4192
-
Itt olvasd el, nemtom -
de mi a frissités? mit csinál? -
csak belinkeltem és odairtam ua mint ami az oldalon fel volt tüntetve -
A második minek?
Mi az? -
Köszi!
Szedem is le őket... :) -
ALAP (ez kell először)
FRISSÍTÉS (ez kell másodszor) -
Ha esetleg weben nem elérhető, akkor el tudná küldeni valaki mail-en?
[email protected] -
Azt szeretném kérdezni, hogy hol találom a magyarítást a játékhoz?
Eddig itt szokott leni, de most eltünt:
http://pirates2004.uw.hu/
Merre keressem? -
Driver para valóban!
Amúgy télleg rondák a nők. Remélem lesznek majd olyan modok, amiben végre valami szép nők lesznek, mert a kormányzók lányai is valami ocsmányak! -
Cserélj drivert. -
Laca1985 #3142 Szisztok.
Van egy kis gondom ajátékkal.Nincs hozzá valami patch mert ha kihajózok a játékban akkor a képernyő tele lesz színes csikokkal.Valaki tud segíteni?Elore is koszi. -
És a szegény felszolgáló leányka?! ;]
Eddgi fel sem tűnt ennyire, de igy nagy mennyiségben...bűnronda mindegyik ;]] -
Van szédülés, elvileg lassabban vívsz vagy ilyesmi, de speciel ezzel nem nagyon foglalkoztam még, mindig megnyertem a vívásokat. -
Ez a bimbó-kiláccós módi valami extra? mert mintha nekem is lenne egy ilyen mod vagy mi otthon, de még nem tettem fel:)) -
Dzsotin #3138 [nagy]Karibi szépségverseny![/nagy]]] 
Mindenki szavazhat!
A nyertes lányt kisorsoljuk, a törzsközönség tagjai között!
-
tudom!!! :) amint látod meg letem érte büntetvce!! csak egy unjcsi napom volt és akartam hogy eszolyanak,,, ennyi!! :))) -
egyszerünen nem ugy generálya a gém.... -
Akkor peched van,mert ami nincs még meg azt elég sűrün felajállják!
Tehát,ha neked nemteszik akkor az erösen bug gyanus! -
Nekem pl ket egymas utani kocsmaban ajanlottak megvetelre a csizmat es a cipot is. Lehet makom volt? -
MElyik is?
Csak még a gyökér kocsmában sose adták a báli cipőt...
Csemmám már van, de a cipellő hiányzik. Ezért állok meg minden városnál... :( -
Azt tudod, hogy tiltott onkenyuralmi jelkep van a logodban? -
de yo kis cipöbe az is gyerekyáték -
Hehe...eleinte könnyű. Mondjuk csak a táncikálás a szivatós... -
Csak levezetésnek szánva jácctam 4 órácskát vele...szóval nekem tetszett. 
A hajókázás, tengeri csatározás, párbajok, bálozás...nagyon-nagyon kellemesek a benyomásaim egyenlőre róla.
-
Szédülés? -
mert még alacsony szinten játszol :) -
Yes I have confirmation that a patch is in progress but no date has been set as of yet when it will be pushed out. They are taking their time to better ensure a quality patch just like they took time to ensure a quality first release of the game.
To get some more information on this please take time to discuss in PATCH!!!
Please limit comments in forum to be helpful in the development of the patch. Some questions/issues have already been mentioned and have some answers. Please take time to read and see if you can add any help to it. Thanks.
(forrás)
Szóval lesz patch valamikor! -
Lenne egy kérdésem.
TEgnap észrevettem, hogy a karakterem feje felett kardozáskor gyakran van egy olyan kis forgó izé. Megszédült és azért van ott?
Csakmert a kardozást vagy nagyon kicsit, vagy egyáltalán nem befolyásolja...
