Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Let\'s go Hawks!!!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ráadásul azt még mindig nem sikerült a játékba vinni, hogy több hajóval csatázol. vagy csak még nem találkoztam vele.
nekem POTC komolyan mondom jobban tetszett, bár abban ugye nem volt valós térkép. jó lenne ha kijönne már egy olyan kalózos gamma, amiben egyesítik a jó ötleteket, és nem mennek el vmien hülye irányba. pölö át lehetne venni a szárazföldi harcot a cutthroats-ból, a harcrendszert a potc, a játékmenetet a pirates bõl és akkor lenne egy jó játék...
Félkörívben helyezkednek el az egyéb ismertetõ jelek (gejzir,csontváz,íveltkõ stb.) és ennyi.
Ha tudnám, hogy hogyan kell belinkelni képet megmutatnám.
Valami megoldás?
Kikötsz a város mellett és egyszerûen begyalogolsz, ott már választhatod a támadást.
\"This is a good day to die!\"
Harcolni csak gyalogosan lehet...😞
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nekem mind a négy elveszett város egy helyen volt!!!
Tud valaki ebben segiteni, hogy mit rontottam el, vagy még tovább kell keresgélni, hogy megkapjam hozzá a piros X-et, vagy egyszerüen program hiba.
Néha engedi de akkor támadási helyet kell választani majd start... a vége mindig a börtön pedig a hajórol össztüzet zuditanék a városra nem hiszem hogy maradna valaki is élve ott 😊
Kérdés hogy lehet eredményesen bevenni egy várost?
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Alsóbb szinteken ezek vannak:
.jobbra sasszé - szünet - balra sasszé.
.jobbra forgás- szünet - balra forgás.
kombók😊
.jobbra sasszé - balra forgás.
.balra sasszé - jobbra forgás.
.elõre - balra forgás - balra forgás.
.hátra - jobbra forgás - jobbra sasszé - jobbra forgás. (erre nem pont emlékszem)
N0 TXT TLK PLZ!4!
Úgy tûnik, hogy különbözõ zenékhez különbözõ koreográfia tartozik, de minden zenéhez fixálva van a koreográfia. Kérdésem, hogy ez igaz-e, és ha igaz, akkor minden karrier esetén mindig ugyanaz a koreográfia, vagy legalább akkor újragenerálódnak?
Nem is tudom, ha valakinek kedve van, pontozhatja is a kérdéseim... <#zavart1>#zavart1>
Jól elrejtették Sidéknél😄

SÁRGA FELVILLANÁSOK a számgomboknál,
csak KEZDÕ (Apprentice) szinten vannak.
Kezdõ szinten lehet gyakorolni és megismerni a játékot.
Az 1-es gombnál sárga lett és az ugyanazt jelenti, mint a
lány jobbra felfelé mutató keze.
Zsákmányosztás után lehet magasabb szintre lépni, utána már
nem lesznek táncot segítõ FELVILLANÁSOK, a hölgy kézmozdulatai alapján kell tudni táncolni.
A hölgyek szeretik,ha rájuk figyelnek. <#crazya>#crazya>
Kezdõ szinten sok segítõ szöveg is megjelenik, hogy mit lehet vagy
mit kéne tenni.
A 4 magasabb szinten már nem lesznek segítõ szövegek, azokat már
fejbõl kell tudni egy tapasztalt kapitánynak.
Node hogy az alap, egy mozdulatos találat, és a lánc-mozdulatos találat között pontosan mi és mennyi a különbség - ha van egyáltalán - ezt nem tudnám konkrétan megmondani. Számok és adatok hiányában marad a tapasztalat, ami az én esetemben úgy tûnt, hogy erõsebbnek számít egy kétmozdulatos találat, mint egy szimpla szúrás. Aztán ez vagy így is van, vagy csak beképzelem magamnak, nemtudom. ;] Egyszer talán kiderül...
Középsõ fokozaton voltam már, meg kicsit öreg is - szerintem a vívás ilyenkor annyira nem egyszerû. Alaposan és rendszeresen elnáspángoltak (pedig aztán a Prince-en nõttem föl). Tényleg, vívás esetén néha igen lassan reagál a billentyûnyomásomra, máskor meg mintha nem ürítené a puffert, mozgás közben megnyomott más parancsaim is lemozogja, amikor már baromira nem kéne. Ez így helyénvaló?
No, mindegy. Ezen nem veszünk össze, a lényeg, hogy kampókézzel ne vakarjuk meg a szemfenekünket...<#nevetes1>#nevetes1>
The Matrix has you...
Már csak a negyedik kell!
Megy a tánc😊
Magyaritás elött Mutatta a lépések irányát!
Most már nem mutatja,igaz nincs is rá szükség😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...