséget dobja meg valamennyivel (jelentõsen).
Plusz kiemelt figyelmet kell szentelni a critical pointok elfoglalsálára és õrzésére. Ugyan nem sok req-t ad, de minden ilyen pont 10% resistet csap a csapatainkhoz. Azaz 10%-al kisebb sérülést szenvednek el. 2 esetén már 20% és így tovább.
Az egységeknél meg érdemes nézni, hogy ott van-e náluk a csatolást engedõ gomb. Ha igen, úgy berakhatóak más egységbe (nem mindegyikbe). A legtöbbször ezek hõsök (SM esetében a commander, a librarian, az apotecharian), de lehetnek ezek egyéb dolgok is (eldáknál például a platformok csatolhatóak a guardian osztagokhoz vagy SM seregben a probe).
Ja, erre már énis rájöttem. Teszemazt ha lángszórót és heavy boltert csinálsz a szakaszba, akkor a lángszórósok közel akarnak menni, így elkúrják a HB-sek nagy lõtávját és csá...
"Nem kell aggódni, az ellenfél csak két irányból jöhet és így könnyen kordában tartható."
😊))) Én egyelõre egy irányból érkezõ nekron hotdákat se tudok feltartani 😞((((
"amiket csatolni lehet egységhez. Onnantól az egység detektálja az ilyen lopakodókat és álcázott épületeket."
Vazz, eddig ezt nemtudtam (mármint a csatolást)
Lenne egy kérdésem:
Ha elfoglalom a "pénztermelõ" pontokat, akkor érdemes-e veszõdni rájuk torony építésével? (nem gépágyútoronyra gondolok, a sima egyszerû "antennássra", vagy hogy híjják) Gyorsabban, vagy több pénz jön onnan, ha ezeket legyártom, vagy elég simán elfoglalni õket (nyilván ha veszélytelen helyen vannak, akkor nem foglalkoznék az elején azzal, hogy õrtornyot húzok rájuk)
A legjobb ha az adott ellenfélhez igazítja az ember a felszereltségüket.
Orkok ellen HB és esetleg egy csapatnyi rakétavetõs.
IG ellen rakéta és HB.
Káosz ellen elsõsorban plasma plusz rakétás csapat a tankok és Defiler ellen.
Tau szintén nem szereti a plazmát és a rakétát. De ha védekezni kell ellenük, akkor inkább heavy boltert a marine-oknak, mert az legalább messze lõ.
Necron ellen egyértelmûen a plazma a nyerõ. A gépeket és épületeket meg lerendezik a drenyák/predatorok.
Eldák ellen pedig HB és plazma. Esetleg rakéta a tankjaik ellen, de a plazma is szépen viszi õket.
SM seregben legjobb egyértelmûen a tisztán egy fegyvert használó csapatok kiállítása. A keverés csak hatékonyságromláshoz vezet.
A szervitorgyûjtõs pálya célja a minél hamarabbi begyûjtése a szervitoroknak. Aztán ha betámadnak, akkor amit elfoglaltál az lesz a tiéd. Sima védekezõs munka lesz a feladat mint normál esetben. Nem kell aggódni, az ellenfél csak két irányból jöhet és így könnyen kordában tartható.
Mit értesz láthatatlan elda patkányok alatt? A rangereket? És mik a pikás pszichoizék? Amúgy lopakodó egységek ellen nem kell más, mint detektor és már látszanak is. Valamikor az elmúlt napokban le lett írva kinél mi a detektor. SM seregben a legegyszerûbb a dolog, mert lehet venni a listening postokban koponyákat, amiket csatolni lehet egységhez. Onnantól az egység detektálja az ilyen lopakodókat és álcázott épületeket.
A hoonour guard egységek erõsebbek mint az alap változatuk (jobb Hp/morál/sebzés, limitált létszám). Egy személyes egységeik csak káosznál és SM seregben vannak. Lényegük leírásra került nemrégiben (összefoglalva: jönnek a hõssel míg ki nem purcannak, alapból a páylán vannak, nem kell õket gyártani, így máris mehet a védekezés és pontfoglalás).