Mindenesetre érdekes! -
Van egy feltételezésem hogy miért lép ki a program. Van egy kormányzó akinek a lányának udvarlok. Gondoltam fellendítem az após városát(Havanna) így bementem a papokhoz akik küldtek bevándorlókat, és bementem egy spanyol ültetvényre ,ott meg új kormányzó indult útnak. Na ezzel a kis csipet csapattal indultam haza, megkellett öljek sok holland bérencet..mikor nagy nehezen megérkezünk kilép a program. Lehet hogy nem szabad 1xre ezt megcsinálni, vagy lehet az a baj hogy a leendő apósomat leváltattam.. -
Világos. Én úgy értettem, hogy ha az elején angolokat, franciákat vagy hollandokat választom, akkor azt a nemzetet nem írtom, mert az az én anyanemzetem. Spanyolokat pedig - diszkriminativ vagy sem, nem érdekel ;] - alapból nem szeretem, így nekik sosem dolgozok. Persze ha angolként a franciák éppen a spanyolokkal és az angolokkal is háborúznak, így amiket csinálok, spanyol barátainknak is kedves. De ekkor sem megyek oda előléptetni magam ;] De nem győzöm hangsúlyozni, hogy ezek az én felfogásom, és isten ments hogy valaki az én idióta elveim szerint játszon ;] Én viszont tartom magam ehhez... -
Arky #3122 Haliho. Lehjet, hogy egy kicsit félreérthető voltam. Én sem vagyok spanyol nemzetiségű. Mikor kiválasztom a nemzetiséget( pl angol) akkor lehajózok délre, ahol sok spanyol város van, majd ott kezdek a spanyoloknak dolgozni. Innen jöhet a "harapjunk a gazda kezébe" akik pillanatnyilag a spanyolok míg mi angolok vagyunk.
A felhűs dologgal pedig valoszinű szerencsém volt.
pá
Egyébként most feltettem egy másik gépre is és elég furcs dolog történt. Már a nemzet választásánál a holland fickó olyasn minthe tükörből vagy aranybol lenne. mikor kiválasztom 2 perc után kilép( és is aranybol vagyok(valami videokartya hiba?))
pá -
Holland/Angol párti vagy?
Csakmert valahogy énse nagyon akarok spanyol lenni, francia meg pláne nem! -
taylorp #3120 Hát nem eredeti az biztos. Megíratom úra, lehet a lemez volt rossz. Köszi -
Ezért is írtam, hogy az a felfogás ahogy én játszok, az már az én hülyeségem ;] Az én olvasatomban a "hovatartozás", fontos. Ha lehetne az elején hazátlan kalózt is választani, aki sehova se tartozik, akkor oké. De így számomra elfogadhatatlan, de mint mondtam, ez legyen az én bajom ;] (De az is az én hülyeségem, mint írtam korábban, hogy például az évtizedek alatt sosem voltam például spanyol nemzetiségű, és a legnagyobb spanyol rangom maximum ensign vagy major volt...) Tényleg ez a szép a játékban, hogy mindenki úgy játszik ahogy akar, a játék engedi ;] -
Modok (ruhák, zászlók, stb) -
Naja. Énis. Csak még sose láttam ezért meglepődtem jól! -
Énis úgy játszom, hogy mindenkinél jó legyek. Bár időm nagyon kevés, de azért ha játszok akkor veszettül.
Szóval énis arra törekszem, hogy mindenkinél jó legyek egy kicsit, de a hajókat leszedegetem a térképről. Kivéve az anyaországét. Najó aztis néha...
Szerintem ez benne a jó: mindenki úgy tudja játszani, ahogy ő szeretné.
Valaki kiirt mindenkit, akit csak meglát, van aki mindenkivel jóba akar lenni.
Ez a szépsége ennek a játéknak! -
zizzenet #3115 Vívólecke? Én a kezdeti időkben több államilag finanszírozott iskolát kijártam :) -
Alcohol és CloneDVD nem fér össze!
Az Alcohol sok mindennel összekavarodik, úgyhogy szerintem azt! -
Ez mikor is van?
Ilyet én még nem is láttam...