Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
good8

Tuvok
Feleségedtõl többnyire .

Tuvok
Met az a saját pénzed, zsákmányelosztás(ok) után ennyi volt az össz jussod .

Tuvok
Pörcöghet nekem egy zsebladik, 1x eltalálom annyi 😛

Valamint honnan lehet szerezni elveszett városok térképének darabjait?
Hali megint én😊
A kérdés ezúttal az hogy van 180000 aranyam és ahol kiírja h mennyi pénzem és földterületem van ott miért csak 5500at ír ki?😊
Viszont egy kicsi meg jól szarrá lõ és azt se tudod honnan kaptad. 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

barret
Nem állítottam be sorrendet!!!!
Maga nemében kell értékelni!
Mindkettö nagyon,nagyon,nagyon tetszik😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Sokszor végig lehet játszani!

PiszkosFred
Nemtudom hogy van e mar demo, de manapsag mar az a trend, hogy a megjelenes utan adjak ki, nem elotte. Vard meg, probald ki, aztan addigra a jatek ara is csokken majd "B osztalyba", es akkor kevesebbet kockaztatsz. En vakon megvettem, de az is teny, hogy korulbelul egy eve erre a jatekra varok, es nem volt olyan foldi tenyezo, ami ezt megakadalyozta volna ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Nemtudom mennyire ujak, nem igazan foglalkoztam modok keresevel. A zaszlokat meg megcsinaltam magam, modemes leven nem toltok minden gagyit, hogy aztan toroljem fel perc mulva ;] Ami tenyleg jo, arra legalabb 2-3an is azt mondjak, akkor mar megeri a letoltest.

OFF
Barret: Nana, a BGE-nek nincs parja, az a csucsok csucsa, csak egyeduralkodo lehet ;] A PotC ellenben nyugodtan lehet masodik, az mar mindegy. (Igaz a PotC nalam nem fer be az elso 10be, de ez egy masik tortenet..)
ON

Azt hittem valami jó kis mod,zászlók vannak a bonus csomagba is,amit felülirtam a DVD-röl és van tök jó rúhák is,meg zene.Ezek már nem újak,majd lesz valami azért még elég új a játék. <#wave>

Köszönöm a pro és kontra válaszokat, elgondolkodom. Olvastam angol leírást is, eléggé meggyõzõ volt. Hiszek azoknak, akik azt állítják, nem túl nehéz a játék (más fórumokon jelezték még az unalmassá válás veszélyét is), ugyanakkor az említett recenzió a produktum olyan oldalait ecsetelte, amely már önmagában is jólesne nekem, mint olyan játékosnak, akinek az utóbbi idõben (hosszú idõintervallumban) az az érzése, többször alaposan palira vették a játékkészítõk, -forgalmazók és PR-osok. Na, ennyit, elgondolkodom még (kicsit riaszt az ára), aztán, ha beszerzem és játszottam is már vele, nyilatkozom majd a rajongó- vagy az ellentábor tagjaként.

barret
Egymás után kétszer nyomtam végig!!! Év játéka gyanús volt nálam,holtversenyben Beyond good and evil.

PiszkosFred
Nincs mod, illetve ami van az nem mod, csak par zaszlo es vitorla. Nem akarom a keszitot megbantani, de par hete/honapja valaki csinalt sajat zaszlokat (koztuk a regi jatek zaszloibol - illetve a goldbol ofkorsz;]), azok messzemenuleg jobb munkak. Sajnos nem emlexem hogy ki, de erdemes emiatt visszakeresni a forumban...

