Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
BTW, van vkinek valami infója (netes, ha lehet magyarul), hogy mikor és ki találta ki a W40K-t (mert gondolom nem IAN volt)?
Viszont az Ûrgárdista kétségtelenül a legjobb amit magyarul olvastam 😊
IAN WATTSON TRABANTOT VEZET BP-en.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
"http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Hulk_(computer_game)". A konyv meg azert nehez nekem mert nem magyar az anyanyelvem(meg van vagy 2 kg 😊 ).
De nem ám. Énis szenvedek velük néha 😊
"az introja is hangulatosabb mint az alap jateknak. "
Ezzel nem tudok egyet érteni, de ahány ház, annyi... 😄
Szvsz a DOW intrója az egyik legfílingesebb intro amit valaha láttam. Persze az új intro se rossz.
http://csuknorisz.mybrute.com
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
http://csuknorisz.mybrute.com
A Chaosnál amúgy a turret detektál biztosan. Szóval azoknak a bázisára nem lehet észrevétlenül beszivárogni ha van pár torony felhúzva.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Megköszönném!!!
a lathatatlan szallitojarmuve meg a vicces, ami 1 darab vehicle cap-et hasznal el, szoval lehet belole 20, eshat ..............
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
De például nekronoknál detektáló az alap építõegységük, plusz a wraith.
Tauknál detektáló a pathfinder csapat biztosan, meg még akad valami de nem tudom melyik egység.
IG esetében a karakterek detektálnak, meg a fõ bázis is tud detektáló zónát létrehozni.
SM esetben is elsõdlegesen a karakterek, illetve a kis röpködõ koponyák amik detektálnak.
Káosz esetében dunsztom sincs mi számít ilyen egységnek. Nem játszom velük.
Eldáknál a warlockok, karakterek bizonyosan észlelõkként mûködnek.
Az orkoknál régebben a nobok tudtak detektálni, most nem tudom milyen egységeik képesek erre.
A krootok meg valóban nagyon jól használhatóak. Pláne ha kapnak egy krott shaper-t. Azt becsatolva az osztagba mind a morál, mind a Hp megemelkedik. Kell még nekik fejlesztésként a feral leap és lehet nézni miként röpdösnek szana meg széjjel a megtámadott gyalogosok az ellenség soraiban. :-)
Plusz nagy elõny ha a kroot vonalat választja az ember, megkapja a krootoxot, amirõl egy kroot lõdöz ágyuval, illetve a krootox maga elég izmosan bunyózik. No meg jönnek a kutyák. Melléjük is beállítható a shaper növelve ezzel a hatékonyságukat.
Plusz ezen a vonalon haladva megnövelhetõ a sima fire warrior osztagok tûzereje és lõtávja is elég jelentõsen.
Ezzel szemben a másik út adja az XV8-as suitokat (max 3-at) és a Hammerhead-et.
A knarlock (nagy dínó ha így jobban tetszik), meg az alliance akármi felhúzása után mindenképpen gyártható egység lesz. EZ az épület adja amúgy az etherealt is. Õkelme nagy elõnye, hogy idézhet elit fire warrior csapatot, nem is egyet. Csak idõ kell míg újratöltõdik ez a képessége.
Jól el kell dugni a manust, mert míg él minden egységet feljavít, ám ha meghal egy idõre megzuhan minden tau egység morálja elég jelentõsen.
Tau-nál a kroot egységek is baromi jok,nem csak a gépek.pl a "kutyák" 100-140es melee sebzese iszonyu sokat ér,vagy az a majom akinek a hátán ül egy muki néha eldurrant egy 500as lövést és emelett folyamatosan sebez 300akat..
a nagy dino meg mindkét oldalon van ugyrémlik..csak a victory vagy milyen point kell hozzá.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Egyébként mivel lehet detektálni a láthatatlan egységeket?
de attol még mindig hányadék egy nép..😊
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
mire rajossz hogy lathatatlan valamik olik a bazisod, mar nincs bazisod
probaltal mar tauval full fejlett stealth unitbol bekuldeni mondjuk 6ot 1 bazis kozepere ?
~15 mp es nincs bazis
nem, nem overpowered tenyleg
lehet én vagyok a béne,de sztem az egy iszonyat gázos nép..játszhatatlan annyira bénák az egységeik..
a Tau föember nagyon tetszik,a legjobb gyilkologép a játékban sztem.kb 20 támadoharcot meg 3 védekezést nyomtam mmialatt kész lett a kampány és megölt több mint 7000 egységet..ellenben az ürgárdistákkal a 4. mapon még csak 400 killem van..mondjuk lehet azért mert itt egy kicsit jobban sietek.
elég uncsi igy hogy nincs diplomácia a játékban.
necron meg furi nép..még szoknom kell.de télleg az alapember a legerösebb zuzos formában.max létszámnál kb 10-12 sorozat 1 föház.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Az immortal kimondottan tank és épületromboló, de a fejlesztett és nagyobb létszámú warriorokkal jobban jársz.
A pariah limitált egység és nagyon jó az ellenfél felszecskázásában.
A másik teleportálható necron gyalog a flayed one. Közelharcban nagyon kemény, de lassú a mozgás terén.
Gépeknél ott vannak a destroyerek és a heavy destroyerek. Az elõbbi gyalogság, az utóbbi gépek és épületek ellen van.
A destroyer lord az ellenfél jármûvei felett képes átvenni az irányítást ami hasznos tulajdonság, de õ maga nem túl erõs.
A tomb spider elsõsorban support egység. Begyûjti a lelõtt saját egységeket és újakat kreál belõlük. De ha van lord egy resurrection orbbal, azzal többre mehet az ember. A pók másik elõnye, hogy kis swarmokat képes gyártani a saját Hp-ja kárára. Ha ven mellette egy javító egységünk, akkor elég sok ilyen kis swarmot létrehozhatunk, amik seperc alatt lebontanak épületeket és jármûveket, de gyalogság feltartására is jók.
A wraith esetében nem emlékszem pontosan most gyalogos vagy jármû-e, de ez az egyetlen detektáló gyors mozgású egység. Én speciel nem használtam, mert ott volt a lord aki detektálgatot és így lehetett alázni az ellenfeleket lefelé.