Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdés ezúttal az hogy van 180000 aranyam és ahol kiírja h mennyi pénzem és földterületem van ott miért csak 5500at ír ki?😊
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Maga nemében kell értékelni!
Mindkettö nagyon,nagyon,nagyon tetszik😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
OFF
Barret: Nana, a BGE-nek nincs parja, az a csucsok csucsa, csak egyeduralkodo lehet ;] A PotC ellenben nyugodtan lehet masodik, az mar mindegy. (Igaz a PotC nalam nem fer be az elso 10be, de ez egy masik tortenet..)
ON
Bérbe vehet? reklámfelület...
Csak annyit, hogy ne legyen vége huszonx év után, hanem miután kész van minden quest, legyen még idõm gyarapítani a Birodalmat <#vigyor1>#vigyor1>
Van Sid Meiers-hez is mod.
http://www.akciofigura.hu
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
PLUS33Trainer-el.<#papakacsint>#papakacsint> de elöször a végigjátszás az élvezetes.Szoval érdemes beszerezni.<#integet2>#integet2>
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
Csak úgy voltam vele ugyan kit érdekelne, hogy lesz HL3, így nem is érdekelt a dolog, sztem nem is nagy szám <#nemtudom>#nemtudom>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Majd a 2 lessz az igazi!
Tetszik a vívás nagyon jól meg van csinálva, igazán bele lehet élni magad, bár az nem jó, hogy egy embert legyõzöl és az egész hajó a tiéd, a háttérben lehetne egy kis csetepaté a hangulat kedvéért legalább, de amikor a fogadóban vívsz arra nagyon jó.
A tánc is szupi, de itt jön a karakter fejlõdésének az a része amit rpg fanként kicsit hiányolok, egy sims játékos is biztosan sokáig el lenne ezzel a játékkal, ha nem lenne ilyen gyengén kidolgozva a karakter egyéni fejlõdése.Mit értek ez alatt?
A grafikai megoldása szuper, az, hogy az npc-k mormognak érthewtetlenül megint csak elhiteti velünk, hogy franciául, vagy hollandul, vagy tudomisén milyen nyelven vartyogunk éppen.
Örültem volna viszont, ha mondjuk a kapott javakat földbirtokot láthatnánk is gyarapodni, valami olyan megoldásban mint a patricianban, vagy mint a TCM 2004-ben, egyszerûen csak képek jelzik, hogy család, kocsi, ház stb...
Ami leginkább nem tetszik az az, hogy Baron Rajmondot a játék alatt újra meg újra le kellett gyõzni a hibás játékmenet miatt.Elvettem tõle a hajóját és megadta magát, de legközelebb egy másik küldetésnél régi fényében tündökölt megint, a végére már nagyon untam Rajmondo kapitányt.
A városostrom sem tetszett igazán, nekem valami Cutthroats-os, vagy Corsairs-es megoldás jobban tetszett volna.
Elvégre ez nem egy körökre osztott stratégia játék, a kalózéletben a vívás a legjobb rész, kardozni nagy tömegben ezt a Corsairs jól megoldotta, de abban az nem tetszett, hogy az ellenfelek kipukadtak mint egy lufi és a kereskedénél az egérgomb nyomogatásnál megfájdult a kezem, itt kevesebb volt a kereskedhetõ árú és ezzel megkíméltek a fájdalmaktól ez pozitívumként említhetõ.
Mindenestre "a sok jó dolog melett még mindíg nem tökéletes" megállapítással uninstalláltam a játékot és ugyan egy idejig valóban elvarázsolt a játék azért azt megtették a már említett játékok is, nekem nem az a kategória amit éveken keresztül nyúznék.
A fentiek kizárólagosan szubjektív megállapítások vitába nem bonyolódom senkivel mert, ha valaki teljesen más véleményem van azzal is egyet tudok érteni, hiszen minden ember más.
Másképp is fölteszem a kérdést: ha szeretem a Sims 2-t (azt nem tudom megunni még mindig), akkor be fog jönni ez is?
jó a játék? -csak azért kérdem, mert a Pirates of Caribient egy rövid idõ múlva töröltem - egyforma helyszínek, folyosón való közlekedés stb miatt. ha jól vettem ki, mintha itt a szigeteken szabadon lehetne kalandozni? és mintha szabadabb lenne ez a gém...? - jó lenne már egy izgis gém... 😊 - ja és látom, hogy van magyarítása, - hát ez szjúúúper!...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
<#violent>#violent><#idiota>#idiota>
haladni. <#smile>#smile>