Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
azé ott még nem tartunk
barret
Up!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ott se nehéz, csak tudni kell mijaza blokkolás.

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Próbáltál már a legnehezebb fokozaton kardozni? Kíváncsi lennék rá😊

Let\'s go Hawks!!!

PiszkosFred
Tobb hajoval az eredetiben sem csataztal. Itt is csak akkor ha egy kereskedelmi konvojt tamadsz meg. Ez egy remake, nem folytatas, igy a lehetosegek 90%ban adottak voltak. Keszul az Age of Pirates - asszem a neve - ott talan lesznek olyan featurek amiket irtal...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

robotnyk
mindezt milyen nehézségen?
fluga
letöltöttem de a régi pirateshez képest ez vmi nagyon könnnyûûûû! régen vért izzadhattál mire sikerült elérni vmit itt pedig 1 óra játék után már major voltam 4 hajóval, war galleonnal, 200 very happy emberrel. minden kardvívást megnyerek, el sem lehet veszíteni azokat..
ráadásul azt még mindig nem sikerült a játékba vinni, hogy több hajóval csatázol. vagy csak még nem találkoztam vele.
nekem POTC komolyan mondom jobban tetszett, bár abban ugye nem volt valós térkép. jó lenne ha kijönne már egy olyan kalózos gamma, amiben egyesítik a jó ötleteket, és nem mennek el vmien hülye irányba. pölö át lehetne venni a szárazföldi harcot a cutthroats-ból, a harcrendszert a potc, a játékmenetet a pirates bõl és akkor lenne egy jó játék...

Igen, de ezen a térképen nincs város romot jelzõ kis ábra.
Félkörívben helyezkednek el az egyéb ismertetõ jelek (gejzir,csontváz,íveltkõ stb.) és ennyi.
Ha tudnám, hogy hogyan kell belinkelni képet megmutatnám.
PiszkosFred
Mint írták korábban, csak átsiklottál felette. Letûnt korok városainál nincs X, csak a város romját jelzõ kis ábra. Azt keresd ;]

Igen az összes darabja meg van. Csak a piros X hiányzik róla.
Valami megoldás?
Szia!

Kikötsz a város mellett és egyszerûen begyalogolsz, ott már választhatod a támadást.
Negwar
Na de hooogyyaaann? tudok kifosztani egy várost ? vagy ingerelni öket hogy megtámadhassam mert most mindegyik kikötö befogad:S

\"This is a good day to die!\"

barret
Hát hajóval nem fogsz harcolni!Avval csak ingerelni lehet öket.
Harcolni csak gyalogosan lehet...😞

barret
Összes darabja megvan? Akkor programhiba!
Nekem mind a négy elveszett város egy helyen volt!!!

Botond
nem piros x-et keresel,hanem egy várost :-)
Megszereztem a Maya térképet csak éppen a piros X hiányzik róla.
Tud valaki ebben segiteni, hogy mit rontottam el, vagy még tovább kell keresgélni, hogy megkapjam hozzá a piros X-et, vagy egyszerüen program hiba.
Negwar
Nah sikerült feltennem. 5 óra játék után még mindig nem tom hogy lehet várost megtámadni:S
Néha engedi de akkor támadási helyet kell választani majd start... a vége mindig a börtön pedig a hajórol össztüzet zuditanék a városra nem hiszem hogy maradna valaki is élve ott 😊
Kérdés hogy lehet eredményesen bevenni egy várost?

PiszkosFred
Hehe, nem. ;] Arrol mar volt hir hivatalosan, hogy Sid batyank elkezdte heggeszteni a jatekot, ezek szerint besegitettek onnan is a Piratesbe. Nem is baj, zsenik tomege van a Firaxisnal amiota megint osszejott a regi MicroProse "mag". - ha jol irtak anno. De latva a Piratest, igen ;]

Azt láttátok a Credits-ben, hogy a külön köszönet rész alatt szerepel a "Civilization IV csapat" is? 😊)

LSSAHPAUL
Most kezdtem egy új piratest rougén és kezdéskor az elsõ városban mondják hogy hol van a 1. legkeresettebb kalóz, és pont mellettem van.. Elis kaptam 40 emberrel 😊

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

barret
Megvan a 4 elveszett város,még bevágódok a Hollandoknál,és kész vagyok!Összes többi már megvan😊

Tuvok
A hollandoknak meg faklumpájuk van 😉))

Botond
Egyes nemzetekhez különbözõ zene tartozik,de én úgy figyeltem,hogy minden nemzetnek van saját "kedvenc átkötése",értem ez alatt,hogy a franciák körbe körbe forognak a parketten,angolok meg épp hogy forognak,és ugye az ehhez tartozó lépések nagyjából egyeznek.
Köszi. Ez jó hír.

repro
Koreográfia változik!
Alsóbb szinteken ezek vannak:
.jobbra sasszé - szünet - balra sasszé.
.jobbra forgás- szünet - balra forgás.
kombók😊
.jobbra sasszé - balra forgás.
.balra sasszé - jobbra forgás.
.elõre - balra forgás - balra forgás.
.hátra - jobbra forgás - jobbra sasszé - jobbra forgás. (erre nem pont emlékszem)

N0 TXT TLK PLZ!4!

Köszönöm, a válaszod sokat segített. Szerintem a vívás (is) nagyon jól kidolgozott része a játéknak.

Úgy tûnik, hogy különbözõ zenékhez különbözõ koreográfia tartozik, de minden zenéhez fixálva van a koreográfia. Kérdésem, hogy ez igaz-e, és ha igaz, akkor minden karrier esetén mindig ugyanaz a koreográfia, vagy legalább akkor újragenerálódnak?

Nem is tudom, ha valakinek kedve van, pontozhatja is a kérdéseim... <#zavart1>

Hi amilyen ügyes vagyok még mindig nem találtam meg a várost😊
Jól elrejtették Sidéknél😄

Tánc közben, a jobb alsó sarokban a
SÁRGA FELVILLANÁSOK a számgomboknál,
csak KEZDÕ (Apprentice) szinten vannak.
Kezdõ szinten lehet gyakorolni és megismerni a játékot.

Az 1-es gombnál sárga lett és az ugyanazt jelenti, mint a
lány jobbra felfelé mutató keze.
Zsákmányosztás után lehet magasabb szintre lépni, utána már
nem lesznek táncot segítõ FELVILLANÁSOK, a hölgy kézmozdulatai alapján kell tudni táncolni.
A hölgyek szeretik,ha rájuk figyelnek. <#crazya>

Kezdõ szinten sok segítõ szöveg is megjelenik, hogy mit lehet vagy
mit kéne tenni.
A 4 magasabb szinten már nem lesznek segítõ szövegek, azokat már
fejbõl kell tudni egy tapasztalt kapitánynak.

PiszkosFred
Egymás után több mozdulatot is tehetsz, ha belefér - beijesztesz egy fejretámadással, majd végül lábon szúrod, ez két mozdulat. Ha az ellenfél nem szúr közbe, akkor sebzed keményen ;] De mivel ez hosszabb idõ mint egy alaptámadás, van esély hogy magasabb szinten az ellenfél - fõleg a nevesített ellenfelek - nem várják meg amig te kalapálsz a levegõben, és megszúrnak. Adventurer szinten még használható, Rouge-n én már nagyon kevésszer tudok "kombokat" szúrni, általában gyorsabb az ellenfél.

Node hogy az alap, egy mozdulatos találat, és a lánc-mozdulatos találat között pontosan mi és mennyi a különbség - ha van egyáltalán - ezt nem tudnám konkrétan megmondani. Számok és adatok hiányában marad a tapasztalat, ami az én esetemben úgy tûnt, hogy erõsebbnek számít egy kétmozdulatos találat, mint egy szimpla szúrás. Aztán ez vagy így is van, vagy csak beképzelem magamnak, nemtudom. ;] Egyszer talán kiderül...

Nos, végigvittem életem elsõ kalóz karrierjét. Nem valami elmítésre méltó. A játékélmény viszont annál inkább. Kellemes meglepetés számomra ez a program.
Középsõ fokozaton voltam már, meg kicsit öreg is - szerintem a vívás ilyenkor annyira nem egyszerû. Alaposan és rendszeresen elnáspángoltak (pedig aztán a Prince-en nõttem föl). Tényleg, vívás esetén néha igen lassan reagál a billentyûnyomásomra, máskor meg mintha nem ürítené a puffert, mozgás közben megnyomott más parancsaim is lemozogja, amikor már baromira nem kéne. Ez így helyénvaló?

PiszkosFred
Hátjah. Kézjelek mindig vannak. Swashbuckleren nem éltem annyit, hogy bálig eljussak, ott mennyire gázos a dolog? Mármint gondolom ott is megvannak a kézjelzések (vakon csak nem kell táncolni, ugye? ;]), de mennyire gyors, esetleg variáltabb a móka?

bigapó
Az a rouge, ha jól emlékszem és Én is azon vagyok, de nekem már eggyel korábban sem volt felvillanás, csakis kézjelek<#integet2>
No, mindegy. Ezen nem veszünk össze, a lényeg, hogy kampókézzel ne vakarjuk meg a szemfenekünket...<#nevetes1>

The Matrix has you...

barret
3 város nekem is megvan már!
Már csak a negyedik kell!
Megy a tánc😊

barret
Sima ügy😊

dronkZero
Figyeljétek a csaj kezét!
Igazából õ vezeti a táncot...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

PiszkosFred
Hát egyre több nyûg van ezzel a magyarítással, ami persze nem feltétlen jelenti azt, hogy tényleg ez a hibaforrás. Az biztos, hogy rouge és adventurer szinten nem jelzi a lépéseket - ezeken játszottam eddig mindig, és észrevettem volna szerintem ;]

barret
Tudtommal nem választottam másik nehézségi szintet...
Magyaritás elött Mutatta a lépések irányát!
Most már nem mutatja,igaz nincs is rá szükség😊

PiszkosFred
Pedig de, Rouge-n tutira nem villan fel a következõ lépés. Vagy ha igen, akkor ki kell cserélnem a szemem áramköreit...

Botond
hm,én csak a legnehezebbnél egyel kisebb nehézségi szintig mentem fel,ott még nem vette el a segítséget :-)
bigapó
Ezért kérdeztem, mert - ahogy arra PiszkosFred rámutatott- egyszerûen szintet lépett közben, ezért tûnt el. Én speciel egyszer követtem aszerint az utasításokat, de hamar rájöttem, hogy túl lassú a gépem ehhez, maradtam hát a "kezességnél", így már boldog 3x-os "elveszett város megtaláló" vagyok

The Matrix has you...

Negwar
kösssz!

bigapó
már mások is írtak ilyesmit. szvsz próbáld újra, hátha csak memóriahiba, ha nem jó akkor szedj le más verziót vagy vedd meg boltban😊 utóbbit legalább kicserélik, ha nem jó.

The Matrix has you...

PiszkosFred
Nem lehet hogy közben nehézségi szintet léptél?

Botond
ezt úgy érti,hogy a csajok úgyis mutatják kézzel,hogy mivan :-) pont azt ami a sarokban van azt bemutatják õk is :-)
Negwar
volt valakinek gondja a telepitésnél, nekem az 1 es cd-n valami battle intro wav-nál megáll a telepités 😞((

bigapó
Ezt úgy érted, hogy felvillan a megfelelõ irány mikor lépned kell?

The Matrix has you...

barret
A kézjelek nemkellenek!
A bébik úgyis rendesen kalimpálnak😄

Botond
magyarításra vagy kézjelekre?:-D
barret
Nekem 9600-Pro minden fullon,1024x768 no AA. Semmi hibát nem tapasztaltam,illetve magyarítás óta eltüntek a kézjelek a jobb sarokban.(nem mintha szükség lenne rá)