4192
-
Es az mire jo, ha porgetem a csajt ezerrel, es gyulnek korbe a kis szivek???? -
Laca1985 #2871 Koszonom szépen -
pirates2004.uw.hu -
Laca1985 #2869 Sziasztok!
Van a játékhoz magyarosítás?Ha van valaki linkelje ki vagy mondja meg hol találom.Elore is koszi. -
Ez nemigaz!
Én minden zenére tudok forgatni! -
-
Ilyen nehéz akkor nem kell csaj magányos Pirates rulez :) -
Igen: akiket kimentesz, azok ÖRÜLNEK, mert nem fulladtak meg; a többi meg MÉRGES lesz, mert csökken a fejadagjuk:))) -
Igen és nagyobb hajóknál több embert is ad.
Én is csak véletlenül vettem észre, de érdekes lenne megnézni, hogy van e valamilyen hatással a morálra, a kimented az embereket. -
azért gondolom nem egy embert ad, de még mindig érdemesebb szerintem is kikötőben próbálkozni -
Egen, de visszafordulni 1 emberért tök felesleges.
-
akkor csak vissza kell fordulni, hogy felvegyem őket? mindez csata alatt? -

Igen, így.
A kalózok hálásan mormognak, miután kimentetted őket.
-
Nincs magyarítás, és a megjelenést követően - szerintem - az elsők között (ha sorban nem is álltam, de egy jó ismerősöm azonnal rámcsörgött ahogy megérkezett a game, én meg "rohantam") vettem meg a játékot. Csak az a szituáció maradt, hogy az agyam mint a lukas szita, annyira tartotta meg az idevonatkozó emlékeket ;] (aztán páran még jelezték, hogy náluk sincs, és gondolom ez is megerősítette téves emlékeimet - emiatt sorry mindenkitől akinek emígyen válaszoltam...) ;] -
zizzenet #2858 Hajócsata közben a vízbe esett rakomány és matróz felszedése: rá kell menni a hajóval, azt' kész. -
Hogyan?
-
a bizonyítékot lentebb láthatod, ráadásul magyarul is van:))) -
pedig az ott van:) -
nekem sincs,és mégse emlékszem piros x-re elveszett városoknál -
És azokat hogyan? és mikor? csata közben mikor két hajó ellen nyomulsz és az egyiket elsüllyesztetted éppen és mész a másik ellen? -
Ki bizony, mert van piros X:)) Csodálkoztam is, hogy még rajtad kívül mások is mondták, hogy ott nincs, pedig van. Szerintem valami hiba lehet, bár ilyen még nekem nem volt. Lehet, hogy a magyarosítás újabb áldozatával van dolgunk?? (nekem nincs olyan, mer nem kell)
szóval akinek nem ad piros X-et a térképeken, az vagy mossa ki a csipáit vagy töltse vissza az adott állást (bár én ezért nem szoktam töltögetni, de nem is volt X-mentes térképem) vagy tegye fel az eredeti angol verziót és úgy jáccon:)) -
Tudtátok, hogy fel lehet venni a hajóra, a csata közben a vízbe esett matrózokat és rakományt?
Ha volt már, akkor sorry.
-
Hát vagy én vagyok feledékeny, vagy eddig balszerencsés voltam, de nem emlékeztem piros Xre ősi városok kapcsán, pedig ezek szerint van... Kihagyna az agyam? ;] -
Dzsotin #2849 A térkép azt jelezte Campeche várostól délkeletre kell keresni.
Valóban délkeletre van, csak nagyon messzire Campeche várostól.
Napokig, hetekig lehetne gyalogolni a piros X-ig.
Jobb hajóval teljesen megkerülni az egész félszigetet és
Land's End település mellett lehorgonyozni.
-
Dzsotin #2848 Térkép elfogadása előtt, mindig ki kell menteni a helyzetet.
A térképeket véletlenszerűen adja.
A szerencsésebb játékos azonnal egy jó térképdarabot kap,
a jobbalsós darabon rajta van egy városnév és már a
piros X is. Akkor egy darab alapján is megtalálható, például
az elveszett város.
