4192
  • Magic Boy
    Magyarosítás
  • bigapó
    itt
  • bigapó
    lentebb van hivatkozás az oldalra...
  • Prince007
    És még szabad száluk is volt.Szerencse.( én ha rákeresek valamire szinte az összes embernek nincs szabad szálja):(
  • dan104
    hali,nekem kéne,nem műkszik a dc-m!köszi
  • Csuhai G
    Köszi!
  • mukika
    Sid Meier's Pirates magyarosítás (2 embernek volt meg... :C)

:D
  • Csuhai G
    Hogy kerestél rá?
  • mukika
    már nem kell. DC-n megtaláltam. :)
  • mukika
    Hali!

Valaki valahova nem tudná feltölteni nekem a magyarosítást??? Nagyon megköszönném... pirtes2004.uw.hu-n szünetel a letöltés. :C
  • tigeroo
    Akkor héten megírom:)
    Ha sok 'gyökért' eszel meg, akkor tovább húzod? Mondjuk nem félek ha egy kicsit rpg-s lesz, annakidején a KOTOR-nál féltem naon:) Hajókázástól tartok én..:(
  • PiszkosFred
    Akkor mi a fenének neked krekk? Az alcohol clone verziohoz eleg egy 47es daemon, es csokolom. Abban a par napban, amig nem vettem meg a jatekot, en is azzal jatszottam. Elvileg kellett volna valami buharalas is a regadatbazisban, de nalam akkor erre sem volt szukseg.
  • bigapó
    nem muszály alcohol-t használni, szerintem a daemon legújabb változata jobb, asszem 3.47 vagy 48...az utolsó az a lényeg
  • Rambo 20
    Jaja!
    DE!
    Ez egy úgynevezett alcohol clone!Haha!
    Alcohol 120%ide!
    Már az is egy szenvedést volt hogy leszedjem valahonnan ahol nem próbaidős mert nekem leját!;)
  • bigapó
    www.gamecopyworld.com is jó, bár állítólag sok rajta a vírus (én nem tapasztaltam, mert munkahelyről nyomom), viszont, ha jó a tűzfalad meg egyébb védelmed, akkor nem lesz gond.
    Egyébként nem tudom, hogy honnan szedted le, de csodálkoznék, ha crack nélkül rakták volna fel. Talán az oldalon van egy külön könyvtárban vagy nem crack néven fut, hanem pl. deviance nevű könyvtárban van, stb...
  • Viktor01
    menj fel a www.crackmanworld.com ra és ott találsz no cdt de előtte regisztrálni kell mert máshogy nem megy a dolog :) és vált át angol nyelvre mert spanyol az oldal alapból:)
  • Rambo 20
    nincs:'(
  • Tuvok #2935
    Nincs Crack könyvtár vmelyik CD-n ?
  • Rambo 20
    Nááhhh!!!
    Sziasztok.
    Figyu van egy nagy gond.
    Nekem nem eredetiben van meg úgyhogy nem akar igazán beindulni.
    Ha 2es CD-t rakom be akkor azt mondja hogy rakjam be az eredetit(anyád hát le van másolva!) ha meg az eggyest akkor azt mondja hogy áááá bocsi de rakd be a másik CD-t.(aha.melyiket?.nincs több!)
    Nem tudnátok egy NoCd cracket mondani?
    Mert már totál kivagyok.:'(
  • gnom
    link
  • Nadi
    Csá!
    Valaki tudna adni egy linket ahol le van írva magyarul, hogy hogy kell felrakni a gémet?
    magyarítást honnan tudok leszedni?
    Kösz
  • EqUiNoX
    A sosem és senkit úgy értettem, hogy az egész játékra nézve, nem csak a karakteredre levetítve a dolgot. (ellenséges kapitányok, stb sem)
  • EqUiNoX
    Olyannyira nem jellemző, hogy ebben a játékban a halál mint fogalom nem létezik, SOSEM HAL MEG SENKI, akármit is csinálsz. Sid bátyánk tudja nagoyn jól, hogy nem attól jó egy játék, hogy patakokban folyik a vér... Minden egyes olyan szituációban amikor várnád a reload vagy the end feliratot, meg fogsz lepődni a fordulaton és a folytatáson ;]

