• Andie
    Ja, még 1 kérdést elfelejtettem, most jutott eszembe, hogy olvasom vissza a topicot (1500nál tartok :) )
    Nálatok volt olyan, hogy iszonyatosan belassult a játék a tengeren hajókázás közben? Szabályosan másodpercenként 1 centit ugrik a kép, igy haladok. Kb 2-3 fps. Föleg akkor szokott jelentkezni, ha már 2-3 órája játszok, és van nálam 2-3 hajó. 1024-ben játszom (mert 1280-ban a függöleges felbontás valami idétlen ötlettöl vezérelve 960 lett Sid bácsinál, holott a szabvány ugye 1280x1024 - ez is a monitorom native felbontása), és a details-t próbáltam már levennni a minimumra, akkor sem segitett.
    Ja, Gef3Ti200-am van (3000+bartonnal, 512 rammal)

Ja, és még 1 :)
    Irtátok itt sokan, hogy egy kis indián dzsunkát visztek magatokkal, és ott tartjátok a kaját. Ezt hogy lehet megoldani? Én mikor a kereskedönél vásárolok, soha nem kérdezi, melyik hajóra pakolja a kaját, és melyikre az árut. Ugyanigy, ha zsákmányolok 1 hajót, és azon van áru, és el akarom adni a hajóácsnál, akkor sikit, hogy ezzel az eladással kidobok a tengerbe X tonna árut. De mit? Kaját? Ágyút? Cukrot? Mit?

Randal : thx!