1 -2 térképdarabbal meg lehet találni bármit vagy bárkit.
Ha nem tetszik egy térképdarab, akkor be lehet tölteni
újra a játékhelyzetet, amíg egy jobb térképet nem adnak.
A városnév néha csak távoli megközelítést ad.
Sokkal fontosabb a tengerben látható jelzés,
például az alábbi képen a "Vezér fok", ott kell
partraszállni.
De a képen olvasható "Land's End" nevű rejtett település mellett lehorgonyozva,
könnyen megtalálható az inka város.
A partszakasz rajzolata is sokat segíthet.
-
Dzsotin #2847 Zsivány (rogue) szinten :
-
Dzsotin #2846 öbbféle zene van és így többféle tánc is.
Azok véletlenszerűen változnak.
Ki kell menteni a játékhelyzetet a tánc előtt.
Aztán a kormányzó lányával lehet táncolni.
Ha nem tetszik a zene ki lehet lépni az "Esc" gombbal,
majd a játékhelyzetet betöltve, addig kell bemenni a kormányzóhoz,
és táncolni a lányával, amíg egy gyorsabb ritmusú zene nem lesz.
Akkor meg lehet forgatni a lányt, egy kis ideig lenyomva
tartva a billentyűket.
Ha sikerül többször egymás után, akkor kis szívek jelennek meg,
ha jó a következő tánclépés is, de forgatás már nem volt, akkor
a nagy szív még nagyobb lesz.
A zenétől függ, hogy lehet-e többször egymás után megforgatni.
-
Ha megfelelő időben nyomod a jó gombot, akkor pörögnek eggyet és kapsz egy szivet, de ha a következő már nem pörgős - mégha jó akkor is -, eltűnik az összes szív. -
A táncban mikor lehet ennyi szívet összehozni?? -
Remélem nem is fogunk ;] -
azé ott még nem tartunk -
Up! -
maxius #2840 Ott se nehéz, csak tudni kell mijaza blokkolás. -
BlackHawks #2839 Próbáltál már a legnehezebb fokozaton kardozni? Kíváncsi lennék rá:) -
Tobb hajoval az eredetiben sem csataztal. Itt is csak akkor ha egy kereskedelmi konvojt tamadsz meg. Ez egy remake, nem folytatas, igy a lehetosegek 90%ban adottak voltak. Keszul az Age of Pirates - asszem a neve - ott talan lesznek olyan featurek amiket irtal... -
mindezt milyen nehézségen? -
letöltöttem de a régi pirateshez képest ez vmi nagyon könnnyűűűű! régen vért izzadhattál mire sikerült elérni vmit itt pedig 1 óra játék után már major voltam 4 hajóval, war galleonnal, 200 very happy emberrel. minden kardvívást megnyerek, el sem lehet veszíteni azokat..
ráadásul azt még mindig nem sikerült a játékba vinni, hogy több hajóval csatázol. vagy csak még nem találkoztam vele.
nekem POTC komolyan mondom jobban tetszett, bár abban ugye nem volt valós térkép. jó lenne ha kijönne már egy olyan kalózos gamma, amiben egyesítik a jó ötleteket, és nem mennek el vmien hülye irányba. pölö át lehetne venni a szárazföldi harcot a cutthroats-ból, a harcrendszert a potc, a játékmenetet a pirates ből és akkor lenne egy jó játék... -
borso #2835 Igen, de ezen a térképen nincs város romot jelző kis ábra.
Félkörívben helyezkednek el az egyéb ismertető jelek (gejzir,csontváz,íveltkő stb.) és ennyi.
Ha tudnám, hogy hogyan kell belinkelni képet megmutatnám. -
Mint írták korábban, csak átsiklottál felette. Letűnt korok városainál nincs X, csak a város romját jelző kis ábra. Azt keresd ;] -
borso #2833 Igen az összes darabja meg van. Csak a piros X hiányzik róla.
Valami megoldás?