Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másodszor miért nincs köcce spanyoljának? neki van a legtöbb városa ami nagynak számít. És nem fogok a két legjobb spanságban lévõ népre támadni( Angol, Francia) akkor maradnak a Hollandok😊
Pedig már náluk is jó helyen állok😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
<#puszi>#puszi> <#vigyor4>#vigyor4>
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nekem (kezdõként) azért jól jön, mert nem szeretem mindig a beépített térképet használni, jobb ha ott van elõttem. Ráadásul ezt legalább teljesen átlátom. Ha belejövök már úgysem kell majd.
Tényleg, ti tudtok 1280x1024 -es felbontást használni a játékban?
The Matrix has you...
Már elõször is jól értettem akkor😊
Szóval: amikor a tengeren vagy akkor nincs rá szükséged! Kivéve a kis piros nyílra, de erre már Te is rájöttél😊 Azonban mikor kincset keresel akkor igenis van rá szükség. Az egyedüli irány amit mutat a nagy nyíl az az ÉSZAK. Tehát, ha állsz és éppen jobbra mutat a nyíl, akkor Te most NYUGAT-felé nézel. Nemtom érthetõ-e? Arra szoktam használni, hogy ha megvan egy-két támpont a térképrõl, akkor be tudom lõni, hogy ahhoz képest merre kell mennem, így elõbb-utóbb odatalálok.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Mayday: varosok kozul csak a strongholdok es az annal nagyobbak tamadhatoak. Settlementek nem. Eljaras: ha nincs erod, akkor partraszallas es seta, ha van erod, akkor a varos elott allva ralossz parat (space) majd ha visszalonek es radkuldenek par kalozvadaszt, akkor mar elegge mergesek (es ellensegesek) es tamadhatod a varost.
Ha az ágyúk a kiválasztott zászlóshajóra kerülnek, de utána egy csata elõtt zászlóshajót váltok, akkor oda átkerül az ágyúkból annyi, amennyi átfér? Továbbá a maradék ágyúk megmaradnak az elõzõ hajón?
A flottadnak osszesitve van a rakodotere, tehat, ha van egy 80 tonnas es egy 120 tonnas hajod, akkor 200 tonnat pakolhatsz at. Nincs meghatarozva, melyikre kerul, a kozos 200-bol megy el a hely. Bemesz egy kikotobe, eladsz valamit, nem kell azzal foglalkozni, hogy melyik hajon vagy.
De ha van mondjuk 160 tonna cuccod, es eladod mondjuk a 80 tonnas hajodat, akkor kidobsz a vizbe 40 tonnat, mert nem lesz eleg helyed.
Az agyuk pedig ugy vannak, hogy amit kivalasztasz vezerhajot (amivel harcolsz), arra fog pakolni annyit, amennyit az a hajo elbir.
Megtámadok egy hajót. Elfoglalom. Király vagyok. Jön a rakodós képernyõ. Nem értem, hogyan mûködik. Mármint a felületet értem, az elvet nem. Honnan hova kerül a cucc? Nyilván a jobb oldalon az elfoglalt hajó rakománya van, de bal oldalon csak a kalózom neve látható. Melyik hajó viszi a rakományt? Az, amelyiken a kalózom van? Mert, ugyebár, alul csak annyit ír ki, hogy még mennyi teher rámolható be. Továbbá az ágyúk hova kerülnek? Aztán, ha megtartom az elfoglalt hajót, akkor azok a cuccok, amelyek nem kerültek át, ott maradnak? Tehát az otthagyott ágyúk fogják például annak a hajónak a védelmét adni a továbbiakban? Szóval pár szót errõl a rendszerrõl szívesen olvasnék valamely guru(k)tól. Elõre is köszönöm.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Akkor nem örültem neki és azonnal bosszút álltam pár kalózhajón😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Egy kis segítségre lenne szükségem...
Letöltöttem a pirates-t, a cd1-et simán be tudtam mountolni daemonba, de a cd2-t nem.Vkinél jelentkezett -e már uez a probléma?
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Ebbõl következik h nem neked kell kifizetni😄DDD