4192
-
Dzsotin #3112
-
Daemon az űberkirály nálam:)) term a 3.47-es. Persze valakinek ezzel sem müxik
-
zizzenet #3110 Az más. Amennyiben nem eredeti a játékod, feltehetőleg az a fájl hibásan került tulajdonodba, avagy a CD megírása során történt valami rendellenesség. -
Perba #3109 Nekem emulation gond van inditásnál,melyiket kell letörölni?
-Alcohol 120%
-CloneDVD
-Dameon tools -
Anno készült - aztán leállt a projekt - egy totalconversion TES3 szerkesztőjével, melynek központjában a kalózok voltak. Voltak gyönyörű képek, objektumok, olyan vidék hogy a nyálad csorgott, aztán jött a hidegzuhany hogy vége. Akkoriban nézegettük sűrűn az oldalt, és azóta is a kedvencekben van ;] -
Pedig ugyanaz, csak picit újítva... ;]
Peccshez annyit, hogy a diablo 2 kapcsán, az 110es peccs várakozás közepette egyremásra jelentek meg fanmade listák, hogy mit kellene és hogyan. Általában ezek a listák hűen tükrözik a játékosok összvéleményét, de sajnos kevés fejlesztő veszi figyelembe. De mivel ittm ost Sid apánkról beszélünk, szerintem ő is tudja, hogy kell foltozgatni a játékot, és figyelni fog a nép óhajára. Aztán persze kiderül... ;] -
Hát újat nem mondtál, ezeket már kitárgyaltuk itt is ebben a topikban.
"de a kardozasnal akarmilyen gyorsan nyomod ugyis legyoz,ha oreg <40+> vagy)" - ezzel nem értek egyet, Rouge szinten simán győztem a vége felé is, egyetlen akadály a nyugdíj és a kiöregedés volt.
"Kelet fele utazasnal figyeljetek a nagy felhoket. Beuszni ala, oszt' mehet a nitro" - Na igen, de felhők között is van különbség. Ha éppen egy viharba "úszik" bele, akkor nesze neked sebesség, ha utána vitorla nélkül nem megy a ladik ;]
"Ha megvan a duke(?) rang, akkor egy hirtelen mozdulattal harapjunk a gazda kezébe. " - ezzel én csak az elv és az ilyenfajta maximális játékmód miatt nem értek egyet, de ez legyen az én hülyeségem. A c64es debütálás óta játszok a játékkal, de sosem fordult elő hogy az anyanemzetemet irtsam (az hogy egykét hajót lekapcsolok, az oké, de ez a maximum). Játszon így - mindehol "faszagyerekként - aki akar, én részemről ez nem elfogadott játékstílus. Ám ezzel én vagyok kisebbségben, ez is tény.
A többi pedig lerágott csont, de jó összegzés a játék egyes részeit tekintve. -
Hmm, ez fincsi lesz ha így kiadják
-
Ha jól emlékszem ezt az oldalt linkeltem be Én is egyszer "régen" és csupán arról van szó, hogy kinek milyen ötlete van a leendő Patch-kiadás változtatásaihoz. Tehát ez csak egy Super-fun oldal, akik elég lelkesek lehetnek hozzá, hogy Sid bácsi szíve meglágyuljon és változtasson azon szokásán, hogy nem nagyon ad ki patch-eket játékaihoz. Talán azért, mert úgy tökéletesek ahogy vannak:))
Azért jók a tippek... -
Csak tervben van a patch, kiadás dátuma még nincs!
I was hoping that I could gather ideas for a patch/update so that I could inform Firaxis on what customers believe will honestly improve the game.
To get the ball rolling I'm going to list some of my own ideas/concerns. If you disagree with any of my points please tell me why I'm wrong .
- Speed up sneaking sequences*
- Speed up third person perspective on sailing*
- Speed up land battles*
- Fix bug in land battles when switching targets for long-range fire.
- Fix clipping issues*
- More intelligent promotion system (i.e, incorporate a system of downgrading rank).
- Better randomization of names - especially with the kidnapper of your
family members or wife/wives *.
- Perhaps add a couple more cutscenes.
- Attack forts.
- Add portable cannon for land battles (which they seem to have
forgotten about).
- Option to remap keys ingame (especially for laptop users).
- Top 10 Pirate list should remain active (so you constantly compete for
top place, even after attaining it).
- Tone down importance of dancing (through popular demand)
- New wildlife - sharks, etc.
*These are what I believe to be the most important issues.
EDITED USING PEOPLE'S REQUESTS.
(innen) -
Nekem is fennvan a magyarosítás és egyszer sem lépett ki.
De nekem 1.0000 vagymilyen verzió van kiirva. A mellette lévő számra már nem emléxem.
