Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Probald ki valamelyiket, es mar tudod is milyen a jatek. A mostani kepekbol lathatod majd hogy milyen lett grafikailag, de a jatekelmeny ugyanolyn nagyszeru a regi verziokon is. Annyi a kulonbseg, hogy immar tancolni is kell, amirol en csak azt tudom mondani, hogy szamomra az egyik legnagyszerubb minijatek, amit valaha lattam.
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
nemtom hol kell mert felrakja elvileg a régi Pirates-t ami vagy 15 éve volt.(ORIGINAL és csak 256 color-ral megy)
Nektek milyen változatban van meg??
Tudnátok segíteni?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
ITT TALÁLOD😊mindenkit szeretettel várok a véleményel a játékról.Várlak<#dumcsi>#dumcsi>-ni
The Matrix has you...
Ez különben sima kézcsókos tánc után is megvan, mert nekem életemben (itt és ott is) eddig egyszer sikerült "kiforgatós-csókos" jelenetet összehoznom, ráadásul azt sem a nejemmel😊)
The Matrix has you...
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
nekem az inka város térképébõl van meg egy darab és annyi😊
azóta nem kaptam térképet😊
Viszont Montalbant lekaszabtam naon teccett a végén ahogy vívtak.
de kíváncsi vagyok mit kapok ha megtalálom az elveszett városokat.
1ébként 3 napja folyamatosan játszok, már csak 1 rokont kell megtalálni, +2 rang a spanyoloknál és 3 a franciáknál van vissza.
Az összes kalóz 1 kivételével kiírtva, asszony már van, csak azokból a rohadt elveszett városokból csak 1-et találtam meg.
Most vagyok 32. és gyengülök😞
Let\'s go Hawks!!!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezt meg kell cáfoljam Large Fregatt tulajdonos ként😊
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ott sokat kell menni!
lehet h progi hiba?
Meg tudnátok mondani hogy lehet eljutni Grand Granada-ba mert ugye nem vízhez közeli helyen van hanem mexikó másik oldalán namost partraszállok az elérhetõ oldalon és csak megyek és megyek de nem találom ha vki tud megoldást kérem közölje! köi😊
Nem tudom, ki készíti a http://pirates2004.uw.hu/ címen elérhetõ magyarosítást, de ha olvassa ezt az üzenetet, kérem, küldjön nekem egy mailt.
De ha valaki ismeri az illetõt, az is nagy segítség lenne.
Köszönöm!
Timur Lenk
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Egy adott pont felett az ágyúk száma is mindegy, mivel területre lõnek, nem egy pontba, mindegyik úgyse fog találni (max nagy hajóknál oldalról). Igaz így pontatlanabb célzás is elég, de ahhoz túl kicsi a lefedett terület hogy ne lehessen könnyedén kimanõverezni alóla. Közelrõl persze nincs menekvés, de kis hajóval vagy messzirõl lövöldöz az ember, vagy egyenesen belerongyol és kardozik (akkor meg mindegy a sérülés, csak ne süllyedjen). Szerintem...
Amit ki akartam ebbol a kisse furcsa kommentbol hozni, hogy a gep ellen akarmelyik taktikat is hasznalod, nyero tudsz lenni, csak figyelni kell a dolgokra. Figyelni kell, hogy egy-egy loves es talalat kozott mennyi ido telik el, az ido alatt mennyit es meddig tudsz manoverezni, stb. Ezutan pedig ott van az AI, - es emiatt irtam a legelejen, hogy jo lenne multiban is tesztelni a dolgokat - ami szinten kiismerheto. Viszont ha a masik hajot is ember iranyitana, es nem tudnad hogy a kovetkezo huzasa mi, az lenne az igazi. (talan a most kijott Pirates Online 1.0 kepes erre, majd ezutan fogom kiprobalni)