Amúgy meg mindegyik gyalogos élõ egység öngyógyító (talán a necronok kivételek egyedül). Ha nem támadják õket, lassan gyógyulnak. Plusz vannak ugye gyógyulást gyorsító megoldások a seregekben (eldáknál a pylon gyógyít, orkoknál a doki, Sm seregben is a doki meg a káplán).
Másik kérdésem meg, volt egy pályám tegnap, 6 gyártó egységet, (vagy hogy hívják azt a négykezû szerelõbaszt) kellett bevinnem a bázisomra.Namost ez elég hamar megvolt, mert féltem hogy ha nem igyekszem az ellenfél elõbb végez, viszont így a pálya ötödét sem vontam saját fennhatóság alá.Ilyenkor mi van?
Harmadik meg..az eldáknál a láthatatlan kis idegesítõ patkányokat csak a zokkal a pikás pszichoizékkel tudtam likvidálni, más megoldás nincs rá?Vagy talán valamelyik boss is alkalmas a feladatra?
Ja és a sereg ami a hõsnél van alapban...a honor guardok...ezek ilyen 1 db-os egységek, de erõsebbek vagy mi a fenére jók? Mondjuk mintha öngyógyítóak lennének, ha jól láttam.
Jobbra balra keresem a WCG Warhammer mecseinek demoit de sehol nem találtam!Plz help ha tud valaki valami helyet ahonnan le tudom kapni szoljon!
thx elõre is! 😊
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Viszont biztos én vagyok hulla béna, de így is csak egy ideig tudom tartani a dolgot. Egyszer csak megidéznek valami kaszás démont, és az egycsapásra darabokra kaszálja a védelmem. Egyszerûen míg egy pillanatra az infrastruktúrával vagyok elfoglalva, szétkapják a védelmem. Ez van, majd még próbálkozom...
http://csuknorisz.mybrute.com
De én mindenesetre egyetértek vele. Ez nem egy bevédem magam típusú játék. Itt arról szól minden, hogy menni elõre és ölni. Ezért gyengülnek le a requisition pointok értékei is idõvel. Azaz ha beállsz védekezni, egyre fogyni fog majd a begyûjtött pontmennyiséged.
Amúgy meg ha többet akarsz, építs még fõépületet. Mindegyik után 6 ágyú tehetõ le. Ez pedig bõven elég, pláne ha aknamezõt is telepítgetsz. Elég hatékony tud lenni. SM seregnél meg használj scoutokat 4 plasmával. Ha lopakodnak nagyon jól szivatják a necronokat. Kell melléjük még 1-2 full plasmagun felszereltségû tactical osztag és elég jól lelõdözgetik a beözönlõ népeket.
Tau esetében meg nincs ilyen ágyúra sem lehetõség. Neki egyedül a postjai fejleszthetõek fel. Detektálni persze nem tudnak, de jó erõsen sebeznek mindent és mindenkit.
Az sem rossz taktika a necronok ellen, hogy feladsz nekik területet, majd másik irányból támadod õket. Ha megvan a spaceyard (spec terület) vagy mi a szösz, akkor akárhol is megtámadhatod. Magán a necron fõbázison meg amúgy is csak az elsõ pár perc lesz veszettül nehéz...
Mert ha az egységeket korlátozzák, ám legyen, de a lövegeket, amikkel belehetne védeni a bázist azt miért kell??? Nem fair sztem.
Legközelebb nem fejlesztek ki semmit, csak csinálok annyi space marine-t, hogy beszarnak
Képtelen vagyok kivédekezni a Necronok elsõ betámadását. Egyszerûen semmit nem tudok tenni, kipróbáltam már mindent. Egy elég jó pályán vagyok, csak 1 irányból tudnak támadni, de hiába verem vissza õket és húzok egy lõtoronyból és 5 ágyúból álló falat (+mindenféle egységet), idõvel kicsinálnak és vége, mert nem tudok a védekezésre és a bázisépítésre (nyersanyag begyûjtésre) egyszerre figyelni...