Én amúgy nem találtam hozzá semmilyen hivatalos patchet! -
taylorp #3101 Ezt installálás közben írja ki. Mielőtt befejezné. -
Arky #3100 Halio. A gs forumra irtam ezt, de ide is bemasolom.Velemenyezhetnetek is.
Mult heten szereztem meg a jatekot.Eleg sokat jatszottam vele. Amik szerintem fontosak:
-Az elejen a spanyolokkal haverkodhunk ossze, vigyuk 8/8-ra a rangot: ellenfel hajokat foglaljunk el(ne olyan sokat, nehogy a tobbiek nagyon megharagudjanak),kisergessunk kormanyzokat, telepeseket, es nyirjuk ki a spanyol varosokat tamado kalozokat es indianokat. Ha megvan a duke(?) rang, akkor egy hirtelen mozdulattal harapjunk a gazda kezébe. Ami belefér nyirjuk a hajoikat(szinte az osszes nemzet harcban all a spanyolokkal)ekkyor a tobbi nemzet is adja a rangokat meg a foldet, mar nem is lehet hova tenni.
-Top 10 kalozzal szerintem ne az elejen foglalkozzunk. A vege fele mar sokkal(!!) tobb aranyuk van.Ilyenkor eleg jol megtolti a patkotarcat, ah elfogjuk oket.Amugy ha nem dnak informaciot hogy hol kell keresni oket, ekkor egyszeruen menjunk vegig a parton, mindegyik kaloznak van egy tanyaja.( ha bemegyunk, akkor nem azt irja hogy talalkozas a kapitannyal, hanem: talalkozas pl:Balckbeard-dal) Ezeka kalozokk mindig a kornyeken hajoznak, varjunk egy kicsit rogton jon.(Jo ha mar megvan a holland(vagy spanyol)utikonyv, rajta vannak a kaloztanyak.
-Varosba lopakodast altalaban ekkor hasznalom, ha egy bunozot kell elkapnom,aki spanyol varosban van.( 120000 arany van a fejemen). Konnyu megtalalni a tavernat: a hazak sarkaban nyilak vannak. Ezek mutatjak a kormanyzo lakhelyet.Ha a bejarattal szemben allunk akkor az epulet mogott kettovel es eggyel jobbra van.
Eny altalaben egy hajoval megyek ez a royalsloop: nagyon jo a gyorsasaga. Mas hajora nincs is szuksegem.Ha elfoglalok egy hajot ekkor nem sullyesztem el, hanem rakomanyostol viszem eladni. Azert is jo mert nem fer ra tul sok tengeresz(ne vegyetek tripla fuggoanyat) igy tovabb nyugodtak.
Mar lassan 15 eve nem volt zsakmanyosztasom.Ezt ugy ertem el, hogy folyamatosan utom a spanyolokat, megyek a kincsekert, varost foglalok.Na meg sokat tesz az is, hogy minden csataban veszetk nehany kalozt, a masik hajorol all be nehany igy cserelodnek es nem dumalnak hogy mar regen voltak szarazfoldon.amugy ha elszokik nehany az nem baj.Legalabb nem pofazik, feljebb megy a kedv.
-Ha lehetseges gyönyöru lanyokkal tancoljatok, mert ok adnak terkepeket(a vege fele). A csunyak( meg asszem a szepek is) mar csak bunozok helyeit adjak meg.
-Mikor oregszik az embered tenyleg nehezebb a kardozas.Ezert szerintem a kardozas kepzettseget jo valasztani az elejen( a tanc csak reflex, megtanulhato, de a kardozasnal akarmilyen gyorsan nyomod ugyis legyoz,ha oreg <40+> vagy)
-Kelet fele utazasnal figyeljetek a nagy felhoket. Beuszni ala, oszt' mehet a nitro
hirtelen ennyi!
pá
-
Miért? Van hozzá peccs? -
Mióta feltettem a magyarosítást azóta nekem is szokott kilépni a progi. pl:
A(z) Sid Meier's Pirates! hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Láttam hogy a magyarositás valami 1.1-et beszélt.. de én úgy gondoltam hogy a saját verziójára vonatkozik nem a piratesre...
Lehet hogy felkellett volna tegyem az 1.1 patchet a magyarositás előtt? -
Egyre érdekesebb a logód:)) -
Magyarosítás esetleg? -
zizzenet #3095 1. Ott van a helyén a fájl?
2. Ha igen, nincs beragadva a program? Ctrl+Shift+ESC, és a Folyamatok fülön keresgélj. -
taylorp #3094 Ez miért van?
Error 1305. Error reading from file E:\..\assets\Pak5.FPK. Verify that the file exists and that you can acces it. -
Sid Meier-effektus. A Civilizationban ugyanez a „csak még egy turn, aztán megyek aludni”... -
taylorp #3092 Köszi szépen. -
Z9EX-AZCN-SXZ9-X8HL-EBZK-MNWQ
-
taylorp #3090 Sziasztok! Tudna vki egy CD Key-t adni?