ui: szegény matrózok az egyetlen fogyóeszköz a játékban, de ők is csak a számok alapján, látványban sosem.
  • tigeroo
    sziasztok! holnap lesz meg a cuccos, a magyarítást honnan tom leszedni?
    kb. hányszor haltatok már meg?:D Vagy a halál nem annyira jellemzö?
  • Randal
    Én kalandor szinten nyomtam, de majd elkezdem a legnehezebben.
    ezen a szinten elég nehéz volt 160-200 fős legénységet összehozni.
    zsákmányt csak egyszer osztottam, aztán többet nem.
    Ne érdekelt ha lázadoztak, max elszökött összesen 50, de jött helyettük másik 50.
    valszeg kipróbálom majd azt is, hogy az összes nemzet ellen nyomulok, és csak kalózkikötőkben tudok megállni, de ha akkor elfoglalok egy várost ki lesz a kormányzó?
  • Carlos
    Átnéztem az uccsó 5 oldalt úgy nagyvonalakban, de nem találtam magyarítást. Honnan tudnám letölteni?
  • repro
    én is most próbáltam ki, h milyen a spanyolokkal.
    1680as éveket válaszd sztem kezdésnek, mert akkor a többiek is jóval gazdagabbak, igaz még ekkor is a spanyolokat lenne érdemesebb fosztogatni.
  • barret
    Cserélődik a legénység,Ez a megoldás!
    Ezért kell sokat csatázni,pénzügyileg is megéri,és az emberek jókedvűek maradnak...Es ha sokan lennének,kicsit elhúzom a kardozást...Bocsi embereim:)
  • PiszkosFred
    Én átlag 200-250 fővel vonulgatok, nagyobb városok elleni ostromnál 300. Sosem zártak fedélközbe, sosem lázadtak, és ha angry volt a nép, hát osztotta kincset. Aztán folytattam egy új legénységgel. Talán kétszer volt, hogy meglépett pár ember a zsoldjával, pedig megjelenése óta játszogatok vele, adventurer vagy rouge szinten. És még mindig nem szereztem Ship of the Line-t ;] Viszont a morál javítására olyan nagyon nincs szükségem, mert miközben végigportyázom a déli spanyol városokat addigra a legénység legalább 3szor cserélődik le teljesen - igaz ezért többször is vissza kell fordulnom holland barátaimhoz - mert a spanyol felebarátaim 120.000 állandósult vérdíj kapcsán rendszeresen mosolyogva próbálnak rommálőni az erődökből. (mindig megfogadom hogy egyszer játszok olyan karriert ahol csak spanyol leszek, és mindhárom nemzet ellen fogok egyszemélyes háborút viselni, de a vége mindig az hogy holland vagy angol vagyok, és a spanyolokat vagy franciákat írtom kaján vigyorral az orcámon) Amióta játszok a piratessel - lassan 17 éve - sosem voltam spanyoloknál ensign vagy captainnál magasabb rangú, de ezek is csak véletlenül ;]
  • barret
    Elsö végigjátszásnál voltak gondjaim az embereimmel,másodszorra sokkal könnyebben ment:)Még nem felyeztem be,piszkálgatom még:))
  • barret
    Gyakran harcolok,hajót foglalok,csak tengeren veszek fel csata után embereket,És SOSINCS 50 embernél több a hajómon!
    Kincskeresést ,és megoldott feladatokat kedvelik!:)
    Asszem ennyi az egész!
  • bigapó
    gondoltam, hogy csak helyeselni tudsz:DD (tőled olvastam én is, mert nem volt vér a pucámban, hogy ki is próbáljam):DDDDD
  • PiszkosFred
    A szó legszorosabb értelmében ;]
  • bigapó
    és azt, hogy csináltad, hogy nem morognak? vagy osztozkodás után nem morognak? ez érdekes lenne, mert minél többet vagy tengeren annál hamarabb lesznek elégedetlenek, hiába rabolsz folyamatosan. 30 hónap akkor is 30 hónap:)
    a 10% meg azért van, mert könnyebb fokozatban játszol, azt nem tom melyikben. Én a rouge szinten kapok 30-at, a swashbukler már 50%, de az gyilkos szint.
  • barret
    Én csak 10%-ot kaptam az aranyból...Majd 60 000 arany a részem.
  • barret
    Azért ennyi az annyi,MERT még egyszer sem osztozkodtam!
    Osztozkodás után 60 000 aranyam van,kipróbáltam:)
    Embereim nem morognak,vidámak,Nem kapnak semmit:)
  • bigapó
    itt van. klikkelj a jobb alsó részre, ahol írja, hogy saját magamnak válaszoltam. ja, a második oldalon lesz, így nem megy oda, úgyhogy manuálisan kell végrehajtanod, de ott a sorszám.
  • Csuhai G
    Köszi! :D
  • bigapó
    köhöm. LENTEBB MÁR ÍRTAM PÁRAT ÉS NEM CSAK ÉN:)

A nagybetű a jobban láthatóságért volt.
  • Csuhai G
    Hali!

Valaki tudna nekem mondani egy serial numbert a játékhoz?

Előre is köszi!