De ha nem támadok, akkor áll az egész játék, állóháború van csak...
Azzal nincs gond, hogy bevédekezzek, a támadások kurva nehezek immár a köcsög necron ellen.
Viszont ha nem támadok, akkor õ támad be folyton, amit meg én verek le (viszont semmi kedvem folyton a hülye támadásait visszaverni, marha unalmas, ha a gépre bízom a harcot, az meg elveszti).
Állóháborúnak tûnik ez most nekem, de nagyon 😊
És nemtom hova tovább.
blasta:
A rakétás ágyú nem a legjobb megoldás területvédelemre. Gyalogság ellen nagyon vacakul mûködik, kell mellé a sorozatlövõs verzió is (tauknál nem, de nekik amúgy sincs ágyújuk, csak õrposztjuk). Jobb ha vegyesen hagyod ott a terepet, maximálisra fejlesztett õrposztokkal. Esetleg úgy rakod le a védelmi épületeket, hogy jól beszorítsd az ellenfelet és ne maradjon neki nagy mozgástere. Így hamar le lehet gyõzni mindegyik gépi ellenséget.
hardon LEHETETLEN szamomra elfoglalni azt a teruletet, ahol az orkok epuleteit kell lezuzni.. egyszeruen... lehetetlen
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1> ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
megszállott, idõmilliomos 😄
A favorit egységeket akkor kapod meg, ha elfoglalsz minél több területet és minél több csatát megnyersz. Az én commenderem már elég tápos. Egyelõre úgy néz ki, nem nagyon tudok mit csinálni, mert a Necronok lealáztak mindenkit (én csak a birodalmi gárdába botlottam bele és õket gyepáltam szét, illetve 1-2 pályán még az Eldákkal is volt egy-egy fight), de mostmár csak a Necronok az egyetlen ellenség, de bazi erõsek. Néha betámadnak, de akkor simán visszaverem õket, mivel már kiépített bázisom van, sok egységgel és lóvéval.
De ha én támadok be valahova, amit pedig muszáj lesz, akkor viszont azok vernek vissza nagyon durván, szóval nem tudom innen hogyan tovább.
Mutatom a commanderem meg a térképet:

Ilyen egységeket venni támadás elõtt tudsz, mikor bejön a támadást mutató képernyõ. Ekkor bal oldalon ott lesznek kiválaszthatóan az esetleges ilyen egységek. Ezeket a stratégiai térképen szerzett pontokból veszed meg, nem a harc közbeni energy/requisition pontokból.
Minden nem fõbázis pályán a cél, hogy kinyírd az ellenfél összes fõhadiszállását mielõtt az kinyírná a tiédet. Ha egy területet megszereztél, oda erõsítést tehetsz, így amikor támadás éri azt a területet, a megvett egységek alapból ott lesznek. Az elfoglalt terültet olyan állapotban kapod vissza, ahogy ott hagytad. Azaz ami pontokat elfoglaltál és ami épületeket felhúztál, az mind ott lesz neked kezdéskor. Kivéve, ha olyan helyen lenne az épület ahová a gépi ellenfelet lepakolja aprogram. Ezen a területen lévõ épületek eltûnnek.
A fõhadiszállások esetében meg konkrétan meg van adva az elérendõ cél. Általában letakarítani mindent és mindenkit a térképrõl.
Minél jobban haladsz elõre a harcban, annál több elõnyre lehet még szert tenni. Ezek wargear formában jelentkeznek, amikkel a fõnöködet szerelheted fel. Ezektõl erõsebb, gyorsabb, ellenállób, nagyobb pofonokat kiosztó, illetve detektáló lehet. Minden wargear egyszer szerezhetõ meg, mint ahogy minden wargear szerzést biztosító leehtõség is csupán egyszer érhetõ el. Ilyen lehetõségek az 1,5,15 elfoglalt terület, 1-3-5 megvédett terület, 3:1 arányú gyõzelem, 3 kinyírt ellenséges faj, 2000 illetve 5000 kill. Ezekrõl tájékoztatást kaphatsz a stratégiai térképen a commander ikonra bökve. Itt megnézhetõek az eredményeid, visszanézhetõek a gyõzelmi bejátszások szöveges részei, megtekinthetõek a wargear-ek, és megvehetõek a honour egységek ha netán elhullottak volna.