Előre is kösz. -
Hihetetlen addiktiv a játék.
Írták, hogy az, de amig nem játszol vele, addig nem is jössz rá!
Tegnap nem is játszottam vele és minden bajom volt. Ráadásul Pirates-es dolgokat álmodtam ma este...
Szörnyű...
Az a tipikus: na még egy várost/hajót kirablok, aztán még egyet, aztán mégegyet... -
Prince007 #3088 Max. akkor ha több mindenbe is gyakorlott vagy már.
Én most keztem ujra mert kiöregedtem.
A nehézséget magasabbra tettem mint az elsőnél,de mégis sokkal jobban állok mert jobban tudom csinálni a dolgokat.(tánc,vívás,kincsek,rokon megtalálása)
Mondjuk elsőre se lettem olyan rossz...
-
"Mert "magatol" nem lesz vege a jateknak."
Szerintem vége lesz. Eljön egy idő (nálam az első karim 47 évesen jutott ide), hogy pénzosztásnál már csak a nyugdíjazást lehetett választani.
Hogy mi alapján veszi a játék az időt, azt nem tudom. -
köszi! -
zizzenet #3085 Nézzétek az arcát. Egyre érdesebb lesz, kis ráncok meg egyebek. -
Na, ezt viszont nem tudom, de erre en is kivancsi lennek; jelentkeznek-e a jatekban az oregedes jelei? -
Mennyi a maximális életkor?
Csak kiváncsiságból?
Akár sims módon akármeddig is játszhatnám?
Azt vágom, ha öreg vagyok, akkor belassul a csóka. Ez vizuálisan is látszik? (öregedés). -
Azzal fejezed be a jatekot, es akkor kapsz egy rangot, visszavonultkent, hogy mit ertel el az "eletben". Pontozza a vagyont (penzt es birtokot), megtalalt csaladtagokat, varosokat, kincseket, hirnevet, rangokat, feleseget, szoval mindent. (Ja, es persze a korodat is nezi, ha mindez mar oregkorodra van meg, akkor az nem olyan jo!)
Es a vegen koldustol kormanyzoig kaphatsz egy rangot, a fentiek alapjan. Szoval, ha ugy erzed, osztozz, es nezd meg, mit ertel el! Mert "magatol" nem lesz vege a jateknak.
-
Christian #3081 De ha visszavonulok, akkor milesz? nem foglalhatok el hajót? vagy miért jó ha visszavonulok? -
Nem feltétlen. Foglaltam el várost úgy, hogy kevesebben voltunk, és csak a szerencsén múlott hogy egy egységem be tudott osonni a kertek alatt a kapuhoz ;] -
Hinnye repro! Te is nyomod ezt a játékot? Én szombaton kezdtem és egész nap ezzel nyomultam :)
Sok mindenre magamtól jöttem rá, de azért vannak újdonságok bőven.
Már megöltem az összes kalózt, és leigáztam a főgonoszt is, de a családtagok küzül még csak 3 van meg. -
Köszönöm! -
Ha kétszer-háromszor kifosztod gyorsan egymás után, akkor felajánlja a lehetőséget, hogy tetszőleges nép kormányzóját ültesd a város élére.
Ahogy Tomee is mondta... -
Értem. De ha legyőzöm a sereget (120-200) akkor miért nem? Nincsenek védők, azt csinálhatnék amit akarok. Ehelyett csak kifosztom. Ez miért van így? -
Elfoglalni akkor tudod, ha a támadó sereg lényegesen nagyobb létszámú mint a városvédő. ( pl. 120 védő és 190 kalóz akkor menni fog)
Ha megvan a város akkor lehet választani, hogy melyik nemzetnek ajánlod fel, kalózvárost nem lehet csinálni belőle. -
Mondjuk arra még én sem jöttem rá, hogy el lehet-e foglalni városokat, hogy mondjuk az én kalózzászlóm legyen rajta. Vagy ez nem lehetséges? Ha mégis, hogyan kell? -
Nemtom, hogy a pörgetés függvénye-e, de lehet.
Én úgy tapasztaltam, hogy az ajándékhoz elég hibátlanul extra cuccok (pörgetés) nélkül nyomni a táncot.
Az én karim egy angol bőrcsemmás ifjonc aki márki szinten van, és eddig egy hegedűt egy pár pisztolyt egy harmónikát meg még egy jól kidolgozott kardot szedett össze úgy, hogy nem pörgettem meg a leányzót. (asszem bájos lányok adták mindet (angol)).
Tehát szerintem(!) lehet, hogy hazai embernek és nagyobb rangúnak könnyebben adnak a lányok ajándékot extra forgatás nélkül is.