• Maak
    Tulajdonképpen a marineknak négyféle fegyver adható, aszem max 5 db, lángszóró, gépágyú (vagy mi), plasma gun, és rakétavető.Milyen elosztásban érdemes adni neki ezeket, vagy külön ilyen-olyan szakaszokat kell csinálni esetleg az adott pályákhoz? (úgyértem hogy az hatroza meg milyen fegyvert kapjon a csapat hogy ki az ellenfél?)

Másik kérdésem meg, volt egy pályám tegnap, 6 gyártó egységet, (vagy hogy hívják azt a négykezű szerelőbaszt) kellett bevinnem a bázisomra.Namost ez elég hamar megvolt, mert féltem hogy ha nem igyekszem az ellenfél előbb végez, viszont így a pálya ötödét sem vontam saját fennhatóság alá.Ilyenkor mi van?

Harmadik meg..az eldáknál a láthatatlan kis idegesítő patkányokat csak a zokkal a pikás pszichoizékkel tudtam likvidálni, más megoldás nincs rá?Vagy talán valamelyik boss is alkalmas a feladatra?

Ja és a sereg ami a hősnél van alapban...a honor guardok...ezek ilyen 1 db-os egységek, de erősebbek vagy mi a fenére jók? Mondjuk mintha öngyógyítóak lennének, ha jól láttam.