Fontos, hogy mindig nézzük meg milyen területet akarunk betámadni. A területen lévõ szám jelzi a helyi bázisok és ott lévõ egységek erõsségét. Ha van ott honour guard egységekbõl valamennyi, azt is kijelzi a gép ha rábök az ember az adott területre. Ilyen egységek viszont kizárólag csak a fõ seregben vannak (azaz ahol az adott faj fõbossa ácsorog).
AMikor minket támad a gép, akkor is látható, hogy mekkora a mi erõnk, és mekkorával támad õ maga. Ha nagyon sokkal jobbak vagyunk mi, akkor akár a gépre is bízhatjuk a harcot. Ilyenkor szinte mindig megnyeri nekünk. Ha azonban a gépi támadó jóval erõsebb, akkor az ember végezze el maga a harcot, ne bízza a gépre, mert bukja a területe, vele együtt az onnaj érkezõ honour unitot és a terület által termelt pontokat.
Alapvetõen 3 területtípus van a játékban. Sima (ez csak pontokat termel, illetve honour unitot biztosít ha már miénk a terület és megvesszük onnan), fõbázis (iszonyat erõsen védett, azonnal dúrván támadó gépi ellenfél, akit ha legyõzünk, az adott faj végleg kiírtódik és nem lépked többet), speciális terület. Ez utóbbi extrákat adhat ha miénk a terep. Például az egyik ilyen extra, hogy két lépést tehet a fõ seregünk egy helyett. Vagy a fõ bázisok kivételével akármelyik területet támadhatjuk, nem kell mellette lenni vagy közvetlen érintkezésben tartózkodni a területtel. De ide tartozik a megnövelt kezdõ requisition készletet biztosító lehetõség, a bázisvásárlást adó opció (támadáskor nem csak honour csapatokat, de bizonyos alap épületeket eleve megvehet az ember), nagyobb CAP mennyiség amibõl csapatokat vehetünk a harcok alatt, stb.
Ezen pályák mindegyike valamiben gyökeresen eltér a többitõl. Nem egyszerû bázisépítésesdi és ellenfél lezúzósdi. Van ahol a lehetõ legygyorsabban (idõre) le kell darálni egy ellenségbõl megadott létszámot, vagy össze kell gyûjteni elmászkált szervitorokat, netán bázis nélkül egy erõs alapsereggel kiírtani az ellenséget avagy megadott alapanyagmennyiséget begyûjteni idõre, stb.
Easy fokozaton az egész játék nem kihívás. Senkivel, senki ellen. Egyszerû sétagalopp, gyakorlatilag tippeket sem igényel. Menni kell elõre és gyilkolni.
Normál fokozat már tartalma kihívásokat, de odafigyelve a lépéseinkre nem okozhat problémát. Jól kell gazdálkodni a területekkel, megtervezni merre megyünk, milyen sorrendben számoljuk fel az ellenfeleinket. Itt már nagyon fontos milyen sorrendben gyûjtjük be a speckó dolgokat és a honour unitokat.
Hard fokozatot még nem próbáltam. Csak a két könyebbel vittem végig majdnem mindenkivel a játékot.
Egy általános tipp így a végére: Nagyon nagy figyelmet kell fordítani a hõsünk megfelelõ fejlesztésére. Ha lehet, elsõként a detektáló wargeart vegyük fel (ha van ilyenje), mert sok és erõs stealth unit van a játékban, amiket nem vennénk észre így. Saját csapatok között pedig kevés a detektáló.
Én az Ûrgárdistákkal tolom most elsõ körben, és egyelõre igyexem csak gyalogosokkal küzdeni, nem nagyon költök a jármûvekre. Egyelõre sztem a Terminátorok a leghatásosabbak, csak sajnos 1-1 csapatot lehet készíteni belõlük.
Hmmm?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent