Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

maggi
nekem nincs NFO file, vki tud adni eyg key-t ?
EqUiNoX
Viszont lehet az nem tetszik nekik, hogy már régóta vannak úton, és nem kapták még meg a jussukat. Merthát az is számít. Mihez kezd a matróz a beigért nagy pénzzel, ha a következõ csatában meghal? ;] Szeretnék már elinni, nõkre költeni, elkártyázni a legközelebbi kikötõben...

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

a másik azt nem értem hogy van a Large Fregattom van rajta 125 ember van 280000 arany és kb fejenként 2240 arany és csak kitartóak(asszem se nem boldog a kis fej se nem szomorú) nem értem ha én lennék én már repesnék az örömtõl😊
dr Kotász
Tényleg, nektek kalózverziótok van? 😄DD
Solid Snake
"Az amit te letöltöttél KALÓZ oldalról DVD-t nem tartalmaza,a játékot." Ez igy stilszerü szerintem <#law>
Tudod mennyit táncoltam már? Nagyon sokat igaz mindig csak kézcsókosra sikerült mert 1x elrontottam a forgatást és akkor eltûnnek az addig összeizzadt kis szíveim is😊
Mayday
Van benne valami palyaszerkeszto vagy modkeszito valami is az infoja alapjan, ha jol emlexem. Azzal az uj jatekot lehet szerkesztgetni vagy a regit? Nekem ugyanis megvan mind a 2cd-s, mind ez a dvd-s kollektorszedison. De miutan meg nem probaltam egyiket sem, mindig is erdekelt, mi a kulonbseg. Mondjuk gyanus volt a merete, meg kell hagyni 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

EqUiNoX
Nos, a helyzet roppant egyszeru. Szerezz be egy DosBOX-ot(microsoft-rol le lehet tolteni ingyen), majd tolsd le a regi ega-s Pirates!-t valahonnan. Vagy szerezz egy c64 emulatort es toltsd le hozza a Pirates!. Vagy keress egy abandonware oldalt, es toltsd le a Pirates Gold-ot, ha egyaltalan szabadda valt az idok folyaman - lehet hogy meg nem lehet ingyen toltogetni. De ha lehet, akkor a www.the-underdogs.org-rol biztos le lehet.

Probald ki valamelyiket, es mar tudod is milyen a jatek. A mostani kepekbol lathatod majd hogy milyen lett grafikailag, de a jatekelmeny ugyanolyn nagyszeru a regi verziokon is. Annyi a kulonbseg, hogy immar tancolni is kell, amirol en csak azt tudom mondani, hogy szamomra az egyik legnagyszerubb minijatek, amit valaha lattam.

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Az amit te letöltöttél kalóz oldalról DVD-t nem tartalmaza,a játékot.<#shakehead>csak az eredeti játék van a csomagban,és bónus cumok,videókat,képeket.A dvd mérete 980mb ebbe eleve nem férne bele a játék.Sajna igy jártál<#szomoru1>

Morphin
Hi! Én elvileg "dvd"-sen töltöttem le de nem tom telepíteni!!
nemtom hol kell mert felrakja elvileg a régi Pirates-t ami vagy 15 éve volt.(ORIGINAL és csak 256 color-ral megy)
Nektek milyen változatban van meg??
Tudnátok segíteni?

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Magic Boy
wow felcsaptunk humoros képek fórum-nak?<#ravasz1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Mán jónéhányat néztem. Tetszik, csak kicsit tartok még a könnyûségétõl (ezt egy-két angol recenzió is említi) és a monotonná válástól (ezt is említi). Na, ezek még a megfontolandók. Nem akarok úgy járni, mint a Rome Total Warral. Megvettem, azt' már két hónapja nem is játszom vele, mert annyira szar és idegesítõ. Szóval ezért hezitálok.

Ez ne fogjon vissza a beszerzésétöl.Mer a játék attól még naon jó.Nézz meg róla egy videót láttam jó pár oldalón aztán el tudod dönteni talán,hogy neked be jön -e.<#lookaround>

Én is igy gondoltam,nem kötelezö oda jönni.Csak irtam hogy nyitottam egy részt mivel nekem is kedvencem a játék,de attol még nem kell lehurogni.<#szomoru2>

<#vigyor3>

Félek beszerezni a játékot, ha ezt hozza ki az emberbõl...

Solid Snake
<#banplz><#taps>
Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kár is hogy szoltam nektek.bocs

Botond
nemtudom miért ne lehetne saját pirates topicja a befûzött fórumán...
Mayday
LOOOOOOOOOOL 😊))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

petee
Minek? Ez a fórum szted mire való??<#banplz>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

dr Kotász
PiszkosFred
(nocomment)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok mindenki!<#wave>nyitóttam én is egy Sid Meier's Pirates fórumot
ITT TALÁLOD😊mindenkit szeretettel várok a véleményel a játékról.Várlak<#dumcsi>-ni

bigapó
Ja, nektek volt olyan, hogy egyszerre három elrabolt leányzó után kellett mennetek? Ezek szerint a klónozást már akkor is ismerték😊)

The Matrix has you...

bigapó
Ez Barret-nek is szól. Nekem speciel a drága feleségem adta egy-egy sikerebb tánc után a térkép-részleteket, ill. volt egy-két csúnyább lánynál jobb eredményem és ez teccett nekik, ezért adtak térképet. Már a harmadik felé tartok😊
Ez különben sima kézcsókos tánc után is megvan, mert nekem életemben (itt és ott is) eddig egyszer sikerült "kiforgatós-csókos" jelenetet összehoznom, ráadásul azt sem a nejemmel😊)

The Matrix has you...

barret
Nekem egy darab hiányzik az inka térképböl,de nem találom meg a várost!!! Elvileg tudom hol van,az a része megvan a térképnek!

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Milyen fiatal vagy! Nekem is csak egy kalóz van hátra,többivel nem állok még ilyen jól...Ja,kincseket mind megtaláltam.

dejó neked!
nekem az inka város térképébõl van meg egy darab és annyi😊
azóta nem kaptam térképet😊
Viszont Montalbant lekaszabtam naon teccett a végén ahogy vívtak.
de kíváncsi vagyok mit kapok ha megtalálom az elveszett városokat.
Javaslok kötelezõ olvasmányt, szépirodalmat, verseket, sexmagazinokat, ízlés szerint😊)
1ébként 3 napja folyamatosan játszok, már csak 1 rokont kell megtalálni, +2 rang a spanyoloknál és 3 a franciáknál van vissza.
Az összes kalóz 1 kivételével kiírtva, asszony már van, csak azokból a rohadt elveszett városokból csak 1-et találtam meg.
Most vagyok 32. és gyengülök😞

Let\'s go Hawks!!!

bigapó
Nincs mee jáccunk...mé te nem matróztesó😊)

The Matrix has you...

barret
Írjatok má'.... Nincs mit olvasnom.....😞

PiszkosFred
A legtobb attol fugg, hogy ki is konkretan a sloop/pinnace tulajdonosa ;] Mert ha smuggler(sok szajre, aranylag keves ember), akkor menekul eloled - jogosan. Ha kaloz(kozepes szajre, de dugig emberrel+upgrade), siman neked megy, sot, meg uldoz is ha kell. Ha kalozvadasz, akkor egyertelmu, az is uldozni fog, ez a feladata. Ha valami egyeb "4 nemzeti" fuvar vagy ilyesmi, akkor szinten simal elmenekul eloled. De ez csak a dolgok akarati tenyezoje, mas kerdes hogy te ezt boldog fregatt tulajdonoskent engeded e.

Tuvok
Hát nem a frászt !! 😛

hát ha cpu irányítja akkor igen😊
Ezt meg kell cáfoljam Large Fregatt tulajdonos ként😊
De egy pinnace-hoz, vagy sllop-hoz nem kerülsz közel galleonnal, fregattal.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Magic Boy
Menj csak tovább addig amig el nem érsz a túlpartra!
Ott sokat kell menni!

ezt a lehetõséget már próbáltam. A túlparton pont vele szemben álltam meg hogy csak elõre kelljen menni és vagy 10 percig mentem és semmi😊
lehet h progi hiba?
Magic Boy
Szálj partra hozzá legközelebb és menj egyenesen!<#vigyor0>

Hali!
Meg tudnátok mondani hogy lehet eljutni Grand Granada-ba mert ugye nem vízhez közeli helyen van hanem mexikó másik oldalán namost partraszállok az elérhetõ oldalon és csak megyek és megyek de nem találom ha vki tud megoldást kérem közölje! köi😊
Sziasztok!

Nem tudom, ki készíti a http://pirates2004.uw.hu/ címen elérhetõ magyarosítást, de ha olvassa ezt az üzenetet, kérem, küldjön nekem egy mailt.
De ha valaki ismeri az illetõt, az is nagy segítség lenne.

Köszönöm!

Timur Lenk
Tuvok
Ó dehogynem, jó helyre kell lõni, és közelrõl 😛

bigapó
Valaki belinkelt már egy oldalt(többször is), azon olvasható, hogy 103 ponttól már kormányzó leszel a végén. Ez a baloldalon látható Fame feletti pontszám lenne? Ez ugyanaz, mint ami a statisztikámban található összesen?

The Matrix has you...

bigapó
Tulajdonképpen a pontszám számít és az csak extra, hogy mennyi földterületen fogod nyugdíjas éveidet leélni, mint pl. kormányzó.

The Matrix has you...

PiszkosFred
Igyvan, nem is vitazni akartam en ;] Csak azt mondom, hogy ebben a jatekban nincs nyero taktika, csak emberek, akik egyes taktikakat jobban favorizalnak mint a tobbit. Az igazan jo taktika talan akkor jonne elo, ha mindket hajot human iranyitana, nem cpu. Mert igy akarhogy is csinalod, a jatek vegigjatszhato es legyozhez az ellenfel. De ez is a jatekok celja, nem? En is felvaltva harcolok, neha kis hajokkal pofatlanul, neha nagy hajokkal buszken. Szerencsere a jatek engedi a jatekost donteni... ;]

Végsõ értékelésnél számít a földeim nagysága, vagy csak a zárójelben levõ pontszám? Ha már 24/24 vagyok, akkor érdemes-e tovább gyûjteni a birtokot?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Az ágyúgolyó túl lassan repül egy gyors hajóhoz képest, a pinnacle nemcsak kikerüli, de le is hagyja, így eltalálni csak akkor van esély ha béna. Még slooppal is ritkán találnak el, pedig nem ritka hogy bemegyek két war galleon közé.

Egy adott pont felett az ágyúk száma is mindegy, mivel területre lõnek, nem egy pontba, mindegyik úgyse fog találni (max nagy hajóknál oldalról). Igaz így pontatlanabb célzás is elég, de ahhoz túl kicsi a lefedett terület hogy ne lehessen könnyedén kimanõverezni alóla. Közelrõl persze nincs menekvés, de kis hajóval vagy messzirõl lövöldöz az ember, vagy egyenesen belerongyol és kardozik (akkor meg mindegy a sérülés, csak ne süllyedjen). Szerintem...

Csak epp nem talalod el. Siman lefutja a golyokat. 😊

PiszkosFred
Multiban lenne ez erdekes. Mert a gep ellen valahogy nem az igazi a kis de gyors hajo kontra nagy de egy-loves-temetes hajok csataja. Marmint nekem a kedvencem a flag galleon es a large frigate, es ezekkel en atomjai szedem az osszes hajot. A kis pinnace es sloopokat is megkostolom, de ha nem talalom el oket - amire egyertelmu esely van a gyors manoverek miatt - akkor belempuffognak egyet, majd olaj. De ha eltalalom, az nekik rendszerint hullamsir. En nem veszitettem meg sosem flaggal/fregattal kis hajok ellen - rouge szintig bezarolag (swash. meg eros, az majd ha unatkozom;]) Viszont ez forditva is igaz. Kis hajoval sem vesztettem meg nagy hajok ellen, mert kimanoverezem, a vitorlak kicsipkezem majd a legenyseg ki/le irtom/meszarlom - persze utobbi csaklya utan. ("nagy hajok" csatajaban mar annal inkabb, ahogy ket kis hajo csatajanal is volt ra eleg pelda, hoyg a tenger lett a hullam sirja..)

Amit ki akartam ebbol a kisse furcsa kommentbol hozni, hogy a gep ellen akarmelyik taktikat is hasznalod, nyero tudsz lenni, csak figyelni kell a dolgokra. Figyelni kell, hogy egy-egy loves es talalat kozott mennyi ido telik el, az ido alatt mennyit es meddig tudsz manoverezni, stb. Ezutan pedig ott van az AI, - es emiatt irtam a legelejen, hogy jo lenne multiban is tesztelni a dolgokat - ami szinten kiismerheto. Viszont ha a masik hajot is ember iranyitana, es nem tudnad hogy a kovetkezo huzasa mi, az lenne az igazi. (talan a most kijott Pirates Online 1.0 kepes erre, majd ezutan fogom kiprobalni)