Tuvok
Áh, nem csalni akarok !!!
Csak annyit, hogy ne legyen vége huszonx év után, hanem miután kész van minden quest, legyen még idõm gyarapítani a Birodalmat <#vigyor1>

Hepajkodni a játék végigjátszása útán jó.Mondjuk egy ilyenel PLUS33Trainer = full tánc,rengeteg pénz,turbó hajó,nem kell újratölteni meg ilyenek. <#buck>

Tuvok
Nekem olyan cucc kéne, amivel végtelenné lehet tenni a játékot (idõmegállítás, stb), mer mire megcsinálom az összes quest-et, már nincs idõm hepajkodni 😞(

És hol lehet Modot tölteni hozzá?mert én oda mentem de nem tudtam sehol letölteni semit.<#help>

Tuvok
Hát nem, a mostani Ship of the line-ommal nem kell kerülgetni a nagyobb hajókat 😛

cikasz
ha még nem ismernétek : http://www.piratesahoy.net/
Van Sid Meiers-hez is mod.

http://www.akciofigura.hu

Az tény, de várostrom elõtt bármikor begyûjthetsz 1-2 nagy hajót (szállítani a trade galleon is jó), viszont lövöldözni nem mindegy mivel mész. Szerintem... 😊

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

A tripla ágy csak 50%-kal höveli a max legénységet, nem 3x-re.

Tuvok
Nekem meg csak annyi, hogy nem férnek rá 300-an, hogy várost foglaljak 😉)

Csak egy bajom van a mail runnerrel: amikor kéne, sosem akar senki ilyet kísértetni velem. 😊

Na szióka zizzenet!<#wave>a Sid Meier's Pirates van olyan jó játék hidd el mint a Sims2.Nem lehet a kettöt össze hasonlitani,mer teljesen külömböznek stilusra is egymástól.Mind kettövel játszottam.De ha végig is vitted a Piratest akkor is lehet butitani a DVD-n található Bonusokal.új zene,rúha stb...<#gun> vagy egy kis
PLUS33Trainer-el.<#papakacsint> de elöször a végigjátszás az élvezetes.Szoval érdemes beszerezni.<#integet2>

EqUiNoX
Én is így tudom. Sid nem zárkózik el a folytatástól - miért is tenné - de sosem volt az a típus, aki a pénz miatt csinálta a játékokat. Nomeg jön a Civ IV, és a következõ X-COM (UFO) részt is õ felügyeli, ami azért két akkora játék, hogy bõven elég minden rajongónak. Pirates meg majd, egyszer, talán... ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

Tuvok
Én se !
Csak úgy voltam vele ugyan kit érdekelne, hogy lesz HL3, így nem is érdekelt a dolog, sztem nem is nagy szám <#nemtudom>

Magic Boy
Én nem kapmuzok(memszoktam!)!<#szomoru1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Tuvok
Én láttam HL 3-ról videót, de már elfelejtettem hol !

Többiek ?

Magic Boy
Már nem emlékszem,hogy hol,de az itteniek biztos tudni fogják!

Botond
már ez is nagyon jó,én úgy tudom 2 nem lesz,ezt akarták annak,de végül rájöttek,hogy semmi olyasmit nem tudnak belerakni amitõl nem lesz agyonbonyolítva a dolog,szal lett ez a remake a tánccal :-)
Tuvok
Link ?

Magic Boy
Valahol olvastam!

Tuvok
Honnan tudod, hogy lesz ?

Magic Boy
Úgytudom,hogy lessz!

Tuvok
Lesz 2 ? 😊))

Magic Boy
Azt azért ne feledd el,hogy ez egy régi játék modernesítése és semmi több!
Majd a 2 lessz az igazi!

Én felsorolom mi tetszik és mi nem a játékban:

Tetszik a vívás nagyon jól meg van csinálva, igazán bele lehet élni magad, bár az nem jó, hogy egy embert legyõzöl és az egész hajó a tiéd, a háttérben lehetne egy kis csetepaté a hangulat kedvéért legalább, de amikor a fogadóban vívsz arra nagyon jó.
A tánc is szupi, de itt jön a karakter fejlõdésének az a része amit rpg fanként kicsit hiányolok, egy sims játékos is biztosan sokáig el lenne ezzel a játékkal, ha nem lenne ilyen gyengén kidolgozva a karakter egyéni fejlõdése.Mit értek ez alatt?
A grafikai megoldása szuper, az, hogy az npc-k mormognak érthewtetlenül megint csak elhiteti velünk, hogy franciául, vagy hollandul, vagy tudomisén milyen nyelven vartyogunk éppen.
Örültem volna viszont, ha mondjuk a kapott javakat földbirtokot láthatnánk is gyarapodni, valami olyan megoldásban mint a patricianban, vagy mint a TCM 2004-ben, egyszerûen csak képek jelzik, hogy család, kocsi, ház stb...
Ami leginkább nem tetszik az az, hogy Baron Rajmondot a játék alatt újra meg újra le kellett gyõzni a hibás játékmenet miatt.Elvettem tõle a hajóját és megadta magát, de legközelebb egy másik küldetésnél régi fényében tündökölt megint, a végére már nagyon untam Rajmondo kapitányt.
A városostrom sem tetszett igazán, nekem valami Cutthroats-os, vagy Corsairs-es megoldás jobban tetszett volna.
Elvégre ez nem egy körökre osztott stratégia játék, a kalózéletben a vívás a legjobb rész, kardozni nagy tömegben ezt a Corsairs jól megoldotta, de abban az nem tetszett, hogy az ellenfelek kipukadtak mint egy lufi és a kereskedénél az egérgomb nyomogatásnál megfájdult a kezem, itt kevesebb volt a kereskedhetõ árú és ezzel megkíméltek a fájdalmaktól ez pozitívumként említhetõ.
Mindenestre "a sok jó dolog melett még mindíg nem tökéletes" megállapítással uninstalláltam a játékot és ugyan egy idejig valóban elvarázsolt a játék azért azt megtették a már említett játékok is, nekem nem az a kategória amit éveken keresztül nyúznék.
A fentiek kizárólagosan szubjektív megállapítások vitába nem bonyolódom senkivel mert, ha valaki teljesen más véleményem van azzal is egyet tudok érteni, hiszen minden ember más.

Magic Boy
És a Flag Galleon?

Lol két különbözõ játékstílus :-) Nem lehet összehasonlítani a simset a pirates játékkal...Valakinek a dundi valakinek a vékony.

robotnyk
ha minden lehetõséget kihasználsz, nem fogod megunni mostanában
Én sem ismerem a játékot, de nagyon vacillálok a beszerzésén. Szóval a kérdésem, hogy a lehetõségek (nagy vonalakban, amiket leírtál) ellenére nem válik egy idõ után monotonná? Voltak már "szabad játékok", amik azért egy idõ után kicsit uncsivá váltak.
Másképp is fölteszem a kérdést: ha szeretem a Sims 2-t (azt nem tudom megunni még mindig), akkor be fog jönni ez is?

Kiprobálod,Abba se birod hagyni <#vigyor2> szabadon lehet kalandozni,szerelem,zsákmányolás,kereskedés meg minden.Nekem is úgy ajánlották,de kedvenc játékom lett.<#ravasz1>

Hellóka Szotyimutyi!itt van:Magyaritásigaz még nem 100%-os,de nagyon jó,kiri aki csinizte.<#taps>

tibor16
Sziasztok,
jó a játék? -csak azért kérdem, mert a Pirates of Caribient egy rövid idõ múlva töröltem - egyforma helyszínek, folyosón való közlekedés stb miatt. ha jól vettem ki, mintha itt a szigeteken szabadon lehetne kalandozni? és mintha szabadabb lenne ez a gém...? - jó lenne már egy izgis gém... 😊 - ja és látom, hogy van magyarítása, - hát ez szjúúúper!...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

szotyimutyi
Honnan tölthetõ a fordítás?

Tuvok
"szlúp" <#idiota>

Hu de jó!köszi a segitséget <#eljen> már nem tudtam elkébzelni mi van<#falbav>.Azt hittem valami rossz.Akkor mindent bele.Horgonyra fel
<#violent><#idiota>

A többi keresztvitorlázatú hajó, csak hátszélben tud gyorsan
haladni. <#smile>